Een Spuit Vol met Dood

0

Ik heb de laatste twaalf maanden veel geleerd, maar één ding heb ik zeker geleerd en dat is dat er veel meer dwazen, onnozelen en halve garen rondlopen dan ik voor mogelijk had gehouden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Er zijn, naar het mij voorkomt, natuurlijk veel echt slechte mensen in de wereld – zoals Bill Gates of Hell en Anal Schwab, de man met minder hersens dan een wattenstaafje. Ik wist van hen – ze verstoppen zich nauwelijks.

Maar het is het aantal dwazen, onnozelen en halve garen dat me heeft verbaasd.

Het zijn de dwazen die hun mondkapjes dragen (ze doen hun best om mooie gekleurde mondkapjes te kopen en te dragen, en denken echt dat ze er goed uitzien) en het zijn de halve garen die in de rij staan om een experimentele prik te krijgen die ze niet nodig hebben en die niet doet wat ze denken dat hij zal doen.

Als u geen fan bent van de Victoriaanse woordenschat, dan is het modernere woord “dickhead” (“eikel”) net zo goed geschikt als de woorden die ik eerder gebruikte.

Waar het op neerkomt is dat iedereen die een mondkapje draagt en een van de covid prikken neemt, voor zijn eigen bescherming opgesloten moet worden.

En dan zijn er nog de prik-drummers: de beroemdheden die zo bereid zijn hun enorme kennis over medische zaken te delen en hun luidruchtige, onnozele zekerheid dat de covid-19 prikken geweldig, veilig en effectief zijn.

Het lijkt erop dat iedereen, van de koningin tot Lenny Henry en van de aartsbisschop van Canterbury tot Dolly Parton, nu wordt beschouwd als een expert op het gebied van vaccins en inentingen. Medische experts Meghan en mevrouw Meghan helpen de prikken te promoten, hoewel het me verbaast dat ze tijd hebben gevonden om op te merken dat er iets buiten hun zitkamer gebeurt. Ik vraag me af of deze mensen weten dat onlangs gevaccineerde leraren op een school in de VS te horen hebben gekregen dat ze pas weer naar school kunnen als er meer bekend is over de ‘vaccins’ en de klinische proeven zijn afgerond – dat zal in 2023 zijn.

En natuurlijk zijn internet influencers, op zoek naar een beetje gratis publiciteit, ook op de vaccinatie-bandwagon gesprongen.

Ze bieden op een enthousiaste manier geruststelling en troost, en als je naar hen luistert zou je denken dat hun wijsheid het resultaat is van jarenlange studie en onderzoek. Ze zijn zo enthousiast over de prik dat ze er waarschijnlijk allemaal een van elk type hebben.

Maar ik betwijfel of de beroemdheden die druk bezig zijn vaccins te promoten, meer over vaccins weten dan over hersenchirurgie. Ik betwijfel of een van hen een blindedarm kan verwijderen of zelfs maar een verstopt oor kan uitspuiten. Hoeveel patiënten zouden zich op hun gemak voelen na het horen van de woorden `Hier is Lenny Henry, hij gaat vandaag uw hersenoperatie uitvoeren’. Of ‘De Meghans zullen u vanmiddag opereren’.

Nee, ik vermoed dat de schijnbare medische deskundigheid van de beroemdheden niet berust op studie of ervaring, maar op een nogal naïef vertrouwen in degenen die de mainstream media beheersen en die erin geslaagd zijn de onschuldigen, onwetenden en de wanhopig gretigen ervan te overtuigen dat de covid-19-prikken veilig, effectief en noodzakelijk zijn als we willen ontsnappen uit de totalitaire wereld waarin we zijn geduwd.
Dag na dag staan de kranten vol met hysterische artikelen van onnozele journalisten die beweren dat de spuiten voorkomen dat mensen covid krijgen en dat ze de ziekte niet verspreiden als ze dat toch doen. De covid-vaccins zijn nooit getest om te zien of zij immuniteit verschaffen of overdracht voorkomen en toch blijven de leugens maar komen.

