“Spring varkens, spring!”, lachen de migranten terwijl ze vuurwerk op de Zweedse politie afvuren

1
1734

Nieuwjaarsnacht vuurden verschillende immigrantengroepen vuurwerk af op huizen en de politie in Karlskrona. Een politieagent werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door vuurwerk was geraakt.

Een video die het zweedse nieuwsorgaan Nyheter Idag op YouTube heeft geplaatst, toont migranten in Karlskrona die rapmuziek draaien en in gebrekkig Zweeds praten terwijl ze vuurwerk op verschillende politieagenten en politievoertuigen afvuren.

Backup:

In de video hoor je een persoon met een migrantenaccent grinnikend zeggen, “Spring varkens, spring!”, terwijl het zware vuurwerk de door de belastingbetaler gefinancierde politieauto’s treft.

Tijdens de nacht werd een politieagent door een vuurpijl geraakt en moest in het ziekenhuis behandeld worden, maar werd ’s morgens ontslagen.

Ondanks dat meerdere migranten op oudejaarsavond op burgers, de politie en eigendommen vuurwerk hebben afgeschoten, is de politie er slechts in geslaagd om twee individuen te arresteren die nu worden verdacht van “blåljussabotage” (“blauwlichtsabotage”, het aanvallen en mishandelen van hulpdiensten).

De Zweedse politie werkt al lange tijd met “veiligheidsstrategieën’. Het omvat het springen op springkussens met migranten in “kwetsbare gebieden”, het supporteren van BLM-demonstraties, het spelen van voetbal en het uitnodigen van zware moslimcriminelen om samen met de officieren van justitie pizza’s te gaan eten.

Migrantenbende snijdt Zweeds slachtoffer vinger af tijdens roofoverval thuis

Steunconcert voor Oekraïne afgelast - gebruikt "Russisch" muziekinstrument
Vorig artikelVrouw in Italië door Ethiopische asielzoeker schedel ingeslagen en verkracht terwijl ze op sterven lag
Volgend artikelAsielzoekers in Wenen laten op oudejaarsavond een spoor van vernieling achter
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Tja dat komt ervan als je dat tuig in de watten legt.
    Voor de politie: met riotguns vuur openen; dat werkt.
    Note; moslims zijn alleen maar ongelovigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in