Volgens bronnen (zie hieronder) is het Pentagon nu duizenden militaire vliegtuigen uit de mottenballen aan het halen om ze weer volledig inzetbaar te maken in een duidelijke aanloop naar de Derde Wereldoorlog met zowel China als Rusland. Deze vliegtuigen omvatten naar verluidt F-16’s, C-130 transportvliegtuigen, AWACS vliegtuigen en meer, schrijft Mike Adams.

Deze informatie is verstrekt door John Moore, The Liberty Man, in zijn uitzending van 5 juni 2023, beschikbaar op het John Moore Show kanaal op Brighteon.com.

Ik heb John Moore gisteren gebeld om om extra bevestiging te vragen. Hij herhaalde dat zijn militaire bronnen (tot nu toe) waarnamen dat honderden vliegtuigen op de Davis-Monthan luchtmachtbasis in Tucson, Arizona uit de opslag werden gehaald en weer volledig in gebruik werden genomen. Dit proces is nog maar een paar weken aan de gang en er schijnen honderden militairen bij betrokken te zijn.

Zodra de vliegtuigen hersteld zijn, worden ze naar verluidt naar twee bestemmingen gestuurd: 1) de Filipijnen (een verzamelplaats voor oorlog met China), en 2) Europa (het meest waarschijnlijk Polen), een verzamelplaats voor oorlog met Rusland. Dit geeft aan dat het Pentagon zich voorbereidt op een kinetisch conflict met zowel Rusland als China in de nabije toekomst.

Na de val van Bakhmut en het mislukte tegenoffensief dat op niets uitliep, lijkt Oekraïne geen fut (en mannen) meer te hebben om tegen Rusland te vechten. Dit betekent dat een directe NAVO-inzet tegen Rusland waarschijnlijk niet ver weg meer is. De “proxy” fase van deze oorlog loopt met andere woorden ten einde, en NAVO-troepen zullen binnenkort rechtstreeks tegen Russische troepen vechten.

Dit betekent dat de wereld binnenkort in een wereldwijde oorlog verwikkeld zal zijn, en die oorlog zal waarschijnlijk nucleair worden. Rusland, zo blijkt, heeft de meest geavanceerde nucleaire ICBM’s en met kernwapens uitgeruste hypersonische raketten ter wereld, en zodra de NAVO zich ondubbelzinnig in de oorlog mengt, zal elke Amerikaanse stad in de ogen van Rusland een “legitiem” nucleair doelwit worden.

  Oekraïne verwerpt staakt-het-vuren met Rusland op ‘Peace’ Summit in Davos voorafgaand aan bijeenkomst World Economic Forum

Dit is wat de corrupte neppresident Joe Biden probeert te bereiken: het bombarderen van Amerika door Rusland. Dit is hoe Democraten en communisten van plan zijn om de Verenigde Staten van Amerika te vernietigen, terwijl ze Rusland de schuld geven.

De laatste wapens uit CONUS evacueren

Deze poging om bijna alle gevechtsvliegtuigen die nu nog in de Verenigde Staten zijn, te evacueren, zal de VS ook voorbereiden op een “zuiveringsaanval” van binnenuit, waarbij communistische Chinese militaire agenten al met honderdduizenden tegelijk de open zuidelijke grens zijn overgestoken en zich in Amerikaanse steden hebben opgesteld om zich voor te bereiden op “Activeringsdag”. Op die dag zullen zij kinetische aanvallen uitvoeren op de Amerikaanse infrastructuur, gericht op havens, raffinaderijen, elektriciteitscentrales, communicatie-infrastructuur, militaire bases, bruggen en nog veel meer.

Communistische militairen zullen proberen om alle Republikeinse gouverneurs, senatoren en politieke leiders te executeren, terwijl ze de controle over de hoofdstad, radiostations en andere omroepmedia overnemen. Denk aan “Red Dawn”, maar dan met medewerking van bijna alle Democraten (d.w.z. communisten).

Binnenlandse strijdkrachten van de VS zullen grotendeels niet in staat zijn om CONUS te verdedigen omdat ze bijna alle overgebleven militaire middelen al naar Oekraïne hebben verscheept, inclusief artilleriemunitie, straaljagers, geweermunitie, tanks, antitankwapensystemen, militaire drones en nog veel meer. De VS zal weerloos achterblijven terwijl de verraderlijke Mr. Austin (die zich voordoet als de Minister van Defensie) covid-prikken blijft pushen om Amerikaans militair personeel te verwonden en te vermoorden en het land kwetsbaar te maken voor een communistische overnamepoging.