En als u op zoek bent naar een snel bewijs dat er iets heel verdachts aan de hand is, zou ik u het volgende willen zeggen: hoewel beroemdheden worden aangemoedigd hun mening te geven over covid-19 en het vaccinatieprogramma, wordt het de mensen die onafhankelijk zijn en de waarheid kennen, verboden zich uit te spreken.

Het is toch wel een beetje vreemd dat bijvoorbeeld de BBC graag de standpunten propageert van mensen die net zoveel van inentingen weten als ik van bergbeklimmen of macramé, maar er prat op gaat geen tijd of ruimte te geven aan medisch gekwalificeerde deskundigen die vraagtekens zetten bij de beloften die worden gedaan, twijfelen aan de veiligheid en werkzaamheid van de vaccins, en voortdurend eisen dat zij de kans krijgen om in het openbaar over de hele kwestie te debatteren. Er werkt niemand voor de BBC wiens mening de moeite waard is voor zo’n plastic zakje vol hondenpoep. Mij is verteld dat onder leiding van mevrouw Spring, hun versie van de Witch-finder General, de hele verslaggevende staf van de BBC onlangs is gevraagd een nieuwe drinkbeker voor de kantine te ontwerpen. Ze hebben goed werk geleverd, behalve dat ze het handvat aan de binnenkant hebben gezet.

Bovendien wordt de onafhankelijke deskundigen niet alleen het zwijgen opgelegd en iedere kans ontzegd om hun mening te ventileren, maar worden zij ook gedemoniseerd, bespot en wordt er regelmatig over hen gelogen. Kijk maar eens naar de video die ik heb gemaakt over hoe Wikipedia leugens en verdraaiingen gebruikte om mij in diskrediet te brengen, mij schade toe te brengen en mensen ervan te weerhouden naar de waarheid te luisteren.

Ik ben zojuist uit de Royal Society of Arts gezet wegens mijn standpunten en mijn recente betrokkenheid bij het BBC Panorama programma. Dat is wat ze zeiden. Mijn opvattingen en mijn betrokkenheid bij het BBC Panorama programma.

Het programma Panorama was natuurlijk het onevenwichtige, bevooroordeelde programma waarin ik werd aangevallen omdat ik de waarheid vertelde, maar niet werd uitgenodigd in de studio om te debatteren, omdat de BBC, die zichzelf graag omschrijft als een nieuwsorganisatie, in feite in de beschaafde kringen waarin ik mij graag begeef bekend staat als een propaganda-eenheid voor de gekken achter de globale Great Reset. De BBC gaat er prat op dat ze nooit zendtijd zal geven aan degenen die vraagtekens zetten bij vaccinatie, “of ze nu gelijk hebben of niet”. Nauwelijks een evenwichtige benadering.

  "Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!"

Wat de RSA betreft, komen de woorden verplettering van de vrijheid van meningsuiting en het negeren van de beginselen van een eerlijk proces in me op, evenals de woorden onverdraagzaamheid en bekrompenheid en in mijn ogen het soort intolerantie dat gewoonlijk met fascisme wordt geassocieerd.

De hypocriete halve garen zouden mij er nu ongetwijfeld uit willen gooien omdat ik hen met het fascisme associeer, maar dat kunnen ze niet omdat ze mij er al uit hebben gegooid omdat ik de waarheid zei en met dat niveau van intolerantie dat ze tentoonspreiden, lijken ze er volgens mij om te smeken om geassocieerd te worden met Stalin, Mussolini en alle onopgevoede en repressieve krachten in de geschiedenis. Mij bekritiseren omdat ik in BBC Panorama gedemoniseerd word, is hetzelfde als iemand bekritiseren omdat hij door de bliksem is getroffen of, beter gezegd, is overvallen.

Het kan me geen moer schelen dat ze me hebben uitgewezen, maar het is een goed voorbeeld van hoe de waarheid wordt onderdrukt en de waarheidssprekers worden gedemoniseerd en verbannen en hoe ouderwetse zaken als feiten en medisch debat worden onderdrukt. Geen proces, geen discussie, geen beroep voor zover ik weet.

