Het kabinet heeft moeite met het duiden van de verkiezingsuitslag van de Provinciale Statenverkiezing 2023. Het volk heeft gesproken, maar het kabinet begrijpt dat niet. Is dat niet gewoon een keiharde bevestiging van de gigantische leegte tussen het kabinet en het volk. Mensen die in een eigen bubbel leven vinden het natuurlijk moeilijk zich te verplaatsen in anderen, schrijft gastauteur Niccos.

Is dit nu iets van deze laatste verkiezingen? Nee hoor, het speelt al zo lang. Het volk wordt stelselmatig genegeerd als de mening van het volk niet wenselijk is voor het dan zittende kabinet. Het maakt in feite niet zoveel uit welke kabinetsformatie aan de macht is. Degenen met de macht weten het altijd beter. En aan de ene kant kan dat soms ook wel zo zijn.

Alles valt en staat met de informatie/kennis en intelligentie/niveau die het volk tot zijn beschikking heeft. Natuurlijk schort het daar ernstig aan, maar dat is tegelijk iets waar de politiek de grootste steken laat vallen. Iedereen met macht – of dat nu een politicus is, een manager of een priester – is gebaat bij onwetenden onder hen. Dat werkt ook prima in een democratie.

De Overheid is altijd al de grootste leverancier geweest van propaganda en desinformatie. Dat zullen ze nooit toegeven en eigenlijk ook zelf nooit zo zien. Want ze denken het beter te weten. Beter te weten wat ‘goed’ is voor het volk. Maakt niet uit hoeveel volk demonstreert. Maakt niet uit hoeveel volk een petitie ondertekent. Maakt niet uit hoeveel volk anders stemt bij een referendum.

En het maakt niet uit hoeveel volk een andere keuze maakt bij een ‘democratische’ verkiezing. De zittende macht heeft tijd nodig zodat het volk kan vergeten en een inlegvelletje of een ander naampje ervoor zorgt dat ‘we’ door kunnen gaan met waar zij gebleven zijn. Zij weten heel goed hoe dat spelletje werkt. Al heel lang. Maar het volk wordt toch wijzer.

De wereld wordt kleiner, mensen worden slimmer en beter geïnformeerd. Het gaat soms langzaam, maar het bewustzijn gaat alleen vooruit. Er is geen andere keuze. We kunnen alleen in een tijdsfase zitten waarin het lijkt dat we stilstaan of zelfs een stap terug doen. Dan kan het erop lijken dat ‘ze’ hun zin krijgen en wij moeten lijden. Dat hebben we echter altijd zelf in de hand.

  Niccos: Verenigde Staten van Amerika. Rot op!

Goed, het duiden van de verkiezingsuitslag. Van welke verkiezingen? Ook al die voorgaande verkiezingen waar al jarenlang meer dan een miljoen mensen op de PVV stemmen? Ook die uitslag van de LPF zelfs ná de moord op Pim Fortuyn? Meenemend hoe de politieke macht daarmee is omgegaan en nog steeds doet? Meenemend hoe de Overheid beschreven wordt in de schandaalrapporten?

Wat is nu eigenlijk de lange termijnvisie voor Nederland? En dan bedoel ik ‘onze’ eigen visie, niet die van de VS, niet die van het WEF, niet die van de Bilderberg groep enzovoort. Dat vond ik het mooie aan Pim Fortuyn, hij had een visie en wist die over te brengen aan het gewone volk. Degenen die hem demoniseerde konden alleen iets brabbelen dat ze erop tegen waren.

Dat demoniseren hebben ze niet afgeleerd, nooit spijt betuigd. Je ziet die misselijke koppen tegenwoordig gewoon weer terug met hun arrogante opgeheven vingertjes. Het blijkt dat deze monsters dus werkelijk geen geweten hebben. De kogel komt altijd van degenen die moord en brand schreeuwen als ze hun verwende zin niet krijgen. Het zijn de gevaarlijkste mensen die zichzelf verheven voelen boven anderen.

En we zien dat soort lieden nog iedere dag acteren. Ja, ze gaan de tijd nemen om eens goed na te denken over de verkiezingsuitslag. Nou, ze gaan nadenken over hoe ze het zo kunnen draaien dat het geen consequenties heeft. Want het beleid is natuurlijk al bepaald. Heel misschien valt er te praten over een detail. De inhoud hoeft niet verandert te worden, alleen de uitvoering ietsjes anders vorm te geven.

