Het Coronavirus wordt al bijna een jaar lang door bijna elke regering ter wereld misbruikt voor ernstige schendingen van de mensenrechten. Nu is er meer bewijs voor de kunstmatige oorsprong van dit virus uit een laboratorium. Reeds in een vroeg stadium gaf Frontnieuws ook melding van bewijzen in die richting, hier, hier en hier. Nu komt een microbiologe tot soortgelijke conclusies en gaat uit van een kunstmatig in het laboratorium gecreëerd virus.

“In een vrij vroeg stadium gingen wetenschappers ervan uit dat SARS-CoV-2 een natuurlijke oorsprong had. Microbiologe Rossana Segreto van de universiteit van Innsbruck heeft nu aanwijzingen gevonden dat het virus toch in het laboratorium kan zijn ontstaan, en uit kritiek op het feit dat dit eerder werd uitgesloten”.

Hoewel de feiten al snel in het voordeel van een kunstmatig gecreëerd virus pleitten, werd dit door de mainstream onmiddellijk ontkend.

“Tot nu toe gingen de meeste deskundigen ervan uit dat het coronavirus door natuurlijke selectie is ontstaan. Maar een groep wetenschappers onder leiding van microbiologe Rossana Segreto van de Universiteit van Innsbruck heeft nu aanwijzingen gevonden dat het misschien toch in het laboratorium is ontstaan. Segreto deed al voor de Coronacrisis onderzoek naar de oorsprong van virale mutaties. Toen de eerste gevallen van Covid-19 in Wuhan opdoken, werd ze nieuwsgierig. Sindsdien heeft ze bewijs verzameld dat suggereert dat SARS-CoV-2 uit het laboratorium kwam”.

“De structuur van SARS-CoV-2 getuigt van het feit dat het virus wellicht niet door natuurlijke selectie is ontstaan, maar kunstmatig in het laboratorium is gecreëerd. Samen met de biotech-ondernemer Yuri Deigin publiceerde zij het bewijs hiervoor in een artikel in het gespecialiseerde tijdschrift BioEssays, nadat zeven gespecialiseerde tijdschriften eerder hadden geweigerd het artikel te publiceren”.

De microbiologe was blijkbaar zelf verrast door de ontdekking.

  Coronamaatregelen: Portugese kinderen worden "plotseling allemaal ineens ziek"

“De microbiologe zegt dat ze wenst dat ze deze verbanden nooit had gevonden, omdat de zoektocht naar de oorsprong van het virus “politiek explosief” is. Als wetenschapper wil zij ook niet in de kaart spelen van “samenzweringstheoretici”, want de oorsprong van het virus uit het laboratorium is niet zomaar een samenzweringstheorie. Veel van haar onderzoek, wijst erop dat SARS-CoV-2 uit een lab kwam”, zegt ze.

Bovendien bekritiseert Segreto terecht alle “deskundigen” die er snel bij waren om deze feiten als onzin af te doen.

“De onderzoekster bekritiseert wetenschappers omdat zij deze mogelijkheid relatief vroeg als “onzin” hebben afgedaan. Er is nog steeds geen wetenschappelijk bewijs dat de ziekteverwekker zich op natuurlijke wijze heeft ontwikkeld en niet in een laboratorium is ontstaan. Toch hebben zij een laboratoriumongeluk door een menselijke fout, waardoor het virus in een vroeg stadium zou kunnen zijn vrijgekomen, vroegtijdig uitgesloten”, zegt ze, schrijft RT.

Noors virusonderzoeker: het Coronavirus komt uit een laboratorium

Vorig artikelBiden’s populariteit onder links groeit: vrijlating bevolen voor meer dan 14.000 illegalen – waaronder 70% veroordeelde criminelen
Volgend artikelPolitieauto ploegt dwars door menigte relschoppers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. En wat is die brisante aanwijzing dan.
  Iedereen kan wel van alles beweren.
  Het internet staat vol;; met bvewijzen die zogezegd allemaal echt waar zouden zijn, anders ben je een wappie als je twijfelt.
  Heeft ze iets weten te isoleren, veilig te stellen, ergens bewijzen van gevonden of blijft het bij aanwijzingen.
  Of blijft het toch bij, het kan haast niet missen dat het daar vanhdaan komt.
  Het RVIM hier zit ook vol met zogenaamde deskundige die ook allemaal weer ovewrtuigd zijn vahn hun eigen gelijk.
  Zo lust ik er nog wel 1

 2. Volgens mij staat er enkel dat het virus in een lab gemaakt had kunnen zijn. Dus geen enkel bewijs dat het ook werkelijk gebeurd is.

 3. Zoek al 9 maanden, met enkele andere mensen, het internet af naar bewijzen ( genetische code, foto of isolaat) van het bestaan van dit onzichtbaar virus, maar we vinden niks.
  Moesten de volksverraders en kermiswetenschappers iets kunnen bewijzen, hadden ze het al lang door de corrupte media 24/7 laten uitzenden !!!!
  Jammer dat de laffe schapen dit niet willen zien.
  @BertG, blij dat je strijdvaardig en kritisch blijft.