Alles wat ik je vertel is waar. En ik wou dat het niet zo was.

De RSA is een goed voorbeeld van hoe de aanhangers van Gates, Schwab, Blair en co proberen alle oppositie de kop in te drukken.

Ik schrijf al vijf decennia over vaccins. Mijn boek over vaccins en vaccinatie was het best verkochte boek over dit onderwerp totdat het genadeloos werd afgekraakt door mensen die niet de moeite hadden genomen het te lezen. En toch is mij in de afgelopen twaalf maanden de toegang tot alle mainstream media ontzegd.

Dat zou zelfs de meest toegewijde en enthousiaste voorstander van het prikken toch enige reden moeten geven om zich af te vragen wat er aan de hand is.

En natuurlijk weigeren ze ook te debatteren over de kwesties in verband met covid-19. Onafhankelijke artsen en wetenschappers zijn tot zwijgen gebracht, gedemoniseerd en hun standpunten onderdrukt.

Sinds begin 2020 heb ik herhaaldelijk Vallance en Whitty, de Chief Scientific Officer en Chief Medical Officer van het Verenigd Koninkrijk en de moderne Scylla en Charybdis van het Verenigd Koninkrijk, uitgedaagd om live op televisie met mij over de hele kwestie te debatteren. Natuurlijk was de stilte oorverdovend. Zij verschijnen bijna dagelijks op TV, maar zij schijnen verlegen te zijn om een studio te delen met een oude man in een stoel.

De weigering van de mainstream media om tijd of ruimte te geven aan onafhankelijke deskundigen die de vaccinatiemythe in twijfel trekken, is een grote zorg – een zorg die, zoals ik al zei, zeker tot verbijstering en twijfel zou moeten leiden. (Toen ik dit onlangs ter sprake bracht bij een hooggeplaatste ziekenhuisarts, verzekerde hij mij dat de BBC en LBC vele evenwichtige discussies hadden uitgezonden en dat zij niet van deze vreemde opvatting waren af te brengen).

Er zijn enorme vragen te beantwoorden, maar geen enkele vraag wordt gesteld. Om te beginnen, zullen de mensen die de mRNA-prik hebben gekregen nog helemaal menselijk zijn? Hoeveel kun je het DNA van een schepsel veranderen zonder zijn classificatie aan te tasten? En vergeet niet dat de jury nog steeds niet weet in hoeverre deze injecties het menselijk DNA kunnen veranderen. Een medewerker van een farmaceutisch bedrijf zou onlangs mRNA-vaccins hebben omschreven als “het hacken van de software van het leven en het installeren van een nieuw besturingssysteem”.

Ik ben tevreden met de levenssoftware die God zo vriendelijk was mij te geven, dank u, en ik wil geen nieuw besturingssysteem dat mij door Madge Hancock en Doris Johnson wordt opgedrongen.

Voeg daarbij het zeer reële probleem van pathogene priming, dat ik nog niet besproken heb gezien in de mainstream media en de potentiële zelfopgelegde kwellingen van de goedgelovigen zullen eindeloos zijn.

Maar er is nog een groot probleem met het wilde enthousiasme van de vaccin-enthousiastelingen en de beroemdheden promotors: de bron van hun informatie.

Hoe weten de koningin, de aartsbisschop van Canterbury, Dolly Parton, Lenny Henry en anderen dat de covid-19 vaccins veilig en effectief zijn?

Wel, tenzij ze allemaal hun licht onder de korenmaat hebben verstopt en origineel onderzoek hebben gedaan, neem ik aan dat hun informatie uit verschillende bronnen komt: de regering, de media, de geneesmiddelenbedrijven en de medische wereld.

Ik heb mij de afgelopen maanden verbaasd over de manier waarop politici en journalisten de vaccin-producerende farmaceutische bedrijven en hun directeuren hebben gefêteerd.

