Europa is op weg naar een burgeroorlog”, vertelde een Duitse stadspoliticus me deze week. Ik noem zijn naam niet – het was een informele voorlichtingsbijeenkomst en in feite zijn er in Duitsland sancties voor dit soort openhartigheden.

Maar hij herhaalde alleen maar wat veel andere mensen onder vier ogen zeggen in Duitsland, waar ik de afgelopen weken heb doorgebracht, waar ik de sfeer heb geproefd, mensen heb bekeken en de publieke stemming heb gepeild, in het kielzog van de open-grenzen uitnodiging van Angela Merkel aan misschien wel drie miljoen immigranten – de meesten van hen strijdvaardige mannen uit moslimlanden, schrijft James Delingpole.

Drie miljoen is hoger dan het cijfer dat door de Duitse autoriteiten wordt toegegeven, die de neiging hebben om het dichter bij 1,5 miljoen te brengen. Mijn bron vertelde me dat het hogere aantal dichter bij de werkelijkheid ligt.

Ik verbleef in Frankfurt, niet een van de plaatsen die het hardst door de immigratiegolf zijn getroffen. Deels omdat haar tradities als “open stad” eeuwen teruggaan – is zij cultureel gezien altijd beter afgestemd geweest op het accepteren en opnemen van immigranten van alle achtergronden. Deels omdat het als financieel centrum van Duitsland de neiging heeft om beter opgeleide immigranten aan te trekken.

Dat betekent niet dat het immuun is gebleven voor het probleem waarover behalve in het privéleven bijna niemand durft over te praten: hordes moslims, vaak met heel andere, zelfs vijandige, waardesystemen die niet kunnen of willen integreren; en vaak gewoon niet willen integreren om redenen die variëren van luiheid tot minachting en een jihadistisch verlangen om het Westen ondergeschikt te maken aan de islam.

Je ziet een aantal van hen op straat bedelen, vaak jonge vrouwen die zich zielig vastklampen aan een foto van een kind (al dan niet van hen) terwijl een paar meter achter haar een somber uitziende man (misschien een familielid, misschien een soort pooier) als haar chaperon staat te loeren.

Meestal hangen ze echter in groepen, op de winkelstraten, op de pleinen en in parken, roken ze sigaretten, schoppen ze hun hakken, of, als ze een manier van leven hebben gevonden, hangen in de shishabars en kebabhuizen die overal opduiken.

De Duitsers – instinctief beleefd, vriendelijk en terughoudend om een meningsverschil te beginnen – proberen het niet op te merken. Ze zijn gastvrij en vriendelijk voor de immigranten die de moeite doen (zoals de aardige, hardwerkende Syriërs die de felafelwinkel in de Bergerstrasse runnen, zeg maar) en zouden liever hun hoofd in het zand steken en doen alsof het niet bestaat.

  De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

Dat is waarom, zelfs nu nog, Alternative für Deutschland (AfD) – de belangrijkste partij van het verzet tegen Angela Merkel’s waanzinnige islamitische verrijkingsexperiment – nog steeds slechts 16 procent van de nationale stemmen peilt.

Onthoud dat de volgende keer als u wordt verteld dat “extreemrechts” (zoals de media graag een verkeerde voorstelling van de AfD presenteert) stijgt en stijgt. Het kan nu misschien wel de op één na grootste partij van Duitsland zijn. Maar dit is totaal betekenisloos in een natie die al lang wordt geregeerd door regenboogcoalities. De andere partijen – Angela Merkel’s meerderheid van christen-democraten en vooral de SPD en de Groenen – zullen met gemak ervoor zorgen dat door het vormen van allianties de AfD uit de macht blijft.

Dus als u uw hoop vestigt op de AfD om Duitsland (en Europa) te redden van de gevolgen van Merkel’s zelf veroorzaakte ramp – niet doen. Het gaat veel erger worden voordat het beter wordt.

Vandaar dat mijn Duitse politicus het over burgeroorlog heeft.

En laat ik benadrukken dat hij er niet enthousiast over praatte. Duitsers hebben al zoveel jaren doorgebracht met zichzelf te geselen over wat er onder Hitler is gebeurd, ze kronkelen bij elke gedachte aan militarisme en daarom is hun leger zo vet en nutteloos. Het was meer een berustende zucht over het onvermijdelijke.

