© zeevveez (CC BY 2.0)

Dr. David Martin sprak onlangs met Seth Holehouse over het aantal mensen dat ofwel al arbeidsongeschikt is of zal worden als gevolg van het feit dat ze persoonlijk COVID-19 “vaccins” hebben gekregen of dat ze moeten zorgen voor iemand die ze kennen die gewond is geraakt – en de getallen zijn lelijk, schrijft Ethan Huff.

Beginnend met het getal drie miljard, wat een ruwe schatting is van het aantal mensen over de hele wereld dat een COVID-injectie of -injecties heeft gekregen, keek Martin welke injectiepartijen en -batches het schadelijkst waren en welke het minst schadelijk waren. Op basis daarvan berekende hij dat in het gunstigste geval ongeveer 600 miljoen mensen binnenkort arbeidsongeschikt zullen zijn – als ze dat al niet zijn.

“Als we uitgaan van het aantal van drie miljard en dan gaan kijken naar ‘wat waren deze problematische partijen en batches?’, wat de manier is waarop ik naar deze zaak heb gekeken vanuit het standpunt van de manier waarop ik naar de wereld kijk, omdat ik naar de wereld kijk door de lens van risicobeheer en risico-overdracht,” komen we tot dit cijfer, legde Martin uit.

“De meeste mensen weten niet dat mijn bedrijf zich bezighoudt met risicobeheer,” voegde Martin eraan toe. “Wij houden ons toevallig bezig met financieel risicobeheer, maar we zijn zeer nauw betrokken bij de bredere sector van wat wij actuariële wetenschappen noemen waaruit verzekeringen voortkomen.”

Na het bekijken van de cijfers en het evalueren van de partijen die het meest geassocieerd worden met extreem hoge aantallen bijwerkingen, gelooft Martin dat het aantal mensen wereldwijd dat hun vermogen om normaal in de samenleving te functioneren zal verliezen, of al verloren heeft, gelijk zal zijn aan twee bevolkingen van de Verenigde Staten samen.

  Liegende mainstream media hielpen miljoenen mensen vermoorden - Professor Miller

“Er is veel gesproken over het feit dat er bepaalde batches zijn die een hoge mate van problematische bijwerkingen hadden, en dan bepaalde batches die helemaal geen effect leken te hebben,” legde Martin uit.

“Als je kijkt naar het aantal problematische batches – je hebt het over zeven tot 15 procent, ergens in dat bereik – van alle batches … die extreem ernstige bijwerkingen hadden … dan hebben we het in het beste geval … over permanente dood en invaliditeit van 300 miljoen mensen – dat is het beste geval. Dat is de hele bevolking van de Verenigde Staten verdeeld over de wereld – dat is het aantal waar we het over hebben en dat is in het beste geval.”

Het lanceren van COVID-“vaccins” was één van de ergste genocidegebeurtenissen die ooit in de menselijke geschiedenis heeft plaatsgevonden.
Martin schat dat meer dan 300 miljoen mensen over de hele wereld persoonlijk zijn bezweken aan of arbeidsongeschikt zijn geworden doordat ze een COVID-injectie of -injecties hebben genomen. Dergelijk onvermogen omvat gezondheidsproblemen op de lange termijn, zoals een beroerte, verlamming, neurodegeneratieve problemen, de ziekte van Alzheimer en andere zaken die invaliditeit tot gevolg hebben.

Nog eens 300 miljoen mensen zullen op zijn minst uit de beroepsbevolking en uit het normale dagelijkse leven worden gehaald, alleen al door het feit dat ze voor de andere 300 miljoen mensen moeten zorgen. Tot deze groep arbeidsongeschikten kunnen familieleden, vrienden en verzorgers behoren van de zieken en gehandicapten die geprikt zijn.

“Als we dit in de juiste context plaatsen en bedenken wat dit betekent … de hoeveelheid zorg die nodig is om om te gaan met mensen die lijden aan langdurige gevolgen … wat we weten is dat deze 300 miljoen mensen nog eens 300 miljoen of meer mensen wegnemen, omdat dit mensen zijn die geen deel zullen kunnen uitmaken van de bijdragende economie,” zei Martin.

  Pfizer/BioNTech Covid-injecties herprogrammeren zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen

“Ze zullen niet in staat zijn om de dingen te doen die ze van oudsher deden, omdat ze in feite 24/7 betrokken zullen zijn bij de zorg voor de mensen die eigenlijk tot die andere 300 miljoen behoren. We hebben het dus over 600 miljoen arbeidsongeschikten.”

