The New York Times, Internationale Editie van 25 februari 2021 bron: https://www.nytimes.com/issue/todayspaper/2021/02/25/todays-new-york-times

Degenen die eerst ziek en daarna gezond werden uitgesproken – Op 25 februari 2021 verraste de New York Times (NYT) zijn lezers met de kop: Pandemie verliest zijn greep – Pandemic loosens its grip. De bijbehorende grafiek – zie hierboven – maakte het duidelijk: sinds medio januari vertoonden de statistieken van de zogenaamde “confirmed cases numbers” van degenen die aan Covid-19 zouden lijden, alleen maar een sterk dalende trend. Wat is er van de ene dag op de andere gebeurd met al die honderdduizenden vermeende gezonde zieken die door onze Covid-wetenschap kort en bondig tot asymptomatische gevallen werden verklaard? Of was de blijde tijding van de NYT slechts bedoeld als een wonder van de donkere winter (dark winter volgens Joe Biden) om de Amerikaanse verkiezingsuitslag te vieren met de inwijdingsceremonie onder de bescherming van 25.000 National Guardsmen?

Drastische daling van het aantal Covid-gevallen in de VS in januari en februari 2021

Terwijl het publiek de inauguratie van de 46e president van de VS op 20 januari 2021 in Washington D.C. volgde, vond de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het het juiste moment om haar “Waarschuwing voor medische producten voor laboratoriumpersoneel” aan te kondigen en zo het einde van de pandemie aan de voeten van de nieuwe Amerikaanse regering te leggen.

Maar ook een slim virus transformeert alleen door biologisch ingrijpen of duistere slimme politieke wetenschap:

Deze informatiebrief van de WHO bevestigt wat critici van de PCR-test al lang klagen: de aanbevolen testprocedure voor Covid-19 met gebruikmaking van de PCR-methode vertoont fatale gebreken. Vooral het in de VS en Europa veel te hoge aantal van 40 amplificatiecycli voor de test volgens de PCR-methode heeft geleid tot astronomisch hoge misdiagnoses en dubieuze asymptomatische gevallen. Zij waren echter van cruciaal belang voor de rechtvaardiging van de dwangmaatregelen van de regering en de bijbehorende mediahysterie.

Met een drempelwaarde van 40 cycli die in de PCR-testprocedure wordt gebruikt, is de waarschijnlijkheid dat een persoon die positief op Covid-19 test daadwerkelijk geinfecteerd is, slechts 3%. Omgekeerd kan 97% van degenen die op deze manier “ziek” zijn verklaard, door een druk op de knop of als bij toverslag op het vereiste tijdstip uit de dood opstaan en kunnen de daders als verlossers worden gevierd.

  Restaurant rekent klanten met mondkapjes 5 dollar extra - en 5 dollar extra als je opschept over je vaccinatie

Een deel van de slimme wetenschap is dat testlaboratoria in Europa nog steeds de te hoge amplificatiecycli gebruiken. Hieruit kan worden geconcludeerd dat het de bedoeling is de landen in West- en Midden-Europa later uit de repressieve dwangmaatregelen te laten stappen. De contractuele dienstbaarheid die West- en Midden-Europa is opgelegd, eist haar tol: men probeert de welgestelde belastingbetalers van Midden-Europa opnieuw te laten betalen ten voordele van Big Pharma, onder het voorwendsel van zogenaamd ontbrekende vaccins en ook sneltests die niemand nodig heeft.

Hysterie en paniekzaaierij in de media

In het begin van de Grote Zwendel was er een voldoende groot aantal zogenaamde Covid-19 doden nodig om de globale mediacampagne dienovereenkomstig aan te wakkeren en voldoende grote angst en paniek onder de massa’s te zaaien.

Statistieken Corona-sterfgevallen Duitsland

Een blik op de sterftestatistieken van de zogenaamde Covid-19 doden in het jaar 2020 voor Duitsland en Oostenrijk, zoals hierboven weergegeven, toont aan dat 80% van de vermeende Covid-19-doden in de leeftijdsgroep van ouder dan 75 jaar vallen. Het gaat om die groep van veronderstelde doden die, in termen van statistische verwachting, met of zonder Covid-19 reeds met één been in het graf stonden.

Covid-patiënten zijn opzettelijk naar bejaardentehuizen verhuisd

In vijf Amerikaanse deelstaten, alsook in Groot-Brittannië en Italië, voelde men zich genoodzaakt om in bejaardentehuizen slimme euthanasie toe te passen. Onlangs werden in de staat New York beschuldigingen bekend dat meer dan 8.000 Covid-patiënten opzettelijk werden teruggeplaatst naar verpleegtehuizen. Mario Cuomo, de gouverneur van de staat New York, en zijn instanties worden beschuldigd van het vervalsen of sterk naar beneden bijstellen van sterftecijfers van verpleegtehuizen aan de federale autoriteiten om de dreiging van onderzoek door het ministerie van Justitie (DOJ) onder voormalig president Trump te vermijden.