Ik denk dat hij gelijk heeft. Of ten minste dat zijn argument een onbetwistbare logica in zich draagt. Je kunt het met hem eens zijn of niet. Er zal zoiets als dit gaan gebeuren.

Waarom legt Duitsland deze immigratie aan zichzelf op?

Afgezien van de wanhoop om zich in een goed daglicht te stellen om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust goed te maken, zijn er twee belangrijke redenen.

Economie: er is een brede visie, meestal gepromoot door de liberaal-linkse mainstream, maar ook door de knijperige conservatieven, dat de vergrijzende bevolking van Duitsland een toestroom van vers bloed nodig heeft. Als autochtone Duitsers niet de benodigde werkkrachten willen voortplanten, dan moeten “gastarbeiders” worden geïmporteerd om de economie op gang te houden. Uiteraard is dit onzin om een aantal redenen die Douglas Murray in zijn ‘The Strange Death of Europe’ heeft ontkracht. Maar het spreekt de Duitse psyche erg aan: ze zagen wat er na de werkloosheid van het Weimar-tijdperk gebeurde en ze willen niet dat het weer gebeurt.

Anti-nationalistisch, open grenzen, een nieuwe globalistische orde: dit is het wereldbeeld van George Soros en zijn volgelingen, een geloofsartikel voor velen aan de linkerzijde. Het aanmoedigen van immigratie uit ogenschijnlijk onnavolgbare vreemde culturen zal ons uiteindelijk tot betere mensen maken. Het zal het walgelijke probleem van het blanke voorrecht oplossen. We zullen ons kruisen en vermengen en onze nutteloze nationalistische identiteiten loslaten die in het verleden tot zoveel chauvinisme en oorlog hebben geleid. Natuurlijk is er misschien wel eens een bizarre wending, maar omdat deze Nieuwe Wereldorde zo vanzelfsprekend wenselijk is, zijn er geen offers groot genoeg om dit te bereiken.

  De laatste blanke wordt gedood door diversiteit

Ja, de meesten van ons vinden de eerste redenering al weerzinwekkend, laat staan de tweede.

Het probleem is dat dit, vrij veel, het huidige denken is van de mondiale liberale elite die onze regeringen, lokale overheden, burgerinstellingen, bedrijven, advocatenkantoren, enzovoort, domineert. De meesten van hen hebben waarschijnlijk niet goed nagedacht over expliciete termen die hierboven zijn geschetst, maar groepsdenken is een verraderlijke en doordringende zaak. Het is een eenvoudige, waarneembare waarheid dat de meeste van onze heersende klasse – op elk niveau, van supranationaal (VN; EU), nationaal, tot lokaal (raden, hoge politiemensen, enz.) – het idee hebben overgenomen dat massa-immigratie en de vorming van parallelle gemeenschappen door niet-geïntegreerde moslims een onvermijdelijkheid is die niet te hard moet worden bestreden.

Het is niet overal aanwezig waar mensen zijn – vandaar de Brexit-stem, vandaar de Donald Trump-stem, vandaar de wind van populisme die van Matteo Salvini in Italië naar Viktor Orban in Hongarije waait – maar het is wel degelijk aanwezig op de plekken waar de meesten de baas over ons zijn.

En daarom komt er een burgeroorlog.

We weten natuurlijk dat het al lang een van de missies van de islamitische staat en soortgelijke moslimterreurorganisaties is – het is zelfs het doel van de politieke islam in het algemeen – om een burgeroorlog in Europa uit te lokken om gematigde moslims te dwingen een kant te kiezen en uiteindelijk heel Europa onder de islam te brengen.

Wat we waarschijnlijk ten onrechte hebben aangenomen, is dat het politieke establishment in een dergelijk conflict aan onze kant zou staan.

Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om te beseffen dat dit niet noodzakelijkerwijs het geval is.

Kijk naar de maoïstische denkwijze die in Google en de rest van Silicon Valley heerst – en natuurlijk in de academische wereld: alles dat blanke privileges bestrijdt, moet noodzakelijk zijn.

Kijk hoe de politieleiding in Groot-Brittannië en elders vastberaden het idee promoot dat “extreemrechts” net zo’n grote bedreiging vormt als de extreme islam en hoe ze mensen als Tommy Robinson stigmatiseren.

