De slimme en oplettende mediaconsument heeft wellicht opgemerkt dat de wenselijke cijfers betreffende de vaccinatiegraad die leidt tot een “redding” van de beweerde pandemie, gestaag zijn toegenomen. Had men het medio 2020 nog over 50 à 60 procent als streefcijfer (Kurier), medio 2021 is dat opeens 85 à 90 procent (Salzburger Nachrichten). Aangezien virologie geen nieuwe wetenschap is, is er maar één plausibele conclusie: de bevolking wordt voorgelogen en om de tuin geleid, schrijft Florian Machl.

De steeds hogere vaccinatiegraad volgt het principe van het “uienschil-model”, dat sinds begin 2020 wordt gebruikt om de mensen tevreden te houden. Het is tenslotte maar een korte lockdown, een paar weken. We zien al licht aan het eind van de tunnel. De komende twee weken zijn cruciaal. En meer van dat soort dingen. Alleen: het zal nooit stoppen tenzij wij, de mensen, het beëindigen. Het uienschil-model wordt gebruikt wanneer men weet dat het vertellen van de waarheid tot algemene stakingen of erger zou leiden.

Maand na maand niets dan leugens

Als de gladde kwakzalver met het maatpak begin 2020 voor de mensen was gaan staan en hen had verteld dat ze nu jarenlang met mondapjes op zouden moeten rondlopen, lockdowns zouden moeten doorstaan en andere maatregelen zouden moeten nemen, was hij misschien binnen enkele dagen ten val gebracht. Hetzelfde geldt voor de dame die in de volksmond de “ruitenheks” [Merkel] wordt genoemd in Duitsland. Daarom deden de politici wat moderne politici het beste kunnen: Ze logen. Week na week, maand na maand. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er werkelijk achter zit – en moet men verschillende mogelijkheden in overweging nemen.

Waarom speelde iedereen mee?

Er is een mogelijkheid dat het Wuhan-virus eigenschappen heeft die een dramatisch gevaar voor de mensheid vormen. Het is nog steeds niet bekend met welke functies dit virus verrijkt was. Het bewijs lijkt nu echter overweldigend dat dit is gedaan met belastinggeld van de VS en dat de dubieuze horror-film finalist Dr. Fauci (Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten) zijn vingers in de taart had. Het is dus mogelijk dat de regeringen van de wereld vanaf het begin door geheime diensten op de hoogte zijn gebracht van het grote gevaar dat hier schuilde. Dat is een van de verklaringen voor het feit dat regeringen van alle machtsblokken en politieke overtuigingen dit spel spelen. Een andere verklaring is dat zij allen gekocht en gecontroleerd worden.

  Volledig gevaccineerde mensen testen positief op Covid-19 - Dus hoe weegt het "voordeel" van experimentele vaccins "op tegen het risico"?

De wereld opnieuw ordenen?

Een andere mogelijkheid is dat er nooit een pandemie is geweest, dat de griep in Covid is veranderd, dat onvoorstelbare miljarden zijn omgeleid naar Big Pharma en anderen, en dat er eigenlijk op de achtergrond wordt gewerkt aan een nieuwe wereldorde, de “Great Reset“. Er is ook enig bewijs voor deze variant. Het is duidelijk dat er een actieplan is opgesteld om de “pandemie” in alle betrokken landen te laten uitbreken (Event 201).

Hebben de opportunisten een echte bedreiging gebruikt?

Dan is er een variant in het midden: Bij een laboratoriumongeluk in China is een buitengewoon gevaarlijk, kunstmatig gecreëerd virus vrijgekomen. De regeringen van de wereld werden gewaarschuwd – overal begon het “beschermingsprogramma” te goeder trouw te lopen. Na een paar weken was het echter duidelijk dat het virus ofwel China nooit had verlaten – of dat het virus allesbehalve gevaarlijk was. Het is bewezen dat het effect van Covid-19 in de buurt ligt van de jaarlijkse griepepidemie of zelfs lager is. Stanford professor Ioannidis corrigeerde het risico op overlijden door Covid tot 0,15%. Sommige regeringen wilden geen gezichtsverlies lijden, andere elitekringen zagen grote kansen in een reorganisatie van de samenleving.

