Geweldig. Gewoon geweldig. In LA slapen zo’n zestigduizend mensen – wie weet het echt? – op de stoepen, in tenten, kartonnen dozen, slaapzakken, of helemaal niets. Anderen leven in hun auto. Hetzelfde in San Fran, Seattle, St. Louis. Omdat er geen toiletten zijn, poepen ze als de drang zich voordoet, en waar dan ook. Welke keuze hebben ze? Sommigen zijn junkies, anderen gek, velen hebben gewoon geen werk of banen die niet genoeg betalen voor een kamer, schrijft Fred Reed.

Ondertussen stuurt Biden miljarden naar Oekraïne, veel miljarden, onze miljarden, terwijl Amerika van binnen afbrokkelt. Een corrupte, seniele, tweederangs advocaat krijgt op mysterieuze wijze de bevoegdheid om zijn eigen land failliet te laten gaan ten gunste van een corrupt, shithole land dat voor Amerika van geen enkel belang is.

Hoe is dit mogelijk? Waarom tolereren Amerikanen dit?

Omdat ze geen keuze hebben. Amerikanen hebben geen invloed op hun regering, behalve in zaken die er voor die regering niet toe doen.

Onlangs ging mijn Mexicaanse stiefdochter Natalia naar Austin om vrienden te bezoeken. Ze kwam terug en vond Amerika echt een vreemd land. Alle huizen waren hetzelfde, dus hoe kon je ’s avonds de weg naar huis vinden? En er waren veel mensen, zei ze, die onder bruggen en op de stoepen woonden. Dat vond ze vreemd. Ze had zoiets nog nooit gezien in Mexico. Ik in twintig jaar ook niet.

Ondertussen stuurt Biden fortuinen naar Oekraïne. Hoe kan dit? Kunnen we geen Amerikaanse president hebben? Eén keer maar? Iemand die zich bekommert om de mensen in zijn eigen land? Daar is geen vooruitzicht op

In Amerika zijn er mensen, heel veel mensen, die niet of nauwelijks genoeg te eten hebben. Appalachia, de Rust Belt, het landelijke Diepe Zuiden. Ik vraag me af of Biden genoeg te eten heeft. Ik vraag me af of het hem iets kan schelen dat veel van zijn burgers dat niet hebben. Nee, nu ik erover nadenk, ik vraag het me niet af. Maar hij bekommert zich diep, zeer diep, om Oekraïne.

  Oekraïne heeft een weg naar de overwinning?

Amerika brokkelt af, maar Biden gaat Oekraïne weer opbouwen. Onze treinen zien eruit als iets uit Turner Classic Movies. De passagiersversies, over het hele continent, zijn mooi, traag maar aantrekkelijk als stijlstukken. Chatanooga Choochoo, dat allemaal. Ze zijn ook primitief en slecht onderhouden. We hebben vier goederenontsporingen gehad in een maand of zo.

Nee, maak daar maar vijf van. Vanmorgen lazen we van nog een, in Arizona. Dit is de Derde Wereld, op weg naar de Vierde. Maar Biden zal doen wat nodig is, zolang het nodig is. Voor Oekraïne.

Ik vraag me soms af of Biden zijn eigen land kent, of dat van wie dan ook. Er is geen bewijs dat hij dat doet. Hij heeft niet in het leger gezeten, heeft niet door West Virginia gelift, kent de windstoten van bigrig niet langs de snelwegen van de Far West. Hij heeft nooit voor de kost gewerkt en kent waarschijnlijk niemand die dat wel heeft gedaan. Hij is een politieke hork en een tweederangs advocaat, die zesenzeventigste eindigt in een klas van vijfentachtig op een middelmatige school voor rechten, nadat hij betrapt was op bedrog. Maar hij zal zoveel van ons geld naar Oekraïne sturen als nodig is. Bent u hem al dankbaar?

