De mRNA-vaccins hebben gefaald. Aanwijsbaar. Onweerlegbaar. De risicoschattingen die de Centers for Disease Control vrijgeven zijn gepolitiseerde rotzooi, gebaseerd op ziekenhuis- en staatsgegevens die opzettelijk het aantal gevaccineerde Amerikanen onderschatten die in het ziekenhuis zijn opgenomen of gestorven zijn, schrijft Alex Berenson.

De ruwe cijfers uit andere landen zijn veel betrouwbaarder – en consequenter. Zij tonen aan dat zes maanden na de injectie het basisvaccin met twee doses mRNA geen bescherming biedt tegen Omicron en het risico zelfs kan vergroten. Dit falen beperkt zich niet alleen tot infectie, maar ook tot ernstige uitkomsten zoals ziekenhuisopname.

Boosters verhogen de bescherming, maar de verhoging is tijdelijk. Erger nog, een vierde dosis blijkt minder extra bescherming te bieden dan een derde en vervaagt sneller.

In het beste geval – het allerbeste – lijken de injecties in 2021 een paar maanden van een valse dageraad te hebben gekocht, tegen een prijs die nog steeds stijgt.

De realiteit van de mislukking van de mRNA-prik is zeer onaangenaam voor de regeringen en de gezondheidsbureaucraten.

Zij hebben de afgelopen 18 maanden besteed aan het aanprijzen en soms verplicht stellen van deze injecties, met de actieve hulp van de bedrijfs- en social media. De laatste maanden, nu de mislukking steeds duidelijker wordt, hebben zij maatregelen genomen om de klap op te vangen:

Het pushen van boosters, die het probleem tijdelijk verbergen – met onduidelijke kosten op lange termijn;

het beperken van gegevens over ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder gevaccineerden, die zij vroeger graag verstrekten;

en vooral, de hoop dat het antivirale geneesmiddel Paxlovid, de immuniteit voor vroegere infecties, en de betrekkelijke mildheid van Omicron het aantal sterfgevallen laag zouden houden, zelfs wanneer het aantal infecties en ziekenhuisopnamen omhoogschoot.

  Canadese arts neemt ontslag wegens gedwongen vaccinaties, zegt dat 80% van de spoedeisende hulp patiënten met mysterieuze problemen beide prikken hadden gehad

Die derde weddenschap leek het grootste deel van de lente 2022 te werken.

Maar opnieuw werkt het virus niet mee.

De nieuwe subvarianten van Omicron ontsnappen vrijwel onmiddellijk aan de bescherming van vaccins en zijn minstens even virulent als vroegere Omicron-varianten. De infecties gaan de hoogte in. Ondanks het feit dat veel tests thuis worden gedaan en niet worden gemeld, zijn de gemelde positieven sinds half juni bijna verdubbeld. Zij zijn hoger dan op enig moment in de epidemie, behalve tijdens de winterpiek van Omicron.

Het aantal sterfgevallen blijft laag – ten dele omdat veel regeringen hun regels inzake het melden van Covid-sterfgevallen hebben aangescherpt – maar het is vrijwel zeker dat zij aanzienlijk zullen stijgen. Een van de kernwaarheden van de epidemie is dat het aantal sterfgevallen achterloopt. Wanneer het aantal gerapporteerde gevallen stijgt, volgen de sterfgevallen uiteindelijk.

Even opvallend is dat het sterftecijfer door alle oorzaken – dat wil zeggen het sterftecijfer door Covid EN door andere oorzaken – extreem hoog blijft in de sterk gevaccineerde landen. In Europa, dat over goede en tijdige gegevens over sterfgevallen beschikt, ligt de gerapporteerde oversterfte nu voor het derde jaar op rij ver boven het gemiddelde.

Deze tendens druist in tegen de verwachtingen van demografen en deskundigen op het gebied van infectieziekten twee jaar geleden. Zij voorspelden publiekelijk dat het sterftecijfer snel weer normaal zou worden naarmate Covid zich uitbreidde – aangezien het coronavirus zich over het algemeen richtte op een klein aantal mensen die bijna aan het eind van hun leven waren.

