© Kremlin

Ik denk niet dat Poetin dit zou aankondigen als het niet echt gebeurde. De Hohols trekken zich terug.

RT:

Oekraïne is gestopt met grote offensieve operaties nadat het zich realiseerde dat zijn troepen niet konden winnen, zei de Russische president Vladimir Poetin woensdag.

“Dankzij de moed en heldhaftigheid van onze soldaten en de bereidheid van commandanten om elke agressieve actie tegen Rusland af te slaan, lijkt het mij dat de vijand geen kans heeft. Ze begrijpen dit, en daarom zijn ze gestopt,” zei Poetin tegen journalist Pavel Zarubin in het Kremlin.

Het Oekraïense leger lanceerde zijn lang aangekondigde offensief op 4 juni, waarbij verschillende brigades werden ingezet die in het Westen waren getraind en uitgerust met onder andere Leopard tanks en Bradley pantservoertuigen.

“Vreemd genoeg gaat het op dit moment langzaam, omdat de vijand ernstige verliezen lijdt op het gebied van personeel en uitrusting,” zei Poetin. “Vanaf vanochtend vroeg hadden onze mannen 245 tanks en ongeveer 678 pantservoertuigen van verschillende types uitgeschakeld, om nog maar te zwijgen van de vijandelijke verliezen, die aanzienlijk zijn.”

Dat is goed voor die Nederlandse vrouw die de orgaanoogst leidt, schrijft Andrew Anglin.

Zelensky zegt “hebben we nog goed nieuws?” en zijn mannen zeggen “ja, baas – de orgaanindustrie is aan het knallen, groots”.

De troepen van Kiev zijn op dit moment bezig met het heropbouwen van hun brigades, die zware verliezen hebben geleden, legde Poetin uit, maar ze vrezen dat er in dit tempo nog meer verliezen zullen vallen, waardoor de gevechtscapaciteit van niet alleen hun strategische reserve, maar hun hele leger zal verdwijnen.

Op dit moment, zei Poetin, “zijn er geen offensieve operaties aan de gang”, alleen gevechtselementen zoals beschietingen en verkenningen zijn van kracht.

De gepensioneerde generaal Andrej Kartapolov, die in 2016-17 het bevel voerde over de Russische expeditie in Syrië, heeft ook geschat dat Oekraïne in dit tempo eind juni zijn offensieve capaciteit zal hebben opgebruikt, met 40% van zijn strijdkrachten in het theater die al gevechtsineffectief zijn geworden.

Poetins opmerkingen kwamen tijdens de receptie voor de beste cadetten van Russische militaire academies en officiersscholen, die ook werd bijgewoond door minister van Defensie Sergey Shoigu. De Russische president vertelde de nieuwbakken officieren dat Moskou vastbesloten was om de strijdkrachten te voorzien van alle wapens en voorraden die ze nodig hadden.

  Hongarije eist herziening sanctieoorlog: "Europa bloedt dood"

Ja, nou. Van wat ik gehoord heb, willen de mensen dat Shoigu dat zegt.

Maar wat dan ook.

Het is zo’n geweldig gevoel om te zien hoe de hele zaak na al die maanden eindelijk volledig uit de hand loopt.

Het is net 2016 weer helemaal opnieuw.

Dit was het langverwachte “lente-offensief”, en het is logisch dat ze niet genoeg manschappen en uitrusting hadden om het einde van de maand te halen. Gebaseerd op wat we in de Telegram-video’s van de verwoesting hebben gezien, lijkt een maand wel erg ver gezocht.

U kunt op de grote kaartensites kijken – ze hebben de afgelopen drie weken vrijwel geen vooruitgang geboekt. De verlaten dorpen die ze “veroverd” hebben, waren vooruitgeschoven posities die de Russen verlaten hadden voordat ze er waren.

