In een weinig bekend Reuters-verhaal dat bijna geen aandacht kreeg in de media, onthulde de Nederlandse verzekeraar Aegon dat de uitbetalingen van levensverzekeringen in het derde kwartaal van 2021 met 258% waren omhoogschoten vergeleken met de uitbetalingen in het derde kwartaal van 2020. Het verschil zit hem natuurlijk in de coronavaccins. In 2020 waren er nog geen vaccins beschikbaar, dus de uitbetalingen voor Aegon bedroegen slechts 31 miljoen dollar. Maar na drie kwartalen van agressieve vaccinaties in 2021 bedroegen de uitbetalingen van de overlijdensuitkeringen 111 miljoen dollar, een stijging van 258%, schrijft Mike Adams.

Van Reuters via Yahoo Finance:

De Nederlandse verzekeraar Aegon, die twee derde van zijn activiteiten in de Verenigde Staten doet, zei dat zijn claims in Amerika in het derde kwartaal $111 miljoen bedroegen, een stijging ten opzichte van $31 miljoen een jaar eerder. De Amerikaanse verzekeraars MetLife en Prudential Financial meldden ook een stijging van het aantal levensverzekeringsclaims. Het Zuid-Afrikaanse Old Mutual gebruikte meer van zijn pandemische voorzieningen om claims te betalen en herverzekeraar Munich Re verhoogde zijn schatting voor 2021 van COVID-19 levens- en gezondheidsclaims van 400 miljoen euro naar 600 miljoen euro.

Verzekeringsmaatschappijen worden zich langzaam bewust van de waarheid over de coronavaccins, ook al probeert de medeplichtige, moordzuchtige mainstream de steeds snellere sterfte te verdoezelen. De doodssignalen die nu opduiken in de financiën van verzekeringsmaatschappijen kunnen niet zomaar onder het tapijt worden geveegd, en gezien het feit dat een stijging van 258% werd opgetekend voor Q3, 2021, roept dit de voor de hand liggende vraag op: Hoeveel erger zal dit zijn voor Q4, 2021? Of Q1, 2022?

Op een “normale” (voor-corona) dag sterven ongeveer 7.700 mensen in Amerika. Als die sterfte met 100% stijgt, sterven er elke dag 7.700 mensen extra. Vermenigvuldig dat over een jaar, en het is een extra 2,8 miljoen sterfgevallen. Let wel, dit is alleen maar voor een 100% toename van het aantal sterfgevallen.

  Opnieuw sterft voetballer tijdens wedstrijd aan hartaanval... Verdomde klimaatverandering

Aegon meldt een stijging van 258% in uitbetalingen op levensverzekeringen. Hoewel Aegon natuurlijk niet het hele land verzekert, zou dit gegeven een alarmbel moeten doen rinkelen bij de mensen die opletten. Als we consequent een stijging van ongeveer 200% gaan zien in het sterftecijfer als gevolg van alle oorzaken, zou dat betekenen dat er elke dag meer dan 15.000 mensen extra sterven in Amerika. Dat is een vaccinholocaust die zich in real time afspeelt.

Om eerlijk te zijn, zijn we waarschijnlijk op dat punt nu. De datasets zijn gewoon nog niet aangepast aan de realiteit van wat er in februari 2022 gebeurt. Het aantal sterfgevallen door kanker is in 2021 vrijwel zeker verdubbeld en zal in 2022 nog verder stijgen, maar de kankerindustrie – gedomineerd door de belangen van de farmaceutische industrie – zal de cijfers natuurlijk zo lang mogelijk verdoezelen om te voorkomen dat iemand zich afvraagt waarom er plotseling zoveel mensen aan kanker sterven.

(Het antwoord ligt voor de hand: het zijn de mRNA-vaccins).

De vaccinholocaust is echt en versnelt… MILJOENEN zullen in Amerika sterven 

Dus we hebben niet alleen een feitelijke vaccinholocaust die op dit moment plaatsvindt in Amerika, we hebben ook een doofpot-holocaust die wordt geleid door alle medeplichtige, moorddadige partijen, inclusief Big Pharma, Big Tech, Big Media en Big Government. Ze zijn er allemaal bij betrokken. Het zijn allemaal massamoordenaars, en ze werken er allemaal aan om dit zo lang mogelijk in de doofpot te stoppen, zodat ze nog meer mensen kunnen dwingen om vaccinatiezelfmoord te plegen voordat het aantal doden onloochenbaar wordt.

  Onderbeenamputatie "dankzij" COVID-19 'vaccin'

Dat is het niveau van het kwaad waar we op dit moment mee te maken hebben in de samenleving, en het wordt allemaal gerund onder de vlag van de “wetenschap”.

Onder deze gevaarlijke “wetenschap” doodcultus wordt de hele wereld verondersteld te doen alsof coronavaccins infecties, overdracht en ziekenhuisopnames een halt toeroepen, terwijl de andere kant wordt opgekeken wanneer zoveel gevaccineerde mensen voortijdig sterven.

