Lancering van een Kinzhal-raket, YouTube

Supersnel en zeer nauwkeurig – de hypersonische raket Kinzhal (Russisch: Кинжал) zou in een mum van tijd Oekraïense stellingen kunnen wegvagen, zonder dat Russische straaljagers zelfs maar het Oekraïense luchtruim hoeven binnen te gaan. Maar het zou ook in een paar minuten Amerikaanse installaties in heel Europa kunnen raken. Waarbij Amerikaanse installaties in Europa een Russisch kernraketdoelwit kunnen zijn, schrijft Report24.news.

Volgens respectievelijk Russische en Oekraïense bronnen heeft de Russische luchtmacht al twee keer hypersonische raketten gebruikt tegen Oekraïense doelen. De eerste aanval met deze ultramoderne en supersnelle wapens van het model “Kinzhal” (“Dolk”), die door straaljagers uit de lucht worden gelanceerd en een aantal malen de snelheid van het geluid bereiken, zou een ondergronds wapendepot van het Oekraïense leger hebben getroffen. Volgens “Bloomberg”, dat de adviseur van Selenskij, Mykhailo Podolyak, citeert, zou nu gemeld zijn dat ook doelen in Oekraïense steden met deze raketten geraakt waren.

De ballistische raket, die voor het eerst in maart 2018 door president Poetin werd onthuld en vanuit de lucht wordt gelanceerd, is in totaal acht meter lang en heeft een diameter van één meter, en kan een kernkop van maximaal 480 kilogram dragen. Zowel conventionele als nucleaire kernkoppen zijn mogelijk. Het wordt gelanceerd vanuit een aangepaste MiG-31, heeft een bereik tot 2.000 kilometer en kan elk doel in Oekraïne raken zonder dat de straaljager zelfs maar het Russische luchtruim hoeft te verlaten. Dit betekent dat alle NAVO-bases in Europa op elk moment vanuit Rusland bereikbaar zouden kunnen zijn. Binnen slechts acht tot tien minuten zou zo’n raket elk van deze militaire bases op volle snelheid kunnen raken, zonder dat de luchtverdediging van de NAVO ook maar de kans heeft om hem te onderscheppen.

  Grote escalatie in uitvoering; Dnipro Oekraïne getroffen door 6 kruisraketten - Mensen levend verbrand - UPDATE!

De klaarblijkelijke inzet in Oekraïne is ook een directe waarschuwing aan de NAVO, vooral omdat de hypersonische raket “Kinzhal” niet alleen tegen militaire bases gebruikt zou kunnen worden, maar theoretisch ook tegen vliegdekschepen. Waarnemers zien de inzet ook als een demonstratie van Poetins macht ten opzichte van het Westen. Het toont immers aan dat hij niet bang is om een wapen te gebruiken dat ook met kernwapens bewapend kan worden. En dat niet alleen: mocht de NAVO rechtstreeks in het conflict ingrijpen en troepen naar Oekraïne sturen, dan zou een brede – en onverdedigbare – tegenaanval op NAVO-bases heel goed denkbaar zijn. Ook met het gebruik van kernkoppen onder bepaalde voorwaarden.

De Amerikaanse president Biden zei op een bijeenkomst met zakenlieden over het gebruik van dit wapen: “Zij hebben zojuist hun hypersonische raket gelanceerd, omdat dit het enige is waarop zij met absolute zekerheid kunnen mikken,” zei Biden. “Zoals u allen weet, is het een doeltreffend wapen, maar het heeft dezelfde oorlogskop als elke andere raket die gelanceerd wordt. Het maakt niet veel uit, behalve dat het bijna onmogelijk is om ze tegen te houden. Er is een reden waarom zij het gebruiken.” Biden zei verder dat Poetin de kracht van het Oekraïense leger en zijn helpers had onderschat en met de rug tegen de muur zou komen te staan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Afschrikking werkt, propaganda faalt in Oekraïne (tot nu toe)Volg Frontnieuws op Telegram

