World Economic Forum: er komt een globale covid cyberpandemie aan – erger dan Covid-19

9

Het World Economic Forum (WEF) waarschuwt de wereld voor een onvermijdelijke covidachtige en wereldwijde cyberpandemie die zich sneller verspreidt dan een biologisch virus, met een gelijke of grotere impact op de wereldgemeenschap. Het WEF is van mening dat de Coronacrisis belangrijke inzichten heeft opgeleverd voor de wereldleiders.

Het WEF heeft deze waarschuwing reeds op 1 juni 2020 op zijn website gepubliceerd in het artikel: “Wat de Covid-19 pandemie ons leert over cybersecurity – en hoe we ons moeten voorbereiden op de onvermijdelijke wereldwijde cyberaanval”.

Het WEF merkt op dat toen Covid-19 in het voorjaar van 2020 op zijn slechtst was, meer dan 2 miljard mensen in een of andere vorm van lockdown zaten en 91% van de wereldbevolking in landen met grenscontroles of reisbeperkingen woonde als gevolg van het virus.

Een globale cyberpandemie sneller dan een biologisch virus

“We moeten ons voorbereiden op een COVID-achtige globale cyberpandemie die zich sneller en verder zal verspreiden dan een biologisch virus, met een gelijke of grotere economische impact”. – WEF

Het World Economic Forum vreest dat de kans groot is dat een dreigende en onvermijdelijke globale cyberpandemie erger zal worden, omdat we historisch gezien al weten dat cyberaanvallen zowel communicatiesystemen als internet en elektriciteitsdistributie naar hele steden, landelijke gebieden, autoriteiten, fabrieken, logistiek en gezondheidszorg kunnen aantasten.

WEF schrijft dat de wereld gevoelig is voor verschillende gelijktijdige bedreigingen zoals viruspandemieën, cyberaanvallen, klimaatverandering en milieubedreigingen. We zullen binnenkort gegarandeerd op een hoger catastrofaal niveau worden getroffen, is de boodschap.

“En een cyberpandemie is waarschijnlijk net zo onvermijdelijk als een toekomstige ziektepandemie. De tijd om na te denken over de reactie is – zoals altijd – gisteren.”

“Het leerproces voor wereldleiders moet worden voortgezet. We moeten de harde lessen van de Covid-19-crisis leren om ons voor te bereiden op een toekomstige globale cyberaanval”.

“Een cyberattack met kenmerken die lijken op het Coronavirus zou zich sneller en verder verspreiden dan elk ander biologisch virus”.

“De economische impact van een globale digitale uitschakeling zou van dezelfde omvang zijn – of groter – dan wat we nu zien.”

“Herstel van de globale vernietiging van digitale systemen zou een grote uitdaging zijn”.

WEF schat dat een cyberaanval zich extreem snel zal verspreiden in de maatschappij. Het is ongeveer 10 keer sneller of meer dan een biologisch virus. Als voorbeeld wordt de WannaCry-aanval 2017 genoemd, waarbij een cybervirus een kwetsbaarheid in Windows uitbuitte die meer dan 200.000 computers in 150 landen verlamde. De huidige cyberaanvallen zijn veel sneller en geavanceerder. Stuxnet of “de bug” is een computer worm die werd gebruikt om de uraniumverrijkingscentrifuges in Iran te saboteren. De worm werd in juli 2010 ontdekt nadat hij op het internet was gelekt. De worm was ontworpen door de Verenigde Staten en Israël. Voor de aanval was Stuxnet 18 maanden lang verborgen in computersystemen.

  Een Amerikaanse nobody staart naar Mordor

WEF schrijft dat een cybervirus vandaag de dag de mogelijkheid heeft om zich te verspreiden naar 1 miljard computergestuurde apparaten in slechts vijf dagen.

“Als Cybercovid de pathologie van het nieuwe Coronavirus zou weerspiegelen, zou 30% van de geïnfecteerde systemen asymptomatisch zijn en het virus verspreiden, terwijl de helft zou blijven functioneren met sterk verminderde prestaties – het digitale equivalent van het in bed liggen voor een week. Ondertussen zou 15% worden “gewist” met totaal gegevensverlies, waardoor een compleet systeem opnieuw zou moeten worden geïnstalleerd”.

“Miljoenen apparaten zouden binnen enkele dagen offline worden gehaald”. – WEF

Globale cyberlockdown

Het World Economic Forum schrijft dat de maatregel in het geval van een cyberaanval is om alle blootgestelde apparaten volledig van elkaar (technische distancing) en internet los te koppelen om besmetting te voorkomen.

