“Spring varkens, spring!”, lachen de migranten terwijl ze vuurwerk op de Zweedse politie afvuren

1
1708

Nieuwjaarsnacht vuurden verschillende immigrantengroepen vuurwerk af op huizen en de politie in Karlskrona. Een politieagent werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door vuurwerk was geraakt.

Een video die het zweedse nieuwsorgaan Nyheter Idag op YouTube heeft geplaatst, toont migranten in Karlskrona die rapmuziek draaien en in gebrekkig Zweeds praten terwijl ze vuurwerk op verschillende politieagenten en politievoertuigen afvuren.

Backup:

In de video hoor je een persoon met een migrantenaccent grinnikend zeggen, “Spring varkens, spring!”, terwijl het zware vuurwerk de door de belastingbetaler gefinancierde politieauto’s treft.

Tijdens de nacht werd een politieagent door een vuurpijl geraakt en moest in het ziekenhuis behandeld worden, maar werd ’s morgens ontslagen.

Ondanks dat meerdere migranten op oudejaarsavond op burgers, de politie en eigendommen vuurwerk hebben afgeschoten, is de politie er slechts in geslaagd om twee individuen te arresteren die nu worden verdacht van “blåljussabotage” (“blauwlichtsabotage”, het aanvallen en mishandelen van hulpdiensten).

De Zweedse politie werkt al lange tijd met “veiligheidsstrategieën’. Het omvat het springen op springkussens met migranten in “kwetsbare gebieden”, het supporteren van BLM-demonstraties, het spelen van voetbal en het uitnodigen van zware moslimcriminelen om samen met de officieren van justitie pizza’s te gaan eten.

Migrantenbende snijdt Zweeds slachtoffer vinger af tijdens roofoverval thuis

Zweedse vrouwen zijn tegen zwaardere straffen voor verkrachters

1 REACTIE

  1. Tja dat komt ervan als je dat tuig in de watten legt.
    Voor de politie: met riotguns vuur openen; dat werkt.
    Note; moslims zijn alleen maar ongelovigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here