Ik vermoed nu dat ridderorden en adelstand verheven zullen worden in de volgende erelijst. Vallance, de ex-directeur van GSK, is immers geridderd, evenals `Anal’ Schwab (alias Dr. Strangelove) van het World Economic Forum.

Alles wel beschouwd zou het mij niet verbazen dat Dr. Crippen is opgegraven en postuum tot adviseur voor gezondheidszaken is benoemd. Waarom niet? Hij heeft alle vereiste attributen.

Maar iedereen die vertrouwen heeft in de covid-19 jab en zijn promotors is krankzinnig. Wat is er gebeurd met het oude principe van `trust but verify’?

Iedereen die iets weet over ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven zou minder enthousiast zijn om hen op hun woord te geloven.

Zo kreeg Pfizer in het VK een boete van 84,2 miljoen pond omdat het de NHS 2.600% te veel in rekening had gebracht en kreeg Pfizer in de VS een boete van 2,3 miljard dollar omdat het medicijnen verkeerd had gepromoot en smeergeld had betaald aan artsen.

Ik heb al eerder over deze boetes geschreven, maar ze zijn het waard om nog eens te herhalen.

Kijk naar AstraZeneca.

In 2014 stemde AstraZeneca ermee in om 110 miljoen dollar te betalen om twee rechtszaken te schikken die waren aangespannen door de staat Texas, waarin werd beweerd dat het bedrijf twee geneesmiddelen frauduleus op de markt had gebracht. De procureur-generaal van Texas zei bij de aankondiging van de schikkingen dat de vermeende acties van het bedrijf `vooral verontrustend waren omdat het welzijn van kinderen en de integriteit van het staatsziekenhuissysteem in gevaar werden gebracht’.

  Covid-19 prik: Ze wisten dat er kinderen zouden sterven

AstraZeneca zei dat het ontkende iets verkeerd te hebben gedaan. Dus betaalde het 110 miljoen dollar omdat het niets verkeerd had gedaan, wat genereus was.

Dat was niet het enige probleempje voor AstraZeneca.

Het bedrijf moest 350 miljoen dollar betalen om 23.000 rechtszaken te beslechten.

Het bedrijf werd ook beschuldigd van illegale marketing, waaronder corrupte gegevens in studies voor het op de markt brengen van een geneesmiddel aan kinderen, een seksschandaal en een slecht uitgevoerde klinische studie die de veiligheid van de patiënt en de betrouwbaarheid van de gegevens in gevaar kon hebben gebracht.

De studie voor dit geneesmiddel werd gefinancierd door AstraZeneca en omvatte oorspronkelijk 30 kinderen – dat is overigens niet bijzonder weinig voor een geneesmiddelenstudie – maar slechts acht kinderen voltooiden de studie en de onderzoeker die de studie leidde, concludeerde dat deze niet overtuigend was. De onderzoeker kreeg minstens 238.000 dollar aan honoraria en reiskosten betaald.

De studie werd echter toch gepubliceerd en leidde tot een nationale aanbeveling om het geneesmiddel te gebruiken als de eerste keuze voor kinderen.

Andere studies die aantoonden dat een medicijn schadelijke resultaten opleverde, werden nooit gepubliceerd en werden in de doofpot gestopt. Een e-mail van het bedrijf onthulde: `Tot nu toe hebben we proeven 15, 31 en 56 begraven. De grotere vraag is hoe we de buitenwereld tegemoet treden als ze ons beginnen te bekritiseren voor het achterhouden van gegevens’.

Na jaren van onderzoek betaalde Astra Zeneca een boete van 520 miljoen dollar in de VS en betaalde het 647 miljoen dollar om wereldwijde rechtszaken te schikken.

In 2014 was er opnieuw een schandaal. Na een als slordig omschreven proef, waardoor een derde van de deelnemers afhaakte vanwege bijwerkingen, bleek uit resultaten gepubliceerd in het American Journal of Psychiatry dat het middel een veelbelovende behandeling was.

Dan is er GlaxoSmithKline, bij zijn vijanden bekend als GSK.