Dit betekent dat de verdediging van Amerika zal neerkomen op gewapende burgers en militiegroepen. Daarom probeert de verraderlijke ATF wapens te verbieden en bijna elke wapenbezitter in Amerika als “misdadiger” te bestempelen – zodat ze opgepakt en in vernietigingskampen uitgeroeid kunnen worden als de communistische Activeringsdag begint. (Ja, federale agentschappen werken nu rechtstreeks voor Communistisch China en het hele Biden-regime is gecompromitteerd door de CCP).

  Kiev's tegenaanval waarschijnlijk niet succesvol door groot aantal slachtoffers

Waar vinden we de piloten om met F-16’s te vliegen?

Ik vroeg John Moore waar de VS genoeg piloten konden vinden om F-16’s, A-10’s en andere gevechtsvliegtuigen te besturen die nodig zijn om oorlog te voeren met Rusland en China, en hij zei dat een aanzienlijk deel van de huidige piloten van luchtvaartmaatschappijen gepensioneerde militaire piloten zijn die na een oorlogsverklaring weer in actieve militaire dienst genomen kunnen worden.

Het is echter de moeite waard om op te merken dat het niveau van fysieke fitheid dat vereist is om een F-16 in een gevechtsomgeving te besturen extreem hoog is, en dat gepensioneerde voormalige militaire piloten niet dezelfde fysiologie hebben als een jonge, fitte piloot. Dit betekent dat gevechtsmanoeuvres die nodig zijn om inkomende raketten te ontwijken, gronddoelen te raken of vijandelijke vliegtuigen aan te vallen, mogelijk niet haalbaar zijn voor oudere piloten. Hun gevechtseffectiviteit komt met andere woorden in gevaar door hun leeftijd en gebrek aan fitheid.

Het is opmerkelijk dat Rusland ’s werelds meest geavanceerde militaire luchtafweeruitrusting heeft, wat betekent dat Amerikaanse gevechtspiloten zullen worden onderworpen aan de meest rigoureuze luchtafweer die ooit op aarde is ingezet. Dit betekent dat we redelijkerwijs een zeer hoog verliespercentage van zowel Amerikaanse militaire vliegtuigen als piloten kunnen verwachten. Tegelijkertijd zal de impact van het verlies van commerciële transportvliegers op de binnenlandse economie verwoestend zijn. Luchtvrachtzendingen, bijvoorbeeld, zouden tijdens de oorlog wel eens stilgelegd kunnen worden, en luchtvaartmaatschappijen zoals Fedex en UPS zouden waarschijnlijk helemaal moeten stoppen met luchttransportdiensten. Luchtvaartmaatschappijen zouden failliet gaan, waardoor er nog meer geld bijgedrukt zou moeten worden om ze draaiende te houden, zelfs als er niet genoeg piloten zijn om de routes te vliegen.

  Waarom hebben de de EU en de NAVO er geen probleem mee om met neonazi's samen te werken?

Ik zal John Moore later deze week interviewen, en dat interview zal vrijdag gepubliceerd worden. Tijdens dat interview zullen we hem om meer details vragen.

Luister vandaag naar Brighteon Broadcast News voor meer details en een volledige analyse:

– Nieuwe informatie onthult dat Pentagon zich opmaakt voor de Derde Wereldoorlog met China en Rusland
– Strategische dam opgeblazen in Oekraïne, waarschijnlijk door het Zelensky regime
– Wereldoorlog zou de verkiezingen van 2024 tegenhouden en Biden in staat stellen eindeloze nationale noodtoestanden af te kondigen
– Aankondiging over het gebruik van Monero crypto voor het Brighteon tipping-systeem
– Geschiedenis van Monero en forking van cryptoprojecten
– Waarom elk cryptoproject zou moeten forken als de oorspronkelijke oprichter een psychopaat of een oplichter is
– Amerikaanse regering lekt “buitenaards vaartuig” narratief in voorbereiding op COSMISCHE VALSE VLAG om één wereldregering te pushen
– Volledig interview met Dr. Brian Hooker en Natalie Sadie van Children’s Health Defense (CHD)

Pentagon mobilizing THOUSANDS of aircraft for WWIII confrontations with China, Russia


