Foto Credit: Hal Turner

Onderstaande video toont een andere “verkoop” van kinderen die vandaag plaatsvindt in Congo. Lokale Afrikanen grijpen de kinderen uit rivaliserende dorpen, marcheren met ze naar de mijnen en verkopen ze vervolgens aan de mijnwerkers of het mijnbedrijf, schrijft Hal Turner.

Op tijdstip 3.19

Dit, dames en heren, is de zogenaamde “Internationale, op regels gebaseerde orde”.

Stel je voor dat er in het jaar 2024 zoiets aan de hand kan zijn zonder dat de beschaafde samenleving ook maar één piep geeft.

Geen media-aandacht.

Geen emotionele, gevoelige, tolerante liberalen/progressieven die de moderne slavernij aanklagen.

Geen “Black Lives Matter” protesten.

Geen economische sancties.

Geen inzet van militairen.

Niets van de Verenigde Naties.

Wil je weten waarom je niets hoort? Ik denk, MOGELIJK, dat al die entiteiten gewoon oplichters zijn. Allemaal.

Ze letten alleen op als er geld voor hen te halen is. Ze schreeuwen en protesteren alleen als het doelwit de geavanceerde westerse beschaving is van wie ze geld kunnen krijgen … voor zichzelf.

Moderne slavenveiling… wow!


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Afrika’s rol in de slavenhandel is bewust vergeten… Ze hebben een mythe gecreëerd dat we onschuldig zijn”, zegt Afrikaanse historicus.Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Waarom geven ze geen les over de Arabische-moslim slavenhandel?
Vorig artikelJapans meest vooraanstaande kankerarts: COVID-injecties zijn ‘in wezen moord’
Volgend artikelPoetins enige echte angst: NAVO-imbecielen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Slavernij in Afrika vóór Europese Betrokkenheid
  Inheemse Slavernij: Slavernij was al wijdverspreid in verschillende Afrikaanse samenlevingen, zoals de koninkrijken van Ghana, Mali en Songhai. Slaven werden vaak verkregen door middel van oorlog, straf voor misdaden, of schuldslavernij. Tijdsperiode: ca. 4e eeuw – 1076 n.Chr.
  Hoogtepunt: Het rijk bereikte zijn hoogtepunt tussen de 9e en 11e eeuw.
  Locatie: Het koninkrijk van Ghana bevond zich in het huidige zuidoosten van Mauritanië en westelijk Mali.
  Economische Basis: Het rijk van Ghana was bekend om zijn goudmijnen en speelde een cruciale rol in de trans-Saharaanse handelsroutes, waar goud, zout en andere goederen werden verhandeld.
  Slavernij: Slavernij was een onderdeel van de economische en sociale structuur van het rijk. Slaven werden gebruikt in huishoudens, landbouw en de handel.
  https://www.routledge.com/West-Africa-before-the-Colonial-Era-A-History-to-1850/Davidson/p/book/9780582318533

  • Ik hoop dat die witneuzen en Europa nu gaan begrijpen waarom die zwartjes met bootjes de middellandse zee oversteken.
   Ze gaan gewoon de grondstoffen die ze onder dwang, met hun handen diep uit de grond gehaald hebben en naar Europa is overgebracht “VOLGEN”.
   Ze denken, daar in de EU wordt dik geld verdiend met die grondstoffen dus ze hebben wel wat voor ons “OVER”.
   En dan zitten ze ook nog in die bootjes om de “SLAVERNIJ TE ONTVLUCHTEN”.!
   En wij hier maar klagen over die zwarte mensen die hier een “GELUKKIGER LEVEN ZOEKEN”.!
   De NOS op het journaal zich maar afvragen, waarom komen die mensen toch hier heen..!!
   “NOU IK WEET WAAROM ZE KOMEN”……..!!!!!!!!

 2. >Lokale Afrikanen grijpen de kinderen uit rivaliserende dorpen, marcheren met ze naar de mijnen en verkopen ze vervolgens aan de mijnwerkers of het mijnbedrijf<

  wow, het is dus nog erger dan ik al dacht!

  wel aandacht naar nep slavernij verleden waar de blanke slaven niet worden genoemd, maar nul aandacht naar slaven gedoe in waar het ook begon Africa e.d.

  but hey, you are talking to the SSystem, controlled by the SSystem, its all connected.

 3. Ach, ik weet nog goed van Qadaffi, de toenmalige leider van Libie. Het meest welvarende land van Afrika. Hij werd, in de ogen van het westen, een tikkeltje te ambitieus in zijn wensen om heel Afrika welvarend te maken. Hitlary Clinton vatte de oplossing goed samen. ”We came, we saw, he died.

