Een agressieve volksmassa mensen blokkeert de weg voor een politieauto – dan schakelt de bestuurder een klein stukje achteruit… en rijdt daarna dwars door de ruziezoekers heen.

Het incident vond zaterdagavond plaats in Tacoma in de Amerikaanse staat Washington, meldt RT.

Er was een verkeersopstopping ontstaan na een illegale straatrace. Een politieauto die ter plaatse kwam om de verkeerssituatie te controleren, werd al snel omsingeld door een agressieve menigte die weigerde hem te laten gaan.

De politieauto werd op film vastgelegd toen hij het initiatief nam door een stukje achteruit te rijden – om vervolgens de motor op te toeren en dwars door de menigte te ploegen. Mensen werden opzij gesmeten alsof ze bowlingkegels waren.

Een persoon werd door de politieauto overreden, wat ook te zien is wanneer de politieauto een beetje moeite heeft om over een “hobbel” te komen.

Alleen de overreden persoon zou voor verzorging van zijn verwondingen naar het ziekenhuis zijn moeten gebracht.

“Spring varkens, spring!”, lachen de migranten terwijl ze vuurwerk op de Zweedse politie afvuren

  Gevaccineerden vergelijken bijwerkingen in een Reddit subgroep
Vorig artikelMicrobiologe vindt brisante aanwijzingen van laboratorium-oorsprong van het Coronavirus
Volgend artikel2000 asielzoekers vallen politie en hulpverleners in Sarajevo aan – “beledigende woorden over de profeet Mohammed”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik dacht even dat het hier was bij zo een demo i.v.m. de avond klok.
  Ze zijn er gek genoeg voor.
  Inhaken op bejaarden hebben ze hier ook geen moeite mee.

 2. Rommel, bericht eens over Nederlands nieuws zoals de vrijheidsdemo’s ipv alleen maar Amerikaans nieuws te kopiëren en te plakken. Ook gek nieuwsbericht dit, een pro-politie bericht terwijl de NSB agenten in Nederland de Corona dictatuur in stand houden. Het lijkt wel alsof je in Corona gelooft.

   • Ik heb al het nodige commentaar op de vele zeer fanatieke joden haters en geloofwaanzinnige hier.
    Die hier boven gemiddeld aanwezig zijn.
    Als ik dan ook nog commentaar op de beheerder ga opschrijven dan heb ik het helemaal gedaan hier.
    Ik heb daar ook de nodige zeer vervelende ervaringen mee meegemaakt.
    Dus laat ik daar maar niet aan beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in