Fabrice Florin from Mill Valley, USA / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Volgens een recente studie zijn mensen met een hoger cognitief vermogen doorgaans meer voorstander van individuele vrijheden en minder bezig met “woke”.

Onder leiding van Louise Drieghe voerde een team onderzoekers een onderzoek uit onder 300 volwassenen in Noord-Amerika om dit fenomeen te onderzoeken. De onderzoekers maakten gebruik van het Mechanical Turk platform om de enquête uit te voeren en namen de Ammons Quick Test af om het cognitieve vermogen van de deelnemers te beoordelen, schrijft Newspunch.

De Ammons Quick Test meet de cognitieve vermogens door deelnemers te vragen woorden correct te koppelen aan de bijbehorende afbeeldingen. De onderzoekers veronderstelden dat personen met hogere cognitieve vermogens een grotere mate van steun voor individuele vrijheden en minder betrokkenheid bij de “woke”-beweging zouden vertonen.

De resultaten van de studie ondersteunden de hypothese van de onderzoekers. Deelnemers die beter presteerden op de Ammons Quick Test toonden een grotere mate van steun voor individuele vrijheden en waren minder bezorgd over “woke” zijn. Personen die slecht presteerden op de test vertoonden daarentegen de tegenovergestelde tendensen.

Volgens de Daily Sceptic beoordeelden de onderzoekers ook de steun van de deelnemers voor vrije meningsuiting en hun bezorgdheid over politieke correctheid.

Om het eerste te meten, stelden zij een schaal van 9 items op, met items als “Ieder individu heeft het onvervreemdbare recht om zijn gedachten vrij te uiten” en “Censuur van meningsuiting laat weinig ruimte voor debat en verschillende standpunten”.

Om dit laatste te meten, gebruikten zij een schaal van 7 items die door twee andere onderzoekers was ontwikkeld.

Deze omvat items als “Ik probeer mensen in mijn omgeving te informeren over de politieke betekenis van hun woorden” en “Ik word boos als ik iemand politiek incorrecte taal hoor gebruiken”.

  Pseudopandemie

De belangrijkste bevinding van de onderzoekers staat in de eerste kolom van de onderstaande tabel.

De waarden zijn correlatiecoëfficiënten – een manier om aan te geven hoe sterk twee variabelen met elkaar samenhangen.

De bevindingen van deze studie suggereren dat cognitieve vaardigheden een rol spelen bij de vorming van de politieke houding en overtuiging van individuen. Hoewel meer onderzoek nodig is om de relatie tussen cognitieve vaardigheden en politieke ideologie volledig te begrijpen, wijzen deze resultaten erop dat het belangrijk is rekening te houden met cognitieve vaardigheden bij het onderzoeken van politieke houdingen en gedragingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Poetin slaat het woke Westen om de oren met ongemakkelijke waarheden – “Maak uw eigen huis schoon… de schuldigen voor de crisis zijn in uw eigen omgeving te vinden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWSJ: Oekraïne roept man zonder handen op in een poging de troepen aan te vullen
Volgend artikelSituatierapport 25/3: Offensieven paranoia!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. het echte probleem is dat mensen die niet zelf na kunnen denken klakkeloos aannemen wat er voor ze bedacht is en ze daardoor allemaal dezelfde mening hebben, ze vormen een sterk front tegenover mensen die wèl zelf na kunnen denken en die daardoor allemaal net iets anders denken en geen goed front vormen.
  maar de waarheid zal winnen.

  • Ik ben omringt met mensen die “nadenken”, zoals jij en ik bedoelen, een kwalijke afwijking vinden die leidt tot “abnormale” (het normale is immers zoals iedereen doet denkt en doet) standpunten met het gevaar op aantasting van mijn geestelijke vermogens. De gevolgen zijn isolatie van het individu.

 2. Schijterig bang om er niet ‘bij te horen c.q. naast de pot te piesen’.
  Zo zullen er aldoor wokies aan de lopende band geproduceerd worden.
  Een eeuwenoud productieproces.
  Ik maak een grote bocht om dat volk heen.

 3. Het wachten is op de studie die aantoont dat je mening geven over wat dan ook in willekeurig welk medium, of op wie je stemt absoluut geen invloed heeft op het beleid dat wordt gevoerd. Tot op heden is er geen afdoende wetenschappelijke verklaring voor dit fenomeen.

 4. Tis maar net hoe je het bekijkt, hoe langer gestudeerd hoe beter geïndoctrineerd als je ’t mij vraagt. Meeste on gevaxte zijn lager opgeleide mensen die dus de beste beslissing hebben genomen!