Wanneer ze lef zouden hebben, dan zouden ze aftreden en nieuwe verkiezingen uitschrijven. Dan kan het volk de verkiezingen duiden, want zo werkt dat in een echte democratie. Maar ze hebben veel te verliezen en zullen dat niet doen. Tenzij één van de coalitiepartijen denkt dat ze met nieuwe verkiezingen er wel beter uit kunnen komen. Het gaat niet om de inhoud, het gaat alleen om de macht.

Als het om de wil van het volk zou gaan, dan zouden ze wel wat referenda organiseren. Een onafhankelijke partij vragen zich te bemannen vanuit verschillende onafhankelijke kenniscentra en die dan onafhankelijk onderzoek te laten doen en het volk onafhankelijk informeren. Volledig transparant en op het scherpst van de snede met open onafhankelijke onderzoeksjournalistiek vol in beeld.

  Demonstratierecht, ammehoela

Maar ja, als je vindt dat het volk te dom is daarvoor en je zelf zo geschikt bent, dan krijg je wat we nu hebben aan Ministers en Staatssecretarissen. Mensen die beter zijn in politiek bedrijven dan inhoudelijk een goede visie hebben voor Nederland en daar praktisch, open en eerlijk invulling aan geven. Ik vind het stuk voor stuk mislukkelingen, geen één uitgezonderd.

Er werd in de reguliere media lang gesproken over of de coalitie een meerderheid zou kunnen behouden met hulp van GL en de PvdA. Zo ver zijn ‘ze’ dus afgedreven van het volk. Dat het normaal is, dat koste wat kost er vast kan worden gehouden aan de koers die het volk overduidelijk niet wil. Nu komen ze waarschijnlijk ook daarvoor een zetel tekort in de Eerste Kamer. Hoezo duiden?

Nou ja, de PvdD is tegenwoordig ook van de partij als het gaat om zichzelf omhoog te likken naar de macht. Zolang ze hun zin krijgen op enkele hardcore punten, lenen zij zich wel voor alle andere afbraakmaatregelen. Ze zijn voor dierenwelzijn, maar wapens sturen naar Oekraïne is geen probleem. Ik vind dat echt kansloos, maar ze zijn niet de enige die geen wezenlijke visie hebben.

Achter de schermen wordt natuurlijk druk gelobbyd. Hoe kunnen ‘we’ doorgaan?! Wat zeggen we voor de bühne? Wanneer lekken we welke informatie naar de presstituees? Hoe leiden we de aandacht van het volk af? Ja, ‘we’ gaan nu echt ons best doen en luisteren naar het volk. De bestuurscultuur moet nu echt gaan veranderen. Bla bla bla, het wordt steeds doorzichtiger voor iedereen.

De gapende leegte tussen het kabinet en het volk wordt alleen maar groter. Ik zou haast zeggen tegen de bewindslieden ‘Ga lekker zonder beveiliging eens buurten in wat wijken in de grote steden en bij AZC’s.’ Stel jezelf voor als politiek kopstuk die het beleid bepaald. Ik weet zeker dat je wat mensen zal tegenkomen die een heel aparte duiding zullen geven. Zit je dan met je wijntje in je dure woning en goede wijk.

Hoewel we maar moeten afwachten wat BBB gaat brengen de komende tijd, hebben zij wel ‘gewone’ boeren op de lijst gezet. Gewone mensen die met hun poten in de samenleving staan. Dat zijn geen kakkertjes die hebben doorgestudeerd tot hun dertigste en dan zonder enige werkervaring een carrière zijn begonnen in de politiek. Ik gun die ‘normale’ boeren het voordeel van de twijfel. Afwachten.

  Heksenjagers in het klimaatkarretje

Het duiden van de verkiezingsuitslag. Goh, nooit gedacht dat het een verrassing kon zijn. Al die verrassingen tegenwoordig. Toeslagenaffaire ook zo plotseling. Gedoe gaswinning in Groningen ook zo uit de lucht komen vallen. Polarisatie in de samenleving, waar komt dat toch vandaan. Terwijl ‘we’ toch menen zo goed op de hoogte te zijn, want we maken toch beleid dat nodig is.

Nee, je maakt beleid dat je wil dat nodig is. Je geeft geen zier om het volk. Je luistert helemaal nooit naar het volk, want je doet ook helemaal niets met de mening van het volk. Je gaat gewoon je eigen gang. Al had je alleen maar een geweten in je pink, dan zou je nog direct stoppen met wat je doet. Maar waarschijnlijk ben je zelf ook helemaal niet goed geïnformeerd en niet in staat om helder te denken.