Het water is ondrinkbaar in Flint, Michigan en Jackson, Mississippi en, zo vertelde mijn dochter die daar woont, in New Orleans. Wat voor land laat dit in godsnaam toe? Antwoord: een bushworldland, of een land waarvan de regering meer geïnteresseerd is in Oekraïne dan in de eigen bevolking.

  In vergelijking met de Munchkins is de G-7 een echte dwergclownshow

Maar, als ik mag, nog iets over treinen. Mijn vrouw en ik waren enkele jaren geleden in China, en reden met hun hogesnelheidstreinen (290 km per uur). Ze zijn verbazingwekkend, soepel, stil en prachtig. China heeft er 39.000 km van. Hun supergeleidende hogetemperatuur supergeleidend maglev-versie, met een koolstofcomposietlichaam, met 580 km per uur, is in een vergevorderd stadium van ontwikkeling. Amerika heeft van beide geen nanometer, geen angstrom. Terugkomen uit Chengdu was als terugkeren uit een scifi-film.

Maar Biden stuurt miljarden naar Oekraïne, een kleine, kleine man die prime rib eet in het Witte Huis terwijl een paar honderdduizend mensen voor hem sterven in Oekraïne. Alles voor Oekraïne. Alles en nog wat.

Amerikanen gaan niet naar artsen omdat ze de rekeningen niet kunnen betalen. In tegenstelling tot landen in de eerste wereld, heeft Amerika geen fatsoenlijke nationale medische zorg. Denkt u dat Bident geen medische zorg heeft terwijl hij geld, dat Amerika hard nodig heeft, naar Oekraïne stuurt?

China – als ik dat afschuwelijke woord nog eens mag gebruiken – heeft een economie met winstoogmerk. China geeft zijn geld uit aan China. Amerika geeft zijn geld uit aan Oekraïne. Ga naar China kijken. U zult zien dat er snelwegen komen, vierbaans tunnels die 20 km onder bergen door lopen, helder verlicht. Vliegvelden, verbazingwekkende bruggen. Fenomenale hoogspanningsleidingen. Als u geïnteresseerd bent in dergelijke dingen, China heeft een enorme Five G geïnstalleerde basis en, nu, van Huawei, Five.five G.

Biden heeft zojuist een militaire rekening van 886 miljard dollar ondertekend. Voeg daarbij de VA, zwarte programma’s van god weet welke omvang, en DOE, en je komt ruim boven een biljoen. De meeste Amerikanen, lees ik keer op keer, leven op het eind van hun creditcard en hebben nog geen vijfhonderd dollar voor noodgevallen. Biden, een dienstweigeraar tijdens Vietnam en nu een strijdende president, heeft waarschijnlijk geen limiet op zijn Visa. Hij heeft waarschijnlijk vijfhonderd dollar op zak, net als zijn mensen. Hij koopt vliegdekschepen voor dertien miljard per stuk en stuurt ons geld naar Oekraïne. Wat heb je meer nodig, betaalbare tandzorg of een vliegdekschip?

  Door de VS geleverde HIMARS MLRS doden en verwonden honderden burgers in Donbass en Zuid-Oekraïne

De criminaliteit in Amerika is schrikbarend hoog. Toeristen uit normale landen moeten hun bezoek zien als een bezoek aan een dierentuin. Het onderwijs is erbarmelijk en wordt onder Biden snel slechter. Er komen kuilen, bruggen verouderen, de infrastructuur verrot. Maar Oekraïne krijgt heel veel gratis.

En nu storten de banken in, vanwege, nou ja, slopende militaire cadeautjes aan Lockheed-Martin, slopende staatsschulden, slopende handelstekorten en eindeloze oorlogen. Nu eist Oekraïne gevechtsvliegtuigen.

