Bijna 40% van de Amerikaanse mariniers hebben het experimentele mNRA-vaccin geweigerd, voornamelijk uit angst dat het te snel ontwikkeld werd

3
Een hospik van de Amerikaanse Marine dient een Covid-19 vaccin toe aan een marinier © Navy Medicine (Public Domain)

Ongeveer 40% van de Amerikaanse mariniers heeft het Covid-19 vaccin geweigerd. Het leger kan militairen niet dwingen om het Covid-19 vaccin te nemen “omdat ze alleen toestemming hebben van de Food and Drug Administration voor noodgevallen, wat betekent dat militairen die een reeks andere vaccinaties moeten nemen, de optie hebben om injecties tegen Covid-19 te weigeren”, rapporteert CNN.

Ambtenaren vertelden CNN dat de belangrijkste reden waarom mariniers hebben afgezien van het nemen van het Covid-vaccin, te wijten is aan de bezorgdheid dat het te snel werd geproduceerd en de vrees voor langetermijneffecten.

CNN bericht:

Bijna 40% van de Amerikaanse mariniers weigert Covid-19 vaccinaties, volgens gegevens die vrijdag door de dienst aan CNN zijn verstrekt, de eerste sector die dienstbrede cijfers bekendmaakt over acceptatie en weigering.

Vanaf donderdag hebben ongeveer 75.500 mariniers vaccins ontvangen, waaronder volledig en gedeeltelijk gevaccineerde dienstmannen en -vrouwen. Ongeveer 48.000 mariniers hebben ervoor gekozen geen vaccinatie te ontvangen, wat neerkomt op een afwijzingspercentage van 38,9%.

Op Camp Lejeune in Noord-Carolina, een van de prominente bases van het Korps Mariniers, was het afwijzingspercentage veel hoger, namelijk 57%, volgens een andere reeks gegevens die aan CNN zijn verstrekt. Van de 26.400 mariniers die vaccinaties aangeboden hebben gekregen, hebben er 15.100 gekozen om ze niet te nemen, een aantal dat zowel II Marine Expeditionary Force als Marine Corps Installation East – Camp Lejeune omvat. Nog eens 11.500 mariniers in actieve dienst zullen volgens de planning de vaccins aangeboden krijgen.

Ambtenaren zeggen dat de aarzeling over de vaccins grotendeels voortkomt uit bezorgdheid over de snelheid waarmee de vaccins zijn ontwikkeld en uit angst voor langetermijneffecten.

  COVID-19 prik spike-eiwitten worden "afgeleverd" aan ALLE lichaamsorganen, wat resulteert in hyperversnelde veroudering

Democratische wetgevers zetten Joe Biden onder druk om Amerikaanse militairen te verplichten zich te laten vaccineren tegen Covid-19.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een derde van de Amerikaanse krijgsmacht weigert het experimentele mRNA Covidvaccin

Vorig artikelKijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeft
Volgend artikelBevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het slechte nieuws is dat dus 60% van de mariniers het vaccin wel gekregen hebben…. Met alle gevolgen voor hun gezondheid.

  2. Democratische wetgevers zetten Joe Biden onder druk enz, En dat noemt zichzelf democratisch ????????
    Waardeloze democraten dus !!

  3. Lees Henry Ford, ja de man van de Ford auto’s er maar eens op na, the eternal jew! De internationale jood! Dan weet je genoeg, wat ons nu vandaag overkomt en on inde toekomst te wacjten kan staan! Kijk ook eens na Europa the last battle op bitshute, in 10 delen, nederlands onder titeld! Gaan je de ogen echt open!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in