   • Op school wordt je geconditioneerd, je wordt er geacht op een of andere manier conventioneel te zijn ten faveure van welke maatschappelijke groepering dan ook. Dus hoe hoger opgeleid, hoe meer geconditioneerd je wordt. Je zou kunnen zeggen dat een hoogopgeleide meer kennis opdoet. Maar kennis is iets anders dan intelligentie en kennis maakt alleen maar verwaand. Daarom zie je bij hoogopgeleiden die kenmerkende neerbuigendheid naar laagopgeleiden toe. In het sociale verkeer zijn het ezels. Studenten zijn werkschuw en betweterig. Niet al te intelligent dus

 5. En ze storten nog steeds niet als vliegen neer. Ik voel me zwaar bedrogen. Die gifspuit was toch voor genocide??? zegt iedereen…

 6. Zo’n onderzoek zegt eigenlijk niets, is ook niet na te gaan of er een zelf correctie heeft plaats gevonden door het onderzoekteam. Er wordt door beleidsmakers een richting bepaald en dat wordt met veel propaganda bekent gemaakt bij het publiek. Tevens kunnen onderzoekteams flinke subsidies krijgen als zij dit nieuwe beleid positief benadrukken. Want de uitkomst ligt al vast, de onderzoekers moeten een test verzinnen om tot die vooraf vast gestelde uitkomst gesteld was. Anders krijgen zij niets betaald. Zo werkt tegenwoordig de wetenschap. Dan krijg je vanzelf dat het politieke correcte constant promoot wordt (omdat dit geld oplevert voor de onderzoekers) en het Woke is daar een aanvulling van.

  Woke is niet het doel, maar een middel om een hoger doel na te streven. We zijn in de overgang van het zogenaamde kapitalisme op weg naar het communisme. Dit zijn niet elkaars tegenpolen maar de overtreffende trap van elkaar. Van het kapitalisme waar ieder individu vrij om iets te ondernemen en te mogen handelen en eigendom mag bezitten. Door middel van het politiek correcte wordt alles in de maatschappij verpolitiekt en zo ontstaat er een bepaalde censuur van wat je wel of niet meer mag zeggen of denken. Met het Woke wordt dit fenomeen nog verder door gedrukt. De volgende stap is het communisme/totalisme, waar het volk helemaal niets meer iets te zeggen heeft en moet voldoen aan alle opgelegde regeltjes van de politiek. Je vrijheid om zelf nog iets te ondernemen of te handelen of iets zelf te mogen bezitten is dan verdampt. Alles is dan zogenaamd van de gemeenschap waar het volk het van mag huren voor gebruik, zo wordt je ook te werk gesteld om dit te kunnen betalen. Je moet dan wel exact volgens de opgelegde regeltjes leven. Wat voor vele mensen de beleving van een digitale gevangenis zal worden. Zodat de top iedereen kan dicteren en voor GOD kunnen spelen. Tenminste zo is het uiteindelijke doel, waar we al zeer ver ingevorderd zijn. Dit eind spel is bijna al zover. Het westerse deel van de EU heeft ruim twee derde deel zich vrijwillig al laten injecteren met een biowapen, waardoor ze op afstand mee bestuurd kunnen worden. Wat gepromoot was onder het mom voor hun gezondheid, maar omdat ons lichaam deze vreemde stof er zelf telkens uit ons lichaam verwijderd, zal er telkens zogenaamde varianten verzonnen worden om iedereen weer te kunnen injecteren met een nieuwe dosis.

  De oorlog in Oekraïne is enkel een afleiding, om zo ver gaande structuren in de maatschappij te kunnen aanpassen om de kunstmatige schaarste van alles te creëren en zo alles kunstmatig alles duurder maken. Dit werd ook al door te veel geld uit het niets te laten ontstaan, doordat de verleiding te groot was voor het politiek correcte om versnelt hun plannen erdoor heen te drukken. Van betrouwbare energie voorzieningen, naar onrendabele onbetrouwbare geld verslindende energie voorzieningen. Waardoor nu de commerciële private banken op punt staan om te vallen. Nu de centrale banken hun rente verhogen.
  Tevens wordt de natuurlijke landbouw en veeteelt uit gefaseerd om plaats te maken voor alles kunstmatig uit fabrieken te laten komen, zodat de afhankelijkheid van de staat de enige manier zou worden om te kunnen overleven. Daar het transgender gepromoot wordt om zo de bevolkingsgroei te stoppen, wat die injecties ook al doen. Want bijna iedere geïnjecteerde is al onvruchtbaar van geworden, zonder dat zij het zelf beseffen. Het volk wordt al eeuwen bespeelt door de zelf benoemde charlatans, die de aarde voor zich zelf willen hebben. Terwijl ieder levend wezen onsterfelijk is, ons lichaam enkel een tijdelijke avatar is. (het IS-BE fenomeen) Na je dood wordt je telkens opnieuw geboren. Maar als de mensheid onvruchtbaar wordt gemaakt, stopt deze cyclus. Dat is het plan van de criminele charlatans. Die we de deep state noemen.