Laten we dus de goden danken dat we in een democratie leven waar de wil van het volk regeert. Rijd niet met de trein, drink niet van het water en heb geen dokter nodig, en houd een comfortabel matje bij de hand want de trottoirs zijn hard en worden koud in de winter. Maar we kunnen er zeker van zijn dat Biden zoveel van ons geld naar Oekraïne zal sturen als dat sombere, onbeduidende land wil. Bent u hem dankbaar?

?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat een keuze: Een tirannieke wereldregering of een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProvinciale Statenverkiezing 2023 – De Verkiezingsuitslag Duiden
Volgend artikelProgrammeren van angst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Amerika krijgt wat hen toekomt ! De burgers kunnen daar de wapens opnemen en het gevecht met de corrupte bende in DC aangaan en ze met wortel en tak uitroeien. Het volk is daar bewapend (gemiddeld 9 tot 10 wapens per persoon geregistreerd). Wij moeten het slechts met hooivorken en stokken doen 😞.

  • Beste Peter…helaas is het ook zo dat een aanzienlijk hoog percentage van die persoonlijke wapens uiteindelijk voor zelfmoord word gebruikt. Terwijl ze voor zelfverdediging ooit gekocht en bedoeld waren. Dit is geen grap

  • ben zelf getrouwd met een amerikaanse, best wel grappig dat je dingen stelt zoals, ‘dat de amerikanen in opstand komen, ze zijn bewapend’….
   zou hetzelfde kunnen zeggen over hier..we worden ook bescheten dat het niet te doen is…..waarom komen de meeste mensen hier niet in opstand? waarom zijn de meeste mensen hier gelaten en gedragen ze zich als schapen???
   de voorbije jaren naar quasi alle demonstraties, protesten enzovoort geweest..altijd dezelfde paar duizend mensen…ontzettend veel blablabla op sociale media zoals fb, mewe en aanverwanten, maar eens de daad moet gesteld worden????
   ps…ik ben ook bewapend….lid van een schietclub en neen, ik heb geen zelfmoordneigingen…..
   (tussen haakjes), het is een mythe dat de doorsnee amerikaan aan wapens kan geraken gelijk niets….dat je het ‘cadeau’ krijgt in de winkel als je 150 gram gehakt koopt of zo…….het is gemakkelijker om hier aan een wapen te geraken dan in amerika….mijn, zoals in het begin gesteld, amerikaanse vrouw en ik hebben wapens, zijn bij een schietclub, zijn sportschutters….
   in amerika zijn de eisen een stuk hoger dan hier en je moet hier maar ’s proberen aan de eisen te voldoen : blanco strafregister, doktersbewijs van mentale gezondheid (om de vijf jaar), volgen van lessen….enzovoort enzovoort…
   In amerika..1 maar geregistreerd geweest als ‘zware crimineel’ (van simpele autodiefstal tot erger) vijftig jaar geleden of zo….vergeet het maar…
   amerikaanse journalisten genoeg die wilden aantonen hoe ‘gemakkelijk’ het was om aan een wapen te geraken en geweigerd zijn wegens criminele feiten in een ver verleden…
   bij ons is dat na enkele jaren weg….

   • Toch zijn er in Amerika clubjes veteranen genoeg die tot de tanden gewapend zijn en voorzien zijn van heel groot geschut. Genoeg voor een volksopstand of revolutie. Vooral ex veteranen worden door de Amerikaanse overheid weggezet als honden bij het oud vuil na jaren lang het vaderland overal en nergens te hebben gediend. Afijn als de oorlog in Ukraine straks eens gebeurd is zal in Europa al het wapentuig ook wel de zwarte markt op gaan met alle gevolgen van dien. Je zou maar agent of beroepsmilitair zijn om voor een paar waardeloze Euro’s als schietschijf politici te moeten verdedigen. 🤮🤮🤮

    • Wat een klets. Ja, er zijn wat veteranenclubjes. En er zijn milities. En ja, die hebben vaak ook wat zwaarder materiaal. Uw idee dat dat ‘genoeg zou zijn voor een volksopstand’ toont aan dat u waarschijnlijk nog nooit een opstand of gewapend conflict hebt meegemaakt, laat staan een (burger)oorlog. U mist zelfs de meest elementaire inzichten van hoeveel materiaal daar bij komt kijken.