  Een begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werkt

In plaats daarvan is de ziekte niet weggegaan, en het aantal sterfgevallen buiten Covid is hoog.

Erger nog, onder jonge Europeanen is de gerapporteerde oversterfte dit jaar trendmatig hoger dan in 2020 of 2021. Vóór de algemene invoering van de vaccins, medio 2021, had Europa GEEN oversterfte onder mensen jonger dan 45 jaar. Nu is dat wel het geval.

Als u uw ogen goed dichtknijpt, kunt u andere verklaringen voor deze crisis vinden dan de mRNA-vaccins – uitgestelde gezondheidszorg of een terugkeer naar riskant gedrag.

Maar geen enkele daarvan is even logisch als de voor de hand liggende verklaring. En geen ervan strookt met wat de regeringen en de media beloofden op die maandagmorgen in november 2020, toen Pfizer en BioNTech de eerste resultaten van hun klinische proef met BNT162b2 bekendmaakten.

De vaccins zijn mislukt. Ze waren een gewaagd experiment, maar ze hebben ons in de steek gelaten.

Nu stellen wij hen teleur, door erop aan te dringen dat zij moeten doen wat zij niet kunnen, en de risico’s die zij voor ons allen inhouden te vergroten. Vooral de drang naar boosters moet vandaag ophouden.

Waar Covid ook heen gaat – en dat weten we op dit moment nog niet – de mRNA injecties zullen geen rol spelen bij het beëindigen ervan. Zij zijn een deel van het probleem, niet van de oplossing.

Het is tijd, ver over tijd, om de waarheid toe te geven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een bericht aan de ontwaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

  Drie dingen die vorig jaar als "gevaarlijke desinformatie" werden beschouwd en nu algemeen als waarheid worden aanvaard

Lees meer over:

Vorig artikelHoe Russische functionarissen de draak steken met Westerse politici
Volgend artikelWij weinigen, wij gelukkigen, wij band of brothers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hallo Alex Berenson, slimme jongen van de NYT, jij kan toch ook lezen wat de ingredienten van de Pfizer gifspuit doen? Haal er wat wetenschappelijke artikelen bij, en lees ze eens.

  Dit experiment is om de mens fundamenteel te veranderen, genetisch te veranderen, om zijn bewustzijn te verlagen. Dat gaat gepaard met allerlei lichamelijke verslapping, inclusief het immuunsysteem en de fertiliteit. Je kan middels de ingredienten ook achterhalen waar de gifspuit mRNA precies op acteert, en hoe dat in verband staat met je lichamelijk welzijn – ook daar is wetenschappelijke literatuur over te vinden. Verdiep je eens.

  Dus. Laten we nog maar een tijdlang de kop in het zand houden, en met zijn allen net doen of het er om gaat dat mensen constant ingespoten moeten worden voor de eoa ‘pandemie’ en killer ‘virus’. (En ja, ingespoten moeten ze, want het experiment om je DNA te veranderen, loopt nog een tijdje; dat is nog lang niet klaar. Maar het heeft niks te maken met een ‘pandemie’.)

  https://zonderreden.substack.com/p/consciousness

  Maar mensen vreten toch alleen maar waar de kuddeleiders ook van vreten. Of het nou de machtshebbers zijn of de oppositie. Wie het hardst blert, die wordt gevolgd. De ‘virus’ sekte onder de ‘vaccin’ oppositie is ook nog steeds behoorlijk groot. En zo wordt alles systematisch vernield, dus ook mede door de oppositie. Geloof maar lekker in de fabeltjes en zoek het uit…

 2. Rot toch op met die onderzoeken. Dat weten we nu wel eens. Heeft totaal geen zin meer.
  En falen doen ze niet, ze doen prima waar ze voor bedacht zijn en dat is de mensen ziek maken, vermoorden en in een transhumaan iets veranderen. Alleen om dat laatste rond te krijgen moeten de mensen wel steeds minimaal 2 shots per jaar nemen.
  Het wordt tijd dat we de schuldigen te grazen gaan nemen.
  Ga dan onderzoeken of er een mogelijkheid is geinjecteerde mensen weer gezond te maken.

 3. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in