© Adrià Crehuet Cano op Unsplash

Uit onderzoek dat vorige week in Scientific Reports is gepubliceerd, blijkt dat het grootste risico voor het ontstaan van een virusstam die resistent is tegen vaccins, zich voordoet wanneer een groot deel van de bevolking al is gevaccineerd maar de overdracht niet onder controle is, schrijft Childrenshealthdefense.org.

De onderzoekers concludeerden drie specifieke risicofactoren die het ontstaan en de vestiging van een vaccinresistente stam bevorderen. Deze zijn: een hoge waarschijnlijkheid van het aanvankelijke ontstaan van de resistente stam; een groot aantal besmette personen; en een lage vaccinatiegraad.

Uit de analyse bleek echter ook dat het risico van het ontstaan van een resistente stam het grootst is wanneer een groot deel van de bevolking al gevaccineerd is, maar de overdracht niet onder controle is.

Virologen hebben een naam voor varianten van een virus die langs de door vaccinatie of ziekte veroorzaakte immuunafweer glippen – ze worden “escape mutants” genoemd.

“Wanneer de meeste mensen gevaccineerd zijn, heeft de vaccinresistente stam een voordeel ten opzichte van de oorspronkelijke stam,” vertelde Simon Rella van het Institute of Science and Technology Austria, schrijft CNN.

“Dit betekent dat de vaccinresistente stam zich sneller door de bevolking verspreidt op een moment dat de meeste mensen gevaccineerd zijn,” zei Rella, die aan de studie werkte.

De gegevens komen overeen met een studie die vorige week door de Centers for Disease Control and Prevention werd vrijgegeven en waaruit bleek dat gevaccineerde mensen de Deltavariant – die nu verantwoordelijk is voor 80% van de COVID-gevallen in de VS – net zo gemakkelijk kunnen overdragen als de ongevaccineerden.

Het team van wetenschappers dat de gegevens publiceerde in Scientific Reports zei dat hun bevindingen aansluiten bij wat bekend staat als selectieve druk – de kracht die elk organisme ertoe aanzet te evolueren.

  Canada is gevallen: De eens zo vrije natie is nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme bestaat voor een vreedzame terugkeer naar democratie

“Over het algemeen is het zo dat hoe meer mensen geïnfecteerd zijn, hoe groter de kans is dat er resistentie tegen vaccins ontstaat,” zei Fyodor Kondrashov van het Institute of Science and Technology Austria.

“Dus hoe meer Delta besmettelijk is, hoe meer reden tot bezorgdheid,” zei Kondrashov. “Door een situatie te creëren waarin je iedereen vaccineert, krijgt een vaccinresistente mutant in feite een selectief voordeel.”

Deskundigen waarschuwden al maanden dat vaccins gevaarlijkere COVID-varianten zouden kunnen veroorzaken.

Gebaseerd op het wetenschappelijk bewijs, is het verhaal dat ongevaccineerde mensen virusfabrieken zijn voor meer gevaarlijke varianten onjuist, aldus Dr. Joseph Mercola.

Mercola, een arts en bestseller auteur, zegt dat net zoals antibiotica resistentie opwekken bij bacteriën, vaccins evolutionaire druk uitoefenen op virussen om mutaties te versnellen en meer virulente en gevaarlijke varianten te creëren.

Mercola legt uit:

“Virussen muteren de hele tijd, en als je een vaccin hebt dat de infectie niet volledig blokkeert, dan zal het virus muteren om de immuunrespons binnen die persoon te omzeilen. Dat is een van de bijzondere kenmerken van de COVID-vaccins – ze zijn niet ontworpen om de infectie te blokkeren. Ze laten infectie toe en verminderen in het beste geval de symptomen van die infectie.

In een ongevaccineerd persoon ondervindt het virus niet dezelfde evolutionaire druk om te muteren in iets sterkers.

Dus, als SARS-CoV-2 uiteindelijk muteert in meer dodelijke stammen, dan is massavaccinatie de meest waarschijnlijke drijfveer,” zegt hij.

Volgens Rob Verkerk Ph.D., oprichter, wetenschappelijk en uitvoerend directeur van Alliance for Natural Health International, kunnen varianten virulenter en meer overdraagbaar worden, terwijl ze ook immuun (of vaccin) ontsnappingsmutaties kunnen bevatten als we doorgaan op de vaccintredmolen – proberen om nieuwe vaccins te ontwikkelen die het virus te slim af zijn.