Kijk naar hoe de mainstream media, zelfs conservatieve publicaties, regelmatig en enthousiast een vage anti-immigrantenbeweging – hoewel uit de middenklasse en absoluut niet extremistisch, als “extreemrechts” stigmatiseert.

  Een volstrekt 'normale' vrijdagochtend in Duitsland

Kijk hoe de protestbijeenkomst in Chemnitz – gehouden om de aandacht te vestigen op het grote aantal verkrachtingen en moorden die vooral moslim-immigranten op Duitsers hebben gepleegd – door de media en de autoriteiten volstrekt verkeerd werd voorgesteld als een neonazistische opleving.

Kijk hoe de massaverkrachtingen in Keulen en elders in het nieuwe jaar door de Duitse politie en de Duitse media werden verhuld.

Kijk hoe Duitsers die willen weten wat er in hun eigen land gebeurt de waarheid in hun eigen kranten niet kunnen achterhalen  – alleen maar door buitenlandse internetkranten als Breitbart te lezen.

Gewone mensen in heel Europa – ook in de VS voordat Trump kwam – raken steeds meer gefrustreerd over het falen van hun heersende elites om hun zorgen serieus te nemen, vooral als het gaat om de twee grootste zorgen van allemaal: immigratie en terrorisme.

Maar in plaats van te reageren door hun manier van werken te verbeteren en deze kwesties aan te pakken, schieten de elites op de boodschappers. Ze onderdrukken de mensen die zich uitspreken over de verkrachtingsbendes, de moorden, de zuuraanvallen – het onzorgvuldige internetgedrag, dat wordt vervolgd, niet de misdadigers zelf.

Ik ben er zeker van dat er al eerder een beetje van deze waarheden in mijn hoofd  rondzwommen, vooral na het lezen van Douglas Murray’s The Strange Death of Europe. Maar het werd pas echt duidelijk na een tijdje in een land te hebben doorgebracht dat nog verder weg was dan mijn eigen land – en na een gesprek met een Duitse politicus die het probleem duidelijk heeft verwoord.

Dit is het soort argument, ik weet het, dat beroertes van zelfingenomenheid en schrille ontkenningen onder liberalen en links van alle tinten teweegbrengt. Ze zullen krijsen dat het een slecht ondersteunde, klassiek rechtse paranoïde samenzweringstheorie is. Natuurlijk doen ze dat: want dat is de aloude methode die ze altijd gebruiken om een argument te stoppen, om mensen in verlegenheid te brengen om erover te praten, om kranten te intimideren het niet zo eerlijk te publiceren als ze zouden moeten doen.

Ik verwelkom meningsverschillen.

Maar om mij ervan te overtuigen zal men een eenvoudige vraag moeten beantwoorden:

Als er zo’n enorme en groeiende kloof gaapt tussen waar onze regerende, globalistische elites over de islam en immigratie staan – en waar gewone mensen over de islam en immigratie staan – hoe kan er dan ooit, mogelijkerwijs, een gelukkig einde zijn?

Zullen we een burgeroorlog in het Westen meemaken?

Vorig artikelPompeo: “Immense bewijzen” dat het virus uit een laboratorium kwam
Volgend artikelGriekenland: Migranten vandaliseren kerk op Lesbos, alweer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Doordat Duitsland een zeer christelijk bolwerk is, wil Satan hier graag zijn vuile spelletjes spelen.
  Nu zitten ze met Communist (dus ongelovig) Merkel opgescheept, voorheen met Hitler (Socialist, dus ook ongelovig.)
  Mensen die niet geloven, staan onder invloed van Satan.
  Het is niet anders.
  Dat dit miljoenen doden tot gevolg heeft pleziert Satan alleen maar.

 2. Als Satan erachter zit blijkt God dus tóch niet almachtig !
  Maar waar ’t mij om gaat………. eindelijk een Duits politicus met een vooruitziende blik.