GSK is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en als het broodroosters zou maken, zou je volgens mij nooit een broodrooster van hen kopen.

In 2014 kreeg GSK bijvoorbeeld een boete van 490 miljoen dollar opgelegd door China, nadat een Chinese rechtbank het bedrijf schuldig had bevonden aan omkoping.

De rechtbank gaf het voormalige hoofd van GSK’s Chinese operaties een voorwaardelijke gevangenisstraf en ze gaven ook voorwaardelijke gevangenisstraffen aan andere leidinggevenden.

In 2006 betaalde GSK 160 miljoen dollar voor claims van patiënten die verslaafd waren geraakt.

In 2009 betaalde GSK 2,5 miljoen dollar aan de familie van een driejarige die met ernstige hartafwijkingen was geboren. En in Canada overleed een vijfjarig meisje vijf dagen na een H1N1-griepprik en haar ouders klaagden GSK aan voor $4,2 miljoen. De advocaat van de ouders beweerde dat het middel snel en zonder deugdelijke tests op de markt was gebracht, omdat de federale regering grote druk op de Canadezen uitoefende om zich te laten inenten.

In 2010 betaalde GSK $1,14 miljard vanwege claims over een medicijn genaamd Paxil. En ze schikten voor $500 miljoen in rechtszaken over een medicijn genaamd Avandia.

In 2011 betaalde GSK $250 miljoen om 5.500 doods- en letselclaims te schikken en zette het $6,4 miljard opzij voor toekomstige rechtszaken en schikkingen met betrekking tot het medicijn Avandia.

In 2016 betaalde GSK in Canada 6,2 miljoen dollar uit.

In 2017 werd GSK veroordeeld tot het betalen van 3 miljoen dollar aan een weduwe.

In 2018 kreeg GSK te maken met 445 rechtszaken over een medicijn genaamd Zofran.

In 2012 pleitte GSK schuldig aan federale strafbare feiten, waaronder het verkeerd op de markt brengen van twee antidepressiva en het niet melden van veiligheidsgegevens over een geneesmiddel voor diabetes aan de FDA in Amerika. Het bedrijf gaf toe Paxil illegaal te hebben gepromoot voor de behandeling van depressie bij kinderen en stemde in met het betalen van een boete van 3 miljard dollar. Dit was de grootste schikking op het gebied van fraude in de gezondheidszorg in de geschiedenis van de VS. GSK trof ook een gerelateerde civiele schikking met het Amerikaanse ministerie van Justitie. De boete van 3 miljard dollar omvatte ook de civielrechtelijke boetes voor het onjuist op de markt brengen van een half dozijn andere geneesmiddelen.

Er zijn nog een paar andere dingen die u moet weten over GSK, dat nu blijkbaar helpt om 60 miljoen doses van het nieuwe Novavax-vaccin samen te stellen in zijn beroemde fabriek in Barnard Castle.

Ten eerste is GSK een van de best verdienende vaccinbedrijven ter wereld. En in 2010 waren er meldingen van narcolepsie in Zweden en Finland bij kinderen die het H1N1-vaccin tegen de Mexicaanse griep hadden gekregen. Naar verluidt werden niet alle veiligheidsproblemen openbaar gemaakt. Ik heb een rapport gezien waaruit blijkt dat in december 2009 voor elk miljoen doses van het vaccin 76 gevallen van ernstige ongewenste voorvallen waren gemeld, hoewel dit niet openbaar was gemaakt. Een artikel gepubliceerd in het British medical Journal in 2018 meldde dat GSK had opgemerkt dat `verder onderzoek nodig is om te bevestigen welke rol Pandemrix kan hebben gespeeld in de ontwikkeling van narcolepsie bij de betrokkenen.’

De schrijver van het BMJ-artikel merkte op: `Nu, acht jaar na de uitbraak, komt er nieuwe informatie uit een van de rechtszaken naar voren dat, maanden voordat de narcolepsiegevallen werden gemeld, de fabrikant en volksgezondheidsfunctionarissen op de hoogte waren van andere ernstige bijwerkingen die in verband met Pandemrix waren gelogd’.

