De achtjarige Richard Jeferson Bustamante Bautista heeft een afschuwelijke bijwerking gehad van het COVID-vaccin van Pfizer.

Hij kreeg de eerste dosis op 30 januari 2022 en de tweede dosis op 21 februari 2022.
Een paar dagen later kreeg hij het “Stevens-Johnson Syndroom” en hij ligt momenteel in het ziekenhuis.

Drie dagen na zijn 2e Pfizer-dosis kreeg hij een bijwerking. Hij had over zijn hele lichaam netelroos, en heeft sindsdien in twee verschillende ziekenhuizen gelegen. Hij ligt momenteel in een kinderziekenhuis in Lima, waar hij voor zijn huidaandoening op de brandwondenafdeling wordt behandeld.

Het gaat steeds slechter met hem.

De vader wist niet dat het vaccin experimenteel was, en werd bijna gedwongen het aan zijn zoon te geven, omdat hij zonder het vaccin geen lessen meer zou kunnen volgen.

Zijn gezichtsvermogen lijdt eronder en hij moet momenteel geopereerd worden omdat hij niet kan plassen.

8 year old boy suffers horrific PFIZER VAXX induced injuries

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

“Welk F*cking onderzoek? Wij zijn het F*cking onderzoek” – rouwende weduwe gaat los op social media nadat echtgenoot aan Myocarditis is overledenVolg Frontnieuws op Telegram

  Denemarken stopt volledig met het levensgevaarlijke AstraZeneca-vaccin
Vorig artikelPeiling: Gevaccineerd en geboosterd geassocieerd met het willen riskeren van Derde Wereldoorlog over Oekraïne
Volgend artikelPoetins machtsvertoon met de hypersonische raket “Kinzhal” – een waarschuwing voor de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Helaas kunnen we de dokters en de overheid niet meer vertrouwen.
  “ Papa van de jongen troost je het is hier in Nederland niet anders. “ Miljoenen mensen hebben zich laten prikken en vandaag las ik in de krant dat heel veel mensen voor de derde keer soms Corona krijgen, terwijl ze WEL KEURIG HUN PRIKKE HEBBEN GEHAALD. Tja als je jezelf laat prikken met een Spike eiwit wat genetisch veranderd is, en wat niet verdwijnt uit je lijf…. Dan heb je misschien antistoffen gemaakt tegen het Wuhan virus, maar tegelijkertijd wordt door dat prikkie je eigen immuunsysteem verzwakt of onwerkzaam en komt er dan een omicron langs dan wordt je helaas ziek. Soms 2 soms 3 keer totdat er een hele nieuwe virulente Corona langs komt waar je eigen afweer het tegen aflegt …. TJA DAN HEB JE ECHT EEN PROBLEEM DAN KUN JE WEL EENS OVERLIJDEN. Omdat antistoffen volkomen ontbreken. Het is heel lastig om tegen de “ regering stoom en de medische stroom” in te zwemmen maar toch zal dat de komende tijd nodig zijn . Wil je het nog een tijdje uithouden op deze wereld…. Bedenk het gaat om geld niet om uw en mijn gezondheid.
  Want ze hebben uit klimaat oogpunt ook nog de stelling hoe minder mensen op aarde hoe beter! EN DAT IS EEN ZEER GEVAARLIJKE COMBINATIE ‼️
  Pas goed op jezelf!❗️

 2. De mensen die hier achter zitten met die GARBAGE FAKE VACCIN!
  Straf= OPHANGEN zie neurenberg of 1 prik met 6 boosters geven binnen een week!daarna o je heb er nog 1tje nodig booster 7 en booster 8!! dan ben je beschermt. oo jeee nog 1=booster 9 dan zijn we klaar! ooo nee werkt nog niet booster 10 wat een HONDEKOPPEN

  • Reiner Fuellmich is bezig met een proces tegen Dit soort lieden.
   Een hij neemt ook de code van Neurenberg mee in dit proces.
   Want het is en blijft een EXPIRIMENTEEL middel en dat is ons niet verteld…. Ja in de heeeele kleine lettertjes.
   Maar dan nog word je “ opgespoord “ door minister de Jonge om dat prikkie te nemen, en als je niet naar die kerel luistert, nou je dan kun je niet naar een restaurant en mag je niet vliegen….. schande!

   • Ik heb Reiner Fuellmich geregeld gevolgd, dan lees je weer : het gaat binnenkort gebeuren en dan hoor je weer niets. Dat is jammer en ondermijnt de geloofwaardigheid.
    Het doet me denken aan videos op YT : BREAKING NEWS Fauci ontslagen , Pelosi weg uit de politiek etc. Ik heb daar op gereageerd met: Stop die onzin en kom terug als ze werkelijk voor de rechter staan en veroordeeld zijn. Er gebeurt helmaal niets na al die berichten!!!

    • Het gaat hem niet lukken want een groot gedeelte van het ICC is corrupt, daarom is hij ook een grand jury trial begonnen: om mensen wakker te maken en op te laten staan. Want, en dit heeft hij vanaf het begin gezegd, via het gerecht gaat het dus niet lukken. Mensen moeten ZELF opstaan en hier een einde aan maken.

     • Had hij wel eerder mogen zeggen dan. Het was elke keer “met drie weken begint het.” Als je er wat over schreef, uit ongeloofwaardigheid, dan vielen de reaguurders je aan dat je niet genoeg “geduld” had. Waar gaat het allemaal nog om tegenwoordig…

  • Ja, we hebben wat van die Putin wapens nodig. En een beetje van dat Biden en Schwab geld. En dan een heleboel mensen die mee willen doen.

 3. Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat mensen zich hebben laten injecteren en nog onbegrijpelijker dat ze het nog steeds laten doen en testen, testen, testen en nog eens testen!
  Allemachtig wat een dommigheid, maar vanaf dag één zag ik dat er door de wereldleiders misbruik werd gemaakt van het kuddegedrag van de mens.
  Vervolgens hebben zij de mainstream media zodanig voor zich weten te strikken, zodat zij de leugens als waarheid konden verkopen.
  En nog steeds worden de leugens verspreid waardoor wij mensen worden misleid!
  Zodat niemand meer weet wat waar is en niet waar, met het gevolg dat er verdeeldheid ontstaat en kan men heersen.
  Verdeel en heers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in