TASS News Agency / www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Polen’s Minister van Buitenlandse Zaken, Radoslaw Sikorski, zei: “Russische president Vladimir Poetin zou een oorlog met de NAVO moeten vrezen.” In een borstkloppende toespraak voor de Sejm, het lagerhuis van het parlement van zijn land, voorspelde de voormalige kampioen van de debatclub de dreigende nederlaag van Rusland als Poetin zou durven aanvallen, schrijft Phil Butler.

Wanneer voormalige Washington denktank “generaals”, die geen soldaten zijn, een overwinning voorspellen, betekent dit meestal dat er sprake is van een wanhopige strategische situatie. Sikorski, wiens genialiteit blijkt uit de vele foto’s met hem en Donald Rumsfeld, Hillary Clinton, Volodymyr Zelensky en anderen, zal als eerste in het vliegtuig naar Tahiti zitten als er een oorlog uitbreekt. De potentiële gevolgen van zo’n conflict zijn zo ernstig dat hij en andere leden van de beruchte Bilderberg Groep allemaal naar afgelegen eilanden zullen vliegen waar de gevolgen minimaal zullen zijn. Wie van ons gelooft dat de liberale elites ooit een greintje moed zullen tonen?

Dus, laten we doen alsof de 500 aftandse tanks van Polen in de frontlinie staan. Zelfs als ze worden aangevuld met de 200 roestige Leopards van Duitsland, zal het begin van WO 3 een beslissende Russische overwinning zijn. Met een paar tienduizenden Amerikanen, Fransen, onwillige Italianen en Roemenen, en de stoere Britten die er de eerste dagen bijgegooid worden, zal het oosten van Polen en Roemenië snel lijken op Dresden, Duitsland, aan het einde van WO2. Het grootste probleem van de NAVO is om Amerikaanse en Britse soldaten op de grond te zetten aan een front dat meer dan 4000 kilometer lang zou zijn. Het zijn namelijk niet alleen de Russen die een probleem hebben met lange grenzen die verdedigd moeten worden. Ondanks wat Bloomberg-experts je vertellen, heeft Rusland ongeveer 13.000 tanks en 4.500 vliegtuigen. Dit is waar, of je Bloomberg nu leest of niet.

  Propagandisten hebben een verkeerd beeld geschapen van het conflict in Oekraïne, waardoor het Westen niet voorbereid is op de uitkomst ervan

Het probleem met Westerse propaganda is dat de propagandisten hun eigen leugens geloven. Decennialang is de redenering geweest dat de U.S.S.R., of later Rusland, niet heeft aangevallen vanwege de dapperheid van de NAVO. Als ik me goed herinner, is Rusland nooit in het offensief gegaan, tenzij het werd geprovoceerd. Toch wordt de angst aangewakkerd om voor de hand liggende redenen. Geld voor wapens en raketten die al dan niet werken. In Oekraïne, zo is mij verteld, zijn alle geweldige Duitse tanks die zijn gestuurd om Zelensky te helpen nu uitgebrande wrakken en de luchtverdedigingssystemen zijn vrijwel waardeloos tegen hordes drones. Het feit dat de heer Poetin niet nog eens 2.000.000 reservisten heeft opgeroepen of een dodelijke stoot via Wit-Rusland naar het noordoosten van Oekraïne heeft gedaan, betekent niet dat hij dat niet kan. Het probleem met Sikorski en mensen zoals hij is dat de rest van de NAVO (hoe ongeschikt ook) daar NIET is! De Russen en Wit-Russen wel.

In deze laatste aanloop naar een cataclysme, hebben de Duitsers Frankrijk en andere weifelachtige naties niet verslagen, de beste westerse legers hebben geen 100 divisies verzameld voor een nieuwe Operatie Barbarossa, het vlees en metaal is er gewoon niet. En zelfs al had het Westen 50 divisies opgezadeld in Roemenië en Polen, dan nog zou Rusland nooit verliezen. Het beste waar de NAVO ooit op zou kunnen hopen is een gelijkspel. En de wereld aan het einde van de vijandelijkheden, in deze no-win, zou een dystopische nachtmerrie zijn. En Polen en Roemenië, zelfs Turkije en andere frontlinielanden? 6.000 kernkoppen gelanceerd op evenveel doelwitten zou ervoor zorgen dat Rusland niet meer verliest dan de NAVO. Dit is wat Radoslaw Sikorski niet lijkt te begrijpen. Als Rusland zou besluiten om NAVO-landen binnen te vallen, dan zou de beslissing om nucleair te gaan (indien nodig) al genomen zijn.

