De chemische gasbom die door de regeringsautoriteiten in Ohio werd ontstoken was natuurlijk zowel een daad van opzettelijk terrorisme als een misdaad tegen de mensheid en het milieu. Ik sprak met een geaccrediteerde deskundige op het gebied van gevaarlijke stoffen die me vertelde dat deze chemicaliën nooit door de autoriteiten in brand hadden mogen worden gestoken. (Ik interview deze deskundige later vanavond en hoop u dat audio-interview morgen te kunnen brengen voor alle details), schrijft Mike Adams.

Bij het verbranden van vinylchloride komt natuurlijk fosgeen vrij, een chemisch wapen uit de Eerste Wereldoorlog dat biologische wezens bij aanraking verminkt of doodt. Het treinongeluk was de perfecte dekmantel voor genocidale overheidsagenten om een chemische bom te laten ontploffen boven eersteklas landbouwgrond, niet ver van dichtbevolkte steden. Het hele stroomgebied van de Ohio River zal nog jaren de gevolgen ondervinden van de neerslag: er zijn al massale sterfgevallen gemeld, en zowel de bodem als het gebladerte zullen worden aangetast door zoutzuur regen (hydrochloric acid, die ontstaat als de verbrandingsproducten van vinylchloride zich verbinden met waterdamp in de lucht.

(De media zwijgen over dit alles en doen alsof de echte bedreiging voor de mensheid kooldioxide is).

Niet verrassend geloven de meeste mensen dat dit alles een ongeluk was. Net zoals ze ook geloven dat de covid “lablek” een ongeluk was. En de vaccinverwondingen zijn een ongeluk.

Er bestaan geen ongelukken als het gaat om wereldwijde genocide. Al deze dingen worden bewust gedaan met het vastberaden doel van wereldwijde genocide en ontvolking.

Nog maar een maand geleden explodeerde een grote chemische fabriek in La Salle, Illinois (bij Chicago), waarbij een enorme giftige wolk kaliumpermanganaat vrijkwam. Dit patroon van chemische “ongelukken” begint te lijken op sabotage van de voedselinfrastructuur, waarbij in de afgelopen 18 maanden meer dan 100 voedselfaciliteiten zijn afgebrand, duidelijk doelwit van overheidsdienaren, precies zoals Dr. Andrew Huff mij onlangs in een interview waarschuwde. (En hij weet het, want hij werkte vroeger met het DHS aan de infrastructuur voor voedselveiligheid).

De reden waarom het kabinet David Icke de toegang tot Nederland weigert?

Massale uitroeiing van de mensheid aan de gang… en de meeste mensen zijn blind voor wat er gebeurt

Het saboteren van de voedselvoorziening… het provoceren van Poetin tot een Derde Wereldoorlog… het opzettelijk ontmantelen van de energie-infrastructuur… het ontvolking-biowapens in de prikken… dit alles wordt uitgevoerd om het menselijk ras uit te roeien en de menselijke beschaving in te laten storten. Toch blijft 99% van degenen die worden uitgeroeid zich niet bewust van wat er gebeurt, en velen van hen steunen de exterminators actief!

In de Situation Update podcast van vandaag ga ik hier dieper op in:

– Michigan State massaschutter werd vrijgesproken van een eerdere aanklacht door een linkse aanklager.
– Audio van straaljager bevestigt dat mysterieuze objecten die werden neergeschoten verjaardagsballonnen waren
– Meer chemicaliën onthuld bij het treinongeluk in Ohio en opzettelijke ontsteking van het vinylchloride
– Massale media-doofpot gaat door terwijl vissen en dieren afsterven, mensen worden blootgesteld aan kankerverwekkende chemicaliën
– Duizenden boerderijen getroffen, voedselproductie zal jaren lijden
– Biden administreert banken om alle financiële banden met gehele #crypto-industrie te verbreken
– Binance stablecoin BUSD afgesloten door toezichthouders; miljarden dollars verlaten Binance
– NUL geletterdheid aangetoond bij leerlingen op openbare scholen #Chicago
– Zwitserland lijdt onder hoge inflatie door torenhoge energiekosten
– Europa heeft bijna 1 biljoen dollar uitgegeven aan het subsidiëren van elektriciteitskosten voor burgers
– Franse historicus: de Derde Wereldoorlog is al begonnen en loopt uit de hand
– Rusland zet nucleair bewapende schepen in de Oostzee in
– Illinois Democraten willen EV-laadstations verplichten in alle nieuwe huizen.
– Maar u mag geen gasfornuis hebben.
– Democraten hebben geen idee hoe het elektriciteitsnet werkt.
– Pre-historische menselijke familieleden beheerden 1,2 MILJOEN jaar geleden gereedschapswinkels
– Pureblood dating site genaamd “Unjected” dient ook als schoonbloedbank en vruchtbaarheidsbank
– Windturbines blijven omvallen omdat groene energie libertairen geen natuurkunde begrijpen

