De kritiek op de Wereldgezondheidsorganisatie en haar voorzitter, Tedros Adhanom, wordt steeds sterker nadat bekend is geworden dat de organisatie heeft ingestemd met het weer openstellen van de beruchte dierenmarkten in China. De organisatie verzet zich ook tegen pogingen om de markten voorgoed te sluiten.

De Chinese dierenmarkten staan bekend om hun wrede manier van omgaan met levende dieren. Ze worden ook wel virusbroedplaatsen genoemd, waar virussen van dieren die anders niet in de natuur zouden samenkomen, kunnen muteren en naar de mens kunnen overspringen. Dat is wat er in 2003 gebeurde toen de eerste SARS-epidemie uitbrak. Ook deze keer beweert de Chinese staat dat het Coronavirus afkomstig was van de dierenmarkt in Wuhan.

Desondanks heeft de Chinese staat besloten de dierenmarkten, die midden in de epidemie in China voor korte tijd gesloten waren, te heropenen. De WHO keurde dit besluit goed en stelde in een verklaring dat “diermarkten en andere voedselmarkten niet gesloten mogen worden”. De actie riep sterke kritiek op van onder andere de Australische premier, die het “ondoorgrondelijk” noemde gezien de gevaren die de dierenmarkten met zich meebrengen.

In een verklaring heeft de Wereldgezondheidsorganisatie oproepen vanuit de hele wereld verworpen om de markten voorgoed te sluiten en zei dat ze in plaats daarvan “goed gereguleerd en ordelijk” moesten zijn.

“Samen hebben we richtlijnen geschreven voor gezonde veilige markten”, zei de woordvoerder van de WHO tegen de media.

Een hond wordt levend gekookt – een manier van koken in China om de “levensenergie” van het dier te delen.

De verklaring komt kort nadat Donald Trump de financiering van de organisatie heeft bevroren na beschuldigingen dat WHO-president Tedros Adhahom ongepaste relaties heeft met het Chinese regime en dat de vertraagde reactie van de organisatie op de uitbraak van COVID-19 heeft bijgedragen aan de ontwikkeling tot een wereldwijde pandemie, aldus Samhällsnytt.

  Britse historicus Niall Ferguson: Als Biden wint, dreigt de Derde Wereldoorlog
Vorig artikelNegen jaar gevangenisstraf voor het verspreiden van Corona op Malta
Volgend artikelChinese woede over Duitse rekening voor Coronavirus-schade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Oh wat zijn mensen toch een akelige diersoort!!!! En dat zo’n grote organisatie daar mee instemt dat roept vragen op…welke belangen lopen door elkaar heen? Dat MOET haast wel de reden zijn. Geld dus…bah.

 2. Moet serieus walgen van dit volk, volgens mij hebben ze geen hart in hun donder. Heb vaker filmpjes gezien waar poezen en honden levend worden gekookt. Bah! Bah!

 3. Dit is niet goed er komen misschien allemaal corona uitbraken weer opnieuw , snap niet goed dat dit weer toelaten.

  • Misschien dat deze foto’s van langer terug zijn , maar het feit dat de overheid en de WHO toestemming geeft om deze markten weer te heropenen en dieren weer op gruwelijke wijze worden gemarteld levend van hun vel worden ontdaan om vervolgens gekookt gebakken en geroosterd te worden , doet mijn hart uit mijn lichaam kotsen voor dit volk. Hoe barbaars en hoe laag kan een mens zinken om aan deze hel en verdoemenis mee te werken.

 4. Walgelijk om een heel volk over één kam te scheren.
  De overgrote meerderheid van de miljarden Chinezen doet deze wreedheden niet en eet ook geen hond of kat. Kijk toch eens verder dan een berichtje op internet.

  • En kijk ook een in eigen hart. Hier worden kreeften en rivierkreeftjes ook levend gekookt. En koeien, varens,…. In stallen op elkaar gegokt, hormonen ingespoten,….

   Niet dat ik OK ben met die dierenmarkt maar oordeel niet te snel en beschouw niet ‘alle’ Chinezen als barbaren.

 5. Alles wat uit China komt blokkeren. CHINESE MENSEN, ARTIKELEN…ALLES…ook geen vliegtuigen meer toelaten uit die vreselijke land…kappen met die hap…

 6. Degenen die dieren levend koken moeten zelfs gekookt worden,ik hoop dat ze hetzelfde lot ondergaan. Of dat ze bij de eerste hap het vlees in de keel blijft steken en gen kant op kan. Walgelijke chinezen, die dat doen en dieren verhandelen.

  • zo is het ,,dat ze bij de eerst hap de moord stikken .barbaren.betere controles uitoefenen.maar dat zal toch wel nooit werken
   de fotos openbaar in de kranten zetten.dan kan iedereen het zien

 7. Toen trump de geldstroom van de amerikaanse belastingbetaler naar de corrupte groep WHO stopte ,was hij weer de bandiet.
  Dus er werd gewerkt op aller vuilste manieren om hem frauduleus af te slachten ,zodat die ultrarijken globalisten weer verder kunnen met hun angst en paniek strooien onder het in hun ogen gepeupel .volgens globalisten zijn er veel te veel mensen op deze wereld waar zij moeten met delen. Dus uitroeien die nest er mogen maar juist genoeg mensen zijn die dan tot hunner dienst staan. Dus onderdrukken maar ,en de mens verweken door door vermagerings dieten en medicatie en nu onderdrukking zodat de mensen beginnen te flippen ,of door angst ,alles zullen aanvaarden ,en nog juichen voor een zogenaamde vactinatie ,die nog maar meer doden maakt ,maskers die de longen ziek maken en dodelijk aantasten,.en zorgen voor longonstekingen ,die dan sars wordt genoemd. Iedereen sterft nu alleen maar aan covid er zijn geen hartzieken meer of kanker of eender welke ziekte. De mensen zijn al zot gedraaid door een opwarming die gewoon niet bestaat ,zitten nu met kinderen ,die niet willen werken ,en ook niet naar school willen, en dom en stom zijn geworden,bruikbare idioten ja (echt) gepeupel .De rijken hebben wel goede scholen en geen linkse brainwashing lesgevers of (bruikbare idioten) met andere woorden. Popelistische Gepeupel open jullie ogen ,ja china onrealistisch vreselijk moet stoppen .maar kijk eerst naar hen die achter al dit zitten ,en het mogelijk maken en aan de touwtjes trekken. Doe er wat aan ,binnenkort kan het niet meer , heel gauw komt er een vreselijke oorlog door iran met zijn atoom ook dat hadt Trump gestopt ,maar obama met de gek biden ,betaald door oa soros etc en het links globalistische europa geven weer het nodige geld om met hun programma verder te doen.

 8. Waar is dat verschrikkelijke tuig vang GewoonLink!
  Waarom horen we niks van GroenLinks?!
  Ik sluit niet uit dat ik van mijn leven nog Chinees eet, rauw, ze dood bijt!

  Gisteren heb ik vernomen dat ook het tering, zigeunervolk dat doet.
  Volkeren die het mogen doen, vanwege de overvloed aan schijnheilige sadistische verraders van al het leven!

  Maar ik wil ze omhelzen, stevig omhelzen.
  Omhelzen totdat ik hun nek hoor breken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in