Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten

1
Op deze gruwelijke afbeelding is te zien hoe menselijk haar groeit op de ratten en muizen uit de hoofdhuid van geaborteerde foetussen, bron: Nature.

Het federale gezondheidsagentschap dat geleid werd door Dr. Anthony Fauci, nu de belangrijkste medische adviseur van de Biden-regering, heeft meer dan 400.000 dollar uitgegeven aan de financiering van verschillende experimenten waarbij de scalpen van geaborteerde foetussen werden geënt op levende muizen en ratten.

Het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), waaraan Fauci sinds de jaren tachtig leiding heeft gegeven, heeft een tiental onderzoekers aan de Universiteit van Pittsburgh gefinancierd, waarvan hun bevindingen in september jl. in het tijdschrift Nature werden gepubliceerd.

Volgens het wetenschappelijk tijdschrift met de titel “Development of humanised mouse and rat models with full-thickness human skin and autologous immune cells”, hadden de experimenten tot doel de aanleg van de menselijke huid voor het ontwikkelen van infecties vast te stellen met behulp van “modellen” van muizen en ratten.

De experimenten omvatten “transplantatie van menselijke foetale huid” om “een platform te bieden voor het bestuderen van menselijke huidinfecties”.

De onderzoekers schreven dat de “menselijke huidweefsels” die in de experimenten werden gebruikt, afkomstig waren van “de hoofdhuid en het dorsale gedeelte” van “donoren”, dat wil zeggen foetussen die werden geaborteerd.

Fauci en zijn gezondheidsagentschap hebben meer dan 400.000 dollar uitgegeven aan de financiering van experimenten waarbij de hoofdhuid van geaborteerde menselijke foetussen op ratten en muizen werd geënt, bron: Nature.

Een bron, The American Spectator, schrijft dat de geaborteerde baby’s, die voor de experimenten werden gebruikt, afkomstig waren van het Magee-Women’s Hospital en de University of Pittsburgh Health Sciences Tissue Bank. Men kan zich afvragen of de moeders van deze baby’s zich ervan bewust zijn dat hun overleden kinderen worden gebruikt in deze verontrustende experimenten.

De onderzoekers schreven: “Menselijke foetale huid van volledige dikte werd bewerkt door het verwijderen van overtollig vetweefsel dat aan de onderhuid vastzat, en vervolgens over de ribbenkast geënt, waar de huid van de muis eerder was weggesneden”.

Bovendien transplanteerden de onderzoekers het lymfoïde weefsel en de hematopoietische stamcellen van de lever van dezelfde foetus, zodat de knaagdier-modellen werden gehumaniseerd met organen en huid van hetzelfde kind.

  Britse regering zet de uitrol van het COVID-19 vaccin voor kinderen van 5 tot 11 jaar stop na een stijging van 22% van het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep sinds de NHS met de inenting is begonnen

De “volledige foetale huid” was afkomstig van foetussen die in het Magee-Women’s Hospital werden geaborteerd bij een zwangerschapsduur van 18 tot 20 weken. Volgens het tijdschrift was er met 12 weken menselijk haar te zien op de muizen: “In de hoofdhuidtransplantaten is fijn menselijk haar te zien dat lang en donker groeit, omgeven door de korte witte haren van de muis”.

In een samenvatting merkten de onderzoekers op:

“De menselijke huid biedt de eerste lijn van gastheer bescherming tegen omgevingsletsel en gastheer verdediging tegen ziekteverwekkers. Verscheidene opkomende ziekteverwekkers, waaronder meticillineresistente Staphylococcus aureus (CA-MRSA), richten zich op de huid voor infectie en ziekte. Ook door vectoren overgedragen infectieziekten, zoals de ziekte van Lyme en knokkelkoorts, worden overgedragen via inoculatie in de huid door respectievelijk teken en muggen. Interacties tussen keratinocyten, huidfibroblasten en cutane immuuncellen zijn betrokken bij het op gang brengen van de systemische immuunrespons en het afremmen van de replicatie van ziekteverwekkers en de verspreiding naar andere plaatsen van replicatie. De huid is dus een ideaal vaccinatiedoelwit voor het opwekken van immuniteit tegen verschillende ziekteverwekkers, zoals blijkt uit de ontwikkeling van verschillende nieuwe, op de huid gerichte vaccintechnologieën, waaronder intradermale vaccins met huidpatches”.

De onderzoekers voegden eraan toe:

“Ratten zijn een belangrijke modelsoort voor langetermijnstudies (langer dan een jaar); daarom worden gehumaniseerde rattenmodellen die menselijke huid, menselijke immuuncellen en menselijke lymfoïde structuren combineren, onderzocht voor gebruik in langetermijn in vivo studies van menselijke huid-immuuninteracties”.

Het alternatieve nieuwsblog justthenews.com meldt dat de onderzoekers die betrokken waren bij de experimenten niet reageerden op verzoeken om commentaar, en het NIAID en Fauci niet hebben gereageerd op vragen over de financiering van het project, evenals “hoe vaak het NIAID projecten financiert waarbij gebruik wordt gemaakt van geaborteerde foetale resten”.

Volgens de federale uitgavenregistraties heeft het bureau van Fauci tussen 2018 en 2019  430.000 dollar aan financiering verstrekt aan het verontrustende onderzoeksproject.

  Arts bij Tucker Carlson Today: "Er is iets vreselijk mis in de wereld"

Het twijfelachtige onderzoek, dat vorig jaar werd gepubliceerd, kreeg heel weinig aandacht “buiten pro-life kringen”, bericht justthenews.com. Bovendien werd het onderzoek genoemd tijdens een wetgevende hoorzitting van de staat Pennsylvania over foetaal onderzoek en experimenten, die eerder deze maand plaatsvond.

Tijdens de hoorzitting stelde David Daleiden, een pro-life activist en undercover onderzoeksjournalist die bekend staat om zijn onthullingen, in geheim opgenomen video’s van leidinggevenden van Planned Parenthood die praten over de uitwisseling en mogelijke kansen voor het verkopen of kopen van foetale lichaamsdelen, het onderzoek aan de kaak. Tijdens zijn getuigenis beschuldigde Daleiden de wetenschappers van “het scalperen van 5 maanden oude geaborteerde foetussen en het enten van hun scalpen op de rug van lab ratten”, meldt dailyexpose.co.uk.

Het is ongelooflijk bedenkelijk en verontrustend dat deze menselijke experimenten plaatsvinden, vooral op de lichamen van geaborteerde foetussen, en dat alles gefinancierd door Fauci, tot wie vele regeringen en de media over de hele wereld zich wenden voor Covid begeleiding.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNAVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse artsen sturen open brief waarin ze hun ernstige bezorgdheid uiten over het voorstel om kinderen COVID-19 vaccin te geven – “onverantwoordelijk, onethisch, onnodig”
Volgend artikelNa invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Josef Mengele zou dat soort experimenten prachtig gevonden hebben !!
    Kan de “wetenschap” nog verder zinken ??
    Walgelijk stel idioten !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in