  • Goed gezegd! Helaas is ongeveer 90% van de mensen (avatars) op onze wereld onbezield en gaat daarom vanzelf mee met dit hele circus. Voor de bezielde mens is er een uitweg, je kunt teruggaan naar de wereld van je bewustzijn (je lichaam is een avatar maar jij bent bewustzijn). De boeken van Martin Vrijland en de artikelen op zijn site zijn zeer interessant om te lezen. Je moet wel een open mind hebben, maar als je er open voor staat zou er wel een uitweg kunnen zijn van de rotzooi op deze aarde.

   • @ sandra maart 25, 2023 at 14:20,
    Daar ben ik op de hoogte van Martinvrijlands boeken e.d. Zijn laatste boek was meer een bevestiging van mijn eigen ervaringen. Maar ik ben ook op de hoogte van die zogenaamde 5de dimensie wat een illusie is. Want via astrale dromen kun je altijd al in andere koepels komen. Dit doe ik al sinds mijn jeugdjaren, daar haal ik mijn herinneringen vandaan uit mijn vorige avatars. Het leuke ervan is dat ik die dromen levensecht ervaart en letterlijk in alle details herinnert als ik weer wakker wordt in deze avatar. Het enige nadeel was, dat je tijdens die dromen niet bewust mag nadenken, want dan schrik je in eens bezweet wakker en dat je van te voren moet bedenken waar je naar toe wilt gaan. Zo ook dat ik nog regelmatig spontane voorspellende dromen krijg, die ik via het 1001 dromenboek uitzoek, welke voortekens ik over gedroomd heb. Zodat ik al enigszins op voorbereid ben wat komen gaat.

    Zo’n 10 jaar terug had je van die paranormale beurzen, waar je o.a. een aura foto van je zelf kon laten maken. Op die foto’s had ik meestal een witte en/of gecombineerd met cyclaam kleurige gloed om mij heen. Dat scheen toen heel zeldzaam te zijn, werd mij vertelt toen. Zo kun je aan de hand van je geboorte tijdstip/dag/maand/jaar/welk geslacht/locatie op de aarde jouw eigen persoonlijke elektromagnetische frequentie en karaktereigenschappen mee bepalen. (via het programmaatje de 4 pillars 1.1) Bij mij kwam de water draak eruit. Terwijl ik niet in een draken jaar geboren ben. Dan kon je er achter welke kleuren jou geluk brengen of juist ongelijk brengen. Zo ook welke getallen jouw geluk brengen of juist ongeluk brengen. Ik heb dit proefondervindelijk zelf mogen ervaren dat mijn ongelukskleuren daadwerkelijk ongeluk brengen en andersom. Totdat ik deze wijsheid ontdekte. Zo ook is jouw roepnaam met je achternaam bepalend, welke type mens je bent. Er zijn 9 verschillende types. Daar kun je al in terug vinden met wie jij wel en met welk type niet kunt samenwerken. Maar dit heeft ook met ieders bloedgroep te maken en of die positief of negatief resusfactor heeft en/of je een man of vrouw bent. Zo is het ook mogelijk met de 81 schijven van het feng shou om uit te pluizen wie je in werkelijkheid bent. Al deze wijsheden, zijn helaas verloren gegaan in deze westerse samenleving.

   • onbezield?? hahaha idd jullie zijn romeo vrijland aanhangers,..zijn missie? de mens totaal in de war brengen en in het schimmige denken te laten verdwalen. Tevens is zijn opdracht voorbereiden op een leven in de metaverse, want dat is de enige simulatie waar onze kinderen in moeten gaan leven en hij is dus bewust of onbewust bezig met voorspellend programmeren. Er bestaan geen onbezielde mensen. Die ene ziel waar wij allen een manifestatie van zijn is het leven zelf dus puur bewust zijn en o.a de mens is daar een uiting van, zoals de flora en fauna. ..Jullie en vrijland hebben het over avatars,…zo ook in de metaverse vandaar dat de john Mol het programma avastars heeft gelanceerd, ook voorspellend programmeren. Maar goed als jullie die onzin willen geloven,..be my quest. Trouwens De enige illusie is het ego en de taak van onbewuste mensen als vrijland is om jullie uit de realiteit te halen en verder in het ego, de illusie te duwen,..zo bang is het ego voor de waarheid van wie wij in essentie zijn. Idd dat is bewustzijn en Sandra weet je wat bewust zijn is?? niet denken, de innerlijke stilte ofwel het grote niets. En je lichaam is daar een uiting van. Maar jullie zijn er al zo diep ingezogen. Vrijland en vele met hem, mengt de waarheid (wij zijn het bewustzijn) met vele leugens. Veel plezier daarmee!

    • Ik neem aan dat je eerst al zijn boeken en artikelen hebt gelezen voor je tot deze conclusie kwam? Zo ja: prima, iedereen gelooft en volgt waar hij zich het best bij voelt, het is onnodig om daar zo neerbuigend en betweterig over te doen. Zo nee: (wat ik gezien je reactie denk) niet oordelen over iets waar je niks vanaf weet.