  Niet snel daarna hadden ze in dat land, voor het eerst sinds vele decennia weer openbare markten voor slaven. Het land was ook totaal vernietigd. Gelukkig hebben ze daar nu ”democratie” en de rest doet er niet toe. Oh wacht.

  Overigens is Afrika een continent met het overgrote deel van landen dat slavernij ”gedoogd”. Echt, letterlijk, als iemand tegen mij loopt te oreren of erger hoe NL slecht was tijdens de slavernij periode zeg ik gewoon terug. Als je slavernij zo erg vind, ga terug naar Afrika om het te bestrijden. Is nog steeds een ding daar. Als je compensatie wil, ga daar maar halen want je voorouders verkochten je voorouders aan onze handelaren. Want je gaat me toch niet vertellen dat degenen die ze opjaagden, gevangen zette etc erger waren dan handelaren? Ik wens je succes. Allicht dat je er terugkeer subsidie voor kunt krijgen.

  Oh en focus op Madagascar, schijnt daar het ergst te zijn.

  Groeten,
  Hugo

  • En dan maar roepen dat slavernij een misdaad is geweest door de Nederlanders die nu zich verontschuldigen dat hun voorouders dat bedreven hebben En terwijl slavernij nog steeds bestaat ja zelfs in ons land nog waar vrouwen gedwongen worden om hun lichaam aan te bieden aan dekhengsten waar de sexindustrie van moet leven!!!!! Maar Rutte gaat nu aan die landen excuus aan bieden dat zijn voorouders slavendrijvers waren om zijn eigen naam te zuiveren dat hij dat niet schuld is Hij gaat daar met een flinke zak belastinggeld naar toe om de corrupte bendeleiders van die landen om te kopen In plaats van een bevel uit tevoren om die bende aante vallen en te vernietigen met zijn poppetjes leger die de Navo heet waarvan hij baas wil zijn!????…….

 4. Rechtvaardigheid , ieder weet in de kern van zijn mens zijn wat dit inhoudt.
  wereldwijd is dit verworden voor wat is in deze tijd.

  SMART oftewel oplichterij.
  Mindere kwaliteit ; slim
  Mens harder laten werken; slim
  Overwinst maken op onwetendheid; slim
  Informatie verzamelen eigenbelang; slim

  De mensheid zakt reeds duizenden jaren
  Gestaag naar dieptepunt op geestelijk ,lichamelijk, ziels gebied.
  Camouflage; vooruitgang, brainwash, verdeel en Heers, übermensch waan, of
  ‘we doen het voor oma’

  • “ trachikomedie “
   Wat er nu gebeurt ‘ men wil overblijven op de planeet met deze ‘smart’ Guys:
   de oplichters.
   De waanzin regeert , wordt nu de norm.
   T splitsing , zoals elke dag keuzes maken, waar men in mee gaat of niet /
   In is meegegaan (zie pushen vaccin, pcr)

    • MOOI is IK =
     MOOi is EGO
     Door God gegeven,
     Men lijkt de weg kwijt , doordat relatie
     God / Allah
     EN de relatie met IK ondermijnt is.
     Kan men ieder voor zich werken of men verdwaald in het bos.
     Waar boom geen boom is , maar bos.

 5. De satanisten besturen al dit leed voor winst en macht om hun hebzucht te voeden. Psychopaten zijn egoïsten zonder geweten. Ze hebben een pandemie van egoïsme gecreëerd om medestanders te hebben en zelf tussen de egoïsten te verdwijnen. Ze hebben met de joden hetzelfde gedaan… de satanisten hebben zichzelf onder de joden (en inmiddels overal via hun vrijmetselarij clubjes) verstopt en ze gebruiken de joden als schild. Dat doen ze ook met de LHGBTQWXT#3% groep en met de migranten… enz enz enz… de satanisten verbergen zich constant… achter symboliek (hun taal), achter clubjes, achter geheime netwerken, achter de wet, achter geld, achter minderheden, achter feminisme, achter emancipatie, achter klimaatcrisis, achter een alien invasie… ze zijn zulke laffe wormen dat ze vanuit het duister moeten handelen omdat ze anders geen kans maken.

  Tja… en mijn Theme is zoals altijd… wij moeten allemaal onze ego’s loslaten, anders verandert er niks, behalve oude wijn in nieuwe zakken.

  • De laffe wormen ( daar woon ik tussen) zijn wij?).
   We hebben onszelf in goed vertrouwen laten ontwapenen, want met wapens creëren we allemaal alleen maar geweld……..wat niet de bedoeling kan zijn…..niewaer niewaer niewaer

   en zijn bereid ons aan te laten sturen door stom
   tuig met een te dikke reet in uniform en een taser aan die dikke reet.