     En ja, de veteranen in de VS worden belabberd behandeld. Wat, naast heel veel andere redenen, een belangrijke reden is dat de VS ieder jaar meer moeite heeft de recruteringsdoelen te halen; er zijn gewoon steeds minder mensen die nog in het leger willen dienen. En van degenen die wel willen is iets van 60% ongeschikt voor militaire dienst vanwege hetzij te laag IQ, hetzij te vet/ongezond.

  • Klets niet! 9-10 wapens per persoon geregistreerd? In welke alternatieve wereld leeft u?
   Ik woon in de VS. En ja, wij hebben wapens in huis, net als veel mensen in de omgeving. Maar uw cijfers zijn gewoon uit de duim gezogen.
   Misschien dat het u is ontgaan, maar zeker in de steden hebben de meeste mensen nauwelijks wapens in huis. Al helemaal de linkse debielen niet. Wat in zou houden dat de rest er dus nog meer zou moeten hebben om op dat gemiddelde uit te komen.

   Waarom komen ze niet in opstand?
   Heel eenvoudig; net als het maar zelden zo is dat iemand die aan vechtsporten doet mensen in elkaar gaat slaan, zijn de verantwoordelijke wapenbezitters er niet happig op om die te gebruiken.
   Plus uiteraard dat dit soort personen heel erg zijn ingesteld op zelfredzaamheid en misschien een kleine kring van gelijkgestemden hebben, maar geen grote massale bewegingen zoals BLM, noch de grote groepen volgers hebben. Dat grote, massale verzamelen is iets van links.

 2. Mooi geschreven. De VS is verworden tot een schurftige hond die het in zijn hersenloze kop heeft gehaald, met hulp van een paar tandeloze keffertjes, een grote bek op te zetten tegen een volwassen beer en een (Chinese) draak.

 3. Stupid is as stupid does.
  Die hel komt er wel voor hoerkraïene. En met een beetje pech ook voor ons.
  Toch kan ik me al verheugen over de ‘gutmenschen’ aan mijn deur, die straks met de collectebus komen bedelen om geld voor de wederopbouw van hoerkraïene. Ik heb mijn antwoord al klaar.

  • Die hel zal er zeker voor ons zijn Bas, wint Rusland zitten we hier met honderdduizenden oekraieners die nooit meer terug gaan .
   Wint oekraiene wat ik niet hoop en ook niet verwacht gaan wij de wederopbouw betalen en dan komen ze niet alleen bij je aan de deur met een collectebus want in oekraiene zijn ze allang op de hoogte over de pensioen pot van minstens 1500 miljard in nederland en we weten hoe makkelijk Rat rutte ons geld weggeeft.
   Heb die rat al eens horen zeggen om Cherson te adopteren dus dan weet je het wel.

 4. De gewone mensen zijn van nature goed. Daar ligt ook het probleem ! smerige psychopaten regeren ons zonder enige scrupules. Zij zijn in staat ons uit te roeien zonder enige vorm van wroeging terwijl de gewone mens niet kan leven met zulke daden. Wat wij moeten doen is onze verdeeldheid vergeten en samen dat addergebroed uitroeien. Maar..wij zijn gehersenspoeld en houden ons bezig met haat en verdeeldheid. Onze grenzeloze domheid maakt ons zwak en verdeeld, we vechten onderling tegen buitenlanders, mensen met andere huidskleur of geloof terwijl we dat precies NIET moeten doen, Onze enige vijand is de regering en niet onze broeders met donkere huidskleur of onze broeders met ander geloof. Discriminatie is dom aangeleerd gedrag om ons zwak en verdeeld te houden.