  De chef van de Britse generale staf is geschokt door de vernietiging van Challenger II door de Russen
Vorig artikelOoit gezond en actief 8-jarig jongetje lijdt na PFIZER prik
Volgend artikelLarry C. Johnson: “Het Oekraïense leger is verslagen. Wat overblijft is opruimen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Er zijn veel meer van dit soort tekenen die vragen oproepen. Putin zou ook het hele internet verkeer van Ukraine plat kunnen leggen. Dan hoeft de wereld dat gebral van Zelensky niet meer aan te horen. Putin “ vecht met terughoudendheid “ maar toch gaat hij in zijn strijd steeds een stapje verder!
  Is dit zijn machtsvertoon??? Zelensky kan op ieder moment afhaken maar hij doet het niet. De vriendjes van Zelensky kunnen hem ook zeggen stop er nu maar mee maar zij doen het niet. Alle wapentuig wat door zijn vriendjes geleverd wordt, wordt meteen aan de grens kapot geschoten! Helaas ook mensen zoals de “ vrijwilligers/ huurlingen! Een rare oorlog!!!

  • “het hele internet verkeer lamleggen…” Politici leven bij de gratie van de pers…..gooi de pers in de gehaktmolen en de politiek verliest de mogelijkhied te spreken en daarmee te bestaan.

   Doe wat ze doen met oppositie, het zwijgen opleggen. een politicus zonder platform is net ze machtig als een dronken tor in het cafe. Gewoon bij de pers beeld en geluid uitzetten. Geen stroom geeft hetzelfde effect.

   Ze hebben geen macht maar toegang tot een grote roeptoeter. Dat is geen macht, dat is overstemmen…

   De politici die ons regeren zij op zichzelf grote druilen, loze figuren die slechts de lucht vervuilen bij iedere ademhaling. Wil je schone lucht….

 2. een EU politieker met zware geheugenproblemen riep zonet op via het BE radio journaal (22/3-17u) om de oorlog in Oekraïne te stoppen.
  hij is toevallig vergeten dat de EU non-stop de oorlog aanwakkert via haat verwekkende mediaberichten en de oorlog voor onbepaalde duur verlengd heeft door hun agressieve maatregelen tegen Rusland én daarboven op nog eens voor 500.000.000€ wapens heeft geschonken aan Oekraïne om de oorlog nog wat te rekken.
  met de ene hand zalven en met de andere hand slaan. bende huichelaars.

  • Niet alleen dat maar b.v. de moffen hebben het verstand van een insect.
   Zij stuurden Javelins; schrik van (dure) tanks.
   Normaal ga je een stad in met infantrie, beschermd door tanks.
   Maar nu zijn tanks te duur om te riskeren, dus nu worden de steden aan puin geschoten/gebombardeerd met veel burgers dood en onherstelbare schade.
   Het is altijd stom het tegendeel te bereiken van wat je wilt…
   Adolfina Merkel en Botox Ursula zijn niet zo slim……

 3. “niet alleen tegen militaire bases gebruikt zou kunnen worden, maar theoretisch ook tegen vliegdekschepen.”

  De Khinzal is mede ontworpen voor gebruik in combinatie met de Tu-22M3M, die twee of drie van deze wapens moet kunnen dragen.
  Deze combinatie is al getest, en mogelijk ook al operationeel.
  Als dat laatste inderdaad het geval is dan controleren de Russen effectief de Noordelijke Atlantische oceaan, en is een conventionele NATO oorlog tegen Rusland in principe niet meer winbaar.
  Dat krijg je er van als je twintig jaar lang je defensiebudget opstookt aan het vullen van de zakken van Lockheed Martin…

  • Ooit jong en stout geweest in een welwillend bedleven, worden sommige vrouwen zomaar benoemd in hoge politieke functies, zonder dat ze zich schuldig maken aan enige kennis van zaken.
   Hoeft ook niet van de linksen.