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

GEEN ONGELUKKEN: De onwetende massa’s hebben geen idee dat ze systematisch worden uitgeroeid door een reeks geplande rampenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinslachtoffers: Dr. Martin zegt dat in het beste geval “ongeveer 600 miljoen mensen arbeidsongeschikt” zullen zijn
Volgend artikelAI systemen hebben “hallucinaties” omdat ze getraind en geprogrammeerd zijn door liberalen die denken dat een MAN een VROUW kan worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. allemaal oude meuk laad ze maar repareren kunnen de russen oefenen op dat tuig maar je moet de vliegtuigen wel bemannen he

  • Nou ja mischien hebben ze nog een paar duizend oorlogsveteranen die de vliegtuigen kunnen bemannen Welke idioot schrijft hierboven dat het pentagon duizenden vliegtuigen heeft die bommenwerpers zijn en dat die net zoals wo 2 Rusland gaan bombarderen Die debielen zijn volledig de weg kwijt dat de wereld wil dat de oekraine bij de EU komt Waarom dat weet niemand als alleen die schurken in Brussel die de oorlog op touw willen zetten Ja en daar heb je een vechtlustige vijand voor nodig!!!!!!!!! Vroeger bevochten de zuid/west europese landen zich vaker maar door de navo mag en kan dat niet meer!!!!!!!

  • Polen zijn eveneens krapuleus..hier in antwerpen poolse en roemeense hoeren en de zwartwerkers/drugsdealers én gebruikers…de meeste zakkenrollers lijken nu de Roemenen… volgens insiders…

   • Ja Hittler wilde die uitroeien Maar de slapzakkende regeringen in Nederland en Belgie zijn oude verwijfde flikkers die het niet zo nou nemem met de inwoners van hun land en laten de grenzen wagenwijd openstaan………. In Roemenie daar hebben ze een muur gebouwd die zigeuners op afstand te houden van de woonbuurten rondom de steden Maar in de rest van Europa ontvangen ze ze met open armen Helaas doet niemand er iets aan En het schapenvolk wil hun opmnemen in hun midden omdat het zielige arme lieden zijn!!!!!die verdreven zijn in het land waar ze vandaan komen!??? en daarna op daar op vakantie gaan!????

 2. Als ik de Russen was zou ik Amerika platgooien en Europa met rust laten Als Amerika plat ligt heeft de Rus niets meer te vrezen van Europa.

 3. Het verhaal van Mike Adams zou best kunnen kloppen echter, zijn verhalen blijken nogal eens flink aangedikt.
  Wat de VS gaan doen is minder belangrijk dan hoe Rusland daarop dan gaat reageren.
  De VS lijkt de hele mensheid te willen opruimen, Rusland wil slechts de rotte delen wegsnijden.
  Spannend, dat wel.
  Iedereen genoeg te eten en drinken?

  • Mike Adams moet je dan ook bang genoeg krijgen om zijn rommel te kopen.
   Aangedikte halve waarheden die de goedgelovige lezer de stuipen op het lijf moet jagen zo dat die hopelijk op de link naar zijn winkel klikt.
   Al dit soort schrijfsels zou met een vet gedrukte disclaimer moeten komen dat de man misschien baat heeft bij jou angst.

  • Adams spreekt zichzelf ook tegen.
   Democraten die alle republikeinen opruimen en de Chinezen binnenlaten en mee samen werken, want allebei communisten.
   Aan de andere kant oorlog met China.

 4. Die Joe Biden is echt de wind kwijt.
  Vliegtuigen uit de mottenballen om een moderne oorlog ( want Rusland heeft wapentuig waar de VS van kwijlt) te gaan winnen……… zweefvliegers tegen thermobare granaten…….. hoe krijgt deze demente…… bejaarde het verzonnen…….
  En dan nog op twee fronten ook. China en Rusland.
  Die man moeten ze per direct in een psychiatrische kliniek laten opnemen.
  Wat denkt hij wel niet…….” Ik ben tachtig en heb mijn beste tijd gehad” , “ als ik dat doodga , dan gaat de hele wereld maar met mij mee.”
  Welke figuren heeft hij rondom zich……… waarom grijpen die niet in????

  • Beste Anna,
   Biden weet van voren niet hoe hij van achteren leeft.
   Ik kan mij voorstellen dat hij’s morgens naast zijn vrouw wakker wordt en zich rot schrikt en vraagt;”Damn, who are you” ?
   Om vervolgens aan haar te vragen of ze wil helpen zijn nachtluier te vervangen…….