  • Inderdaad, laat maar zien dat je dat bewijs heb.
   En dat hebben ze niet, helemaal niemand nergens op de wereld.
   En wat je al schrijft, als ze het wel hadden dan stonden de kranten er vol mee.
   Ik denk ook, of neem aan, dat er aliens bestaan.
   Maar bewijzen kan ik het niet.

 4. @Bert
  Je kunt natuurlijk ook de link naar het artikel openen en dat doorlezen. Dat vraagt wel een gedegen kennis van de engelse taal en een redelijke kennis van de (micro)biologie om het te kunnen volgen.
  De stelling van het artikel is dat de kans dat dit spontaan in de natuur is ontstaan buitengewoon klein is, maar dat er de afgelopen jaren heel veel labwerk is gedaan om dergelijke chimera-vormen van virussen te maken en dat ontsnappingen uit een lab, meestal per ongeluk, niet bepaald zeldzaam zijn.

  • Als je gelooft dat er een nieuw virus bestaat waar we allemaal aan overlijden zonder een vaccin, kan ik een heel eind met je mee gaan.
   En als je vind dat het artikel niet voldoende of dat er te weinig in het artikel staat, moet je bij de beheerder zijn.
   Ik vond een controle niet nodig door de link ook nog eens te lezen.
   Om te beginnen geloof ik helemaal geen moer van dat hele covid verhaal.
   Hou de mensen maar bang, dan kan je ze alles wijs maken.
   Ik hou het er op dat er mensen ziek worden van griep, daarvoor liggen er ieder jaar mensen aan de beademing en op de IC afdeling.
   En ieder jaar overlijden daar mensen aan, maar niet meer dan er normaal overlijden aan de griep.

  • Was jij niet die nep arts die al eerder was .
   Je komt met ongeveer dezelfde onzin aan.
   Kennis van de taal, kennis van biologie, en anders kan je geen mening vormen.
   Toen had je ook nog bewijs dat het virus was gevonden.
   Meer dan een eindeloze reeks links die ik maar even door moest nemen had je niet.
   Maar iets laten zien lukte je niet.

   Mocht het een andere Johan zijn, bij deze mijn excuus.

 5. *LOL*
  Ik ben geen arts, dus dat zal een ander zijn geweest.
  Ik beweer overigens ook niet dat het een nieuw virus is, het corona-virus is al bekend sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw en is van een iets andere orde dan het influenza-virus.
  Wat dat betreft ziiten we op een lijn; de enorme angstpropaganda is wat mij betreft onzin. Ja, er gaan mensen aan dood, maar dat gebeurt ook met griep. De aantallen zijn absoluut niet van een orde van grootte die deze debiele maatregelen gerechtvaardigd zijn. Nog even daargelaten dat ze onzinnig zijn. Maskertjes en anderhalve meter afstand houden een virus niet tegen. En van ongeteste vaccins moet ik al helemaal niets hebben.

  Waar het mij om ging is dat er in het artikel een link is naar het artikel waar deze onderzoekster haar stelling neerzet. Dat artikel is in het engels en vergt kennis van die taal plus (micro)biologie om te begrijpen. Of je daar wel of niet de moeite voor doet moet je zelf weten. Je eerste reactie was dat je bewijzen wilde zien. Ik stelde slechts dat er een link in het artikel was

 6. @JohanP,
  Volledig artikel gelezen Het staat bol van woorden en uitdrukkingen, zoals, indien, mogelijkheid tot, eventueel , misschien en niet noodzakelijk want….
  De schrijver stelt dat het niet nodig is om een isolaat aan te tonen?, en stelt zich tevreden met een zeeeer kort gedeelte van een genetische code , waarvan ze uitgaat dat het van covid 19 is, waarin afwijkende DNA codes voorkomen, hoe ze dit vaststelt word niet vermeld.
  Wat de schrijver wel vermeld is dat het niet uitgesloten is dat het van een labo komt, omdat er in china de afgelopen jaren veelvuldig uitbraken zijn geweest, uit labo’s , oa H1N1( vogelgriep)en dat er al talloze proeven zijn geweest om een coronavirus ( waarvan er honderden bestaan )genetisch te manipuleren.
  Veel wetenschappelijk gewauwel zonder concreet te zijn of een besluit te nemen
  Er word uiteindelijk niks concreet aangetoond of besloten., geen volledige genetische code, geen isolaat geen foto !!!!!!
  @Pierre, alleen synthetische producten kunnen gepatenteerd worden, geen stoffen die vrij in de natuur voorkomen.
  Als ze toegeven dat er een patent op bestaat, dan geven ze ook toe , dat dit een synthetisch virus is, en dan is er een verantwoordelijke voor alle smeerlapperij die ze ons nu aandoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in