Klik voor groot

Zelfs Deepstate Maps, een Oekraïense shill-site die de hohols promoot, laat zien dat de Russen nu in het offensief zijn, en dat Oekraïne niet in staat is om de lege dorpen te behouden die de media hebben gevierd.

Het zou me verbazen als er zelfs maar een handjevol Russische soldaten is gesneuveld.

Waarschijnlijk zullen de Amerikanen in de nabije toekomst een ommezwaai moeten maken.

Op dit moment melden de Amerikaanse media nog steeds onzin die zo gek is dat ik niet eens kan geloven dat het echt is.

Kijk hier eens naar:

Oekraïne staat op het punt de Krim in te nemen!

Nigga, je faalt!

Sommige berichten zijn echter minder krankzinnig.

CNN heeft deze kop verwijderd, die nog steeds in het cachegeheugen beschikbaar is:

Ondertussen melden ze dat Zelensky zegt dat de vooruitgang “traag” is.

“Traag” is hoe ze de mensen zullen moeten teleurstellen die deze stomme nepoorlog allemaal hebben gesteund.

Ze kunnen niet van liegen op de schaal waarop ze hebben gelogen meteen naar “oh nou – eigenlijk is het voorbij en heeft Oekraïne verloren” gaan. Ze zullen moeten beginnen met het publiceren van steeds slechtere krantenkoppen over een periode van weken om het te laten lijken alsof er iets veranderd is, om hun eigen eerdere berichtgeving te valideren.

  Kolonel Richard Black - De V.S. leiden de wereld naar een kernoorlog

De realiteit is natuurlijk dat Rusland nooit iets anders deed dan winnen, en de enige klacht ooit was dat ze niet snel genoeg wonnen. Het antwoord daarop, dat we al vele malen hebben uitgelegd, is dat Rusland zich niet voorbereidde op dit soort oorlog, omdat ze nooit hadden kunnen voorzien dat het Westen honderdduizenden jonge mannen zou sturen om letterlijk zonder reden te sterven. Rusland moest een echt leger mobiliseren voor een serieuze oorlog, en dat kostte wat tijd, maar ze hebben nooit grondgebied verloren, en ze zijn blijven vechten met een budget.

Ondertussen toont de nieuwste video van James O’Keefe een man van BlackRock die zegt dat Larry Fink groot voorstander is van de oorlog en dat het echt goed is voor de zaken.

(O’Keefe werd ontslagen bij Project Veritas om de een of andere reden die ik me nu niet kan herinneren, maar hij was het bedrijf, dus hij gaat gewoon door met het uitbrengen van deze video’s).

De leugencampagne over Oekraïne was in sommige opzichten zelfs nog groter dan de leugencampagne over het coronavirus en de dodelijke injectie. Het is ongelooflijk dat mensen deze media nog steeds serieus nemen, maar blijkbaar doen ze dat wel.

Het beste voor Rusland zou zijn als Oekraïne doorging met mannen in de Russische linie kapot te slaan, want zoals Poetin zegt, ze hebben wel onbeperkt materieel uit het Westen, maar ze hebben niet onbeperkt mannen, en uiteindelijk zullen er geen tieners meer zijn om van de straat te plukken.

Het lijkt erop dat er op een gegeven moment een staatsgreep moet komen in Kiev, maar wie weet. Het is schokkend dat mensen tolereren dat er zoveel mensen sterven zonder duidelijke reden behalve “Amerika zegt het”.

  Riemen vast! We kunnen binnen een paar maanden in oorlog zijn met China

De Anal Beast Machine van de VS/NAVO zal voor een keuze komen te staan: zich overgeven of hun eigen troepen sturen. Het lijkt erop dat als ze direct betrokken zouden raken, ze begonnen zouden zijn met het geven van luchtsteun voor dit huidige offensief, maar ik ben er niet echt van overtuigd dat beslissingen volgens de logica worden genomen.

Het is dus mogelijk dat de VS de Derde Wereldoorlog gaat uitroepen.