Wat is het doel van vaccinatie?

Dat brengt ons bij het mysterie van vaccinatie. Wie zich niet laat meeslepen door de hysterie en panisch bang is voor het virus, beseft dat eigenlijk noch maatregelen noch inentingen nodig zijn. Zoals het voormalige hoofd van de AGES-divisie Allerberger al zei: Zonder PCR-tests zou niemand de pandemie hebben opgemerkt. Waarom doen zoveel regeringen mee aan het vaccineren van hun bevolking met een experimenteel middel dat ernstige bijwerkingen heeft? De eerste gedachte is algemene grootschalige corruptie; vele anderen zullen zeker op een omweg profiteren van het wegsluizen van belastingmiljarden naar Big Pharma. We hebben al gezien hoe deze winstnetwerken werken met de miljardenbusiness met de (nutteloze) mondkapjes en diverse tests.

  Ze gaan achter de kinderen aan

Misdaad van ongelooflijke afmetingen?

Er gaan steeds meer stemmen op die de inentingscampagne als een gigantische misdaad beschouwen. Ik wil me niet aansluiten bij degenen die uitgaan van het doel van wereldwijde bevolkingsvermindering. Niet omdat het niet mogelijk is, maar omdat ik niet wil geloven in een misdaad van deze omvang en ik niet geloof dat alle betrokkenen zo lang zouden zwijgen – zelfs al waren slechts enkelen op de hoogte van een dergelijk plan. Afgezien daarvan, het helpt niet om rond te rennen roepend “jullie gaan allemaal dood”. Als het zo is, zullen we het zien. Ik hoop dat het niet zo is. Maar welke andere zin kan vaccinatie hebben – aangezien een gezondheidszin nu zowel qua noodzaak als qua gevolgen kan worden uitgesloten? Dit is een vraagstuk waarover ik momenteel geen andere veronderstellingen kan maken dan “macht en geld”; gegevens en logica ontbreken op alle punten.

Als alle mensen gevaccineerd zijn, ontbreekt de controlegroep

Wat ons terugbrengt naar de titel van dit artikel. Waarom is het in hemelsnaam het beste om de hele bevolking dwangmatig in te enten? Het antwoord hierop lijkt iets eenvoudiger – en ook hier hebben we ruimschoots bewijs. Als er geen ongevaccineerden overblijven, wordt de misdaad tegen de mensheid in de zin van de daders verzwegen. De ongevaccineerden zouden een controlegroep vormen die kan worden gebruikt om aan te tonen of de vaccinatie werkt of niet. En op basis waarvan men kan bewijzen of alle vreselijke bijwerkingen die ons als “toevallig” en “ongerelateerd” worden verkocht, misschien in feite wel rechtstreeks verband houden met de vaccinatie.

  Wees bang voor de volgende COVID-trend... Ik hoop dat ik het mis heb

Alleen de waarheid leidt uit de pandemie

Zodra iedereen gevaccineerd is, is deze vergelijking niet meer mogelijk – en kan dus ook niet meer worden aangetoond dat mensen beter af zouden zijn zonder vaccinatie. Maar aangezien deze vaccinatie blijkbaar mislukt omdat mensen overal ter wereld weigeren zich te laten vaccineren, en zelfs degenen die een of twee keer zijn gevaccineerd geen heil zien in een derde en vierde vaccinatie, neemt men nu opnieuw zijn toevlucht tot propaganda en probeert men de gevaccineerden tegen de ongevaccineerden op te hitzen. Het is aan ons om dit plan te dwarsbomen. De uitweg uit de pandemie is niet door vaccinatie, maar door voorlichting en waarheid. Het is dringend noodzakelijk van politici echte, volledige cijfers te eisen over degenen die ziek zijn geworden en zijn gestorven, over vaccins en bijwerkingen – en onderzoekscommissies in te stellen die de begunstigden van de crisis identificeren en hen voor het gerecht brengen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Spuit Vol met DoodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZiekteverwekkende antilichamen? Vaccin-geïnduceerde antilichamen worden nu verondersteld catastrofaal te zijn voor gezond weefsel
Volgend artikelBelgisch profwielrenner Van Avermaet: Enorme prestatiedaling na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Ik heb wat interessante informatie wie de werkelijke macht hebben op deze wereld.The khazarian mafia (nepjoden) a.k.a. the cabal/deepstate/illuminati.