 5. Dit geldt ook voor Nederland! Er is woningnood, wachtlijsten voor bedrijven om aan te sluiten op het electriciteitsnet, gezondheidszorg wordt ook elk jaar slechter, pensioenleeftijd schuift door naar boven de 70 jaar, wachtlijsten voor transgenderkliniek, omdat opeens duizenden pubers van geslacht willen veranderen, kinderden afgenomen door jeugdzorg vanwege continue administratieve fouten bij de overheid als gevolg van consequent mislukkende ICT-projecten en grootgraaiers bij de NPO (NOS) die geen superlatieven tekort komen bij het ophemelen van hun partijkartelgenoten.
  Groningers in huizen die instorten, oppervlaktewater van de slechtste kwaliteit in Europa… zucht.. was Pim maar niet vermoord.

 6. Die consequent mislukkende ICT-projecten zijn dan wel weer hoopgevend mbt alle snode digitaliseringsplannen tbv de controlemaatschappij 2030!

 7. Een goed stuk geschreven naar de werkelijkheid .
  Eh uhhh Albert wat moet je met zoveel broodmessen , toch niet opsturen naar de US .
  Brood wordt daar nog schaars en dan heb geen mes meer nodig

 8. Tja, Amerika is ver van hier. Kom eens hier in Brussel kijken wat een hellegat. Zitten het plat in; maar kan het niet zo juist verwoorden. Zijn geen woorden voor…

  • Ja, Brussel en Parijs zijn voorbeelden uit de hel van heel dichtbij. Maar in d US lijken de mensen toch een stuk gekker: daar is werkelijk iedereen of zwart en gestoord of woke en gestoord. Het is net een hele enge film. Ik ga er niet meer heen, want je bent leven niet zeker en je kunt je als ongewapende blanke niet verdedigen tegen die krankzinnig agressieve, moordlustige negers. Mijn jongste zoon moest letterlijk rennen voor zijn leven in Austin en kon nog net ontsnappen aan een neger die achter hem aan zat, omdat hij net op tijd bij de glazen deur van het hotel kwam en die valk voor die neger achter zich kon sluiten. Toen hij daarna door het glas naar buiten keek, zag hij hoe diezelfde neger een andere blanke man van achter neersloeg, waardoor die bewusteloos voorover met zijn gezicht op de stoep viel. Die neger beroofde hem toen. De man was zwaar gewond aan zijn gezicht. Ik haat die lui en ik haat de JewSA dat ze dit zo hebben laten gebeuren.

 9. Het verschil als de arbeid van het volk naar de beurs wordt gesleept voor de Joden in de City en in Wallstreet, of dat de opbrengsten in het eigen land terug worden geïnvesteerd.

 10. Zeer goed artikel over de VS. 40 jaar geleden kon je al ruiken waar het heen ging. Ik ging het op een gegeven moment ook een 3e wereld land noemen, ze keken me gek aan. In NYC stonden 15 jaar geleden nog overal de kartonnen huisjes met dekzeil dak op de subway grills voor warmte. Sommige zwervers lagen gewoon op een matras op straat te pitten, eentje zijn lul hing uit zijn broek. Een goede verzekering, vaak zo rond de 500 dollar per maand, is een luxe als iemand het kan betalen. Natalia zag het goed, het zijn allemaal nederzettinkjes zonder smaak of karakter. Vooral in het binnenland, een troosteloze trieste bende. Vandaar dat de EU kapot moest van de VS, de hele wereld moet een viezige stinkende vullisbelt worden waar de kakkerlakken overleven. Bah, wat een rare zooi in de wereld, terwijl de Aarde toch zo groot en ruim is en genoeg mooie plekken heeft voor iedereen. Maar alle insecten zitten boven op elkaar, van elkaar te parasiteren. Ook de GMO gifspuit junkies, hoor. Die ook.