Het is een ziekte. Net als psychopaten en narcisten niet door hebben wat ze zijn in de wereld tussen normale mensen. Maar ik zal jullie niet verder in het nauw drijven, want ‘we’ weten uit welke hoek de kogel kan komen. Jullie ‘achterban’ praat al openlijk over de mogelijkheden om geweld toe te passen nu dat volgens hen nodig wordt. Misschien kun je iemand inhuren daarvoor, ik ken wel iemand die nu vrij is.

Dit is wat er geduid moet worden. Dat jullie inmiddels zover zijn afgedreven van het volk dat het volk helemaal klaar is met jullie. Dat wil en zul je niet zien zolang je in de eigen bubbel blijft. Totdat we een paar honderd jaar terug gaan in de tijd en de hooivorken niet aan te slepen zijn. Succes met je duiding, je doet het voor jezelf want het volk weet het allang.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Laten we het eens over God hebben (voor deze ene keer)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport 25/3: Offensieven paranoia!
Volgend artikelNaar de hel met Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Er is maar een conclusie mogelijk. Nederland is een smerige dictatuur, verkiezingen zijn nep en gemanipuleerd om het domme volk in slaap te houden.

 2. Goed artikel en kan mij daar helemaal in vinden.

  Wat ben ik blij dat ik dat smerige corrupte maffia Nederland op tijd ben ontvlucht.

  Iedere €100,- moeten verantwoorden terwijl 70% van het belastinggeld verdwijnt en niet te tracerenis.!!!! DE MAFFIA KONING VERTROUWT ZIJN AFGEPERSTE VOLK NIET !!!

 3. Bestond er maar zoiets als ‘het volk’. De afgelopen 3 jaar hebben laten zien dat het overgrote deel van ‘het volk’ het redelijke denken gewoon op nul (0, nix) zet en vol overtuiging achter onze psychopathische leiders aanhobbelt. Daarbij de mensen die wél hun hersencellen bleven gebruiken voor fascisten en nog erger uitmakend. Toch denk ik, hoop ik, dat een steeds groter deel van ‘het volk’ wakker aan het worden is en in opstand komt, op welke wijze dan ook. Er staat ons nog wel wat te wachten als het sluipende gif van de Fauci/Gates-spuiten hun werk gaan doen.

 4. Macht corrumpeert. Goed, laten we even afwachten wat BBB kan en wil doen. Hoewel de politiek bij definitie volgens mijn etymologisch woordenschat ‘draaikonterij’ betekent. Blijf toekijken vol verwondering hoe het steeds sneller bergafwaarts gaat met .NL.
  Dagelijks stappen ongeveer 5 mensen uit dit leven. Suïcide. 1 op de 5 is onder de dertig. De oorzaak wordt gezocht bij een overbelast GGZ systeem. Dat is natuurlijk onzin. Mensen missen structureel existentieel fundamenteel menselijkheid. De samenleving is inhumaan geworden. Hedonisme is de norm. Gewoon oprechte vriendelijkheid. Aandacht. We lopen nog steeds allemaal met een masker. Die koffiefilter die we even over onze neus hebben gehad was daar niets bij. Laten we onszelf beginnen te ontmaskeren, onthaasten. Maar vooral ook ‘onze zorgzame leiders’. Ontmaskeren. Dan kunnen we elkaar weer zien en blijkt de wereld ook best mooi te kunnen zijn. May it be blessed.

 5. Even een complot theorietje ertussen door.
  In het hebreeuws is aan elke letter een cijfer gekoppeld. Bijvoorbeeld V(av) is gekoppeld aan de cijfer 6.
  Sommige letters kun je zo draaien dat ze op een 6 lijken. Bijvoorbeeld P kan je spiegelen en dan lijkt het op een 6. B lijkt op een 6. D kan je spiegelen en dan lijkt het op een 6.
  Met dit in het achterhoofd kun je een beetje creatief zijn.
  bbb 666
  vvd 666 (v van vav)
  pvv 666
  d66 666
  fvd 666 (F is de 6e letter uit het alfabet)
  pvda 666
  pvdd 666

