Othman Al-Khamis, Imam van Koeweit, legde reeds in 2017 duidelijk de islamitische strategie voor de onderwerping van christenen en niet-islamitische vrouwen uit, zoals ook Voxnews en Unser Mitteleuropa met de angstaanjagende video berichten.

De vierpuntsstrategie voor de onderwerping wordt nadrukkelijk toegelicht

In de opruiende video-oproep aan zijn trouwe moslimvolgelingen valt definitief het masker af van de volgelingen van de Profeet die in heel Europa “bescherming zoeken”.

Punt één van de vierpuntsstrategie van de predikant is in ieder geval dat het vermoorden van strijders die gevangen zijn genomen in de jihad van het grootste belang is voor moslims. Een tweede optie zou zijn om losgeld voor gevangenen af te persen.

Als derde optie dringt Al-Khamis erop aan om de slavernij van ongelovige mannen en vooral vrouwen in overweging te nemen. Het is in ieder geval duidelijk dat een moslim nooit een slaaf kan zijn, ongeacht het geslacht, zegt de Imam.

Deze ongelovigen moesten worden beschouwd als slaven van de Jihad en dus als eigendom van hun eigenaar. Alleen ongelovigen kunnen en moeten daarom tot slavernij worden gebracht, vermaant de predikant dringend.

De vierde en meest ondoelmatige optie zou de vrijlating van gevangenen zijn zonder losgeld te eisen, aldus Al-Khamis.

Duidelijke, onverbloemde woorden van een islamitische geloofsvertegenwoordiger die ons allen wakker zouden moeten schudden, en de aanhoudende, oprukkende “asielzoekers” van deze moslim geloofsvertegenwoordiger in een helder daglicht stellen.

Hier de video:

De Koeweitse Imam Sjeik Othman Al-Khamis (الشيخ عثمان الخمييخ) in een publieke preek op 18 april 2017.

Hier de letterlijk vertaling van de video:

  Chinese wetenschapster Dr. Li-Meng Yan stelt dat het Coronavirus is gecreëerd in een Wuhan-laboratorium.

Waar komen slaven en vrouwelijke slaven vandaan? Van de jihad.
Slaven en slavinnen worden gevangen genomen in de jihad.
Als de jihad wordt uitgevoerd, heeft de Iman vier opties voor wat te doen met de gevangenen.
Dit betekent dat hij moet doen wat het beste is in het belang van de moslims.
Hij heeft vier opties: De eerste is het doden van zijn gevangenen, die strijders zijn.
Alleen de strijders, niet de vrouwen, de kinderen, de ouderen, de monniken of de slaven.
Zijn tweede optie is om ze vrij te laten voor losgeld.
Zijn derde optie is om ze gratis en zonder losgeld vrij te geven.
Zijn vierde optie is om ze tot slaaf te maken… zowel mannen als vrouwen.
De mannen worden slaven en de vrouwen worden slaven.
De slaaf is eigendom van zijn eigenaar.
Ze zijn onderworpen aan de jihad, en een moslim kan geen slaaf zijn.
Een moslim kan geen slaaf zijn.
Alleen ongelovigen mogen tot slaaf worden gemaakt.
Als een slavin trouwt, kan haar eigenaar geen seks met haar hebben.
Dit is het. Het is voorbij.
(Vraag van een luisteraar:) Ze verhuist naar het huis van haar man?
De eigenaar kan alleen seks hebben met een slavin als ze niet getrouwd is.
Als ze trouwt, is het voorbij.
Hij kan geen seks meer met haar hebben.
Maar zoals ik al zei, een (moslim)man kan niet zomaar met een slavenmeisje trouwen.
Hij zou met een vrije vrouw moeten trouwen, niet met een slavin.
Maar als hij geen vrije vrouw kan vinden om te trouwen of als hij niet genoeg geld heeft of als niemand hem wil en het moeilijk voor hem is, is er niets dat dit kan voorkomen.
In de woorden van Allah: “Als een van jullie niet de middelen heeft om te trouwen met vrije gelovige vrouwen, mag hij trouwen met gelovige meisjes onder hen die ze in handen hebben”.
Haar eigenaar kan geen seks met haar (een slavin) hebben als ze trouwt.
Is dat duidelijk?
Ze kan niet met twee mannen in bed liggen.
Dat is onmogelijk.

Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd

Vorig artikelKlimaatmeisje Greta Thunberg is een verdienmodel
Volgend artikelWindturbines-wieken kunnen niet worden gerecycled – vervuilen grote stukken land
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Jaa, echt hè. Zo slecht die Islam. Heb nog eens opgezocht waar in de Koran slavernij wordt goedgekeurd, voor de naïevelingen:
  Leviticus 25:44-46
  Deutronomium 20:14
  Exodus 21:2-6 en 20-21
  Genesis 17:12-13 en 30:1-13
  Voor de goede orde vermeld de Koran ook dat de wetten van Allah eeuwig en onveranderlijk zijn, bijvoorbeeld te lezen in:
  Numeri 31:19
  Ezechiël 24:14
  Brief van Jacobus 1-17
  De zoon van Allah, Jezus, bevestigd dat óók in onder andere:
  Mattheüs 5:17-19
  Lucas 16:17
  Ik wil dan oo….. euh… Jezus? Haha verkeerde boek. Nou, dan heb ik er nog één voor jullie Lucas 6:39-42. Iets over een splinter in je oog.
  Mvg. Een die hard Atheïst

