Hier in New England maakt het landschap zich klaar voor de lange winterslaap. Het gras in de koeienweiden ziet er nooit groener uit dan in contrast met de kale bomen, maar ook die resterende kleur zal spoedig verdwijnen. We zijn hier niet getroffen door de diepe sneeuw van het verre Buffalo, geen vlokje, dus er heerst een zoete, plechtige stilte over deze tere heuvels terwijl we vaag danken voor het gala van vraatzucht van donderdag, dat in de onrustige nacht die komen gaat zeker indigestie-angst zal opwekken, schrijft James Howard Kunstler.

Ik ben dankbaar dat ik hier na al die jaren nog steeds ben – meer dan dat, dankbaar! En met het vooruitzicht te zien wat er komt: het begin van een grote correctie voor een land dat door hebzucht, kwade trouw en verraad ontspoord is. Alles wat in leugens en bedrog is geworteld, is klaar om in de komende politieke stormen ten onder te gaan.

Het is passend dat de laatste druppel op de rug van dit beest de meest bedrieglijke zwendel van allemaal was, verzadigd met elke bekende vorm van millennial Woke-houding: de FTX-zwendel. De avatar ervan, Sam Bankman-Fried (SBF), bleek een speciaal soort schurk te zijn, de idioot-savant sloeber, slim genoeg om op de een of andere manier een natuurkundediploma te halen aan het Massachusetts Institute of Technology, maar niet erg goed met de basiswiskunde van geld – bijvoorbeeld de vergelijking dat de marge gelijk moet zijn aan het onderpand – en echt heel slecht in het uitwissen van zijn onhandige sporen.

In de dramatische ondergang van FTX, de zelfbenoemde crypto-currency-exchange, komen alle snode verbanden tussen de grote kwalen van onze tijd in een plotseling, fel licht te staan, namelijk: de dubieuze Covid-19 pandemie en alle strafmaatregelen die door de overheid, met hulp van FTX’s geld, zijn bedacht om het virus zogenaamd te bestrijden, met name de dodelijke mRNA “vaccins” die nog steeds aan een goedgelovig publiek worden opgedrongen; de sinistere operaties van zogenaamde hedgefondsen en hun rol in het magisch opheffen van de financiële markten van een economie die wankelt op necrotiserende malinvesteringen en schulden die nooit betaald kunnen worden; en de satanische inspanningen van een politieke factie, de Democratische Partij van Chaos, in het ondermijnen van elke instelling van zee tot glanzende zee, van scholen, tot rechtbanken en verkiezingen, terwijl ze de VS in een landoorlog in Europa duwen.

  Ellen Berends: Michigan vrouw die postte over haar neef die stierf na Johnson & Johnson injectie in april, dood vijf maanden na Pfizer mRNA injecties

Een paar weken na de ineenstorting van de FTX en de extrinsieke cascadestoringen rond de cryptocurrency-netherworld, die zich wild verspreiden door pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen, overdekt de grote stilte van november ook het regelgevende apparaat dat zogenaamd het publiek beschermt tegen financiële fraude – het meest opvallend het hoofd van de Securities and Exchange Commission, Gary Gensler, een Nederlandse oom in de Bankman-Fried extended clan.

De FBI heeft het te druk met het opjagen van evangelisten en procureur-generaal Merrick Garland blijft gefixeerd op het aanklagen van oud-president Trump wegens een of ander verzonnen misdrijf, ondanks zes jaar vurig onderzoek van de US Attorney’s Southern District of New York, tot de New Yorkse AG Letitia James – die zich kandidaat stelde met de belofte om burger D.J. Trump te vervolgen – tot de twee jaar durende intimidatiecampagne van Robert Mueller die precies niets opleverde.

Nu heeft Garland één bepaalde federale advocaat, Jack Smith, met een lange staat van dienst als partijdige aanvalshond, aangesteld als speciaal raadsman om eindelijk de klus te klaren tegen de heer Trump, de spreekwoordelijke aanklacht waardige ham sandwich die wacht op een DC District grand jury. Elke belachelijke aanklacht is goed, zolang het maar een misdrijf is. De strategie van de heer Garland is tweeledig: 1) de resterende politieke carrière van de heer Trump tenietdoen; en 2) een situatie creëren waarin alle DOJ-advocaten en FBI-functionarissen kunnen afzien van ondervragingen voor parlementaire commissies met Republikeinse meerderheid over alles onder de zon, op grond van het feit dat de vragen relevant zijn voor “lopende onderzoeken” die niet in gevaar mogen worden gebracht. Dat is het spel.

  Britse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca 'vaccin' af

Tegen de tijd dat dat spel begint, begin januari 2023, zal het land waarschijnlijk stomdronken zijn en struikelen over een crash van de financiële markten die het begin inluidt van een economische depressie die ingrijpender is dan de ramp van de jaren dertig. Ondertussen zal de opruiming door Rusland van de door de VS veroorzaakte puinhoop in Oekraïne bijna voltooid zijn, tot schande van “Joe Biden”, terwijl de misdaden van omkoping en verraad van de vermeende president – mocht hij nog onder de levenden zijn – in het Congres worden uitgezonden zonder dat het ministerie van Justitie van de heer Garland enige hulp nodig heeft – het bewijsmateriaal van de laptop van Hunter is al goed bestudeerd en gecatalogiseerd door een leger van externe onafhankelijke onderzoekers. FTX zal daar ergens tussen zitten.

Dit alles zal gebeuren tegen de achtergrond van het nu ontrafelde Covid-19 verhaal. Begin 2023 zal het bewijs van overtollige sterfgevallen en handicaps ten gevolge van de Pfizer en Moderna injecties overweldigend zijn en de natie zal weten dat ze bespeeld werd door een complot tussen de corrupte volksgezondheidsautoriteiten, de farmaceutische bedrijven en de corporatieve medische wereld, met inbegrip van haar in diskrediet gebrachte tijdschriften. Niemand in Amerika zal ooit nog een arts vertrouwen.

We zullen waarschijnlijk ook veel meer weten over de duistere en smerige daden rond de midterm verkiezingen van 2022, wanneer het FTX-schandaal uit de hand loopt en de waarschijnlijk honderden miljoenen dollars van FTX-beleggers die per expresse in de kas van de Democratische Partij werden gestort voor stembiljettenoperaties worden onthuld, samen met de exacte methoden die werden gebruikt om de megafraude te verwezenlijken.

  Zelensky, Pentagon erkennen dat tegenoffensief moest worden "gepauzeerd" te midden van verliezen

Geniet dus van de stille momenten van deze Thanksgiving voordat de kakofonie van midwinter begint te bulderen en te razen over dit ongelukkige land. Bid voor de wachtende helden die de republiek willen redden van de plunderingen van het wrede Woke-Jacobin Links. En sla, samen met uw andere voorbereidingen, wat natriumbicarbonaat in voor het vreselijke maagzuur dat zal volgen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is de doodsteek voor de NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGynaecoloog: Dood en verderf op ongekende schaal
Volgend artikelTopviroloog die stemde voor noodvergunning COVID-vaccin STERFT PLOTSELING en ONVERWACHT
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in