   Neem nou de Leopard tanks; na aanpssing door DAF, sublieme tanks.
   Daarnaast: tankwerkplaats Amersfoort, waar een tank volledig gereviseerd kan worden, en dan beter is dan nieuw.
   Wapensystemen–richtmiddelen, observatiesystemen kunnen zonder problemen aangepast worden.

   Nee hoor, tuthola stuurde ze weg als zijnde schroot, verving ze door superlichte zweedse tanks, die niet wilden starten en zo licht waren dat je ze met een handgranaat op kon blazen.

   Geen nood, huren we veel te duur oude leopard rammelbakken uit DE terug…..

   Assault riffles, konden voor 7% van haar prijs gekocht worden, en waren dan ook nog beter.

   Zware wapens en transportmiddelen: gewoon achterlaten in Afghanistan voor de Taliban.
   Mobiele keukens gebruiken?
   Wel nee, daar werd een Zwitserse cateraar gehuurd; voor 100 euro per dag/soldaat vreten leveren.

   Een unieke hond, die best kon leven van wat afval de tafel, en alleen op Afghanen blafte, kreeg een kopschot.

   Je, we moeten meer overjarige ongeschoolde vrouwen in topfuncties hebben!

   Dan hebben we Kaag nog; als portier zou ze niet worden aangenomen; veiligheids risico, deelt het nest met een palestijn.
   Maar allez: als minister: moet kunnen toch?
   ——————————————-
   Na de oorlog hadden we altijd jagers van England. Sinds de corruptie van prins Bernard, uit USA. Hoe zou dat toch komen?
   En waarom werden ze niet bij Fokker gemaakt?
   Met Fokker was niks mis; behalve dat ze gesaboteerd werden door Duitsland.

 4. Elke opmerking van een demente luierscheitend pleefiguur ala biden is non news.
  laten we ons een focussen op de echte professionele reacties en opmerkingen omtrent de fascistische nazistaat oekraine.
  Indien rusland dit gedrocht had willen ELIMINEREN…dan was dat allang gebeurd.
  Rusland heeft in oekraine wel een buurstaat, veel ethinische russen, veel graan(!), en veel delfstoffen(!)
  Waar de rus niet op zit te wachten zijn …nazihonden, nazizwijnen, nazipolitici…euhonden,euzwijnen eupolitici….en ook niet op tweedekamerhonden,tweedekamerzwijnen en tweedekamerpolitici.
  Met zijn geavanceerde middelen kan de rus de leugen nato wegvagen,kan de rus hopelijk de westerse landjes(!)bevrijden van het wef-juk, van de navo-terreur,van de who leugens en vooral van de grote strontput europese unie. RUSIA a VICTORIA….

 5. Hier wordt de gedachtengang van Biden uitgebeeld
  Biden licht met èèn been al in z’n graf
  Daarom probeert Hij zoveel mogelijk belichamingen uit te laten roeien alvorens Hijzelf de pijp uit blaast
  Ikke Ikke Ikke en de Rest mag Stikke
  Naar de Hell met Iedereen
  Dus door : Mohammed , Jezus , Jahweh deze drie = Èèn
  Via : Allah , God Ineri deze drie = Èèn
  Naar de overgroot Vader genaamd Shaytaan = Satan in Westerse Geestes niveau denken te vervoeren

  Dank U

  • Alstublieft.

   Raak mijn beste.Als ik nu naar die creaturen kijk,
   Joe & hunter
   dan schaam ik mij.
   Zijn dit ook mensen?
   krijg niet die indruk.
   Ik moet alrijd glimlachen om je mooi gespelde stukken.
   Jij ‘dwingt een ander tot nadenken
   wat niet iedereen kan waarderen.’
   Enne de drie-eenheid komt voort uit Mozes.

   Alstublieft.

 6. De Russen proberen de oekraïense gewapende formaties al een maand over te halen de wapens neer te leggen. De overredingen hebben geen resultaat opgeleverd. Dit dwong Rusland om de speciale operatie naar een nieuw niveau te tillen, zei Rodion Miroshnik, assistent van de minister van Buitenlandse Zaken van de Volksrepubliek Loehansk, op Rossiya 1 TV-kanaal.

