Er zijn “immense bewijzen” dat het nieuwe coronavirus is ontstaan in een Chinees laboratorium, volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

Foto: Mike Pompeo © Gage Skidmore / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

De Verenigde Staten onderzoeken al enige tijd de informatie dat het Coronavirus zich eerst vanuit een laboratorium in Wuhan verspreidde. Volgens de officiële Chinese versie is de oorsprong in plaats daarvan een dierenmarkt in de stad.

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo doet nu een opzienbarende uitspraak in een interview met ABC op zondag.

“Er is enorm veel bewijs dat het daar vandaan kwam”, zegt Pompeo als hem gevraagd wordt of het virus afkomstig is uit een Chinees laboratorium.

Hij gaat verder:

“Vergeet niet dat China een geschiedenis heeft van het infecteren van de wereld en dat het een geschiedenis heeft van het exploiteren van ondermaatse laboratoria. Dit is niet de eerste keer dat de wereld wordt blootgesteld aan virussen als gevolg van tekortkomingen in een Chinees laboratorium”.

President Donald Trump heeft eerder verklaard dat hij bewijs heeft gezien dat hem een “hoge mate van vertrouwen” geeft in de theorie dat een laboratorium de oorsprong van het virus is. Hij heeft echter niet willen verduidelijken wat hij daarmee bedoelt, schrijft Axios.

Trump: China kan verantwoordelijk worden gehouden voor de Corona-infectie

“Ik kan het je niet vertellen. Ik mag het niet vertellen. We zouden het antwoord in de nabije toekomst moeten hebben”, zei Trump een paar dagen geleden.

  Amerika is de volgende: Amerikaanse truckers mobiliseren konvooi naar Washington DC, Witte Huis "in volle paniek"'
Vorig artikelZullen we een burgeroorlog in het Westen meemaken?
Volgend artikelDuitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Wanneer gaan we me zen alle is opstaan en het parlement in Brussel bestormen zodat de linkse facisten terecht kunnen worden gesteld tegen de grootste genocide ooit van de menselijke geschiedenis???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in