 6. Angst is buitengewoon besmettelijk. Ik ga vaak naar buiten en de mensen die ik tegenkom zijn altijd gerelateerd in hun reflexen zonder het te weten, positief of negatief. Sommige tieners in de Hema als ik een koffie bestel lijken welk een halfjaar nodig te hebben voor ze snappen wat ik bedoel, anderen doen alles snel en effectief en ook sympathiek.
  Angst heeft meerdere verschijningsvormen, zoals de variant bluf, fatsoen, fanatisme. Ik wilde er niet weer over beginnen, maar ik had er anders ook niet zo direct uit kunnen komen. Al toen die oorlogen begonnen in Irak en Afghanistan werd er over geantwoord in Share vanuit de 7 stralen. Er zijn dingen waar ik het niet mee eens ben. Maar mensen die daar niets van weten, hebben daar ook niets aan. De VS hebben een pakket 2-6 (ziel-persoonlijkheid).
  2-4-6 zijn de even stralen die meer met inhoud dan de vorm te maken hebben. De 2e straal is liefde-wijsheid, de straal van onderwijs (vandaar ook het begrip ‘wereldleraar’) waar de andere twee substralen van zijn. 6 is idealisme dat makkelijk in fanatisme kan overlopen bij angst, het is de straal die alle religies kenmerkt van de afgelopen duizenden jaren en die het 6e gebied kenmerkt van boven naar beneden, het astrale (emotionele). 6 komt over angst heen, anders dan 1 (wil) die geen angst ként, door intense passie. Glamours van 2 zijn angst en achterdocht. De VS onderwijzen (en wat ze onderwijzen is competitie, stress).

  Nederland is trouwens 5-7, dat zijn de meest praktische stralen, wetenschap (daarom kunnen Nederlanders meestal niet zo veel met geloof) en ceremoniële orde.

  Ik ga toch even door op het voorgaande. Frankrijk = 5-3. En 3 beheerst de economie. De glamour van 3 is manipulatie. 3 = EU, een economische constructie. Ook dat soort organisaties als WEF vallen daar onder. Partijpolitiek = 3-6. Politiek in het algemeen wordt beheerst door 1-3-6.
  1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.
  Al onze structuren of je nu gelovig bent of niet hebben te maken met 6. Oude wijn in nieuwe zakken.
  Landen vullen elkaar aan, net als stralen. Of zo is het bedoeld.

 7. Anon(iempje) maart 26, 2023 at 10:49

  Even een complot theorietje ertussen door.
  Het hele leven is een 666 / Met af en toe een 667 The devil’s neighbour.

  Maar wat is goed ? en wat is slecht ? Weg met deze clowns !!

  • Kijk naar dieren en baby’s, voor hen bestaan er alleen hoge of lage vibraties. De mens kan die vibraties met taal (voor een deel) faken. Ga terug naar de taal van vibraties en je komt heel snel tot verhelderende gesprekken en de vibraties gaan veranderen van laag naar hoog. Eenmaal bewust dat iedereen liever een hoge vibratie ervaart, willen we allemaal de lage vibratie loslaten. Een hoge of lage vibratie begint bij onszelf. Stop om dat van anderen af te laten hangen, die ander kan je aanspreken op zijn/haar lage vibratie, dan zal dit (na wat ego weerstand) snel veranderen in een hogere vibratie.

 8. Nou, ik ga slaan als dit genocide griezel kabinet aanblijft.
  Een ongenadig pak rammel die ver in 2030 nog na dondert is dan hun loon. Damn!

 9. Gepeperd artikel. Mooi! Geen ander diersoort heeft parasitaire trekken zoals het mensdier, en die zie je het beste in de schandalige meevreters politiek. Kennelijk dus geen fraude? Dan maar afwachten of de parasitaire trekken zich niet gaan openbaren bij de BallBusterBoneheads. Ik geloof dat de geschiedenis zich blijft herhalen dankzij de parasitaire narcisten onder de mens. Hoe kom je van parasieten af? Nooit. Want gaat het niet al eeuwen zo? De mens parasiteert op zijn eigen soort, en dat zal altijd zo blijven, totdat de mens fundamenteel verandert. (Maar niet met een GMO gifspuit, maar op een spirituele manier.)

  En de pic bij het artikel was weer een mooie vondst, vond ik ook meteen. Zeer hoge kotsfactor. hahah!