     • “Helaas is ongeveer 90% van de mensen (avatars) op onze wereld onbezield en gaat daarom vanzelf mee met dit hele circus”
      Niet oordelen zeg jij?? Ik kan mijzelf daar heb ik geen boeken voor nodig Sandra. blijf vooral geloven dat is idd lekker veilig voor het ego.

      • Denk jij dat mensen die als slaafjes hun mouwen opgerold hebben en zich hebben laten inspuiten met een onbetrouwbaar “vaccin”, die mensen die dat niet deden zonder moeite buiten sloten, die het steunen dat er geld en wapens naar Oekraïne wordt gestuurd zodat jonge soldaten gedwongen worden elkaar koelbloedig te vermoorden, dat die mensen een ziel hebben? Ik denk het niet!

       • sandra dit heeft geen zin,…jij verward geweten met de ziel. de ziel is het niet denken in jou. Dat niet denken of het Zijn is van jullie “afgenomen” in de kindertijd. Daarom kun je niet meer stil -lees- zonder gedachten zijn en dat is de reden dat mensen het contact met die ene ziel hebben verloren. Alle levende organismen zijn een manifestatie van die ene ziel die men God noemt, zodat het ego controle blijf houden Om hierachter te komen zal je zonder gedachten moeten zijn waartegen het onbewuste ego zich zal verzetten. denk je nu echt dat wat er nu in de wereld gebeurt zomaar uit de lucht komt vallen?? het hele school/geloof systeem is gecreerd als poortwachter naar de waarheid (het niet denken). Kijk maar hoe jij op mij reageert. Blijf weg bij mensen die je nog verder het denken in duwen. Het ego leeft in zijn eigen simulatie en je bent niet het ego dat is een illusie. Als je vanuit bewust zijn kunt kijken beste Sandra dan pas ga je de realiteit zien.

       • Je denkt veel , maar weet weinig. Dat is precies de bedoeling van Martin Vrijland. Het enige wat reïncarneert in de mens is zijn ziel, waar al het zijn ligt opgeslagen, en komt daarom steeds een stukje dichter bij het alwetende. Alle levende vormen zijn bezield, dus ook jou 90%. Alleen zijn de onwetende die jij noemt, nog niet zo ver in hun reïncarnatie proces, dus hebben nog een lage frequentie, en kunnen door angst of beloning nog makkelijk gemanipuleerd worden.

  • De deep state streeft dus naar een uitgestorven aarde waar de natuur ( overwoekering ) en wilde dieren de overhand krijgen.
   Ik gun die psychopaten van harte zo’ n aarde, waar de levensenergie van de mensheid is verdwenen en die lui opeengepakt bij elkaar moeten wonen om elders niet verslonden te worden door de wilde dieren.

   • Hey Fleur, ik vraag me af of het niet klopt, over die grotere aarde, en dat die klootzakken al van plan zijn daarheen te trekken, nadat de boel hier goed vernield is en ze door de plasmalaag heen kunnen. Een handjevol ingespoten stumperds zit dan nog in de krater Aarde wat tuinwerk te doen, voor het Natuurreservaat dat Jeff Bezos voor ogen heeft (waar je over schreef). Mss zit ik wel vreselijk te conspireren, maar ik vraag het me echt af. Er ziet iets in hoor, Admiral Bird, de nep maanlanding, de push voor de ruimtevaart, de leugens over “Mars” , de zonneblokkering die Gates in 2030 klaar wil hebben, HAARP en de EMF bombardementen tegen het Aardse omhulsel, de geoengineering, het gemilitariseerde Antarctica, voorlopers over de Alien invasie, etc. Alles bij elkaar opgeteld ligt er iets vreselijk te rotten achter het behang.

    • Hi Immortal, Bezos en consorten willen idd onze aarde als toekomstig Natuurreservaat. Tegelijkertijd zijn zij reeds jaren bezig compleet tegen de wetten van de Natuur op onze aarde in te gaan, dus de aarde richting vernietiging te manipuleren.
     Daarbij is voor hen tevens m.n de mensheid op aarde grotendeels overbodig, dus moet daarom uitgeroeid worden.
     Dat duivelse tuig die dus het recht in handen nam en neemt om met geweld over mensenlevens te beslissen….
     De theorie over onze aarde bedekt door een koepel en een grotere aarde volg ik niet.
     Maar mocht er een grotere aarde zijn dan vraag ik mij af waarom dat duivelse gajes er NU niet naar toe vertrekt.
     Waarom eerst onze aarde en mensheid vernietigen om vervolgens naar elders, de grotere aarde te verkassen?
     Zonder mensheid regeert de Natuur voor 100% en valt er voor die nietige psychopaten hier op aarde weinig tot geen vermaak te vinden, als compleet verwilderd ” Natuurreservaat “

