Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Russische luchtmacht heeft uitgebreide bombardementen uitgevoerd van Lviv (west) tot Kherson (zuid), waarmee het succesvolle plan van de Russische generale staf om westerse wapensystemen en munitie te vernietigen voordat ze de frontlinietroepen aan de fronten Zaporizhzhya en Donbas bereiken verder werd uitgevoerd.

De Russische luchtmacht viel met name de steden Lviv, Khmelnitsky, Ternopil, Kherson en Dnepropetrovsk aan, waar zich de concentratie- en overslagpunten voor westerse uitrusting bevinden, bericht Pronews.

Zoals de magere resultaten van de Oekraïense tegenaanval tot nu toe hebben aangetoond, beschikken de Russen nu over een zeer goed inlichtingennetwerk en traceren ze de exacte locaties van westerse wapensystemen en munitie.

Kiev probeert, vanwege de zware klappen die het heeft gekregen, hun succes te verbergen en zei vandaag, verwijzend naar de stad Lviv, dat er “technische explosies” hadden plaatsgevonden.

De Russische luchtmacht, die gebruik maakte van strategische bommenwerpers, voerde deze aanvallen uit met X-47 “Dagger” en X-22 kruisraketten.

De primaire raket is de nu beruchte Kh-47M2 Kinzhal supersonische raket.

Dat de Russen specifiek met deze raket aanvallen uitvoeren, betekent dat ze doelen van strategisch belang hebben geraakt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het conflict in Oekraïne is de voorbode van het einde van de westerse overheersingVolg Frontnieuws op Telegram

  Britse tuinbouwkassen sluiten vanwege hoge energiekosten - 40 procent van Glastuinbouw Nederland groep draait met verlies

Lees meer over:

Vorig artikelClownprins Zelensky’s Nero-decreet: Vernietig Oekraïne
Volgend artikelPoetin zegt dat de Hohols hun grote “offensieve” operaties hebben gestaakt, omdat ze zich realiseren dat ze gedoemd zijn om te sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Laatste dag van de grote NAVO oefening.
  Door deze zware aanvallen van de Russen zullen ze zich toch eerst even achter hun oren moeten krabben vooraleer ze die valse vlag op de kerncentrale gaan uitvoeren.
  Ze kunnen nu zien dat ze heel zware klappen kunnen krijgen.

  • Vergeet niet dat het westerse nazi tuig in paniek is en dat ze dan tot alles in staat zijn…… te stom om te beseffen dat ze én niet voorbereid zijn op een kern oorlog en dat bij een kern oorlog waarschijnlijk alleen Rusland kans maakt op vele overlevende en in staat zullen zijn hun leven weer op te pakken.

   Ik kan er toch niets aan veranderen. Ik laat het gewoon van mij afglijden en ga gewoon door met mijn leven. Laat je vooral niet bang maken door die achterlijke gestoorde pedofielen.

 2. Ik begrijp de euforie bij de lezers.
  Echter ik voel vooral verdriet.
  Rusland wilt het nazisme nu definitief de nek omdraaien, maar het kost iedereen ook heel veel ellende.
  Voor mij mag de finale beginnen, de vernietiging van de nato wef who en alle globalisten.
  Voor de wakkere mensen duurt het lang…

  • Wat lul je dan….verdriet….voor wie?
   voor die russchische mensen vanaf 2014?
   En de soldaten die de teringnazi,s te lijf gaan?
   Welke ellende heb jij dan ervaren…jankmuil?
   Deze mensen daar…die moeten wij steunen en niet jij met je jankbek…

 3. Ben bang dat Kiev een wanhoops daad gaat verrichten op de Kerncentrale of steden in Rusland of op de Krim gaat aanvallen met door Amerika en Engeland geleverde raketten. Waarmee gaat Rusland dan reageren.

  • Dat waren ze al heel lang van plan en die lafbekken van het atoom genootschap wilde dat niet bevestigen omdat net als UN onder toezicht valt van de Deep State.
   Het was zo klaar als een klotje als je de richting zag waar de raketten vandaan kwamen.
   Amerika, het westen en NATO zijn de as van het kwaad op aarde.

 4. Ok, dit krijgt je als je zwakke politici hebt die de amerikanen de kont kussen en in het parlement voor clown Zelensky staande ovaties geven.
  Ze spelen russisch roulette met de aarde en met miljoenen mensenlevens. Met de levens van onze kinderen.
  Te dom om te poepen deze walgelijke sukkels.
  Als het even kan vergeet niet vandaag het afval te scheiden en zo weinig mogelijk gas te gebruiken.
  We moeten de planeet redden, weet u nog ?

 5. De EU is compleet geïndoctrineerd ze zijn de sekte van globalisten, zij lijden aan hoogmoed waanzin en vette tunnelvisie. Onze EU leiders zijn kil en onmenselijk, zij spelen een hoogspel en deinzen nergens voor terug.
  Diplomatie is allang overboord gekieperd dus zijn het geradicaliseerde extremisten.

  Ook timmermans met zijn green deal loopt rond alsof hij het klimaat zal redden en de natuur gaat herstellen om vervolgens het milieu te zuiveren jawel ter land met pfas, ter zee voor de plasticsoep en ter lucht om alle uitstoot te reduceren. Daardoor stopt de opwarming van het klimaat en stopt de zeespiegelstijging en verdwijnt de smog uit de steden en is het gat in de ozonlaag gedicht. En groeien de ijskappen weer aan en is er geen droogte meer en ook geen overstromingen ,nee geen enkele wolkbreuk ,geen orkaan nog een cycloon.
  El nina en la nino balanceren op de maalstroom en timmermans zag dat het goed was.

  • Meer ijs dan ooit op de Zuidpool. Dus niet zeuren. 800ppm CO2 graag, voor een groenere planeet. En vooral meer humus voor bij de planten, liefst humus van europarlementatiers, op de enkele goede na, en ook veel kabinet Ruttler humus. Alleen voor sierplanten natuurlijk, want zulke toxische humus wil je niet op de aardappels…

 6. Lucht het een beetje op…..?…..
  Politiek profeet?

  Bespaar ons dit soort miserabele reacties. Op dit soort blinde woede richting mensen die logischerwijze de pijn van deze vuiligheid ervaren, zit niemand te wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in