Het hospitaalschip bleef leeg

USNS Comfort bij het binnenvaren van de haven van New York: 821 van de 1.000 bedden bleven leeg © Jim Henderson (CC BY-SA 4.0)

Dit gebeurde ondanks het feit dat de stad New York tijdig van de federale autoriteiten het hospitaalschip USNS Comfort van het Military Sealift Command met 1.000 bedden en een geïmproviseerd ziekenhuis in het Jacob K. Javits Convention Centre in Manhattan, gebouwd door het Army Chor of Engineers, met nog eens 1.200 bedden had gekregen.

  Professor Cahill waarschuwt de globalisten: "Het spel is uit"

Terwijl de Berlijnse Tagespiegel op 3 april 2020 nog zat te puzzelen waarom er slechts 20 bedden op de USNS Comfort zouden zijn bezet, liet de Tagesschau op dezelfde dag weten dat burgemeester De Blasio van New York van mening was dat “er eigenlijk 40 schepen van deze omvang nodig zouden zijn om voorbereid te zijn op het hoogtepunt van de Coronacrisis”. Kan valse informatie nog leugenachtiger of schaamtelozer zijn? Al op 21 april 2020 liet gouverneur Cuomo aan president Trump weten dat het schip niet meer nodig was. Het vertrok op 30 april uit New York: in totaal werden slechts 179 patiënten aan boord behandeld – 80% van de beddencapaciteit was ongebruikt: Als het televisienieuws dat maar eens zou hebben uitgezonden!

Vandaag is het duidelijk waarom het hospitaalschip USNS Comfort in de haven van New York en het geïmproviseerde federale ziekenhuis in het Javits Center in Manhattan onderbenut bleven, maar hoe in ruil daarvoor de Deep State en de leugenachtige pers feilloos in de val liepen van de Amerikaanse patriotten onder president Trump. Geen wonder dat het Amerikaanse Congres meent dat het zijn officiële taken alleen kan uitvoeren bewaakt door 25.000 National Guards.

Intussen probeert het Amerikaanse mediakartel wanhopig de aandacht af te leiden van de dreigende beschuldigingen van massamoord op verpleeghuisbewoners in New York met afleidingsmanoeuvres, d.w.z. eeuwenoude wijvenpraatjes rond hun gouverneur in New York. Snel was het Amerikaanse mediakartel vergeten wat zij tot voor kort aan hun lezers probeerden te verkopen als de zogenaamde gouden standaard van politiek correct staatsmanschap: Mario Cuomo en zijn regering, die bijvoorbeeld Anthony Fauci, de directeur van het NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) nog midden in het jaar 2020 in de hoogste toonaarden liet verheerlijken als een lichtend voorbeeld van voorbeeldige Covid-19 beheersing (CNBC op 20.7.2020). Ik vraag me af wat de familieleden van de vermoorde personen daar vandaag over te zeggen zouden hebben?

  Nog meer Coronawaanzin: stewardessen geadviseerd om luiers te dragen om het oplopen van Covid-19 op toilet te voorkomen

Maar zelfs de 15.000 tot de dood veroordeelden uit de New Yorkse verpleeghuizen konden niet genoeg zijn om voldoende angst en paniek te zaaien voor de zogeheten Great Reset oftewel Build Back Better. Er waren creatievere methoden nodig om op geloofwaardige wijze de nodige pandemie hysterie op te roepen.

De sterftecijfers in de VS weerspiegelen ook opnieuw de ongelijke leeftijdsverdeling ten nadele van de ouderen, hetgeen pleit tegen de eerdere lockdown-maatregelen:

  • 81% is al 65 jaar en ouder
  • 16,5% is tussen 45 en 65 jaar oud
  • 2,5% is jonger dan 45

Bron: www.cdc.gov/nchs/covid19/mortality-overview.htm

De CARES Act, die op 27 maart 2020 in de VS wet werd, regelt de tegemoetkoming aan ziekenhuizen onder sectie 3710 door te voorzien in een verhoging van de financiële vergoeding met 20% voor alle Covid-gevallen en patiënten die ofwel door Medicare worden gedekt ofwel geen ziektekostenverzekering hebben. Het resulteerde in slechts 6%(!) van de overlijdensaktes met Covid-19 als enige doodsoorzaak. De overige 94% van de overleden bejaarden hadden allemaal al te lijden gehad van een grote verscheidenheid van reeds bestaande aandoeningen met Covid-19.

Bron: CDC (US Centers for Disease Control and Prevention)
www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm#Comorbidities%5B/caption%5D

Deze financiële regeling motiveert de ziekenhuizen in de VS om het grote aantal oude en zieke mensen dat aan meerdere ziekten overlijdt, na hun overlijden officieel en statistisch, bij voorkeur alleen, als Covid-19 sterfgevallen te laten registreren. Alleen op die manier was het mogelijk om dankzij statistische manipulatie voldoende grote aantallen slachtoffers voor de vereiste pandemie uit de hoed te toveren. Terzelfder tijd begrijpt men waarom in Duitsland autopsies op zogenaamde Covid-doden niet opportuun worden geacht.

Griekse ziekenhuisdirecteur wordt strafrechtelijk vervolgd wegens melding van verlamming van verpleegster na tweede mRNA-injectie

Vorig artikelVS-Gezondheidsautoriteit: mondkapje beschermt niet tegen Coronavirus
Volgend artikelPsychisch Coronageweld tegen gezinnen: geen bezoek na de geboorte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in