     • Bedankt voor je inzicht. Ik weet het ook niet. Maar wat Gates wilt uitvreten met die blokkering van de zon tegen de zgn ‘global warming’ heeft te maken met iets heel anders, en ik vrees dat dit te maken heeft met het vernielen van de plasmalagen rondom de Aarde. (plat is niet boeiend, de ‘koepel’ waar ze het over hebben is ook plasma.) Dit gaat een enorme vernieling veroorzaken als men gaten gaat boren in de plasma laag om er doorheen te komen. Om er door heen te komen is dan om de verdergelegen gebieden te kunnen bezoeken wanneer ze willen (waar Byrd het over had, en wat met die Antarctic te maken heeft, kennelijk.) Ze zijn nu al sinds 2005 bezig met het bombarderen van de plasmalaag, bijna dagelijks, mbv HAARP. Dit gaat op een gegeven helemaal fout. En dat geldt voor iedereen… dus ook dat gajes. Het is namelijk vooralsnog niet mogelijk om door de plasmalagen te vliegen; je verbrandt. Dus je kan technisch gezien niet “van de aarde af vliegen” de “ruimte” in. Totdat die plasmalaag zo dun is dat je er doorheen kan. En dan verschroeit alles op de aardkorst er onder. Mocht het helemaal niet zo zijn, wat Byrd zei, dan alsnog, om naar de “ruimte” te vliegen, naar Mars, naar de Maan, weet ik veel waarheen, plus “space toerisme” moet je toch door die plasmalagen heen, die ze nu dus aan het wegschrapen zijn met EMF. Je kan het zien, en horen zelfs. Ja, ik wou ook dat dit gespuis gewoon oprot naar hun Nieuwe Wereld Orde. Maar er valt veel geld te verdienen aan de “ruimtevaart” en het “space toerisme”. De “ruimtevaart” is de nieuwe industrie – het heelal is de nieuwe frontier. Bezos had het toch ook over die “ruimte kolonies”. Zotte shit…

       • hmm… he zegt niet zoveel, toch, dat bericht… ik ben er wsch te nuchter voor. ik weet dat als die geoengineering door gaat, dat er heel rare dingen gaan gebeuren als het goed fout gaat. Bijv, we zien nu al valse ‘noorderlichten’ op gekke plekken. en geluiden werden gehoord, dat gekreun in de lucht, en het gevaar is er dat de plasmalaag kan gaan gloeien als er teveel energie in komt dmv EMF. En er hangen inderdaad andere planeten of sterren in de lucht – satellieten. Alles is door de mens gedaan met zeer geavanceerde technologie, die heel rare dingen kan veroorzaken. Wat dat betreft, komt het wel overeen met die boodschap…

 7. MIJN EERSTE REACTIE….maar eens studie hoeft niet per se door intelligente mensen te worden gemaakt….studeren en diploma’s zijn geen bewijs van intelligentie maar wel van het goed kunnen leren/onthouden en doorgeven van informatie…

  Om die reden is een diploma aan de muur vooral een reden om twijfels te hebben over de kunde van iemand, de vierdaagse is ten slotte ook lopen en blijven lopen en aan het eind wacht een papiertje en een stukje metaal aan een lintje…

  • u schrijft: “studeren en diploma’s zijn geen bewijs van intelligentie maar wel van het goed kunnen leren/onthouden en doorgeven van informatie”.
   zonder er vragen bij te stellen, zou ik er aan toe willen voegen.
   geïndoctrineerd dus.

 8. Het verbaast me werkelijk dat er zo weinig info gedeeld wordt, en dus ook niet op of door FN, over wat er ons in de komende maanden koud op het dak gaat vallen.

  Als je tijd hebt, beluister eens wat Pascal Najidi te zeggen heeft. Hij voert een aanklacht tegen de president van Zwitserland over de gifspuit, sinds Dec 2022. Artikel 3 van de Human Rights Declaration gaat er finaal aan, en luister maar eens wat Pascal er over zegt. Ik kan het niet beter zeggen. Als je geen geduld hebt voor het hele gesprek, luister in elk geval vanaf minuut 26.

  https://rumble.com/v2duq4o-b-r-i-e-f-i-n-g-canada-brad-wozny.html

  En dan is er onze vriend Kuipers die in het geheim een document gaat ondertekenen dat wereldmacht geeft aan de WHO. Dus ook over jou, woke of niet, hoog IQ of niet.

  We leuteren allemaal over die oorlog, maar dit is veel erger – dit is een coup du monde, niet eens van een staat. En niemand let er op, niemand praat of schrijft er over. Zijn we echt allemaal net zo stupide als die lage IQ wokies? Het lijkt er wel op. Zelfs hier op FN. Al meer dan twee jaar dendert de trein hier op af, in volle vaart. En we worden allemaal aan het lijntje gehouden door de MSM en leuke alternatieve nieuws sites waar we lekker zitten te leuteren met zijn allen, en niemand ziet het punt van No Return in de verte… De wereld draait door. Nee, hij is al zwaar doorgedraaid, en het komt nooit meer goed.

  https://www.un.org/en/udhrbook/pdf/udhr_booklet_en_web.pdf
  (Human Rights Declaration, kan je hier downloaden en opslaan)