Ten tweede, Sir Patrick Vallance, is de Chief Scientific Adviser in het Verenigd Koninkrijk en, naar ik vermoed, een sleutelfiguur bij de aanpak van het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk en de plannen voor een vaccin. Vallance werkte tussen 2006 en 2018 voor GSK. Tegen de tijd dat hij GSK verliet, was hij lid van de raad van bestuur en het corporate executive team. Alle boetes en dergelijke die ik heb opgesomd, vonden plaats terwijl Vallance werkzaam was als leidinggevende bij GSK.

  Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachten

Deze experimentele injecties worden nu getest op jonge kinderen en zelfs zuigelingen. Waarom staan we deze waanzin toe?

Er is sprake van dat kinderen in het VK in augustus hun prikken zullen krijgen en de meeste moeders zeggen dat zij hier enthousiast over zijn.

Ziektekosten- en levensverzekeringsmaatschappijen hebben echter gezegd dat zij niet zullen uitkeren voor sterfgevallen en kwetsuren als gevolg van de covid-19 injecties omdat het om experimentele injecties gaat. Voor een keer, geef ik ze geen ongelijk. En, zoals ik al eerder zei, sommige gevaccineerde leraren hebben blijkbaar te horen gekregen dat ze niet meer aan het werk mogen.

Maakt het woord `experimenteel’ niemand meer wat uit? Herinnert niemand zich het Golfoorlog syndroom? Hoeveel soldaten zijn gedood door het antraxvaccin? Elke kritiek op vaccins en vaccinatie wordt afgedaan als gerucht, speculatie en toeval.

Geneesmiddelenbedrijf Johnson and Johnson is in verband gebracht met klinische proeven bij pasgeborenen, zuigelingen en zwangere vrouwen. Ik vind het echt moeilijk te geloven dat dit gebeurt. Toch zullen de BBC en de rest van de rottige media ongetwijfeld enthousiast zijn en vergeten te vermelden dat J&J 3,9 miljard dollar opzij heeft moeten zetten na rechtszaken in verband met het in de handel brengen van met asbest verontreinigd babypoeder.

En dan was er in 2019 nog $8 miljard aan bestraffende schadevergoedingen nadat het bedrijf verzuimde te waarschuwen dat een van zijn medicijnen kon leiden tot borstgroei bij jongens. En $2,2 miljard aan civiele en strafrechtelijke boetes voor hetzelfde medicijn. En een enorme miljoenenveroordeling nadat het bedrijf een rol speelde in de opiodencrisis.

Toch hoeft J&J zich nu geen zorgen te maken. Particulieren kunnen de fabrikanten van covid-19 vaccins niet aanklagen als er iets misgaat.

Uiteraard zijn de Medicines Health Regulatory Authority en Public Health England het beide eens met de Britse regering en houden zij vol dat er geen noemenswaardige bijwerkingen zijn geweest van de covid-vaccins.

Ik ben niet verbaasd. Beide organisaties hebben enorme sommen geld ontvangen van de Bill and Melinda Gates Foundation, die een enorm belang heeft in vaccinproducenten.

Is het je opgevallen hoeveel verbazingwekkende toevalligheden er tegenwoordig zijn? Duizenden mensen sterven kort na de vaccinatie en ze worden allemaal afgedaan als dood door toeval. Er is een pandemie van toevalligheden.

Bill en Melinda zullen ongetwijfeld verheugd zijn te horen dat Pfizer verwacht 15 miljard dollar, of een kwart van zijn totale inkomsten, te genereren uit de verkoop van zijn covid-19 prik. Bovendien zegt Pfizer te verwachten dat er een langdurige behoefte zal zijn aan covid-19 injecties om nieuwe varianten te bestrijden en afnemende immuunreacties te stimuleren.