 3. De naoorlogse Duitsers zijn vlolgegooid met gruwelpropaganda door de geallieerden en sovjets! Wat ze in Duitsland uitgehaald hebben is met geen pen te beschrijven! Kijk maar eens naar de docu’s Hellstorm, Europa the last battle, we beated the wrong enemy en Hitler the greatest szory never told van Dennis Wise! allemaal op bitshute te zien! Dan ga je ook de andere kant van het verhaal zien! Ik elk geval is niet Duitsland de oorlog begonnen, maar het internationale jodendom, Judea declears war on Germany boycot all German goods! Echt de moeite waard! Dat we nu op een communistische wereld dictatuur afstevenen is ook duidelijk, die DDR Stasi agente Merkel en de EUSSR spelen hier ook een grote rol in. Msschien is de docu communism at the backdoor ook wel intressant voor velen! Juist Hitler al in Mein Kampf , waarschuwde hijal voor dit gevaar en vocht hiertegen, hij waarschuwde toen ook al, in zijn speaches, tegen de nieuwe wereldorde,communistische wereldheerschappij wat de opzet van de internationale j**dse, banken, geholpen door vrijmetselaars, en j**dse communisten door hen gefibnancierd, de wereld heerschappij,de NWO willen, wat zich nu aan het voltrekken is, een communistische wereld dictatuur! Vergeet nooit Hitler vocht tegen dezelfde vijand als wij nu! We moeten terug vechten anders is onze beschaving, van de blanke Europiaaan, voorgoed verdwenen! Denk aan grootheden, als een Bach, Rembrant, Sheakspeare Goethe, architectuur, filodofie enz! Dit alles wordt dan voorgoed vernietigd! Wordt wakker!

 4. Een zeer interessante tekst, die niet alleen de vinger in de wonde legt m.b.t. Duitsland, maar ook voor de rest van de EUSSR. De val van muur was sinds jaren gepland, Zie The Perestroika Deception van Anatoliy Golitsyn. Het doel zoals Heinrich het ook stelt, is een communistische NWO machtsgreep . Het middel daartoe is het Coudenhove Kalergi plan. IM Erika Merkel voert hier de bevelen uit van haar “händler….”. Wat met WO I en WO II niet gelukt is , namelijk de vernietiging van Duitsland en het Duitse volk dreigt nu wel te lukken. De burgeroorlog is ten andere reeds voorspeld in een CIA rapport van 2005, in alle grote EUSSR steden omwille van sociale en raciale redenen. Udo Ulfkotte voorspelde dit ook in zijn boek :Vorsicht Bürgerkrieg! Vergeet de AfD.. zoals alle zo gezegde (extreem)rechtse partijen, in de EUSSR, heeft ze haar ziel verkocht aan de duivel in het Midden Oosten. ..en moet zwijgen of de door de duivel afgekondigde leugens herhalen. En dan de houding van de Duitse bevolking : stemmen worden gekocht in ruil voor…!!! Udo Ulfkotte verklaarde kort voor zijn dood, dat zolang de sociale welvaart staat kon betaald worden, er niets zal veranderen bij de bevolking .. en zoals men zegt :”omwille van de smeer , likt de kater de kandeleer….”. Bovendien is door de multikul het Paard van Troje binnengehaald… en dit Paard heeft er alle belang bij, bij de ondergang van Duitsland en de EUSSR. Er is dus geen Duits volk meer, maar een meerderheid bestaande uit een samenraapsel.. van alles wat vreemd – crimineel – corrupt – decadent en parasitair is… met een minderheid van nog echte Duitsers. (idem voor de rest van de landen van West – Europa). Intussen is Duitsland al omgevormd tot een DDR dictatuur met een Stasi terreur, waar politieke terreur hand in hand gaat met de misdaad terreur. Een citaat :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn” (=einde citaat).
  En een groot deel van de bevolking heeft met het voorgaande geen problemen, verblind als dit deel is door afgunst, nijd haat en wraak, tegen diegenen op wiens kosten ze ondertussen parasiteren. Of we zien hier een mengeling van politiek en psychopathologie, met daarbij het Stockholm syndroom dat ook wortelt in lafheid onder het motto ; “ik kruip, en de anderen moeten ook kruipen, vooral diegenen die niet willen kruipen”. Dit is dan blijkbaar het summum van genot!!