  Ruslands Operatie Z in Oekraïne gaat naar nieuw niveau
  “Een nieuwe fase van de operatie is begonnen in Oekraïne. Toen de eerste Kinzhal-raket werd afgevuurd, toen Bastion-systemen werden geactiveerd, toen andere raketsystemen en militaire vliegtuigen betrokken waren, kunnen we zeggen dat ze het [Oekraïense] leger niet langer zullen sparen,” zei de politicus.

  Rusland probeerde het Oekraïense leger over te halen uit de omsingeling te komen en de wapens neer te leggen, zij het tevergeefs.

  “Ik denk dat het nu allemaal voorbij is. Ik bedoel, dit is de volgende fase die nu plaatsvindt,” zei Miroshnik.

 7. zodra de EU en VS bereid zijn om te stoppen met zich te bemoeien in dit conflict, dan stort het legertje van de acteur op enkele dagen tijd ineen. einde bloedvergieten, einde vernielen én begin van onderhandelen.
  Rusland is gewoon verpletterd sterk. geen enkel land op aarde kan militair concurreren met Rusland. zeker Oekraïne niet. dus STOP AUB met massaal wapens te sturen naar Oekraïne en tegen de Russen hun schenen te schoppen met ‘kut-maatregelen’ want Rusland is onoverwinnelijk sterk. als de Russen het willen dan verpletteren ze met hun extreem krachtige wapens in enkele dagen tijd de Oekraïne en de ganse EU erbij.
  vergeet ten slotte niet dat de Russen een goede relatie hebben met de Chinezen, die op hun beurt heel wat invloed hebben binnen de EU. die twee vrienden samen leggen de EU economisch plat als ze dat willen.
  de EU heeft er ALLE BELANG bij om zich NEUTRAAL op te stellen tegenover deze twee landen en zich verder niet te bemoeien in het conflict. draai de tweede gasleiding maar snel open, importeer weer graan en andere zaken zoals voorheen. herstel de handelsakkoorden. HERSTEL DE VREDE tussen de EU en Rusland. exporteer de NL tulpjes en BE peertjes en laat voor de rest die twee maar verder het conflict onder elkaar uitvechten.
  als de EU-politiekers (en de Biden-marionet) per sé oorlog willen bevorderen, dat ze dan onder elkaar wat gaan knokken en elkaar uitmoorden, terwijl wij met genoegen zullen toekijken.

  • Gut wat een wijsheid!
   Zulke moeten we hebben in de politiek.
   Makkers die weten waar ze over praten.
   Burgers willen geen oorlog militairen willen geen oorlog(nouja enkelen wel)
   Politiek die de loophond is van het bedrijfsleven!

   Ik weet nog een duits mopje(ik weet duitse humor is zeldzaam)

   3 krokodillen zitten bij elkaar.
   Zegt er 1 gister heb ik zo goed gegeten,een heel varken.
   Zegt nr 2 gister vrat ik een hele koe op!
   Zegt nr3 Da’s nog niks.Ik heb een politieker opgevreten,complet AARSCH

 8. Rusland neemt wraak op Europa door de “vluchtelingen”door te laten; die kosten een vermogen…
  en waarschuwd Europa met de mogelijkheid paar kerncentrales op te blazen.
  Denk dat duidelijk is overgekomen.
  Poetin waarschuwd USA ook met zijn super raketten.
  In feite beheerst hij het luchtruim.

  De steden kunnen –ondanks het gebalk van Zelensky (die wel populair zal zijn bij Rutte Jetten en Klaver)–zich individueel overgeven.

  Wat mij tegenvalt dat de angel nog niet is uitgetrokken; een Daisie op de verblijfplaats van Zelensky kan die oorlog ook ten einde brengen.

  Een land dat eerst weer opgebouwd moet worden produceert weinig en kost veel.