  • In de Sunni Koran wordt slavernij in dat historisch tijdsbestek geaccepteerd als bestaand feit. Het advies echter is slavernij af te schaffen. Slavernij bestond overal. Op dit moment nog 9 millioen slaven in Afrika. Ghana veel kindslaven. Maar de chinese kinderen, opgesloten in fabrieken om spijkerbroeken of iphones te maken, zijn in werkeliijkheid natuurlijk ook slaven. Interessant is de barbarijse slavernij van blanken in Noord Afrika. Gruwelijker behandeld dan zwarte slaven en blanke ierse slaven in Amerika. De namen van de handelaren vanuit Amsterdam zijn bekend en zij waren geen Nederlanders. De Koran zijn geen wetten maar adviezen. Een hadith zegt dan ook Er zal een tijd komen dat de meeste moslims geen mosliim meer zullen zijn. De Sunni Koran is duidelijk. Geen dwang in of met de religie. Koeweit. Het gestolen land voor een smerige rijke ellite waar vooral mannen het voor het zeggen hebben. Deze Iman gebruikt ook heel veel handsignalen, net als Illuminati handsignalen. Ik kende een moslim die woedend werd om praten met de handen. Pas later begreep ik het verband. Wat praktiseert deze iman. Wahabi islam. Dat is een gekaapte en geinfiltreerde godsdienst die probeert Islam in de wereld over te nemen. Ook in Rotterdam. Eerst gratis geld in moskeebouw investeren en dan het bestuur over willen nemen. In Amersfoort werd de nieuwe moskee zonder die steun gebouwd, van de sieraden, goud en geld van de gelovigen leden.

 2. Wat een vieze smerige aso om ons zo te beledigen!! Wat denkt die vetgemeste idioot wel?? Nooit binnenlaten dat volk; het zijn barbaren, dat maakt deze video maar weer eens duidelijk…

  • En nu even de Katholiek Malleus Maleficarum lezen die de grondslag was voor de Europese heksenverbranding. Incl Jeanne d’Arc. Lever geen commentaar op dingen waar je geen kennis van hebt. Jullie soort racisme wordt vermoeiend. Christendom was een gedwongen bekering in NL, middels extreme martelingen of anders de dood. Het ging gepaard met genocide op vele Keltische stammen. Erna werden alle stammen gedwongen zich Germaanse stammen te noemen. Germania een hele kleine staat ten noorden van Parijs, door Rome aan huursoldaten gegeven. De echte Barbaren. Ik zou je aanraden eens een docu te kijken over hoe de Fransen Algerije confiskeerden, de vrouwen massaal verkrachtten, waterboarden, levend koken, foetussen uit zwangere vrouwen sneden en er mee voetbalden etc etc. Algerijnen en Marokkanen door president Charles de Gaulle gevraagd te helpen Frankrijk, NL etc. te bevrijden in ruil voor hun onafhankelijkheid. Ze liggen begraven ergens in Zeeland. Vergeten strijders. Ze kregen ook niet de hun toegezegde onafhankelijkheid. Frankrijk heeft tot nog toe nooit excuses aangeboden.

 3. Nu begrijp ik ook waarom Pinokkio Rutte niet getrouwd is, dan hoeft hij z’n vrouw niet af te geven c.q. te verliezen aan zo’n in een jurkje gekleed vies, vet varken.
  Onbegrijpelijk dat “Den Haag’ stijf dichtgeknepen houdt, ze zullen wel denken : “Tegen de tijd dat het helemaal verkeerd gaat (en dat gaat gebeuren, let maar op !) zijn wij al lang verdwenen, zoals het z.g. koninklijk huis in WO-II”.

 4. Dat noem je een Djellaba. De gebruikelijke kleding voor vele mannen in vele culturen. Slechte zaak om dit zo te posten zonder toelichting. Koeweit, gestolen land voor de elite. Grote vrienden met de USA. De iman praat in handgebaren net als de Illuminati handsignalen. Wahabi Islam. Een gestolen, geinfiltreerde valse versie van de Sunni Koran die hedendaags ook een compilatie is en niet de originele op dierenvellen geschreven versie. Elke godsdienst is geinfiltlreerd en veranderd.

  Het Christendom in NL gedwongen middels extreme folteringen of de dood, gepaard gaande met genocide op de Keltische stammen. uitgevoerd door de Barbaren, de Germaanse stammen. Germania een ministaat ten noorden van Parijs, geschonken door Rome aan huursoldaten, Barbaren. Waarna alle Keltische stammen werden gedwongen zich Germaanse stammen te noemen. Daarna de Heksenverbrandingen van duizenden of millioenen vooral vrouwen. Levend verbrand op de brandstapel, gemarteld, verzopen. Incl Jeanne d”Arc. Disscriminerende opmerkingen, gebaseerd op gebrek aan kennis, hebben we niets aan in een tijd dat er een genocide bezig is op ons allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in