“De hele wereld zou een cyberlockdown meemaken totdat er een digitaal vaccin is ontwikkeld. Alle zakelijke communicatie en gegevensoverdracht zou worden geblokkeerd. Sociaal contact zou worden gereduceerd tot mensen die bereikbaar zijn via persoonlijke bezoeken, vaste telefonie in koperen netwerken, slakkenpost of kortegolfradio”.

Een enkele dag zonder internet zou de wereld meer dan 50 miljard dollar kosten. Een 21-daagse wereldwijde cyberlockdown zou meer dan 1 biljoen dollar kunnen kosten, schat het WEF. Veel vragen stapelen zich op

• Hoe moeten radiostations in staat zijn om maatschappelijk belangrijke informatie uit te zenden als apparatuur en zendmasten niet werken?

• Als slechts 5% van de wereldwijde communicatieapparatuur beschadigd is en vervangen moet worden, hoe kan de productie-industrie dan snel nieuwe apparatuur produceren die ook gedistribueerd, geïnstalleerd en geconfigureerd moet worden?

Het World Economic Forum wijst China aan als mogelijke cybercrimineel in een denkbeeldig drama omdat China volgens gegevens uit 2018 90% van alle mobiele telefoons, 90% van alle computers en 70% van alle televisies produceert. De organisatie besluit met de opmerking dat kritische informatie in fysieke vorm moet worden opgeslagen.

Lees het volledige WEF-artikel voor meer details.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Vorig artikelOrban in strijd met Soros: “Het Soros-netwerk wil van Europa een immigratiecontinent maken”
Volgend artikelNetanyahu brengt grote hoeveelheden vuile was naar gastlanden om gratis stomerij te krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Luister vooral even naar de laatste minuten! Vanaf tiende minuut. Deze arts heeft het rapport The Great Reset van Klaus Schwab WEF in z’n geheel doorgenomen. Vanaf minuut tien de Eindconclusie van dit rapport.

  COVID-19: The Great Reset
  https://www.youtube.com/watch?v=gMDz4GQ1BJ8

  Overigens opvallend dat men met de vinger naar China wijst terwijl Microsoft China heeft voorzien van de nodige spyware om te gebruiken in het maatschappelijke veld om diens burgers aan de touwtjes van het regime te laten dansen. Dus die Schwab nazi kan lullen wat ‘ie wil maar hetgeen komen gaat, is allemaal al lang bekonkeld en beklonken in diens globale sektarische afdelingen. Om iets te kunnen resetten, vraagt om eliminatie der voorgaande zaken. Psychopaten en nog zekerder wanneer zij zijn georganiseerd, gaan over massa’s aan lijken. Wanneer er al ooit een Big Boom heeft plaatsgevonden, zal de tweede aanstaande zijn. Maar eigenlijk is voor velen van ons dit alles niet nieuw, slechts de bevestiging van hetgeen we reeds voorzien hebben. Toch?

 2. Dus Corona was slechts een oefen-modelletje om te kijken hoe ver ze kunnen gaan: mensen ophokken, muilkorven, vaccineren ??? en als het dan toch niet lukt om “HET XYZ” virus “uit te roeien, dan zit er natuurlijk niks anders op dan de vermoedelijke zieken te ruimen om de rest van de wereldbevolking te redden toch??
  En uiteraard zijn ze dan toevallig verplicht om de on-gevaccineerden eerst te ruimen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet.

 3. Begrijp ik hier iets niet goed ?
  Dit is toch goed nieuws ??????? We gaan dan weer terug naar de `oude telefoons ` , we gaan elkaar weer bezoeken, de smartphones werken ook niet meer, SUPER !
  Ik kan niets negatiefs uit dit artikel halen, de enige benadeelden zijn de Elite / Illuminati zelf !
  Controle stopt naar ons toe…….En wij kunnen ons leven weer leven.
  En wij ? ……Geloof me wij redden ons wel ! Kom maar op met die cyber-aanval !

 4. In mij ogen is het WEF net als het WHO een circus, waar de clowns zijn losgeslagen. Hun belang ligt niet bij de mensen maar de heilige goden MONEY en MACHT.

 5. Als we nou met z’n allen met een mondkapje op achter de computer gaan zitten krijgt het virus vast geen kans want volgens de regering werken de muilkorven prima . (sarc.uit)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in