Israël, met een vaccinatiegraad van 96,2% voor de gehele bevolking, is nu wereldleider in het aantal coronagevallen per hoofd van de bevolking. Dit bewijst dat het vaccin het tegenovergestelde effect heeft dat ons in naam van de “wetenschap” werd beloofd. Het is zelfs zo dat hoe meer een land zijn bevolking vaccineert, hoe hoger het aantal coronagevallen stijgt.

Dat komt omdat, natuurlijk, het vaccin de pandemie is. Covid zou nu voorbij zijn als de vaccins niet doorgingen met het injecteren van mensen met spike proteïne biowapens die orgaanfalen en de dood veroorzaken. Het is geen toeval dat de symptomen van vaccinatieschade vervolgens worden gecategoriseerd als “covid” door het corrupte, moorddadige medische establishment dat financiële smeergelden ontvangt van de overheid voor het doden van mensen met beademingsapparatuur en remdesivir.

Het Hershey bedrijf gaat helemaal in op Satan, weigert gelovige werknemers

Het bedrijf Hershey ontslaat ondertussen al zijn ongevaccineerde werknemers, waarmee het bevestigt dat het een kwaadaardig bedrijf is dat op geloof gebaseerde vrijstellingen van dodelijke vaccins weigert. Zoals The Epoch Times rapporteert:

Durham vroeg in augustus om een religieuze aanpassing en ging ervan uit dat ze die zou krijgen.

“Ik dacht dat dit achter de rug was, tot ik in september een ontmoeting had met een HR-vertegenwoordiger. Het was een ondervraging over je religieuze overtuigingen. Ze verdraaiden je woorden en probeerden je woorden in de mond te leggen. Het was verschrikkelijk. Er werden mij zulke persoonlijke vragen gesteld die niets met godsdienst te maken hadden.”

Ze was geschokt toen ze in november te horen kreeg dat haar verzoek om religieuze accommodatie was afgewezen.

Iedereen die werd geïnterviewd zei last te hebben van soortgelijke vragen tijdens de gesprekken, die meestal werden gehouden met een directe supervisor en iemand van HR, zoals:

Bent u ooit gevaccineerd? Zijn uw kinderen ingeënt? Hoe beschermt u zichzelf als u uw huis verlaat? Hoe vaak gaat u naar de kerk? Neemt u Tylenol, Ibuprofen, Tums of Midol?

Dus het bedrijf Hershey, dat laagwaardige, bewerkte, met suiker gevulde snoeprepen verkoopt die diabetes en zwaarlijvigheid bevorderen, ondervraagt werknemers over de vraag of ze Tums slikken? En als ze Tums nemen, mogen ze geen bezwaar maken tegen spike proteïne mRNA injecties?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

11 Australische verpleegkundigen vertellen over de bijwerkingen van het COVID-vaccin: “Ons werd verteld niet te praten over wat we hadden gezien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKijk: Tucker bekritiseert “Zwakke en Angstige” Canadese premier Justin “True Dope”
Volgend artikelBezetting Ottawa dag 4: Alle ogen gericht op Alberta nu truckers standvastig zijn tegen bedreigingen en politie zich terugtrekt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ehm. Dat verhaal over Hershey is minimaal gedeeltelijk onjuist. Daar speelt meer dan die persoon vertelt.
  Mijn schoonbroer en ern goede vriend werken bij Hersheys hier in Pennsylvania. Hij is gelovig en ongevaccineerd.
  Geen pogingen hen te ontslaan. Geen vaxplicht (wel aanmoedigingen, maar beslist geen dwang).
  Ongeprikten moesten sinds de zomer mondkapjes dragen terwijl geprikten dat niet hoefden. Tot oktober, sindsdien moest iedereen opeens weer mondkapjes gaan dragen.

  Maar er is geen dwang op prikken. Kan ook niet. Net zoals het bedrijf waar ik werk is ruwweg 25%-30% niet geprikt EN hebben ze een schreeuwend tekort aan personeel, waardoor iedereen verplicht overwerk moet doen om de zaak draaiend te houden. Als ze de ongeprikten ontslaan gaat het bedrijf dicht want met dat extra tekort kun je niet meer open blijven. Zo simpel is het.

   • Hoi Nehemia,

    Op een populatie van 17.5 miljoen zijn duizenden doden makkelijk te verbloemen. Ik heb wel wat ervaring met big data en zo zou ik het verbloemen.

    – Hogere emigratie naar andere landen
    – Effecten van vergrijzing beginnen echt merkbaar te worden
    – Uitgestelde zorg kost meer levens dan verwacht

    Je laat het aantal overlijdens dus wel wat oplopen maar een deel poets je gewoon weg. De enige bottleneck zit m in de uitvaart branche. Een collega van mij heeft een man die bij een uitvaart bedrijf werkt. Ik zal m eens vragen of de koelcellen nog steeds overvol zijn.