   We hebben ons voor de gloeiende godverdomme machteloos laten maken als schapen op weg naar het slachthuis……laten ons kaal vreten tot op het bot.

   Ik hoor er bij. Ik kots er van……kots van mezelf…….kots van de stompzinnigheid om me heen. Kots van die hoerentroep die nog steeds geloofd wordt. Ik lig godverdomme aan de kettingen van de blinde klojo’s om me heen. Kan geen kant op, moet toezien hoe alles naar het niveautje beerput geblazen wordt.

   En er gebeurd nog steeds geen drol.

   • @Inhetmeer…

    Ik snap je frustratie. Er gebeurt geen drol, omdat deze oorlog spiritueel is. Het is de oorlog van ego vs bewustzijn.

    Ik zie ook hoe de wereld afglijdt en ik zie ook hoe de zombies om mij heen fantaseren dat we juist in een pretpark zonder consequenties leven. Het is moeilijk om wakker te zijn Inhetmeer… daarom willen de meeste in diepe slaap blijven.

    Het enige dat wij kunnen doen is innerlijk werk. Deconstueer je ego en kom terug in de Ark van je bewustzijn. Als binnenkort de vloed komt, zullen alle ego’s verzuipen. Wij zullen mentaal/spiritueel als Arken zijn waar het leven zonder ego een veilige plek kan vinden om de theologische zondvloed te overleven. Filmtip; Noah (met russel crowe). De zondvloed gaat niet het leven beëindigen, maar alle ego’s zullen eindigen. Back to reality.

   • Hoi in het meer,

    Geschiedenis leert ons dat er decennia voorbij gaan waarin nog geen weken van verandering dat mogelijk is gebeuren. Er zijn ook weken waarin die veranderingen die hadden moeten gebeuren daadwerkelijk gebeuren.

    Zoals een wijs man ooit stelde. Wees de verandering die je wil zien. Meer kan je niet doen. Die zelfde man stelde ook, als je denkt dat je klein bent en niets kan veranderen. Probeer eens slapen in een ruimte met vele muggen.

    Heb ik veel bereikt? Dat is geheel afhankelijk van je definitie van wat dingen bereiken betekend. Ik ben wel blij met wat ik bereikt heb. Is het systeem veranderend? Absoluut niet. Heb ik velen, als in veel dozijnen van mensen, die mij lief zijn een ander perspectief gegeven. Absoluut.

    Bottom up ipv top down veranderingen zijn niet te stoppen. Walg niet van jezelf en bedenkt hoe JIJ dat kan bijdragen om die motor te stoppen door nog een zandkorrel te zijn die die motor stopt. Je kan het!

    Vrees niet, een zandkorrel zijn is eenvoudig. Zeg nee tegen waanzin en handel er naar. We zijn vrijer dan ooit. Deze post die ik nu maak zou me in het niet al te verre verleden tot vieren delen hebben veroordeeld.

    Wat ons nu beperkt is de gewone mens ironisch genoeg. Die willen niets meer en minder de voortzetting van de status quo. Ga lekker eten en borrelen met mensen die ervoor open staan en vertel ze hoe eea beter kan. Je staat versteld hoeveel mensen weten dat het verkeerd gaat maar niet weten wat te doen.

    Wees een trots zandkorreltje in de machine en streef er naar om meer zandkorreltjes te produceren.

    Indien gewenst heb ik heel wat practische tips. Vraag het en dan tik wel een nog langere reply (smile).

    Groeten,
    Hugo

 6. Jaaaa…daar zal je de Linkse media niet over horen. Het is veel belangrijker op rechtse mensen te bashen iedere dag, het hele jaar door. extreem rechts….radicaal rechts….gevaar voor de democratie….ondermijning van de rechtsstaat….
  De hele wereld is MAF geworden!!

 7. In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie en gebruikt voor de elite drug Adrenochrome.

  • als er wat uitlekt en bewezen word , dan word er een persoon aangeduidt die nog voor het proces omgebracht wordt.
   dan spreken we nog niet over de orgaan industrie waarvan Israhell de grootste is.
   dat de zwarten in Afrika hun eigen volk vangen en verkopen bestaat al eeuwen.

 8. Geen van alle die hier heeft gereageerd, zijn zich waarschijnlijk niet van bewust dat wij zelf OOK in de slavernij worden gehouden. Vanaf onze geboorte aangifte tot heden, ben jij een slaaf en betaal jij 90% belasting alles bij elkaar opgeteld. Dat is nog steeds niet genoeg, want de slavenhouders willen die andere 10% ook hebben en jouw op microniveau willen controleren 24/7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in