David Martin on ‘BEST CASE’ of Covid VAXX: ‘We’re Talking About 600 Million People Incapacitated’


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. David Martin geeft explosief interview: “Dit is een geplande volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig bevelhebber van het Amerikaanse leger zegt dat de NAVO Rusland op geen enkele manier kan verslaan in Europa
Volgend artikelRED ALERT: Pentagon mobiliseert duizenden vliegtuigen voor WOIII-confrontaties met China, Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. PROGRAMMA
  ‘The end of Covid‘ is groot opgezet. Er zijn meer dan 90 sessies die alles zullen behandelen van elektronenmicroscopie tot mondkapjes tot de Wereldgezondheidsorganisatie en meer…

  Onderwerpen:
  • Gehoorzaamheid, groepsdenken & angst
  • Isolatie van SARS-CoV-2
  • PCR-testen
  • WOB Verzoeken
  • Elektronenmicroscopie & Virologie
  • De controle-experimenten
  • Het bewijs van besmetting
  • Symptomen van C@V!D
  • Het verhaal over Gain of Function
  (gevaarlijker maken van virussen in een lab)
  • Het spike-eiwit
  • Angst voor het virus in film en popcultuur
  • Gezondheidsmaatregelen over de hele wereld
  • Gezondheidsimplicaties van mondkapjes
  • De economische gevolgen van de pandemie
  • Ontdekken dat wij de macht hebben!
  • De Wereldgezondheidsorganisatie

  En nog veel meer!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/docu-serie-the-end-of-covid-on-line-onderwijs-om-de-pandemie-voor-eens-en-voor-altijd-tot-een-einde-te-brengen/

 2. Corona is nog nooit geïsoleerd en dus nooit wetenschappelijk aangetoond.
  Deze Dr. Martin, moet de besmettingsleugen in stand houden.
  Hij hoort ook bij “hun” 👈

 3. Het lanceren van COVID-“vaccins” was één van de ergste genocidegebeurtenissen die ooit in de menselijke geschiedenis heeft plaatsgevonden.
  Tot nu toe….
  Deze criminele organisaties hebben de touwtjes strak in de handen, volgens mij.
  De wetten die zij maken zijn buiten gewoon ernstig.
  De macht, justitie legers zorg of onderwijs, is indrukwekkend.
  De wereld daar tegenover, is volgzaam en toont weinig weerstand omdat zij blind en doof is gemaakt.
  Ik ben de scepticus, dat weet ik.
  Maar ik bid elke dag dat ik deze keer ongelijk mag hebben.

  • Correctie ‘omdat zij zich blind en doof hebben LATEN maken’. Tis nog altijd een keuze he. Ze hebben t toegelaten dat hun geest letterlijk en figuurlijk tot pulp hebben gemaakt.

  • Dat vaccin is een moordwapen en is bewezen. Er zullen nog een hoop mensen aan sterven, maar de mensen blijven slapen net zoals al die schapen die in die verhalen geloofde van massamoordenaar de Jonge.

 4. wat je kan zien in de straten is dat daar waar vroeger alleen erg oude mensen met karretjes rijden,.. heden zie je ook best veel jonge schapen met zoiets rondrijden..en Neen ik heb geen medelijden..

 5. Ongetwijfeld bagger, dit experiment.

  De zombie invasie heeft al stagnatie opgelopen, ‘suddenly dead’ nog niet waargenomen bij sporters op straat. om een voorbeeld te noemen- kan natuurlijk komen bij de volgende vergiftiging golf. Waarbij men denkt ‘ kijk dat komt door de vax’

  Vraag mij af waarom david Martin er nu mee komt ; zijn cijfers zijn extreem. Alles is script ook van dit figuur mi.

  Ik denk dat er weer een “ suddenly dead” in de maak is.
  Om bolsjewieken de gelegenheid te geven zich op een ‘ veilige plek ‘ te kunnen verschansen. ✈️ 🏝 Als de boem valt.
  Dat is hun gewoonte.

  • De aankomende uitbraak kan ook een combi zijn; hoorde dat bij elke opname in een ziekenhuis er nog steeds getest wordt op covid, kan idem verspreiding van iets mee gaan brengen.
   Mogelijk heeft iemand info uit deze
   “ business “ wat men gezondheid zorg noemt ?

   • Het is verdacht “ buiten het geldgraai fenomeen” dat er reeds jaren onnodig getest wordt, zelfs zonder ‘pandemie’. Onnodig kan een andere betekenis hebben.

 6. ‘ T is niet mooi wat ik ga zeggen , maar voor mijn part mogen al die gevaxxte dwaze schapen DOODVALLEN , liever vandaag dan morgen ! Volgzame , genoegzame zich op bepaald ogenblik zelfs moreel superieur achtende gevaxxte idiote proefkonijnen, bang dat ze waren voor de dagelijks op msm gepromote onafwendbare dood, en dan maakten ze zichzelf nog wijs dat ze het voor een ander deden laffe HUICHELAARS ! Like I said, DROP DEAD all of you !

 7. Volgens mij worden we door al die zogenaamde vaccin doden afgeleid van wat er écht is gebeurd. Het grafeenoxide in de vaccins is de boosdoener. Het komt in de hersenen en icm 5G kunnen mensen straks bestuurd worden als menselijke drones. En figuren als Dr. Martin moeten ons bij de waarheid weg houden, duidelijk CO!

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/kan-grafeenoxide-echt-de-bloed-brein-barriere-passeren-kunnen-gedachten-echt-uitgelezen-worden-het-weal-in-2015-bewezen/

  • Die conclusie heb ik ook al gemaakt,
   De zogenaamde Pandemie is opgezet om mensen gewillig dmv. deze Covid vaccins, grafeenoxide te laten inspuiten.
   Deze grafeenoxide gaat naar de hersenen, grafeenoxide +5G.
   En men is “gechipt” hackable 👈, dus wat Harari, ook al zei.
   Herinner alleen al die rare filmpjes, waarin mensen opeens naar boven kijken, draaien, en dood neervallen
   Wat zou dat geweest zijn? 🤔

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in