Klaus Schwab wil nu ook het internet "immuniseren"


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Derde van wereldbevolking wordt gedood in volgende oorlogscyclusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKinderen doden voor winst: Europa lijdt onder 1580% piek in kindersterfte na goedkeuring door EMA van COVID-vaccin voor kinderen
Volgend artikelZat HAARP achter de recente aardbevingen in Syrië/Turkije?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. In Deventer vanmorgen in de krant dat ze naast zieke en kapotte bomen, ook gezonde bomen gaan kappen. Geen uitleg, geen onderbouwing, ze gaan gewoon alles kappen… ook gezonde bomen. Het is wel duidelijk dat de 200 klimaatactivisten in ons land alleen protesteren als ze ervoor worden betaald. 2023 en de mensheid is volkomen zwakzinnig geworden.

  • hear hear en ow, die gaan vast de schone kuch kuch biomassa centrales in, die dingen zijn maar goed voor 1 ding, het ‘kwaad’ erin te verbranden (dat zijn er vele), dan hebben we er ten minste eens echt nut van.

  • Hier krijgen we allemaal te horen dat onze oge bomen langs de wegen weg moeten voor de veiligheid. Kijk je wat er e ht gebeurt, dan is het ruimte maken voor communicatie tussen de 5G kastjes etc.

   En die randdebielen(klimaatactivisten) die nieuwe boompjes willen planten vergeten dat tussen nu extreem kappen en nieuwe bomen behoorlijk wat jaren zit)

 2. Het zou niet zo slim zijn van al die overheidsmedewerkers om mee te gaan in het verhaal. Ziekten worden eigenlijk veroorzaakt door vergiftiging en dus worden ze zelf ook blootgesteld aan deze giftige stoffen. Je kan dat echt niet ontlopen door je eigen te verstoppen. Die chemische stoffen verdunnen wel in de lucht maar ze zijn er nog steeds. En als je maar vaak genoeg deze stoffen loslaat dan krijgt iedereen er last van. Dat geld ook voor uitlaatgassen van auto’s en andere industrie.
  De overheid kan het niet alleen,dus al deze plannen worden uitgevoerd door ons,de gewone arbeider. Als wij niet meer meewerken stop het vanzelf en worden we weer gezonder.

 3. Het gaat niet over het menselijk ras uitroeien, het gaat over het uitroeien van het Blanke ras. Poetin zal de westerse hel tegenhouden voor zijn land, wat normaal is, maar wij zitten in de val. Ik heb eind 2020 gezegd dat zij die enthousiast hun mouw oprolden voor het pfizer killshot het begin van ons einde hebben ingeluid! Daarna is het enkel maar bergaf gegaan en we staan er niet goed voor!

 4. De rijken hebben luxe bunkers gebouwd waar ze dan tot in lengte van dagen mogen verblijven want buiten is alles om zeep geholpen. Plak verwende mensen op een kluitje en ze moorden elkaar uit. Eigenlijk simpel om ze kwijt te raken dan,

 5. De “experts” van The $cience zeggen dat het helemaal niet gevaarlijk is, nee hoor! Gaat u maar rustig door met slapen…

  Maar, een beetje CO2 of stikstof dat alles wat groen is laat groeien en bloeien, dat is pas gevaarlijk! Dat zal met alle middelen moeten worden bestreden!

  Het zijn allemaal symptomen van de omgekeerde retoriek, het kenmerk van het kwaad dat de vader is van alle LEUGENS & BEDROG! Die zg ‘experts’ hebben hun ziel aan de duivel verkocht. Zij die zeggen dat ze de wereld gaan redden, maar doen het niet want zij zijn van de synagoge van de satan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in