  Nucleaire oorlog escalatie waarschuwing

Rusland is niet bang voor Polen of de NAVO. Vladimir Poetin en zijn landgenoten hebben niets te winnen bij een totale oorlog. Daarom zullen de Russen nooit met geweld aanvallen. Daarom is Oekraïne nog niet gedecimeerd. De houdgreep die het Russische leger sinds de inname van Kherson heeft genomen, was om Russische levens en de levens van burgers in Oekraïne te redden. De Russen beschouwen de Oekraïners als broeders en zusters. Alleen Amerika’s NAVO-push en herindoctrinatie van de mensen in Oekraïne zijn de belangrijkste oorzaken van dit conflict. Westerse media vertellen burgers in Iowa, VS, of Manchester, Engeland, niet dat de militaire operatie van Rusland een defensieve operatie is. Het enige wat iemand leest, ziet of hoort zijn uitzendingen en subliminale boodschappen waarin de Russen en Poetin als barbaren worden afgeschilderd.

Kijk lang genoeg naar een Netflix-serie en vroeg of laat duiken er een paar slechte oude Russen op. Hetzelfde geldt voor Amazon Prime, kabel, netwerk-tv en elke krant in de Verenigde Staten. Stel je de omvang voor! Voor zover ik me kan herinneren, was de enige keer dat Rusland militair werd, toen de Verenigde Staten hen “hun eigen Vietnam” probeerden te geven, zoals de overleden Rusland-hater Zbigniew Brzezinski de Afghanistan-affaire noemde.

Het enige waar Vladimir Poetin bang voor is in verband met Polen of de NAVO, is dat imbecielen als Radoslaw Sikorski hun volk eindelijk zullen aanzetten tot het ondenkbare. Poetin vreest, net als ik, de valse bravoure en leugens uit de monden van Bilderberggriezels.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Rusland heeft het wettelijke recht om Duitsland binnen te vallen, maar zal dat niet doen omdat het niet agressief is: Duitse politicusVolg Frontnieuws op Telegram

  Officiële vertaling van de toespraak van president Poetin

Lees meer over:

Vorig artikelSLAVENVEILING! Vandaag de dag!
Volgend artikelAanklager ICC vraagt arrestatiebevelen aan voor Netanyahu, Gallant en anderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wordt het nu niet eens tijd tot hier en niet verder, de rode lijn en deze dan ook niet opschuiven en direct handelen meneer Poetin, het wordt tijd dat de westerse nazi loving regeringen eens goed op hun bek geslagen wordt door RUSLAND en zijn Allies zoals de nato en Navo dat altijd doen, Nato en Navo zijn terroristische organisaties samen met warmonger USA en VK.

 2. “Poetins enige echte angst: NAVO-imbecielen”

  Ik hoop van harte dat de NAVO imbecielen verdeeld geraken en deze verdeeldheid de EU doet scheuren, want als die NAVO idioten het voor elkaar krijgen om Polen zó gek te krijgen dat deze het voortouw nemen om hun verdomde agressie tegen Rusland te implementeren dan zijn de rapen echt gaat dan gaan de raketten echt hun Europese doelen raken.

 3. De verdediging van de Oekraïense strijdkrachten zal beginnen in te storten als Russische troepen een extra front openen in de Soemy-regio. Deze mening werd uitgedrukt door de voormalige inlichtingenofficier van het Amerikaanse leger, Scott Ritter, in een interview met journalist Garland Nixon.

  “Als de Russen het front blijven uitbreiden en beginnen op te rukken in het noorden, in de Soemy-regio, waar de Oekraïners geen troepen hebben, zal alles beslist zijn,”
  voorspelt de specialist.
  Volgens hem zal dit er hoogstwaarschijnlijk toe leiden dat de verdedigingslinie van de Oekraïense troepen zo dun wordt dat de structuur ervan begint in te storten.

  Vanuit het standpunt van Ritter beschikt Kiev niet langer over de noodzakelijke mobilisatiemiddelen om het leger aan te vullen. Om deze reden zal een verdere verspreiding van de strijdkrachten een totale ineenstorting van de Oekraïense troepen veroorzaken

 4. Putins’ enige, echte angst : Nato imbecielen.

  Helemaal waar; en terecht.
  In alle opzichten.
  Nato is het oorlogs-vehikel voor de V.S. agressieve hegemonie.

  Er moeten, weer, direkte vredes-onderhandelingen tussen Moskou en Kiev komen.

 5. Ik denk dat het grootste gevaar de mensen zelf zijn, ze lopen ook hier (weer) achteraan. Niks geleerd van WOI en II. Het schijnt dat na een periode van plm. 75 jaar het collectieve geheugen niet meer werkt. Ongeveer een mensenleven, klopt aardig dus. Met andere woorden, het is weer zover, er moet een flinke kloppartij komen om weer tot inzicht te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in