  • Precies! Die oorlogsverhalen ben ik helemaal zat. Ik wil het écht belangrijke nieuws! Dus nieuws en informatie over de digitale ID, CBDC, WHO, WPG en omvallen van de banken. Alvast bedankt 😉

   • Iedereen is die oorlog zat. En als men nu nog altijd niet doorheeft dat poetin en Xi een deel zijn van het grote plan weet ik het ook niet meer…

     • Zeer interessante link die je geeft, Ruck Futte. Ik las het hele artikel met verbazing, wat een info. Ik vroeg me af wat is dat nou eigenlijk die Jezuieten. Nou, in dat artikel wordt verwezen naar een filmpje op YT die daar meer info over geeft. ( “Who Are The Jesuits?” Mirrored From PSA 197 You Tube Channel At: youtu.be/LpAV524fBFw Original Source: Worlds Last Words ). Ik heb het helemaal afgekeken, en eigenlijk vanaf het begin ging er een belletje af maar ik wist niet wat het was. Op het eind werd het me met een schok duidelijk. Het logo.
      In het begin wordt een logo getoond. Een soort van zon met stralen. Op het eind ook en toen schoot het me te binnen waar ik dat van kende. Ik zat laatst op een website van een vrij nieuwe politiek partij in Nederland, genaamd: Identiteit Nederland. (IDNL.org). Bijna het exact hetzelfde logo?!!WTF?! Wordt ik paranoia? Jezuiten als partij? Ruck Futte, zou je dit kunnen ff checken of jij ziet wat ik zie?

      • Verdomd… ik zie het nu ook. Die zon is hetzelfde. De website van die IDNL partij doet het niet. Maar hun zon logo staat op het internet. Dit is dus precies wat die Ruck Futte link probeert uit te leggen. Ik ben er ook achter wat voor soort parasieten er in NL zitten te parasiteren, ik had geen idee.

       • Het Vaticaan hanteert ook de zon. In gezelschap van de letters IHS. De Latijnse betekenis heb ik niet voorhanden. In werkelijkheid zouden deze letters staan voor de Oud Egyptische goden: Isis; Horus en Seth. In deze cultuur was de idee in gebruik dat de Farao´s de reïncarnaties waren van de goden. De zon was een object van verafgoding. Volgens de Bijbelse geschiedenis behoorde deze cultuur tot het Babylonische gedachtegoed. Hoewel in Gods Woord het gebod staat om alleen Hem te dienen en niet te hoereren met afgoderij en afgodenoffers ligt de kelder van het Vaticaan vol met artefacten betreffende deze oude Egyptische Dynastieën. Wanneer je het eenmaal begint te zien, zijn diverse rituelen en gebruiksvoorwerpen binnen het Rooms katholicisme direct verbonden met het occulte, satanische ´Babylon´. Inclusief de obelisk / fallussymbool op het plein. Een symboliek welke door de ´Orde´ wereldwijd is opgericht. Terug naar de oud Egyptische goden is het aardig om op afbeeldingen te zoeken en waarmee wellicht nog wat associaties worden geactiveerd. Interessante materie..

   • sandra maart 25, 2023 at 14:53
    Ja, we moeten zelf gaan zoeken om bij te blijven, lijkt het. Ik heb hier zelf wel regelmatig gepost over die digiID en dat covid paspoort en zo, en de timeline er van, maar niemand schenkt er aandacht aan. Het lijkt er dus op dat de goegemeente en ook de alternatieve media het er wel over eens zijn dat het eea zo moet verlopen. Dus dan krijg je straks een waardeplaatje opgeplakt voor je cbdc (het lijkt wel de afkorting van een griezelige ziekte, niet?) waarmee je je koekjes en je biertjes kan kopen. De echte waarde, de echte rijkdom van de Aarde is dan in handen van een klein groepje die constant machtsgrepen uitvoeren, ook onder elkaar. Er is namelijk maar zoveel echte rijkdom op en in en aan de Aarde, wat door de jaren heen vertaald is in valuta’s. Deze valuta’s zijn nu min of meer monopolie poen. De echte rijkdom wordt op dit moment dus binnengeharkt door de psychopaten, en gulzig onder elkaar verdeeld en weer weggegraaid dmv pharma bullshit, en oorlog bullshit, en ruimtevaart bullshit, en klimaat bullshit etc. Het spuitje dient om je bewustzijn te verlagen, en dat lukt aardig, en straks komt er weer een ronde met de nieuwe nep plandemie. Tenminste, ALS we dit niet stoppen!

    • Ik geloof dat er voor de bezielde en ongevaccineerde mens nog wel een uitweg is. Ik volg Martin Vrijland en heb zijn boeken gelezen. Diepe materie waar je een open mind voor moet hebben, maar heel interessant en hoopvol, wat mij betreft een aanrader.