 9. Ik blijf er vragen bij hebben. Want de patienten op de Globalisten Afdeling roepen dat de NWO vanuit de herrie in Ukraine zal ontstaan, en ergens anders wordt er geroepen dat Putin roet in hun eten gooit door de herrie in Ukraine. Speelt Putin nou gewoon mee, en was de invasie gepland, ook al heeft Rusland heel goede redenen om zich te verdedigen tegen de bullshit van de NAVO en de VS. Of speelde hij mee, en heeft zich toen bedacht? Of speelt hij helemaal niet mee, en lopen de patienten maar een beetje te schreeuwen?

 10. Beste Immortel
  Putin is de Enige man met Ballen
  Gevolgd door JinPing & Modi
  De Rest zijn allemaal mee lopers
  Heen en weer springers zonder vastberadenheid
  De stokoude heer Bidon licht al met èèn been in het graf en probeert met list & bedrog velen met hem mee te nemen naar de Hell , het Graf
  Het paradijs daar leeft een ieder die het wil hier en NU in
  De Hel is de Andere kant van dezelfde Medaïe
  Er zijn en bestaan mensen die graag die handelingen willen verrichten welk Hells zijn
  &
  Tegelijkertijd in het Paradijs willen vertoeven
  Dat is helaas niet mogelijk
  Jaah … poepen en plassen zijn èèn paar van de zeer weinige dingen die samen gedaan kunnen worden
  Aangezien het betreft Èèn en dezelfde Muntstuk
  Kop en Munt zijn de Weerszijden van dat belichaming
  Zoals het heel moeilijk gaat om met de Èène hand Arabisch te schrijven en met de Andere Latijns tegelijkertijd
  Alhoewel dat ook wel zou kunnen wil dat niet zeggen dat het de gangbare zaak is
  De Aarde kan niet Rechtsom en Linksom tegelijkertijd draaien
  Dingens zijn altijd gebaseerd op keuzes
  Positief – Negatief , Links – Recht , Onder -Boven enzovoorts
  Tegenstrijdigheden

  Dank U

 11. Is dit eigenlijk niet net zo iets als het fenomeen dat bij zogenaamde bosbranden in Amerika ( californie) dat er helle rechte stroken totaal verdwenen zijn? geen boomresten geen huisresten..helemaal NIETS!
  Dus Amerika kan ook zo iets..

 12. Zoals ik zie wat de mogelijke uitkomsten kunnen zijn, is dat Rusland en China die zgn “new world order” gaan bepalen. En niet die ouwe rat Schwab.

  Als er dan nog enige normale waarden gehanteerd blijven, dan is dat niet het ergste dat kan gebeuren. Die zieke shit die Schwab voor ogen heeft – de cyborg, de zielloze menskwal, het idiote transhumanisme, de hele LGBTQR transsexuele, homo en pedo beweging, het kapitaliseren op de klimaat hoax, etc – is kotsmisselijke waanzin voortgesproten uit puur ego.

  Helaas heeft Putin geen hoge pet op van de Europese arrogantie en adel, dus het zal hem wel een biet wezen of EU plat gaat als de NAVO en de VS niet ophouden met stoken. Dat is dan wel weer vervelend voor ons die er verblijven. Maar zoals je weet, zit de VS al meer dan tien jaar te asen op de ondergang van EU, dus ze zullen echt wel blijven stoken.

  Mss toch een goed idee om maar alvast naar Rusland te trekken. Als je denkt dat dit paard gaat winnen?

 13. Eens Immortal.Russisch leren kan sowiso geen kwaad.
  Als het hier plat gaat vrees ik niets.Jij hebt je naam al mee.
  Geloof in jezelf.Niets ter wereld is krachtiger dan liefde.
  eerst dacht ik nog,weg hier,ga wel naar Hongarije.
  Maar vluchten betekend de boel ontlopen.
  Dat was ik niet van plan!Dus wat er ook op mijn pad komt,
  (twents) aj dr bint moj dr ween.
  Als je er bent,moet je er zijn.
  Je maitiendrai!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in