China heeft al materiaal gestuurd, dus dat zegel is verbroken. De VS verbergen het in feite – ze vermelden het niet in de media, ondanks het feit dat ze beweerden dat het een “rode lijn” voor China was.

Dit is China dat in feite gewoon een signaal afgeeft dat het Rusland steunt in een situatie waarin het dat nodig heeft – d.w.z. als de NAVO direct betrokken raakt, zal China direct betrokken raken. Ik heb dit lange tijd verwacht, maar sommige mensen trokken het in twijfel. Het kan nu niet meer in twijfel worden getrokken. China staat klaar om de oorlogsinspanningen van Rusland te ondersteunen.

De NAVO zou Polen kunnen sturen en als luchtmacht voor hen kunnen dienen om te proberen de lijn te verleggen.

Eerlijk gezegd betwijfel ik of dat zal gebeuren.

Maar er is geen manier om iets te voorspellen met deze mensen. Het heeft geen enkele zin wat ze nu doen. Ja, de wapenbedrijven en BlackRock vinden het prachtig, maar het zorgt er alleen maar voor dat de VS er zowel totaal losgeslagen als volledig incompetent uitziet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De belangrijkste vraag – Zullen we 31 december 2023 halen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Hel” in Oekraïne: De Russische luchtmacht heeft toegeslagen met Kinzhal supersonische raketten op concentratiepunten van Westerse wapensystemen
Volgend artikelRussisch leger voert aanvallen uit op Kievse troepen, slaat aanvallen af in Zaphorohey & Donetsk (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Well, China is WEF and WEF wants war with and to destroy Russia, so… either China cannot be trusted and Russia will find out soon, or Russia is playing a game coordinated with the globalists, which would mean that the entire BRICS theatre is nothing but a deep state operation to perform the Great Reset and destroy the USA. After all, the USA – hated as it may be – can still prevent the globalist plans of enslavement of the world.
  Remember that China is extremely totalitarian and the USA not YET.

  • China is WEF maar steunt wel Rusland. Blijft dat dan goed gaan tussen deze landen in de toekomst of wil China ook Rusland hebben?

   • Lees….Luna met zijn gekaapte Brazilie zijn zelfs toegetreden tot BRICS. Elke vorm van economie die nu op de proppen komt, en gebaseerd is op oude afspraken van een oud systeem wat ook kapot aan het lopen was kun je beschouwen als “deep state” scripten.

    Elke vorm van economie die ondersteund word door afspraken gemaakt door elite graaiers die nooit genoeg hebben zal ook steeds in herhaling vallen wdb…

 2. “Dat is goed voor die Nederlandse vrouw die de orgaanoogst leidt”
  Die heb ik gemist? Wie is deze vriendelijke dame dan?

 3. Tja, als de VS zo onvoorspelbaar zijn met de EU in het kielzog, kunnen we alleen nog in het wildeweg speculeren over wat er gaat gebeuren of zou moeten gebeuren.
  Offensief hier reactie daar, atoombommen zus of zo.
  Niemand kan het met zekerheid zeggen, niemand heeft een glazen bol.
  Er spelen belangen een rol waarvan Jan met de pet geen weet van heeft.

  We kunnen onze visie er op los laten, aan het eind van de rit zal er best wel iemand zijn die gelijk zal krijgen.
  Tot die tijd zullen de frustraties, onmacht, boosheid van ons de sites vullen inclusief de trollen en toetsenbord ridders die de boel lopen op te fokken.

  Laten we gewoon eens even in gedachten stilstaan bij al die Oekraïnse en Russische burgers, moeders, vaders, opa’s en oma’s in angst zitten om hun geliefden die niet om deze situatie gevraagd hebben en gewoon hun leven in vrede willen leven, net als wij dat willen.