  • @Immortal – Zonder dat ik je links heb gecheckt, voorzie ik dat degenen die zich niet conformeren aan het CDBC/Certificate of Vaxxin ID ondersteund door de ´S.M.A.R.T´ foon zonder geld en huis komen te zitten, tevens rechteloos zullen worden. Paria´s. Hetzes zullen komen. Het installeren van dodenkampen staat vast niet in de krant. Dit alles staat niet in de krant dus het is zogenaamd disinformatie. Pas wanneer ´van hogerhand´ het stoplicht op groen gaat en de feiten in de openbaarheid komen… De volgende fase van het communisme staat voor de deur. Ik verheug me er niet op, maar zie het wel aankomen. Ik kijk niet weg.

   • p.s. Namelijk, zodra Artikel 3 van de Human Rights Declaration de deur uit is getrapt door de dictator WHO, dan is er niks meer nodig in de samenleving vwb rechtspraak, ziekenhuizen, scholen, advocaten, etc, iaw alles wat een samenleving orderlijk maakt, en alle regels worden door de dictator WHO bedacht. Dus dan weet je hoe laat het is. Dan is het na 12. En geen seconde meer vóor 12.

 9. Die titel klopt niet , had moeten zijn hoger opgeleiden in plaats van laag iq ! Zei leveren het meeste in op het systeem om het na te kunnen pappagaaie! Zijn niet in staat zelf na te denken!!

  • met “hoger opgeleid” word eigenlijk bedoeld: de mensen die lang in de schoolbanken gezeten hebben, die klakkeloos aannemen wat ze voorgeschoteld krijgen en daar geen vraagtekens bij zetten. een proef of ze alles een beetje onthouden hebben kan een diploma opleveren. dat gaat het makkelijkst als je niet zelf na kan denken, als je dom bent. een laag iq dus.
   de titel klopt.

 10. Op een aantal Amerikaanse universiteiten is het erg populair om ‘woke’ te zijn. Deze mensen doen alsof wat zij kiezen te geloven de waarheid is. Hier een bizar gesprek van een professor die in de problemen kwam omdat hij kritiek had op de ‘woke’-onzin, met een aantal goed afgerichte ‘woke’-idioten, eh, studenten:
  https://www.youtube.com/watch?v=kZTnxxWbW-I

 11. Yoh Kuipers.
  Sorry meneer Kuipers
  of is het edele heer Kuipers.

  Want alle “diploma’s”, stukjes tekst hoe goed hij welniet is, moeten het bewijs zijn dat het een zeer bijzonder slim mens moet zijn.
  Zeker weten dat hij in een opslag het beter weet hoe te leven met mijn handicap, dan ikzelf die al 57 jaar leeft met de lichamelijke beperkingen.
  Het is natuurlijk de grootst mogelijke flauwekul!
  Maar gelukkig voor Ernie wordt die flauwekul verschrikkelijk interessant gevonden door figuren zoals Ernie.
  Ik weet zeker dat Ernie zijn vriendje Bert heeft gevonden.
  Bert die met een grote regelmaat Ernie een veer in zijn reet stopt!
  Het begrip “woke” zegt me niks.
  Als ik me niet vergis is het, wat wij “Popi-Jopi” noemde.
  Vreemde figuren, die er graag bij willen horen, volgers, marcheerders, nazi’s!
  Ja nazi’s, kijk maar naar de film; “the Wave”.
  Als ik me de film goed herinner, was het een enkeling die na de grote onthulling, bereidt bleef te volgen.
  In de afgelopen drie jaar is gebleken dat het geen enkeling is, die maar blijft volgen.
  Die op sturing wachten, op opdrachten / commando’s.
  Ernie is zo’n gevaarlijk persoon die kosten wat kost, in de voorgeprogrammeerde visie wilt blijven geloven.
  Ernie wilt blijven mee marcherend, wilt de instructies / commando’s van zijn meerdere ontvangen.
  Ernie is een sukkel, die op bepaalde momenten zijn meesters heeft kunnen wijsmaken dat hij….
  Dat hij goed “gebruikt” kan worden.
  Dus het IQ zegt ook niet veel!
  De Sieg-Griet, daarvan zou gezegd kunnen worden dat ze een hoog IQ heeft.
  Dan zou ze al lang gerealiseerd moeten hebben dat er veel mensen op planeet rond lopen.
  Maar ik heb begrepen dat ze een ervaren “werpster” is.
  Er is weinig intelligentie voor nodig om zichzelf meerdere keren te laten dekken.

  Met de intelligentie van Ernie en van de Sieg-Griet moet het wel mee vallen.
  Zie hoevaak ze weglopen als ze wat lastige vragen krijgen, die niet voorbehandeld zijn door hun hulpen!

 12. Linkse pseudo-intellectuelen zijn de meest onbekwame mensen ter wereld die altijd ‘hun’ deel eisen van wat anderen gepresteerd hebben want om zelf iets nuttig te presteren hebben ze natuurlijk te zwakke schouders.