De Bill en Melinda Gates Foundation heeft ook financiële banden met Moderna, natuurlijk. En dat moet leiden tot meer winst. Het bedrijf denkt naar verluidt dat de omzet in 2021 bijna 19 miljard dollar zal bedragen. (In 2019, pre covid, maakte Moderna verlies)

De baas van AstraZeneca kreeg in 2020 15,4 miljoen pond betaald (waarvan ruim 13 miljoen pond aan bonussen) maar hij hoeft niet al te teleurgesteld te zijn want het bedrijf heeft aangekondigd dat hij in de toekomst meer betaald zal krijgen. Ik heb me laten vertellen dat er mensen bij de BBC zijn die niet zoveel verdienen, hoewel de meeste parlementsleden zoveel schijnen te verdienen met het verkopen van mondkapjes, handschoenen en ontsmettingsmiddelen dat ze niet zouden bukken om 15 miljoen pond op te rapen.

En dan zijn er nog de huisartsen – al die vriendelijke en enthousiaste artsen die iedereen die stil wil blijven zitten met plezier prikken.

Ik documenteer al tientallen jaren de manier waarop de farmaceutische industrie de medische wereld heeft omgekocht – en daardoor vijanden heeft gemaakt met hoge posities. Mijn eerste boek The Medicine Men, gepubliceerd in 1975, ging over de manier waarop de farmaceutische industrie het medisch establishment controleert.

De grote vaccinproducenten geven natuurlijk voortdurend enorme bedragen uit om artsen over te halen hun producten voor te schrijven. Veel artsen krijgen hoge vergoedingen om te spreken op conferenties of om hun naam te verbinden aan artikelen in tijdschriften en magazines.

Maar de traditionele omkoping en corruptie is vandaag niet het enige probleem.

Huisartsen in het VK ontvangen ongeveer 12,58 pond voor elke injectie met covid-19 (dat is tweemaal het gebruikelijke tarief voor een vaccinatie – vermoedelijk om eventuele tegenstanders af te kopen) en aangezien vaak twee prikken worden aanbevolen, is dat 25 pond plus nog eens 30 pond als de prik moet worden toegediend aan iemand in een verzorgingstehuis.

Dus, reken het zelf maar uit.

De gemiddelde huisarts heeft 2.000 tot 3.000 patiënten en als hij 2.000 dubbele prikken geeft, staat er dus 50.000 pond op de bankrekening van elke arts.

Bovendien zijn er voor het najaar al booster-prikken gepland en ik twijfel er niet aan dat de injecties meerdere malen per jaar herhaald zullen moeten worden. Dat zou dus een bonus van 100.000 tot 150.000 pond per jaar kunnen zijn voor het verzwijgen van alle verdenkingen, bedenkingen en bijwerkingen.

Oh, en de meeste artsen zullen het injecteren niet echt hoeven te doen. Verpleegsters en zorgassistenten (grotendeels betaald door de NHS) zullen het eigenlijke werk doen.

Dus, nu kunt u stoppen met u af te vragen waarom dokters zich niet uitspreken en protesteren tegen al dit misplaatste enthousiasme voor experimentele en volkomen onnodige prikken. Ofwel zijn ze dom, ofwel houden ze meer van het geld dan van hun patiënten.

De medische wereld is, net als de media, omgekocht en wordt zeer goed betaald voor haar stilzwijgen. Degenen onder ons die de waarheid vertellen, zijn daarentegen eindeloos voorgelogen en hebben absoluut geen kans gekregen om met de leugenaars en de bedriegers over de waarheid te debatteren.

Zoals met alles in de covid-19 hoax, draait het allemaal om macht en geld.

Macht en geld. Geld en macht.

En het is belangrijk te onthouden dat zij misschien al het geld hebben, maar dat als we het goed gebruiken, wij alle macht hebben.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Definitief, onweerlegbaar bewijs dat de Covid-19 Pandemie nooit heeft bestaan

Vorig artikelNieuw rapport werpt licht op het Doomsday Vaccin
Volgend artikelDenemarken gaat asielzoekers naar migrantenkampen in Rwanda sturen – overeenkomst getekend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in