Uit de officiële gegevens van het Spaanse Dagelijkse Mortaliteit Monitoring Systeem (MOMO) blijkt dat het aantal sterfgevallen meer dan 4000 hoger ligt dan het gebruikelijke gemiddelde van mei.

Volgens gegevens van de regering van het Ministerie van Volksgezondheid heeft de Spaanse media-uitgave La Razon gemeld dat 3000 van die 4000 sterfgevallen aan Covid-19 te wijten waren. Toch plaatst het nieuwsorgaan vraagtekens bij het hoge aantal sterfgevallen dat aan Covid-19 wordt toegeschreven, als men bedenkt dat meer dan 90% van de Spanjaarden gevaccineerd is, volgens de cijfers van de regering, bericht Luke Roughley.

Grafiek die de stijging van de oversterfte laat zien: Bron: La Razon, tekst in het Spaans

De gevallen van hart- en vaatziekten, myocarditis, pericarditis, beroerte, trombocytopenie, plotselinge dood Sudden Adult Death Syndrome (SADS), en kanker stijgen dramatisch zonder dat de Spaanse ambtenaren er een verklaring voor geven, wat aanleiding was tot de publicatie.

“Duizend extra sterfgevallen door andere oorzaken missen eveneens een verklaring, en het Ministerie van Volksgezondheid zou de reden moeten ophelderen.”

“Deze cijfers zijn frappant,” aldus de Spaanse krant.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SUDDEN ADULT DEATH SYNDROME DOSSIER

Plotselinge sterfgevallen van vaccins komen nu zo vaak voor dat men er een SYNDROME-naam aan gegeven heeft: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Exclusief: Vrouw voelt zich "als wandelende dode" na letsel door COVID-19 vaccin
Vorig artikelHet Ministerie van Buitenlandse Zaken van Rusland dreigt de EU met een nucleaire aanval
Volgend artikelDe Russen leggen in eenvoudige bewoordingen uit waaraan Groot-Brittannië zich schuldig maakt – Er zullen consequenties zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ach we gaan toch niet meer kijken naar een paar duizende doden meer.
    Binnenkort iedereen in de rij voor een nog dodelijker vaccin, maar tis wel gratis !!! Danku overheid !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in