Coca-Cola’s bizarre eisen aan werknemers: “Wees minder blank”

4

Klokkenluiders verkondigen dat een cursus in in de linkse racistische sociale filosofie Critical Race Theory (CRT) verplicht is voor werknemers van de frisdrankfabrikant Coca-Cola Company.

Cursisten worden onder meer aangespoord om “minder wit” te zijn. Blank zijn wordt in de cursus geassocieerd met inferieur zijn door het hebben van een aantal negatieve persoonlijkheidskenmerken – onder meer wordt arrogantie, onwetendheid en onderdrukking beschreven als “witte” eigenschappen.

De cursus wordt gegeven door Robin DiAngelo en is beschikbaar op het sociale netwerk Linkedin voor betalende leden. DiAngelo heeft een doctoraat in “multicultureel onderwijs” en is de auteur van het boek “White Fragility”.

Sinds de cursus eind juni vorig jaar online werd gezet, hebben bijna 19.000 mensen deze gevolgd. Een overweldigende meerderheid van de deelnemers heeft een negatief oordeel over de cursus – slechts 1.016 geven aan dat ze de cursus hebben gewaardeerd.

“Alle blanken zijn racisten”

White fragility is een uitdrukking die DiAngelo ook in de cursus op de markt brengt. Wat ze daarmee bedoelt is dat blanken in de verdediging schieten zodra hun vermeende gevoel van suprematie in twijfel wordt getrokken. Al in de preview van de cursus stelt DiAngelo, die zelf blank is, dat blanken onvermijdelijk racisten zijn.

Blanken die beweren anderen als individuen te zien en huidskleur niet mee te wegen in hoe ze anderen behandelen, doen dat alleen in een poging hun schuldgevoel te ontlopen, beweert ze. Ongeacht de bedoelingen van de persoon, leiden zijn daden tot de instandhouding van de onbezonnen hiërarchie, beweert DiAngelo. Met andere woorden, blanken kunnen niet vermijden racist te zijn, maar worden niettemin aangemoedigd, zoals eerder gezegd, om ernaar te streven minder blank te zijn.

  Niet normaal - Twee middelbare school basketbalspelers storten midden in de wedstrijd in en sterven op dezelfde dag

Miljonair door het beschrijven van blanken als inferieur

De cursus benadrukt dat de boodschap van blanke inferioriteit voortdurend moet worden ingeprent. DiAngelo, die op haar website stelt dat ze uit een arm gezin komt, is door lezingen en cursussen over dit onderwerp miljonair geworden, zo meldt The Post Millennial.

De onthulling heeft geleid tot gemengde reacties op social media, terwijl sommigen de frisdrankgigant prijzen voor zijn “woke” en anderen oproepen tot een boycot.

De inhoud van de cursus is te zien op YouTube:

“Alle blanken zijn racisten – geef me geld”

Vorig artikelSpanje: tweede Pfizer-prikken stopgezet nadat 46 verpleeghuisbewoners na eerste prik zijn overleden
Volgend artikelTerwijl de burgers lijden, wordt Big Pharma machtiger en rijker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Die linkse idioten hebben met succes een omgekeerde evolutie gestart.

    Moeten ze niet alle grote bomen kappen, anders hebben hun volgelingen geen woningmeer….

    negers scoren hoger op criminaliteit, hoger op moorden, lager op opleiding/scholing, lager op moraal. lager op IQ, 74% groeit opzonder man in de buurt. (tijd om massaal te steriliseren/castreren)

  2. maybe dat dit persoon eens een cursus moet volgen in : hoe ga ik om met mijn minderwaardigheids complex en hoe stop ik mezelf om andere mensen met zo’n zelfde complex op te zadelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in