 1. Dit denk ik al een poos.
  Het is namelijk perfect in lijn met de haast die ze hebben.

  Ze gaan compleet in wanhopig-modus.
  Alsof ze wéten dat dit niet houdbaar is en de boosters slechts als ondersteunend in de valse verhaallijn dienen en daarmee gestopt wordt zodra genoeg mensen zijn vergiftigd.

  Ik ben er niet 100% zeker van echter, want in NL is het vaxsysteem zo ingericht dat je toch wel heel makkelijk kan cheaten. (qr code maar nooit prik). Dit raad ik niemand aan overigens om te doen. Het legitimeert dit systeem en de vruchten worden snel zuur als er toch een hele rits aan verplichte boosters aankomt.

  Misschien mag je na trouw X aantal boosters halen wel over op zelfvaccinatie door pillen. Als het dan al niet gewoon effectief van levensbelang is als een soort aidsremmer.

  Desalniettemin gaat er sowieso _iets_ gebeuren later dit najaar met de vergiftigden. De wereldwijde injectiecampagne lijkt synchroon te lopen met de distributiekracht van een land zodat zo veel mogelijk mensen in de juiste tijdsspanne zijn vergiftigd.

  Dat van NL is zeer superieur. We zijn dus bewust laat begonnen zodat niet de massale ondermijnende bijwerkingen hier alvast aan het licht zouden komen.

  Dit vaccin deugt niet.

 2. De bevolking krijg je alleen achter je ALS je de media kunt gebruiken. Maar dat gaat dus niet gebeuren. De bevolking wordt het kind van de rekening met de BOOSTER prik❗️En omdat alle berichten via de platforms gaat bereik je maar een klein deel van de bevolking om iets groots van dr grond te krijgen.

  • ja, ik heb geprobeerd de NPO meute met echte informatie te bereiken maar helaas…. Het lag niet aan de mensen die deelnamen, hen ben ik zeer dankbaar, het ligt aan de vele koninkjes van allerlei groepjes, van Viruswaarheid tot en met Gezond Verstand, van Forum van Democratie, Weltschmerz tot Ongehoord Nederland en ga maar door. Die wensen helaas niet te willen meehelpen om de NPO meute te informeren met het boek dat ik speciaal daarvoor had geschreven en gratis aanbood. Sorry maar met dit soort bondgenoten gaan we de oorlog niet winnen van Rutte en Gates. Maak dan van mijn part zelf een infopakket of boek en biedt dat gratis aan. Nee ze vragen allemaal om donaties! Aan mij heeft het niet gelegen, aan de mensen die meewerkten lag het niet, aan EJ Bron en Frontnieuws lag het niet, maar wel aan domheid of onwil van dus sommige te grote ego’s! Ik gooi nu de handdoek in de ring.

 3. maar omdat ik niet wil geloven in een misdaad van deze omvang … de “elite” globalisten kliek bestaat wel degelijk uit eugenisten die de wereldbevolking “een kopje kleiner willen maken” … wie de spuitjes overleeft is dan door en voor hen tot slaaf gemaakt via nano chippen.

 4. Er is nog een derde mogelijkheid:
  Dit virus is moedwillig losgelaten terwijl men wist dat het minder gevaarlijk was.
  Dit terwijl de paniek in volle sterke werd aangewakkerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in