  • @Immortal – Hiërarchische systemen overal. Protocollen, methodiek, in the box denken en handelen, voor alles een eigen loket, van het kastje naar de muur, en terug, poortwachters, alles kan, terwijl niets mogelijk is wanneer je buiten de getekende lijntjes wilt gaan, al is het nog zo logisch en/of legitiem en veelbelovend. Wat zou het percentage zijn dat roverheid aangestuurde, gesubsidieerde instellingen, verenigingen, bedrijven opslokt? Op nationaal niveau? Belangenverstrengeling overal. Hieronder een aanbevelenswaardige video waarin het allemaal vele malen beter wordt gepresenteerd. Slagroom op de taart voor de ware truth seekers onder ons. Enjoy!

   https://www.youtube.com/watch?v=LpAV524fBFw

   • Antichrist Zit in´t Vaticaan maart 26, 2023 at 14:06
    Nice. Bedankt. Sluit goed aan op deze http://www.darknessisfalling.com/ en verklaart alles. De vraag is, hoe ontstaat die shit toch… wat drijft de mens om zichzelf zo te vormen. Het moet een ingebouwd mechanisme zijn dat het mensdier langzaam maar zeker uitroeit, het kan niet anders. De planeet moet op een gegeven moment van deze kanker af, want het houdt geen stand. De dieren zie je zich niet zo gedragen, alles verloopt in harmonie. Er moet op een gegeven moment in de geschiedenis van het mensdier toch een kentering zijn geweest waardoor hij parasitair werd, lijkt me. Maar wat was dat? Het mensdier is met zekerheid de grote uitzondering in het dierenrijk. Totaal funest voor de planeet en voor zichzelf. Bah, ik word ziek van die verrotte mensdieren.

    • Het ego werd gevormd door cataclysmen…De psycho elite weet dit. En maken gebruik van dit trauma. alles is psychologisch.

    • @Immortal – Volgens het Boek Genesis gaf God de eerste mensen een paradijs; één gebod (eet van alle, maar niet van die ene boom met de onderliggende reden); en de vrije wil.

     De aanjagers van The Great Reset / The New World Order bouwen verder aan hun systeem waar zijzelf goden zijn; de mens geen paradijs geeft, maar vuilnisbelten of ´S.M.A.R.T.´ steden; talloze geboden én waarin niet langer plaats is voor iets als een vrije wil.

     God versus satan. Dat is eigenlijk simpel het verhaal en mijn realiteit. Satan die onder vele namen de wereld rondgaat en met even zovele streken en misleidingen. Immers hij is de vader van de leugen en misleiding. Wat is dat met die obsessie van degenen die deze wereld aanjagen, besturen, verkrachten, enzovoorts, met het occulte? Wat spookt men daar zoal uit? Bepaalde connecties.. etc. De persoonlijke zoektocht die je als mens onder bepaalde omstandigheden mag en wil doorwerken. Puzzelstukjes oprapen en opzij leggen en waar mogelijk in elkaar passen totdat het beeld gaandeweg steeds helderder wordt. Met al die in de tijd verzamelde informatie waarin mij duidelijk was dat er zodanig grote, kwade tegenwerkende krachten actief zijn waardoor het niet wil lukken om de wereld mooier, gezonder, humaner, .. te maken, voelde ik op een moment de intrinsieke motivatie om voor mezelf eens de Bijbel op te pakken om deze in alle ernst te gaan onderzoeken / bestuderen. Want wat staat er dan allemaal in? Waarom wordt dat Boek zo vreselijk verguisd? De inhoud verdraait en uit de context gehaald? Dat de Roomse Kerk daar veel mee te maken heeft, was mij reeds bekend. Hoe meer ik ontdekte, hoe groter mijn drive om de Bijbel te gaan lezen, en te gaan leren verstaan. Daarmee kwamen voor mij minstens weer andere inzichten; historische achtergronden; eye openers; antwoorden. Wat let je?

 10. p.s. wat ik elke dag erger begin te vinden is dat je als mensdier nooit ingelicht werd over de gore shit waarin je belandde. Ik begin me steeds vaker af te vragen wat was de lol of het nut van geboren te worden, op weliswaar een prachtige omgeving, maar in een bevolking van verrotte angsthazen en parasieten. Jeroen Bosch komt steeds in gedachten. Wat is in godsnaam de bedoeling van deze totaal verziekte menselijke shit op de planeet. Er wordt zo geparasiteerd op de totale nutteloosheid van alles, en het gaat maar door, en door, en door… Raar toch.

