Uit de officiële gegevens van het Spaanse Dagelijkse Mortaliteit Monitoring Systeem (MOMO) blijkt dat het aantal sterfgevallen meer dan 4000 hoger ligt dan het gebruikelijke gemiddelde van mei.

Volgens gegevens van de regering van het Ministerie van Volksgezondheid heeft de Spaanse media-uitgave La Razon gemeld dat 3000 van die 4000 sterfgevallen aan Covid-19 te wijten waren. Toch plaatst het nieuwsorgaan vraagtekens bij het hoge aantal sterfgevallen dat aan Covid-19 wordt toegeschreven, als men bedenkt dat meer dan 90% van de Spanjaarden gevaccineerd is, volgens de cijfers van de regering, bericht Luke Roughley.

Grafiek die de stijging van de oversterfte laat zien: Bron: La Razon, tekst in het Spaans

De gevallen van hart- en vaatziekten, myocarditis, pericarditis, beroerte, trombocytopenie, plotselinge dood Sudden Adult Death Syndrome (SADS), en kanker stijgen dramatisch zonder dat de Spaanse ambtenaren er een verklaring voor geven, wat aanleiding was tot de publicatie.

“Duizend extra sterfgevallen door andere oorzaken missen eveneens een verklaring, en het Ministerie van Volksgezondheid zou de reden moeten ophelderen.”

“Deze cijfers zijn frappant,” aldus de Spaanse krant.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SUDDEN ADULT DEATH SYNDROME DOSSIER

Plotselinge sterfgevallen van vaccins komen nu zo vaak voor dat men er een SYNDROME-naam aan gegeven heeft: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vaccinzeloot: De regering zei dat het vaccin veilig was - mijn lichaam vertelde een ander verhaal

2 REACTIES

  1. Ach we gaan toch niet meer kijken naar een paar duizende doden meer.
    Binnenkort iedereen in de rij voor een nog dodelijker vaccin, maar tis wel gratis !!! Danku overheid !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here