 5. Ik word door ene Decker weggezet als MSN trol. Ik ben een grootmoeder van 71 jaar. Geboren uit ouders die met 1 straat verschil het bombardement van Rotterdam overleefden. Met een kleuter van 3 jaar oud en een baby van 9 mnd. Als Hitler de andere helft van de geplande bommen ook daar gedropt had was ik er nooit geweest. Ook niet als de UK of USA hun bommen op dezelfde wijk gedropt hadden niet. Prima om contact met Frontnieuws op te nemen als je vermoedt dat iemand een trol is of gecontroleerde oppositie. Maar als je zelfs op een site als deze je eigen waarheid niet in een comment kan schrijven, dan is het eigenlijk al over. Ik ben van mening dat iedereen het recht van bestaan heeft en niemand het recht heeft anderen opzettelijk schade toe te brengen. Leugens in MSM, door regeringen zijn voor mij al helemaal taboe. Verdachtmakingen, het ruineren van carrieres de strategie van hele zieke mensen.

 6. Wat denk je 100 miljoen zijn niet gevaccineerden om een reden.
  Dus tegen de WEF, tegen de huidige politiek en tegen de EU.
  En dan vooral Ursula the Liar.

  • Ursula? Hoe werd zij recentelijk door de Duitsers bejegend?
   Als “eine machtbesessene Wahnsinnige”.Daarmee kan men nooit ver mis zitten.

 7. Er komt een “burger” oorlog. Maar niet zoals we dat kennen. Het wordt een burgeroorlog tussen de oorspronkelijke bewoners en migranten. Zelfs de Duitsers moeten dat idee eens loslaten en tegenstand bieden. Anders worden ze onder de voet gelopen. Brussel wilt namelijk de oorspronkelijke EU burgers laten verdwijnen. Daar moeten de EU
  burgers van doordrongen zijn.

  • Maar de Duitsers zijn toch ontstaan uit migranten!?
   Ooit behoorde Duitsland tot het Romeinse rijk net zoals de Nederlander niet echt bestaat.
   Nederland behoorde ooit tot het Romeinse rijk,daarna kwamen de Spanjaarden daarna kwam Napoleon en zijn Franse manschappen,ik kan je garanderen dat elke Brunette in Nederland,Italiaans,Spaans of Frans bloed door haar adderen heeft stromen,de blonde mensen stammen af van Neder Germanen waarschijnlijk ooit uit West Duitsland gekomen.
   Ik geloof meer in de nieuwe Russische werkelijkheid,in Rusland heb je veel verschillende volkeren,religies en kleuren,zo zijn er Slavische Russen,Siberische Russen,Tartaren,Mongolen enz,zo zijn ook er verschillende religies,Orthodox Christenen,Moslims,Boedisten en Atheisten.
   Allen spreken Russisch en allen vechten ook mee in de grote patriotistische oorlogen die Rusland voert,zo vochten er mongolen en Tartaren mee met Rusland in WW2 en zo vechten er Tjetjenen mee met de Russen in de oorlog in Ukraine.
   Het feit dat Europa ten onder gaat komt niet door de migranten maar door het feit dat Europa niet meer kan leunen op zijn kolonies,de Europese beschaving heeft zich eeuwenlang verrijkt door de wereld leeg te stelen maar nu dat dat niet meer zomaar gaat nu hebben ze het moeilijk omdat Europa uiteindelijk maar een klein kut stukje op de wereldbol is!

 8. onzin vn de hoogste plank noem ik dat omdat de Duitsers niet meer die Duitsers zijn van voor de oorlog omdat zij nog steeds met hun oorlogsverleden dubben en zo mak als een hondje zijn geworden dus vergeet het maar dat zij in opstand gaan komen omdat ze te lui zijn geworden om zich te verweren

 9. “Wraak op de Duitsers door de moslims ontaardt in een burgeroorlog”. Dit is een beetje een verhullende redenering van een vrijmetselaar die ons denkt te kunnen voorliegen. De nederlaag van het Ottomaanse rijk moet gewroken worden. Dromen van almacht is uitsluitend gegeven aan de maçonnieke heersers van onze tijd: het WEF met de vazallen uit de loge. De enige oplossing is een wereldwijd verbod op de vrijmetselarij, door Poetin nazis en satanaanbidders genoemd

  • Goede analyse,Ook al zouden de moslims graag wraak willen nemen en ook al zouden de autochtonen graag alle moslims eruit gooien,feit is dat we tegen elkaar opgezet worden door de echte machthebbers.
   De vluchtelingen stromen zijn opgezet om ons zand in de ogen te strooien,zolang wij moslims haten en moslims ons haten zullen we onze echte vijand niet zien namelijk de vrijmetselaren en hu geheime clubjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in