 11. een goede aanvulling mbt oorzaak, hoe en waarom zijn 2 artikelen die ik ook vanmorgen las op niburu…
  Nederland slachtoffer van totaal gebrek aan vakkennis
  Men vraagt zich af waar die afkeer van BBB vandaan komt

 12. Vlaamse BBB wil in 2024 al opkomen bij verkiezingen
  Het Vlaamse initiatief BoerBurgerBelangen wil bij de volgende verkiezingen in 2024 al als politieke partij naar de kiezer trekken. Dat heeft oprichtster Tine Hermans gezegd in ‘De zevende dag’.

  • @Wakker Niet Woke – ´De zevende dag´? Was de uitzending vandaag op zondag? Zo ja, hebben we hier ook te maken met een gazant van het Vaticaan / de Roomse Kerk die de Bijbelse sabbat welke plaatsvindt op sabado hetgeen in het Portugees zaterdag betekent en de juiste zevende dag is van de week naar de zondag hebben verplaatst. Met de mededeling dat ´de Kerk´ autoriteit heeft boven de Bijbel (Het Woord van God). Zondag is de eerste dag van de week. Nog altijd. In oorlog gaat waarheid als eerst verloren. Het gros van de Vaticaan ondergeschikte kerken zullen niet ingaan op dit essentiële onderwerp. Just ter info. 😉

  • In Gent hebben de liberale en de socialisten de groenen buitengebonjourd voor de volgende gemeenteverkiezing van 2024.
   Tja, met de slogan: verdomme uit het hart met een hart voor Gent.
   Allee 😂

 13. Democratie
  Als je niet stemt moet je je mond houden , had je maar moeten stemmen.
  Als je wel stemt moet je je mond houden want je hebt immers gestemd.
  Als er stemmen niet geteld worden is dat volgens de rechter inderdaad ondemocratisch , maar we kunnen hiervoor geen nieuwe verkiezingen houden.
  Als er voor een partij die maar enkele tientallen stemmen heeft gekregen enkele duizenden worden geteld , oeps foutje kan gebeuren.
  Als er 30.000 stemmen verkeerd worden geteld , kan gebeuren moeten we niet al te moeilijk over doen.
  Als je een grass-roots organisatie bent met een politiek onwelgevallige mening voor de regering word er door allerlei instanties geprobeerd je kapot te maken en wringt een rechter zich in allerlei bochten om je geen gelijk te geven.
  Wanneer je echter een astroturf clubje bent met een mening die de staat wel uitkomt , voert de staat geen goede verdediging en krijg je van de rechter gelijk.
  Demonstreer je met tienduizenden hoeft de staat hier geen aandacht aan te schenken want het is immers een kleine minderheid.
  Ben je een goed gefinancierde lobbygroep wordt er wel naar je geluisterd.
  Een rechter zegt letterlijk dat het volk dom is , diezelfde mening is door de jaren heen ook door politici geuit. Daarom kunnen ze maar beter voor die onwetenden bepalen wat goed voor ze is.
  En ga zo maar door.
  Maaaaar…… Dit is wel het beste politieke systeem op Aarde waarvoor we ,indien nodig ,een land kapot mogen bombarderen om deze zegening te verspreiden.

 14. Alweer gestolen verkiezingen. De BBB kwam uit het niets op 30 zetels in de eerste kamer. Wie de belangen van de BBB kent moet weten dat de producent van chemisch voedsel (Monsanto) een bloedverwant is van de BBB. De zittende kliek mag dan wat zetels verloren zijn, maar de BBB maakt alles goed want zij is NIET tegen de stikstof en klimaat idioterie, maar zij wil deze bespreekbaar maken samen met het kabinet. Geen 2030 als einddatum dat alle boeren weg moeten zijn, maar 2035. Hetzelfde geld voor de vissers en het midden en kleinbedrijf. Rutte kon geen groter geschenk krijgen. Hij speelt alleen maar toneel om te doen lijken dat er een kabinetscrisis aankomt. De BBB zal moeten buigen voor Rutte. Niets is wat het lijkt, degenen die ons in de ellende stortten komen gewoon weer terug, en nu met een gewillige partner; de BBB!

 15. Wordt eens hoog tijd dat die kloothommels eens gaan beseffen dat het volk hun werkgevers zijn en niet andersom, dit gaat niet goed aflopen als we geen actie ondernemen……

 16. Wanneer word toch eindelijk dat misslijk onuitstaanbare smoelwerk van deze puberaal pinokkio pest dictator van mijn scherm gehaald zodat ik niet steeds mijn monitor zwaar onder de kots moet schoonmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in