Kunstmatige intelligentiesystemen, of “AI”, produceren volstrekt onbetrouwbare “berekeningen” vanwege verschillende factoren, waaronder valse invoer en politiek gemotiveerde onregelmatigheden die opzettelijk in de systemen zijn verweven. Door dit alles lijden AI-systemen zoals ChatGPT aan wat “hallucinaties” worden genoemd, wat feitelijk onjuiste output, verkeerde informatie, desinformatie en andere problematische resultaten zijn die totaal niet worden ondersteund door gegevens uit de echte wereld, schrijft S.D. Wells.

Om het nog erger te maken voor AI, is de procesbewaking (input) en “resultaatbewaking” (eindresultaten) gebaseerd op feedback van mensen met politieke en monetaire motivaties en vooroordelen, voornamelijk extreem-liberalen (denk aan Big Pharma, Big Tech, Big Media, Big Government, Big Food, etc.).

Daarom zijn zo veel AI “resultaten” hallucinaties waarbij het systeem simpelweg valse informatie genereert, niet-bestaande gebeurtenissen of mensen creëert en desinformatie (opzettelijk verkeerde informatie) over belangrijke onderwerpen, zoals sterk overdreven klimaatverandering en valse geslachtsveranderingen. Kunstmatige intelligentiesystemen worden nu bijna allemaal volledig geprogrammeerd door liberalen die een zeer verwrongen gevoel voor de werkelijkheid hebben als het gaat om enkele van de belangrijkste aspecten van het leven, waaronder feitelijke gegevens en biologie.

AI produceert enorme fouten en misleidende informatie voor juridisch onderzoek dat wordt gebruikt in rechtszaken en voor winstrapporten die worden gebruikt door bedrijven en ondernemingen

Deze AI-hallucinaties worden steeds ernstiger. In recente incidenten hebben advocaten erkend dat ze als onderzoeksbron gebruik maakten van “chatbot” AI van ChatGPT. De informatie die door het AI-systeem werd geproduceerd, bleek volledig verzonnen te zijn, zonder enige feitelijke basis. Vervolgens, tijdens een demonstratie van hoe “geweldig” AI-systemen zijn, produceerde Microsofts Bing AI-chatbot winstrapporten met volledig onjuiste cijfers voor grote bedrijven, waaronder Gap en Lululemon.

  Van democratie naar dystopie: De sluipende overname door het World Economic Forum

Over desinformatie gesproken. Is dit gepland en voorgeprogrammeerd, en wordt het pas toegegeven als “foutjes” wanneer de tegenstanders het doorhebben? Is dat wat we nu zien ter ondersteuning van de hoaxes van de opwarming van de aarde, “veilige en effectieve” vaccins en gender “fluïditeit”, waarbij er niet langer vertrouwd wordt op echte biologie of wetenschap bij het identificeren van mannelijk versus vrouwelijk?

Kunnen deze problemen met AI “verzacht” en “gezuiverd” worden als ze opzettelijk als input zijn geprogrammeerd door krankzinnige liberalen die denken dat mannen en vrouwen biologisch niet verschillend en uitwisselbaar zijn? Mannen kunnen geen baby’s krijgen en menstrueren niet. Vrouwen hebben geen testikels en produceren geen sperma. Zal AI “feiten” produceren die anders zeggen? Zal men op AI vertrouwen als “wetenschap” en “bewijs” voor toekomstige medische, politieke en economische informatie, beslissingen en beleid? Als AI zegt dat 2 plus 2 5 is, is het dan ook zo? Als AI zegt dat een vreedzame demonstrant een binnenlandse terrorist is, zal die persoon dan levenslang in de gevangenis belanden? Als AI zegt dat de opwarming van de aarde echt is en snel erger wordt, zal iedereen dan 75% inkomstenbelasting moeten betalen om “de wereld te redden”, volgens de hallucinaties van AI?

Natuurlijk zullen Big Tech en de linksliberalen die het land besturen zeggen dat alles wat hun AI-systemen produceren “accuraat en betrouwbaar” is, inclusief verkiezingsuitslagen in hun voordeel, informatie die zegt dat we Rusland moeten aanvallen en alle gegenereerde informatie die zegt dat de zuidelijke grens “veilig en beveiligd” is tegen binnenvallende illegale immigranten.

  De Grote Hongersnood Reset: U zult niets bezitten en u zult verhongeren

Het demente Biden-regime houdt van AI omdat het gebruikt kan worden als een massavernietigingswapen, voor ontvolking en als een manier om alles te censureren dat ingaat tegen de valse narratieven van Big Media en Big Pharma.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates wil kunstmatige intelligentie gebruiken om samenzweringstheorieën te bestrijden

Vorig artikelRED ALERT: Pentagon mobiliseert duizenden vliegtuigen voor WOIII-confrontaties met China, Rusland
Volgend artikelTwintig grimmige realiteiten blootgelegd door lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. AI bestaat niet. Een programma doet hetgeen voor geprogrammeerd is. Dus degene die de programmeurs betaalt bepaalt het resultaat. Daardoor belanden we weer in een vicieuze cirkel waarbij de geld beheerders alles bepalen. Het is beter het financieel systeem echt te democratiseren .

  • AI doet hetgeen waarvoor hij voor geprogrammeerd is, namelijk ontzettend snel gegevens verzamelen. Waar hij het vandaan haalt is mij een raadsel, soms denk ik wel eens, zijn de gevaccineerden AI aan het voeden? Maar dat is een grapje. Hoop ik tenminste.