  Tieners die van de straat worden geplukt om nooit de kans meer te krijgen om een gezin te stichten.
  Ouderen die in het front worden gezet terwijl ze in gedachten hun ouders hebben die in de vorige oorlog sneuvelden.
  Soldaten die door hun ‘ maten’ in de rug worden geschoten omdat ze bang waren om te vechten tegen anderen die hen niets misdaan hadden.

  Het is zo makkelijk om vanachter een toetsenbord commentaar te leveren op van alles en nog wat.
  Ik denk dat de meesten op internet nog nooit op een schietbaan hebben gestaan, laat staan ergens in een oorlog hebben gevochten.

  Ik weet het, ook onze frustratie, boosheid en onmacht moet er ook uit.
  Internet is dan een manier om dat te doen zonder dat het slachtoffers geeft, en het lucht enigszins even op.

  Het is zo lastig om af te moeten wachten wanneer alle ellende achter de rug is en we schoon schip kunnen maken.
  Al het verdriet uit het verleden en wat er nog aan komt……
  Soms is het moeilijk om de dag door te komen en de zin in het leven te zien.

  Leg het kleine kinderen maar eens objectief uit als ze vragen; ” waarom maken die mensen elkaar allemaal dood?”
  “en als ze vragen; ” waar zijn al die verdwenen kinderen, die papa’s en mama’s zullen wel erg veel verdriet hebben?
  Wat zeggen wij daarop? zonder ze te voeden met onze haat tegen de veroorzakers?
  Mensen met vragen, ook kinderen hebben recht op antwoorden.
  Laten we dat stimuleren zodat er minder volgzame mensen gaan komen die alles opvolgen zonder vragen te stellen of kritisch te zijn.

  Morgen weer een dag, Pffffff

  • @ Tigron
   Waarde .
   Heel inhoudelijk draadje .
   Vandaag zaterdag gister einde oefening .
   Het zit diep .
   Ik las dit op andere site met een smile “In Spencer, Massachusetts, werd een 160 jaar oude kerk door de bliksem getroffen, in tweeën gescheurd en tot de grond toe afgebrand slechts enkele uren na het verwelkomen van een Demon Pride-parade. God laat niet met zich spotten.
   Krijg hier zowaar een lift van .
   Stond vanmorgen op met een donderwolk in mijn bovenkamer .
   Was ff feddup van het gedoe .
   Jouw goede draadje en dit bericht 👍

   • Beste Cor,
    Dankjewel voor je reactie
    Vanmorgen besefte ik weer dat kleine dingen iemand kan laten glimlachen.
    Op mijn bessenstruik waren twee lieveheersbeestjes de liefde aan het bedrijven :))

 4. Politiek stinkt erger dan een beerput……weten wij in het Drenthse land al decennia.
  Alle berichten van westerse media zijn gelogen/verdraaid/verkeerd gezien …wat dan ook…gewoonweg LEUGENS.
  Oekrinaziland gaat het begeven…en de russen maken er weer een ooit welvarende provincie van rusland van….vragen?……geen vragen!

 5. Geleidelijk kiezen spelers kant. Het zal duidelijk worden hoeveel controle de puppetmasters hebben en of ze beide fronten in hun zak hebben. We gaan zien of met een wereldoorlog de depopulatie word waargemaakt, zoals dat op de Georgia Guidstones stond.

 6. De beelden vandaag van het Amerikaans Huis van Afgevaardigden bij het bezoek van de Indiaanse president Mohdi zeggen genoeg: zo hoog staat het water tot hun lippen.

 7. Prigozjin beweert dat Oekraiene successen boekt en dat Rusland baadt in het bloed …..Wie maakt er wie iets wijs en wat wil de Wagner baas bereiken met deze eventuele leugens ?

 8. Één naam komt bij me op:

  Bagdad Bob
  (minister van ‘informatie’ onder Saddam Hoessein)

  Hoe zullen we de Amerikaanse variant noemen?
  The DC Dike?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in