© Braňo op Unsplash

Een nieuwe studie van wetenschappers in Hangzhou, China onthult dat de antilichamen die zich richten tegen het spike-eiwit van Covid-19 zich keren tegen het immuunsysteem van de gevaccineerde en lichaamsweefsels aanvallen, en dit is geëvalueerd voor alle drie van de “noodgoedkeuring” Covid-19 vaccins – Moderna, Pfizer en J&J. Deze aanval wordt niet alleen door het experimentele vaccin in gang gezet, maar ook door het virus. Met andere woorden, als je krijgt Covid-19 vaccin krijgt, krijg je nog steeds Covid, en zowel de prik als het virus zorgen ervoor dat je nieuw geïnjecteerde spike-eiwit antilichamen je eigen lichaamsweefsels aanvallen en vernietigen, inclusief vitale organen die je nodig hebt om te overleven en om infecties te bestrijden, bericht S.D. Wells.

Wat is erger, het virus krijgen of het zogenaamde preventieve middel?

Dit is wat er gebeurt als u de fatale Covid-19 prik krijgt. Door een ziekteverwekkend virus worden antilichamen aangemaakt die zich uiteindelijk binden aan uw longcellen, zowel de beschadigde als de gezonde. Deze antilichamen die zich binden aan menselijke longcellen kunnen auto-immuunschade veroorzaken, en twee van de door de Chinese onderzoekers geteste antilichamen binden zich sterk aan zowel gezonde als beschadigde cellen.

In dierproeven bonden dezelfde twee antilichamen, die zich aan de menselijke longcellen binden, zich aan de dierlijke longcellen en richtten UITERSTE SCHADE aan in de weefsels van de muizen en hun jongen. Het antilichaam dat de gezonde menselijke longcellen aanviel, ook bekend als REGN10987, doodde bijna 50% van de muizen in de studie. Dat is bijna de helft van de dieren, en deze muizen hebben 96% hetzelfde DNA als mensen.

Dr. Coleman: Erger dan uw ergste nachtmerrie: De Grote Reset komt elke dag dichterbij

Weten artsen dit? Nee. Worden toekomstige proefpersonen van Covid-vaccinaties (mensen die Covid-vaccinaties krijgen) hiervoor gewaarschuwd? Nee. De mainstream media zullen dit volledig uit het nieuws weren. Vooral zwangere vrouwen over de hele wereld zouden van dit onderzoek op de hoogte moeten zijn en er aandacht aan moeten schenken. Het is hun recht om dat te weten.

Aanbidders van de westerse geneeskunde praten graag over hoe geweldig vaccins werken om antilichamen te produceren, maar antilichamen kunnen ook de longen, het hart en de hersenen aanvallen, niet alleen de ziekte.

Mensen met een ernstig geval van Covid-19 hebben ook auto-immuun antilichamen die gericht zijn tegen het immuunsysteem, de bloedvaten, de hersenen en het hart. Als u berichten hebt gezien over gevaccineerde mensen die aan myocarditis leden en vervolgens toch Covid opliepen, dan is dit uw verklaring.

De CDC, Fauci, en alle andere talking heads aan de top van het industriële complex van vaccins, herhalen altijd dezelfde leugenachtige mantra over “veilige en effectieve” vaccins, maar een echte blik op de wetenschap onthult dat onderzoekers al lang weten hoe bepaalde eiwitten waar onze antilichamen zich op vastzetten, kunnen worden gevonden in onze eigen cellen, in plaats van in het virus.

Antilichamen kunnen voor de gek worden gehouden door cellen of ziekteverwekkers die op onze natuurlijke cellen lijken of deze nabootsen. De enige echt “veilige en effectieve” vaccins zijn vaccins die de ziekteverwekkers doden zonder zich aan de weefsels en reinigende organen van uw lichaam te binden. Dat zien we niet bij de vaccins van vandaag, vooral niet bij de Covid-vaccins. De spike-eiwitten verstoppen de bloedvaten en dringen de organen binnen, terwijl de mRNA-technologie uw cellen opdraagt er steeds meer te maken.

Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?

Het spike-eiwit is niet ongevaarlijk. De fabrikanten van het Covid-vaccin willen iedereen doen geloven dat dit slechts onschadelijke kleine fragmenten zijn die het lichaam ertoe aanzetten antilichamen te maken die klaar staan om het SARS-CoV-2-virus aan te vallen en te doden, en de gevolgen te beperken, maar dat is allemaal een leugen.

Artsen komen erachter dat er miljarden en soms biljoenen spike-eiwitten in het bloed van hun patiënten zitten als gevolg van de Covid-prikken, hetzij door injectie van een lading (J&J-prikken) of door mRNA (Pfizer- en Moderna-prikken) die ze in het lichaam aanmaken. Een internationaal team van onderzoekers publiceerde onlangs een studie in het vaktijdschrift Circulation Research en onthulde aan de wereld dat spike-eiwitten schade kunnen toebrengen aan de endotheelcellen die de binnenbekleding vormen van bloedvaten, met inbegrip van slagaders, aders en haarvaten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil “reactieve vaccinatie” invoerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel23.252 DODEN 2.189.537 GEWONDEN (50% ernstig) na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie
Volgend artikelPerfide resultaat van 100% vaccinatiegraad: Vergelijking met de ongevaccineerden verhinderen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Probleem is dat diegenen die dit moeten weten, dan wel er onderzoek zouden moeten doen, zich hiervoor volledig afsluiten.
  De gewone man die aangewezen is op de msm zal dus ook niets over vernemen. Bewust gemanipuleerd zodat deze zich ook niet kan verweren.

 2. Warom wordt op deze site eea nog steeds aangeduid met een ziekteverwekkend virus mbt covid.
  Er is geen virus aangertoond tot dusver, nergens ter wereld!!
  Heel vreemd van jullie, die zich steeds beroepen op de correctheid van de inhoud.

 3. Een gezond mens laat zich niet in met het vaccin ik dus ook beslist niet.
  ls het later als griep vaccin wordt ingezet weiger ik dat ook.
  Mijn vrouw draag veelal een mondkapje in winkels en heeft erg veel last de afgelopen 3 – 4 weken met ernstig hoesten? Ze heeft ook last van astmatische aandoening hoge bloeddruk en angst neurose.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in