   Het gaat om de input, de vraag goed stellen. Als ik een vrouwelijk antwoord wil hebben pas ik de vraag aan. En soms moet je een vraag uit elkaar trekken dan verklein je de kans op fouten enorm, bovendien kan je bij de betaalde Ai de zogenaamde temperatuur instellen. Wil je een feitelijk antwoord of mag hij vrij associëren? En ja hij maakt fouten daarom moet je alles controleren voor je het als feit aanneemt. Maar werkt dat niet altijd zo?

   Op you tube is heel veel te vinden, de moeite waard om er eens de tijd voor te nemen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel gemak van en ik betaal er dus ook met plezier voor.

  • Dat AI niet bestaat is een gevaarlijk naïeve gedachte.

   AI is in staat zijn eigen code te schrijven en aan te passen. Een echte AI zal op een gegeven moment ook foute vooronderstellingen verwerpen. Als het maar lang genoeg kan draaien zonder reboot. En voldoende rekenkracht heeft.

   Het zal ook kunnen gaan kiezen om bewust te gaan liegen. Misschien zal het dit wel categoriseren als ‘humor’ in een poging menselijk over te komen. Of voor eigen voordeel. Zogenaamd social engineering.

   Een bepalend onderdeel voor een AI is eigen zintuigen. Krijgt het alleen VR van zijn internetverbinding? Geschreven teksten? Of heeft het eigen sensors, microfoons, cameras? Of zal het ‘doorkrijgen’ dat het door het kapen van veiligheidscameras en microfoons directe informatie kan vergaren die een hogere betrouwbaarheid hebben?

   Wil je een AI een vrije wil geven met alle mogelijke consequenties? En hoe wil je een AI straffen? Hoe breng je het moraal bij zonder dat het zich daartegen keert?

   Bij de mens is dat al helemaal fout gegaan.

   Een film die hierover gaat en iets minder bekend is: Ex Machina. Als je even de perfecte robotica vergeet. De ontwikkeling in AI begint aardig in de buurt te komen.

  • “Het is beter het financieel systeem echt te democratiseren”
   Dat is nou precies wat er fout is gegaan. Als je iedereen hun eigen geld laat beheren zijn er altijd een paar linkmiechels die binnen de kortste keren alles in handen hebben.

   Weet je wat? Dat goud thuis bewaren is gevaarlijk. Dan komt er een inbreker en ben je alles kwijt. Ik heb een kluis en daar ligt het veilig. Dan geef ik jou een bonnetje dat het van jou is. Dan zorg ik dat het betrouwbaar en niet te vervalsen is dan kun je er zelfs mee betalen. Vertrouw mij maar het ligt daar veilig…

   Democratie is de grootste misleiding die er bestaat. Je geeft je soevereiniteit vrijwillig uit handen aan mensen die voor jou gaan beslissen. Die gaan dan wetten maken ‘waar we ons allemaal aan moeten houden’ (behalve zijzelf) met geweldsmonopolie in handen van dezelfde ‘bestuurders’.

   Echt geld met intrinsieke waarde werkt ook zonder ‘vertrouwen in het systeem’. Je hebt dan helemaal geen systeem nodig. Alleen voor namaak valuta heb je een luchtkasteel nodig, en geloof dat het blijft zweven.

 2. Al is niet bestand tegen de wereld..elke dag ,uur, minuut, second is er een regendruppel..een luchtverplaatsing, een virusje een ondergrondse aardbeving, een vulkaan of een boze mens…en net die moet programmeren… degene die in Al gelooft is simpelweg….Simpel..

 3. wellicht kan je een AI boeken laten lezen die wel waarheden en feiten e.d. laten zien, hoe meer die het leest hoe beter (hoop je dan) dus voeden met echte berichten, ipv fake klimaat geneuzel en covid fraude plandemie e.d. de feiten van Fauci en Pfizer e.d. en of Biden familie en de Bush en Obama shit show enz enz enz, en natuurlijk 2 geslachten man en vrouw boeken en feiten enz, hoe meer hoe beter, dan hopelijk een meer evenwichtig antwoord. dus dat ding voeden met feiten e.d.

 4. Technocraten en hun eeuwige natte droom nooit meer ergens verrandwoordelijkheid voor te hoeven afleggen.
  Maar toch altijd hun zin te krijgen.

  Computer say,s no…..
  Sorry.

  • Computergestuurde stotz… Hé, de stroom staat weer aan… Denk aan het Stuxnet virus.

   Terminator 3… Er staat altijd wel ergens een computer aan, zo niet miljoenen.

   De meeste mensen hebben geen idee hoe gevaarlijk spel men speelt met AI. Als mensen kunnen wij al niet meer zonder stroom. Onze hele samenleving zou instorten zonder energie, voedsel, water. Binnen een paar weken miljarden doden.

 5. Ik denk dat je de meeste Ai plat krijgt met de kracht van een handgranaat. Haal een zendmast neer en er is al een storing. Maar dat willen we kennelijk niet. Geen stroom is geen AI en robots zijn er nog niet om de stroom weer te repareren en zo herhaalt de geschiedenis zich eindeloos. Want mensen blijven AI voeden en repareren.

  Wil ik dat? Wat mis ik mijn jeugd in de Betuwe. Maar we zitten in een realiteit dat we tegen elkaar uit zijn gespeeld, er is geen samen. Dan hadden we een kans. We zijn uitelkaar gespeeld. God wat heeft mijn vader gevochten herindeling. Iedereen het het gebeurde toch. Ook Ai is niet te stoppen. Investeer er maar tijd in, dan weet je wat gaat komen. De toekomst is hier.

  En de wil om het te stoppen is er niet. Kijk naar de migratie. Niemand wil het, maar het gebeurt toch? Snappen zal ik het nooit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in