Russische mobiele ICBM-kernbom

Vladimir Poetin heeft zijn kernwapendreiging tegen het Westen hernieuwd door een kernraket klaar te maken voor lancering. De raket is opgesteld in Kozelsk, Rusland, vlakbij West-Europa, bericht Hal Turner.

Op beelden is te zien hoe een enorme Russische Yars-raket die het Verenigd Koninkrijk en de VS kan raken in een silo wordt geladen op een basis bij Moskou.

De intercontinentale ballistische raket heeft een bereik van 12.000 km en is, indien nucleair bewapend, naar verluidt 12 keer destructiever dan de atoombom op Hiroshima.

Op de Russische televisie was te zien hoe de raket werd geïnstalleerd in een lanceerplatform met behulp van een speciale transport- en laadeenheid – maar er zijn geen aanwijzingen voor een bevel tot een op handen zijnde lancering. Het Russische ministerie van Defensie heeft een video vrijgegeven van de plaatsing van de raket:

Raketcommandant kolonel Alexei Sokolov maakte duidelijk dat de laatste zet bedoeld was om een boodschap te sturen naar het Westen, met zowel het VK als de VS binnen bereik.

“Het belang van deze operatie ligt in het feit dat de raket op tijd in gevecht wordt gesteld,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Westerse huurlingen in Oekraïne riskeren doodstraf
Vorig artikelNa miljarden en wapens, eist Zelensky nu ook aardgas van Europa
Volgend artikelDuitse economie krijgt opnieuw een vernietigende klap nu BASF aankondigt dat de “inkrimping” PERMANENT en ONMIDDELLIJK zal zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. De VS(NAVO) doet precies hetzelfde ondanks de gemaakte afspraken van Minsk en de waarschuwingen van Putin. Dus doe maar niet verbaasd.

 2. Het zal geen indruk maken want ze willen dat dit conflict escaleeert.
  De kunst is alleen dat het zodanig gespeeld wordt dat alle schuld en agressie bij Rusland vandaan
  komt.

 3. Mag hopen dat als hij afgeschoten word, hij of de Biden adm. of de Davos kliek mag wegvegen. Poetin kennende zal hij proberen zo min mogelijk burgers te raken. Nog te VS en de Navo hebben zich aan gemaakt afspraken gehouden. Er is al jaren maar één agressor in de wereld en dat is de VS. Er is maar één land wat bij elke oorlogen betrokken was, direct of indirect, ja de VS !!!

 4. Dit is een oorlog van de Khazaren (satanisten, angst) tegen de mensheid (God, liefde). Een spirituele strijd tussen kwaad en goed… donker en licht. De Khazaren hebbdn het hele westen geïnfiltreerd en de westerse mens voor 98% in afstandbestuurbare robots verandert. We gebruiken maar 5% (inmiddels ws nog maar 0,5%) van ons brein… omdat deze demonen ons zo programmeren… net slim genoeg om orders op te volgen. De mensheid is opgesloten in het ego (angst). Wij zijn van onze zielen/liefde verwijderd en in ons denken/angst opgesloten. De meeste westerlingen zijn zo extreem apathisch gemaakt dat ze alleen nog maar kunnen consumeren. De BRICS+ landen gaan de Khazaren (het westen) tegenhouden. Het westen gaat ineenstorten.

 5. Holy smokes dat is een grote, en dan heb ik het niet over mijn erectie.

  Mijn vermoeden is als Amerika de patriotraketten levert ze dan deze icbm mogen gaan terugkoppen.

 6. In dit conflict is de Rusland de enige die zich volwassen en verantwoordelijk opstelt en voortdurend moet balanceren. Putin beseft waarschijnlijk dat dit het enige signaal is dat de psychopate Anglosaxons zou kunnen wakker schudden om te stoppen met de continue oplopende provocaties, waarvan ze klaarblijkelijk zelf de consequenties niet kunnen inschatten. De VS zij altijd oorlogen begonnen, lekker veilig op afstand van hun eigen landsgrenzen, maar voor een Sarmat is Washington even makkelijk te bereiken als Volkel.

 7. Een hardere methode zou zijn “bluf”van Putin.
  Overgave van Oekraine eisen; bij “nee”als waarschuwing een raket die atoom bom kan dragen zonder bom in het centrum van Kiev….(kan dus een lichtere raket zijn)

 8. Fuck de hele kut navo van mij mogen ze allen een gruwelijke dood sterven om ons burgers zo in gevaar te brengen door zich te laten gebruiken als goedkope hoeren van de EU/VS Elite’s oorlog..NLD’se genie eenheden gaan in Polen al vlieghangers voor nederlandse F35 plaatsten dus ja, deze dunne iele leugenachtige ongekozen Eurofieletjes zijn zeker voornemens een oorlog te starten een echte dit maal. Als ik zo om me heen kijk hier met die WNL en rest NPO deugers verdient zeker 60% een atoombom of dood bij vaccinatie.

 9. Er was onlangs een lezer die een comment plaatste wat ging over hiroshima en nagasaki:
  Na het bombardement is men direct begonnen met puinruimen en weeropbouwen.
  Als hier straling was geweest van een kernbom had dit niet gekund wegens de RA-straling.
  De lezer opperde dat het andere bommen zijn geweest.
  Als dat zo is dan hebben wij aardbewoners dus helemaal geen ervaring met kernbommen.
  Ik vraag me dan ook af of de kernbommen waar Noord Korea mee oefent en dreigt, wel kernwapens zijn. Met al die oefeningen in de oceaan zou door de stroming al het water in de zee nu RA moeten zijn.
  Heeft iemand hier een logisch antwoord op?
  Of is heel dat nucleair gedreig alleen maar bedoeld om de wereldbevolking alom angst aan te jagen?
  Want waarom zou je nog een kernbom gebruiken, en daarmee ook je eigen habitat vernietigen, als je dmv laser?gericht kunt vernietigen…
  Eerder zagen we op fotoos van FN hoe men vanuit de lucht/ ruimte gericht zogenaamde bosbranden kan doen ontstaan…bosbranden waar zelfs geen auto’s, huisresten of resten van dikke boomstammen van overblijven..veel te heet dus voor een gewone bosbrand.

  • Ik raad aan om bikini islands eens te onderzoeken waar Amerikanen hele natuurvolkeren gebruikte als proefkonijn, meeste dood, hun habitat vernield rest allemaal lymfeklier kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in