 13. Dit is zó duidelijk een IQ-kwestie. Ze snappen iets niet, voelen zich daarom bedreigd en klampen zich vervolgens fanatiek vast aan de eerste de beste “authoriteit” en laten nooit meer los.

 14. Woke mensen vallen in de categorie NPC (Non-player character) Ze conformeren zich blindelings aan wat de ‘experts’ zeggen en stellen zichzelf ondergeschikt aan de groepsgedachte.

 15. Het draait om goed en kwaad en mensen zijn bang voor de straf voor of van het kwade. In romans zijn de slechten uiteindelijk de goeden en andersom, daar wordt graag mee gespeeld. Maar om op geloof terug te komen, het draait om liefde en haat, die misschien op hetzelfde neerkomen, afhankelijk van het belang en de tijd. De vernietiging van de ziel ligt hierin dat je noch het een noch het ander bent. Op het beslissende tijdstip kan het zijn dat er niet genoeg energie is opgebouwd om voort te bestaan. Dan krijg je te maken een verloren ziel. Dit wordt beschreven in Openbaring, het gaat over de gezapige burger die niet goed of slecht is, ofwel het type dat de energie van de ziel (liefde) in hedendaagse politiek opvoedkundige termen definieert, antiracisme en LGBT, alles en niets. De antirokers. Met andere woorden: “Ik weet wat u doet, hoe u niet koud bent en niet warm. Was u maar koud of warm! Maar nu u lauw bent in plaats van warm of koud, zal ik u uitspuwen. U zegt dat u rijk bent, dat u alles hebt wat u wilt en niets meer nodig hebt. U beseft niet hoe ongelukkig u bent, hoe armzalig, berooid, blind en naakt.” Het zijn de oppervlakkige fatsoensmensen die je met twee tongen (woorden) aanspreken die uit de stroom van evolutie worden uitgekotst.

 16. Kijk even om je heen in het kabinet; eerst de “mannen” (als ze zich als man identificeren) en dan de vrouwen. (nou ja, vrouwen…..)
  Daarna in parlement.

  Dan zie een hele kudde van figuren, waarvan het getal van hun leeftijd hoger is dan het getal van hun IQ.

 17. De geest van de anti Christ gaat over de aarde in deze tijd. Merk op dat hij alles op een listige manier omkeert (anti)of misleidend brengt. Ze beweren woke te zijn, maar ze slapen. Momenteel lukt het hem aardig om alle (christelijke) fundamentele normen en waarden totaal op zijn kop te zetten. Dus ” omkeert” oftewel “anti’. Alles wat van God (natuur) komt draait hij om. Natuurlijk wordt onnatuurlijk, normaal wordt abnormaal, moreel wordt immoreel. Let eens op hoe listig hij zijn plannetje uitwerkt waar talloze mensen intrappen. Hoe hij op geraffineerde wijze mensen in zijn duivelse speeltuin probeert te lokken. Voorbeeld: “sociale” media noemt hij het… Leugen, het is a-sociaal. Kijk wat er mee gedaan word de laatste tijd…. Voorbeeld: “het brengt mensen dicht bij elkaar” Leugen: het drijft zelfs families uit elkaar en je stompt af.
  Voorbeeld: “je mist niets”. Leugen: je mist zoveel. Voorbeeld: “je kunt dingen delen”
  Leugen: het is roddel en achterklap. Let op hoe hij alles misleidend “verpakt” met mooie sociaal verantwoorde benamingen… “abortus” Leugen: het is kindermoord.
  Bedenk hoe hij deze tactiek heeft gebruikt (met succes) tijdens die vaccinatie campagnes tegen corona…. Nee ik doe niet aan “sociale media” e.d mee, omdat de Duivel het beheert !

  • Naam* maart 25, 2023 at 20:32
   Ja, alles wordt omgedraaid! En dat doen ze al heel lang. Zelfs man en vrouw moeten nu omgedraaid worden, om van hun natuurlijke status beroofd te worden. Bedankt voor je mooie woorden.

   • ‘Alles wat van God (natuur) komt draait hij om.’

    Klopt… alles is contra, alles is tegenSTRIJDIG gemaakt… zodat alles strijd wordt, zodat wij onszelf vernietigen.

    Marxisme… scorched earth… kwaadaardige mensen vernietigen hun eigen land voor absolute macht. Deze mensen zijn zo intens kwaadaardig, het zijn geen mensen. Deze monsters moeten sterven… ALLEMAAL… hopelijk gaan ze ons niet meeslepen in hun val. Blijf sterk allemaal, help elkaar.

    Succes Naam* en Immortal… succes aan iedereen die hier leest en reageert.

 18. Waar komt toch die drang vandaan om iedereen in vakjes te catalogeren.
  Ja, drijf ze bijeen en ze zijn makkelijker af te schieten.

  Ik ben ik, ik hoor bij niemand, ik volg niemand, ik voel mij goed in mijn vel, en kan me met velen samen goed voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in