Psychisch Coronageweld tegen gezinnen: geen bezoek na de geboorte

5
1730
Foto ter illustratie

De ene onmenselijke Coronamaatregel volgt op de andere: als de aanstaande moeder er in slaagt om voor de bevalling in het Duitse ziekenhuis van Landsberg am Lech te worden opgenomen – na het tonen van een negatieve PCR-test – weigert het ziekenhuis van Opper-Beieren elk bezoek na de bevalling.

Het ziekenhuis van Landsberg in Opper-Beieren dwingt aanstaande moeders zich ongeveer twee weken voor de datum van de bevalling om de drie dagen in het testcentrum van Penzing te laten testen op het Coronavirus. Op deze manier, wanneer de geboorte is gepland, is men wat men noemt aan de “veilige kant”. Het is nog steeds mogelijk om in het ziekenhuis te bevallen, zeggen ze. Hiervoor moeten de moeder en de persoon die haar vergezelt echter een negatieve PCR-test hebben die niet ouder is dan 72 uur. Het ziekenhuis voelt zich verplicht te benadrukken dat niemand zal worden weggestuurd in geval van nood of in geval van een vroeggeboorte, bericht Jouwatch.

Na de geboorte, echter, mag de nieuwe moeder geen bezoek ontvangen. De kraamafdeling is gesloten. Vanwege Corona. Het ziekenhuis beschikt echter over een tiental gezinskamers op de “Premium Ward” afdeling voor welgestelde klanten. Voor een ‘schamele’ 290 euro per nacht kan de moeder hier inchecken met haar baby en begeleider.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

5 REACTIES

 1. Wat lees ik nou? Voor 290 euro per nacht mag je wel bezoek ontvangen? Is Corona de nieuwe melkkoe? Straks moet er nog BPM betaalt worden voor een nieuwe baby. Ze weten gewoon dat die moeder in haar babyroes dat bedrag graag neertelt. Wat een schoften. Tegelijker tijd is dat Corona idee een gruwelijk maar knap verdienmodel.

  • Waar staat dat, dat je tegen betaling wel bezoek mag ontvangen.
   Ik heb het nog nergens gelezen.
   ik geloof je verder wel, maar een bron zou prettig zijn.

   • Hier Bert, ik verbaas me dat je het vraagt. [… Na de geboorte, echter, mag de nieuwe moeder geen bezoek ontvangen. De kraamafdeling is gesloten. Vanwege Corona. Het ziekenhuis beschikt echter over een tiental gezinskamers op de “Premium Ward” afdeling voor welgestelde klanten. Voor een ‘schamele’ 290 euro per nacht kan de moeder hier inchecken met haar baby en begeleider….]

    • Weet ik veel, ik dacht dat je al in je eentje ergens daar lag.
     En dat ze weer iets nieuws bedacht hadden om ergens geld aan te verdienen.
     Ik kom daar eigenlijk nooit en ik heb geen kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here