Filip bossuyt uit Kortrijk, België (CC BY 2.0), via Wikimedia Commons

Nog een letterlijk baanbrekend vaccinatiesucces uit de categorie “bedankt voor niets”: zonder medische noodzaak volgde ook de Belgische profwielrenner Greg Van Avermaet de oproep van de verlossende vrijheidsinjectie – met fatale gevolgen: Sinds zijn vaccinatie door Pfizer/Biontech lijdt de atleet aan enorme stoornissen van het immuunsysteem. “Mijn topvorm is weg,” klaagt Van Avermaet nu. De man had gewaarschuwd kunnen zijn, bericht Report24.news.

Wat aanvankelijk klonk als een zoektocht naar een schuldige voor zijn teleurstellende eindresultaat in de tijdrit van de Ronde van de Benelux, waar Van Avermaet slechts als 104e eindigde, wordt volgens de wielrenner duidelijk gestaafd door testgegevens: Na zijn Coronavaccinatie, bleek zijn immuunsysteem volledig vernietigd te zijn. “Mijn lichaam vecht tegen een onbekende vijand en dat is waarschijnlijk het vaccin,” vertelt Van Avermaet aan de krant “Het Nieuwsblad“: “Ik zal de komende dagen enkele artsen raadplegen en hun advies opvolgen. Als dat betekent dat we niet meer racen, dan is dat maar zo. Op deze manier heeft het wereldkampioenschap geen zin.”

De prof heeft zich kort voor de Tour de France in het begin van de zomer laten inenten. Maar er ontstonden al snel problemen: Hoewel hij zijn slaap- en eetritme behield en gewoon trainde, daalde zijn prestatievolume aanzienlijk. Hij deed het slecht in de Tour de France begin juli. Nu de flop bij de Benelux Tour. “Met mijn normale vorm zou ik in deze tijdrit in de top 20 geëindigd zijn,” zegt de competitieve atleet. “Het komt door het vaccin.” Ook collega’s zien het zo: het is “triest dat dit een groot atleet als Greg van Avermaet heeft moeten overkomen”, citeert het Zwitserse nieuwsportaal “Uncutnews.ch” de programmamaker en oud-wielrenner Flavio Pasquino.

  Ze moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de "onverklaarbare sterfgevallen?

Ook parlementslid Gideon van Meijeren van de Nederlandse FVD heeft zich over de zaak uitgelaten, aldus het portaal: “Weer een gezond iemand die vatbaar was voor propaganda en in de val is gelopen. Hij werd wijsgemaakt dat het een goed idee was om zich te laten injecteren met experimentele gentherapie.” En ook Avermaets advocaat Michael Verstraeten laat zich horen: “Zolang de overheid weigert correcte, gecontroleerde cijfers over bijwerkingen te geven, ondermijnt het tegenstrijdige anekdotische bewijs met mensen die getroffen zijn door Covid en mensen die getroffen zijn door bijwerkingen, de geloofwaardigheid van het beleid!”

Ondanks al zijn wroeging kan de beroepsrenner tenminste blij zijn dat hij geen ergere schadelijke gevolgen van de vaccinatie heeft ondervonden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPerfide resultaat van 100% vaccinatiegraad: Vergelijking met de ongevaccineerden verhinderen
Volgend artikelZou de mensheid echt gedecimeerd moeten worden door vaccinatie? 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Klein tikfoutje in het artikel:
    “Gideon van Mijeren van de Belgische FVD”
    Moet natuurlijk zijn:
    “Gideon van Mijeren van het Nederlandse FvD”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in