  ODMS: "Zuurstofgebrek maskersyndroom" gaat nu over de hele wereld

“Als we al onze eieren in de mand van vaccins stoppen die precies dat deel van het virus aanpakken dat het meest aan mutatie onderhevig is, zetten we een selectiedruk op het virus die de ontwikkeling van immuunontsnappingsvarianten bevordert.

Wetenschappers en ontwikkelaars van vaccins proberen deze virusvarianten te omzeilen, maar er is geen garantie voor de uitkomsten. Het is een experiment waaraan grote aantallen burgers ongewild hebben deelgenomen.” aldus Verkerk.

In maart deed Dr. Geert Vanden Bossche, een vaccinoloog die samenwerkte met GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle en de Global Alliance for Vaccines and Immunization in Genève, een oproep aan de Wereldgezondheidsorganisatie – ondersteund door een document van 12 pagina’s waarin het “oncontroleerbare monster” wordt beschreven dat door globale massavaccinatie zal ontstaan.

“Er kan geen twijfel over bestaan dat voortdurende massavaccinatiecampagnes ervoor zullen zorgen dat nieuwe, meer besmettelijke virusvarianten steeds dominanter zullen worden en uiteindelijk zullen resulteren in een dramatische stijging van het aantal nieuwe gevallen, ondanks een hogere vaccinatiegraad. Er kan ook geen twijfel over bestaan dat deze situatie spoedig zal leiden tot volledige resistentie van circulerende varianten tegen de huidige vaccins.” aldus Vanden Bossche.

The Defender meldde op 26 maart dat een combinatie van lockdowns en extreme selectiedruk op het virus als gevolg van het intensieve wereldwijde massale vaccinatieprogramma het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen op korte termijn zou kunnen doen afnemen, maar uiteindelijk zal leiden tot het ontstaan van meer zorgwekkende mutanten.

Dit is het gevolg van wat Vanden Bossche “immune escape” noemt (d.w.z. onvolledige sterilisatie van het virus door het menselijk immuunsysteem, zelfs na toediening van het vaccin).

  Ernstige neurologische syndromen na COVID-19 vaccinatie

Dit zal de vaccinbedrijven ertoe aanzetten de vaccins verder te verfijnen, waardoor de selectiedruk zal toenemen – niet afnemen – en steeds meer overdraagbare en potentieel dodelijke varianten zullen ontstaan.

De selectiedruk zal leiden tot een grotere convergentie van mutaties die van invloed zijn op het kritische spike-eiwit van het virus dat verantwoordelijk is voor het doorbreken van de slijmvliesoppervlakken van onze luchtwegen, de route die door het virus wordt gebruikt om het menselijk lichaam binnen te dringen, aldus Vanden Bossche.

Het virus zal de zeer specifieke antigeen-gebaseerde vaccins die worden gebruikt en aangepast, afhankelijk van de circulerende varianten, effectief te slim af zijn.

Dit zou kunnen leiden tot een hockeystick-achtige toename van ernstige en potentieel dodelijke gevallen – in feite een uit de hand gelopen pandemie.

“We gaan hier een enorme prijs voor betalen. En ik word emotioneel omdat ik aan mijn kinderen denk, aan de jongere generatie. Ik bedoel, het is gewoon onmogelijk wat we aan het doen zijn. We begrijpen de pandemie niet,” zei Vanden Bossche.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het vreemde, nieuwe patroon dat opduikt na het COVID-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHerhaal wat ik zeg: “De PCR-tests werken niet!”
Volgend artikel20.595 DODEN 1,9 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Dus de gehele mensheid (geinjecteerde en niet-geinjecteerde) is in gevaar dankzij deze gifspuiterij. De gehersenspoelde, geinjecteerde schapen slepen iedereen mee de hel in.

 2. Het is de griep met een andere naam toch?
  Wat een bullshit nu weer. Is ’t niet die malloot van vws dan is ’t wel een ander die met één of verhaal op de proppen komt.
  De propaganda vliegt je rond de oren tegenwoordig. Pro of anti… Whatthefuckever ?

 3. Al een tijdje lopen ze te beweren dat corona nooit meer over gaat en altijd aanwezig zal blijven.
  Als iedereen resistent is tegen corona of de griep gaan ze nog gelijk krijgen.
  Ze weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn.
  Hou de mensen ziek, net zolang tot ze er aan sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in