   De machten achter de schermen gebruiken Biden omdat hij geen besef heeft en zich makkelijk laat sturen.
   Mensen rondom hem zijn nu juist diegene die de zaak aan het schijten hebben gemaakt en proberen dat ook zo door te drijven.

 5. Voor Amerika ( en Europa) is er volgens die idioten maar één uitweg voordat het financiële systeem ten onder gaat aan de gigantische schuldenberg, en dat is een oorlog. Arm gewoon volk die door deze krankzinnige machtgeile psychopaten misleid wordt en meegesleurd wordt in de waanzin die oorlog heet. Als de ogen eens echt open zouden gaan en het volk die vuile spel zou doorzien, dan was de ellende van de zgn. Elite direct afgelopen.
  We gaan nog wat beleven.

 6. Bolsjewistische overheden, dit zijn mi NAVO landen.
  Met rond de helft van de inwoners die zijn voordeel doet door deelname aan dit systeem. “ we doen het voor elkaar”
  Vliegeniers ; zijn ze reeds jaren aan het trainen; zie de uitval “suddenly dead”, en “vaccin slachtoffers” onder piloten.
  Het verloopt allemaal volgens script en gesmeerd.
  Of Rusland het spelletje meespeelt zoals Wereldoorlog 2, nog even afwachten. Bij de ‘bad guy’ heb je een ‘good guy’ nodig, ook dit is hun gewoonte.

 7. Wat een eigenaardig verhaal weer. De Chinese hordes trekken plotseling over de zuid grens (dat was die grens die Trump dicht wilde timmeren, weet je nog) de CONUS binnen; de Chinezen werken plotseling samen met Poppa Joe (die zgn ‘demente’ POTUS die met de Zio-deep state samenwerkt); de Ziomerica-vernietigende ‘purge attack’ door de Chinese hordes komt (tegelijkertijd bereidt Ziomerica zich voor om China aan te vallen – iaw, ze gaan elkaar tegelijkertijd vernielen); ‘activation day’ is gepland met ‘kinetic attacks’ tegen de hele CONUS (geen datum of tijdsbestek voor dit enorme gebied). En dit alles om Ziomerica te vernielen ‘om de Russen de schuld te geven’.

  In andere woorden, de Zio-parasieten verzinnen weer allerlei mooie, afleidende griezelscenario’s om zich in te dekken. Kan het zijn dat er steeds meer mensen bewust worden van deze kliek die de smeerlapperij in de wereld veroorzaakt?

  Trouwens, iets moois hoorde ik van mijn trans-planetaire contacten: de zwangere trans-dinges op de Glamour coverpage, gaat geboorte geven aan de allereerste trans-mens – de Space Alien!!!! Je mag een naam verzinnen en de gekozen naam krijgt een beloning van 1 miljard trans-dollar (uit de zakken van Oekriestan gespaard.) Meld je aan!

 8. False flag want er zijn niet eens “duizenden” vliegtuigen beschikbaar. Hell, de eerste bestelling f16’s destijds wereldwijd haalde de 1000 niet eens

  • maar toch opvallend hoe er van heel de maand juni geen chemtrail meer te bespeuren valt . Voor juni dagelijkse kost de laatste jaren – waar zijn de vliegtuigen naartoe ????

 9. alweer hier in de stad reed er elke maand een oude vrachtwagen rond met…. aandacht, aandacht voor oud ijzer.. hij lijkt nu in Polen te zitten aan de grens met Ukra.. tevens enkele grote vrachtwagens gehuurd te hebben..ik lieg niet !!

  • Beste Raphael,
   Deze man denkt vooruit.
   In 1945 sloegen artilleristen granaathulzen op de kop in de grond om een ondergrond te krijgen zodat het geschut niet telkens verder in de grond zakte bij elk schot.
   Later gingen boeren die dingen opgraven en pleurde ze het in hun schuur.
   Na de oorlog was er tijdens de weder opbouw veel vraag naar koper en messing.
   Die boeren verdiende toen een aardige duit met wat ze hadden verzameld.