  En het afromen van de rijkdommen op en aan en in de Aarde gaat maar door… wie bezit die portefeuille waar ze uit kunnen graaien??? Kan toch niet Biden alleen zijn dat de VS steeds maar zulke enorme bedragen witwast via andere parasieten?? Voor de liefhebbers, stond het niet in het Boek van Daniel, eerst het grote geldgraaien, daarna komt het verval…

  • De schrijver is wél enthousiast over de totalitaire staat China, en de ‘infrastructuur’ daar.
   “Als u geïnteresseerd bent in dergelijke dingen, China heeft een enorme Five G geïnstalleerde basis en, nu, van Huawei, Five.five G.” Alsof dát een zegen voor de bevolking in China is…
   De VS politici zijn inderdaad te smerig voor worden, maar de andere kant van, overigens dezelfde, medaille geven mij een idee dat we erin geluisd worden waar we bijstaan

 11. We gaan er bijna allemaal vanuit dat de regering goed met ons voor hebben en ons beschermen tegen het kwaad. Zoals een verplichte zorgverzekering om ons te beschermen tegen ziektes e.d. Dat de gemeentes hun dorpen/steden leefbaar houden e.d.

  Maar in werkelijkheid zijn de regeringen commerciële coöperaties die de bevolking als eigendom beschouwen en zodanig uitbuiten op alle financiële vlakken. Zij zijn het kwaad. De coöperatie die het volk met valse voorwendselen voorhouden dat ze in een democratie leven en dat zij inspraak hebben bij verkiezingen. Om zo het volk rustig te houden en onderdanig te houden. Zodat de coöperatie gewoon door kan gaan om telkens de bevolking steeds verder onder de totale autoriteit van de coöperatie te plaatsen. Alle wetten en regels van de coöperaties zijn niets meer dan bedrijfsvoorschriften. In werkelijkheid hebben die coöperatie totaal geen gezag over ons levende mensen, wij staan boven die coöperatie die zich zelf regering noemen.

  Wil je het fijne hiervan weten, hoe jij weer je eigen rechten terug kunt pakken. Kijk dan deze film van 2uur, waar alles haar fijn uitgelegd wordt hoe het in werkelijkheid gaat.
  https://www.vaccinationinformationnetwork.com/freedom-versus-slavery/

 12. In USA zijn MEER .50 machinegeweren in privee bezit dan dat het leger heeft…..

  Maar vergeet europa niet.
  het verschil is, dat als wapens verboden zijn, ze duurder kosten.
  Maar: totdat het russische leger wegging uit Duitsland, verkochten ze 320.000kg klein wapens; pistolen, AK47, ammo, handgranaten, mijnen.
  —————–
  \er is een andere reden voor wapenmisbruik.
  Tot in de jaren 60-70, kon je zonder meer een wapen kopen, net zo makkelijk als een pak suiker.
  In de jaren 70 was de eerste mass shooting

  Nu: de helft van de doden door vuurwapen: zelfmoord.
  Dan is er nog een categorie ongelukken.
  Dan: de meeste mass shootings gebeurde met hand vuurwapens; pistool/revolver.

  De wetenschappelijke conclusie over wapenbezit: wapenbezit voert niet tot wapenmisbruik.
  Net zo min als het hebben van een condoom je tot verkrachter maakt

 13. Maar idd; het politiek systeem is totaal verrot in USA; economisch gezien is USA dood.
  Daarnaast is USA om andere reden een derde wereld land.
  Meer dan 20% is analfabeet en meer dan 20% is arm.

 14. Ja, het zelfde hier in Europa. Asielzoekers verwennen en woningen toewijzen terwijl onze mensen bij de voeldselbank in de rij staan en jaren moeten wachten op een woning. Ons laatste beetje wapentuig richting Cocraine sturen. Duizenden miljarden naar klimaat histerie terwijl onze samenlevingen uit elkaar vallen en onze economie instort. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Alles voor het ‘grotere doel’, en wij mogen insecten gaan eten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in