Nog voordat de Corona-protestdemonstratie in Stuttgart was begonnen, waren reeds verschillende demonstranten door links het ziekenhuis in geslagen.

Een kennis heeft me zojuist ironisch geschreven: “Wat de politie gisteren niet helemaal voor elkaar kreeg, heeft Antifa voor elkaar gekregen” – de reden voor deze weliswaar overdreven verklaring is het gedrag van de politie gisteren bij vele Corona-protesten en een incident in Stuttgart. De politie bericht:

Buiten de bijeenkomst waren in de wijdere omgeving er af en toe ongespecificeerde conflicten tussen mensen uit het zogenaamd linkse spectrum en deelnemers aan de bijeenkomst.

Reeds voor de bijeenkomst viel een groep vermoedelijk linkse personen in de Mercedesstrasse op de hoogte van de Mercedes-Benz Arena kort na 14.00 uur drie voorbijgangers aan, die blijkbaar op weg waren naar de bijeenkomst. Hulpverleners zorgden voor de gewonden en brachten ze naar ziekenhuizen.

Daders konden vluchten

De daders zijn onmiddellijk gevlucht, het onderzoek loopt nog steeds. Tijdens de lopende demonstratie werden verschillende autobanden van geparkeerde auto’s op de Mercedesstrasse beschadigd, vermoedelijk lek gestoken, aldus PP.

In de buurt van de demonstratie zou naar verluidt een groep van linkse personen op de Wasengelände voorwerpen naar demonstranten hebben gegooid. De politie moest in dit geschil kort ingrijpen en mensen van elkaar scheiden. Er is niemand gewond geraakt.

Volgens onze ervaringen en die van gisteren zal de energie van de politie om de daders te vinden gering zijn. Daarom krijgt de politie vandaag veel applaus in de sociale netwerken van linkse accounts. Dit spreekt voor zich…

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

 

God's straf: 3.000 Turken besmet met het Coronavirus tijdens de inwijding van de Hagia Sophia kathedraal als moskee

6 REACTIES

  1. Ja dat is links. Fysiek geweld als groep en dan weer snel uit de voeten. Bang om de verantwoordelijkheid te moeten af leggen. Zijn meestal ook gemaskerd wat in deze tijd dan weer een mooi punt is.

  2. @ oud-marinier.
    Met u eens.
    In Nederland gaat e.e.a. op dezelfde manier als in Duitsland : NSB-brigades van BOA’s én politie die zich tégen de eigen bevolking keren; er komt een moment dat de bevolking dit niet meer pikt en zich met hand en tand en wapens zal gaan verdedigen. Maar let op : politieambtenaren én BOA’s worden geselecteerd op hun instelling t.o.v. de bevolking én de Haagse “leiders”.
    Zoals mijn voorouders, en mogelijk ook de uwe : ik ben bereid om me te verdedigen tegen álle van buiten komend onheil, met alles wat mij ten dienste staat. (klinkt wat theatraal, maar ik leg me beslist niet bij alles neer)

  3. @ Karton, dan heeft u het allemaal niet goed begrepen, Hitler hield van het Duitse Volk, het was een nationalist! Hij voocht tegen dezelfde vijand als wij nu, globalisten, zionisten, banken en satanisten! Die zg anti-fa is een extreem linkse beweging, die het communisme wil! Slaap lekker dan hebben we het voor elkaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here