 10. Kletskoek.
  China noch Rusland hebben er behoefte aan de VS over te nemen.
  De bevolking is voor een groot deel vet, lui en slecht opgeleid. Plus dat er veel zwarten zijn en China zit daar ook niet op te wachten. Hoewel er wel wat natuurlijke hulpbronnen zijn, valt dat in het niks tegen wat ze zelf al hebben.
  Als het tot een oorlog komt dan zal dat een hele korte zijn; beide kusten zullen worden aangevallen met nukes. Als er geen grote havens meer beschikbaar zijn dan is het over en uit en kunnen ze het continent verder laten voor wat het is omdat de VS dan geen invloed meer kunnen uitoefenen buiten hun eigen continent. De oorlogsvliegtuigen zijn niet geschikt voor grotere afstanden.

  • Yep, dit is een onzin verhaal lijkt me zo. Een vliegtuig activeren is enorm veel werk en kost veel geld. Het enige militaire nut van oude toestellen is als je ze tegen de eigen bevolking inzet.

 11. Wat ze van stal halen is de meest oude troep, het heeft een reden dat het opgeslagen staat, net te goed om bij het schroot te zetten, net te slecht om te gebruiken.

 12. Als Rusland met zijn tsunami torpedo de oost kust van Amerika bestookt, zijn niet alle havens buiten werking maar lopen ook alle onderaardse gangen en steden onder water. Waar de elite zich al decennia zich veilig voelde. Daar de Russen jaren geleden al met een EMP een hele Amerikaanse vloot op de zwarte zee buiten werking had gesteld, zullen de Russen deze techniek al veel verder ontwikkeld hebben. Nu al blokkeren zij met succes het elektronische verkeer van de NAVO boven Oekraïne. Als de Russen met hun elektronische jammers het Amerikaanse/NAVO signaal verstoren, kan er geen A10/F16 of de C130 meer vliegen.

  Het westen heeft zich na de koude oorlog zich als een superieure natie beschouwd die onoverwinnelijk zou zijn. Maar dan kak je militaire overwicht in, als er geen concurrentie meer is, want de noodzaak valt dan weg. We zien bij het westen enkel verouderde techniek en verouderde strategieën. Alle nieuwe westerse systemen hebben zoveel mankementen alsof de ontwikkeling/kennis/kunde stil heeft gestaan door de interne corruptie. De winst en graai cultuur was belangrijker geworden voor de neoconservatieve dan voor continue innovaties en kwaliteit te zorgen op militair gebied en civiele gebied. Het westen verpaupert met nu met rasse snelheden.

  Het transgender gedoe, massale immigratie import en het corona project zorgt er voor dat het gehele westen zich zelf zwak maakt en zich zelf uitroeit. De decennia lange geboorte beperkingsprojecten voor het blanken ras in het westen zijn altijd een succes geweest vanaf de 2de helft van de jaren ’60 van de vorige eeuw. Alsof het blanke ras wereldwijd uitgefaseerd moet worden. De geschiedenis wordt met grof geweld vervalst en herschreven, door alle innovaties, ontdekking en vroegere heersers aan de zwarte toe te schrijven. Over 100 jaar weet de mensheid dan niet beter meer.

  De nu wereld heersende groep, zijn alle blanken van 80 jaar en ouder met hun jongere loopjongetjes en meisjes die alles moeten laten vastlopen en vernietigen wat de blanken ooit hebben op gebouwd. De zogenaamde energie transitie in het westen is werkelijk 1 grote leugen, over 20 jaar werkt niets meer en omdat alle oude betrouwbare energie voorzieningen dan allang gesloopt en uit gefaseerd zijn. Is er geen mogelijkheid meer om de zogenaamde groene energie apparaten te vervangen c.q. te kunnen onderhouden. De bossen zullen dan ook wereldwijd opgestookt zijn in de biocentrales. Het A.I. systeem zal dan ook verleden tijd zijn, want dat vergt enorm veel elektriciteit zonder onderbrekingen, wat er dan niet meer voor handen aanwezig is. Door de 5/6G netwerken zullen ze alle natuur vernietigen door die hoge micro blokgolven. De verschroeide aarde zal uiteindelijk overblijven. Waar niets meer kan groeien en leven.

 13. Wat een totaal schizofreen paranoïde verhaal.

  Ik weet wel waar al die F16’s voor nodig zijn. Kijk onderaan: UFO 🛸 geheim gelekt.

  Denk aan de film Independence Day. Je kunt er heel goed een stilhangende UFO van 10km doorsnee mee opblazen. Maar dan heb je er wel duizenden nodig! Ze halen nu al die CGI vliegtuigen uit de back-up. Want zoveel F16’s hebben ze niet eens.