    Groeten,
    Hugo

 2. probeerde afgelopen zomer de begravenisverzekering af te kopen.
  ik ben dubbel verzekerd en han inkomsten nodig.
  aegon weigerde dit ondanks de polis en de melding op de polis hoe hoog het afkoopbare bedrag is op de betaalde premie.
  ik heb dus achriftelijk bewijs dat de verzekering afkoopbaar is , de mevrouw , telefooniste bij aegon hield voet bij stuk en zij , de computer zegt….
  ondanks mijn bewijs kwam zij met de volgende stelling , dat hebben wij verranderd.
  imdat ik meer als 15 jaar niets van aegon hoorde en ‘mijn’ polis was door verkocht en ik hier niet op welke wikze dan ook van was geinformeerd stelde ik dat ik de polis vrijwillig nullificeerde en van alle betaalde gelden afstand deed.
  zei zij tot mijn grote verbasing dat dit niet mogelijk was.
  als of mijn toekomstig lijk geen zeggenschap of rechten heeft hoe of wat er gebeurt na mijn overleiden.
  ok stelde dat aegon corporatie is en dat elke handeling een vrijwillige is van mij uit en dat aegon bij deze door mij niet meer werd ingehuurt m8j te vertegenwoordigen , en zoals bij elke juridisch juiste mededeling word er dan snel de telefoon opgegooit.
  dit is vanwege de transcripties en juridische juite handelingen van mij uit.
  zij stellen wat je niet medeelt of “kunt” medelen is nooit gebeurt en een benodigde schakel in het protocol.
  dus schreef ik een mail naar betrefende nieuwe verzekeringsmaatschapij waarbij in hun hun ontslag aanbood en afzag van alle betaalde premies (enkele duizenden eu sinds 1970)
  deze mail kreeg ik via gee-mail “turncoated” en ongelezen terug.
  dat houd in dat 1 de mails helezen worden op inhoud door een derde partij.
  2 turncoat betekend “overloper en/of verrader”
  3 ik mag dus geen afstaand doen van mijn eigen geld inzake ter aarde stellen.

  dit houd voor mij in dat er sprake van , :
  intentie “tot” is…

  de lijst uitfaseren komt mij in de gedachte op.
  zelf betalen voor de euter-nazi
  vrijwillig toestemming geven voor, de euter-nazi
  en zelf betalen van afhandeling van de euter-nazi

  ik leefde afgelopen jaar van nog geen 6 duizend eu , krijg mn loon niet , ben 3 x afgesloten.
  deurwaarders lopen af en aan en ik word op straat gezet.
  fraude naar fraude naar fraude naar fraude.
  ik stel steeds.

  ben je in je schip voor de deur komen varen?
  weet je dat ik tegen oorlogshandeling juridisch juist geweld mag gebruiken in wereldwijde oorlogswetgeving?

  stilte volgt en weg zijn ze.
  maar de tent komt elke dag dichterbij.

  • Triest verhaal Jan . 🙁
   Ik ga mij niet uiten in kreten wat erg .
   Komt er wel op neer dat je staandend genaaid bent door die vullus gasten .
   Mijn mopje heeft dat gezijk van de ageon ratten gehad betrefende de woekerpolis.
   Weet je Jan ik ben gebonden aan haar wat betreft mijn acties .. ik sta met mijn handen in de zak .
   Net als jij kan ik niets doen .
   Zorgplicht tegen over haar . en ik denk er er nog zo legio verbitterde mannen rondlopen die aan de ketting liggen . Mocht het zover komen dat ik aan de niegus lig .. dan ben ik hard genoeg om in een kuil met dekzeil mijn laatste tijd te slijten .. ze zullen weinig plezier aan mij beleven .
   Zolang ik nog tanden heb bijt ik ze in hun flikker !!
   Groeten Jan .

  • Afgezien van het aantal doden door de mRNA vaccins is Omikron natuurlijk een verkoudheidje die niks tot weinig voorstelt. Dat drukt de cijfers wel natuurlijk.

 3. Die “vaccins” gaan hun sporen heus nog wel achterlaten, dus ook hier in VerNEEderigNSBland en zeker met die konijnen die voor de “boosters” gaan.

 4. De enige makkus die ik beleef als niet en nimmer geshot is dat ik een van mijn doelen in de bucketlist
  (nog) niet kan voldoen .. !
  Ik wilde op kastelen tocht .
  Mijn eerste halte zou geweest zijn in Château Ruckstein Am Sjorhoussen .(Duitsland)
  Helaas door die &^%$ corona is dat ook mooi de hoek om ..
  En me laten shotten omdat ik zo nodig op vakantie moet .
  Nâ dat is ondenkbaar .
  Kun je meteen de Pil van Drion erachteraan gooien .
  Mijn mening 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in