  Jij nog popcorn ?

 14. Ik heb mij eens verdiept in die “mottenballen” vliegtuigen, die vliegtuigen worden gewoonlijk gestript voor de onderdelen. Ook zag ik de werkplaats waarin dit gebeurde en als ik het allemaal geloven moest stonden daar duizenden vliegtuigen in principe vlieg klaar om te zien. Tja schijn kan bedriegen? Maar ook zag ik hele grote gebieden welke door google “afgedekt” waren. Daar was dus iets wat ik niet mocht zien en die gebieden waren qua oppervlakte net zo groot en het terrein wat je mocht zien WAS groot! Tja google zelf zou ik zeggen.
  Het is openbaar, althans ten dele dan.

 15. Die plekken bestaan. Ook met 747’s. Met een klein beetje werk vliegklaar. Blus vliegtuigen een optie?

  In Vietnam haalden ze P51 uit de mottenballen, voor infantrie steun heel dicht bij eigen mensen.
  En neem de warthog; is super goed omdat….langszaam is, zijn boordkanon gewoon midden voor zit, en hij dus functioneert als een soort ouderwetse duik bommenwerper…altijd raak.

  We zullen wel zien. Als die gekkies China provoceren is het een kwestie van een uurtje en USA bestaat niet meer.
  Maar ze zijn gek genoeg.

 16. Hier nog wat anders, n.a.v. dit domme verhaal. Mij werd verteld door vrienden in de VS hoe de StaVaZa daar nu is. Niet best. Grote steden (NYC, Chicago, LA, Philadelphia, Portland etc) hebben enorme diefstallen in de winkels. Gasten vullen zakken met spullen. Winkel personeel wordt ontslagen als ze de dieven proberen weg te jagen, want de Verz betaalt. En boven 1000 dollar is het geen crime, en zijn ze een dag later weer vrij. Zo gaat het dag in dag uit. Dan zijn er de tenten. Google bijv “homeless tents Portland”. Wat een vieze bende. Of “tent cities”. Randall’s Island in NYC heeft een luxe tent opgezet met heel veel bedden in rijen.

  Dan zijn hier de schattige tiny homes in Portland. Binnenkort ook in NL!!!! Waar ooit de koei’n poept’n daar kom’n nu de tiny homes! Niet gek toch.
  https://nypost.com/2021/10/01/portland-to-set-up-homeless-villages-with-electricity/

 17. Ik heb de beelden zelf gezien. Duizenden Chinese jonge mannen die de Amerikaanse grens overtrokken. Het zou heel goed mogelijk zijn dat zij later als slapende cellen geactiveerd gaan worden.

 18. piloten voor ‘duizenden’ gevechtsvliegtuigen vind je niet, laat staan het personeel voor onderhoud en de munitie. Amerika is doomed, alles duid op een Chinese invasie in de US

 19. Op facebook lees bovenstaande reacties niet laat staan dat er iemand zich druk om maakt dat de USA in oorlog zou gaan met Rusland Want dat zijn ze al sinds 1945 toe er een grens werd getrokken tussen oost en west Bovendien is er een groot probleem dat er gewoon teveel mensen zijn aarde die men niet meer voeden kan met de huidige middelen….. De VS en Europa grijpen nu naar hun laatste beschikbare middelen die ze eigenlijk niet willen Maar het is dringend noodzakelijk om de wereld nog leefbaar te houden In de bijbel en lang daarvoor werd al voorspeld dat als de mens zich massaal blijft voortplanten dat dan de ondergang van de mensheid heel dichterbij komt Dit senario is nu bereikt!!!!!!!!!!!!

  • Grote onzin. De wereld kan meer dan voldoende voedsel produceren. Alle schaarste wat dat betreft is kunstmatig.
   Idem met water, er is meer dan voldoende water, de schaarste is alweer kunstmatig.
   Te veel mensen? helemaal niet, er is voldoende ruimte. Echter, het westen heeft met decennialange ‘voedselhulp’ het proces in gang gehouden dat hele volksstammen als konijnen blijven fokken zonder aan hun eigen voedselveiligeid te werken om die hordes analfabeten vervolgens naar het westen te laten komen.

  • Te Veel mensen.

   Vorige week Vrijdag op de radio in de auto einde werkweek , einde werkdag , geen files??
   Te Veel mensen op aarde?
   Du no , nooit geteld.
   Te Veel om nog te besodemieteren eerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in