Oekraïne is de laatste in een reeks van ongelukkige militaire avonturen die de geloofwaardigheid van Amerika in de wereld heeft uitgeput, vooral wat betreft de Amerikaanse militaire superioriteit. (Denk: Ruslands Kinzhal hypersonische raket.) Die mislukking zal vele onverwachte gevolgen hebben, Howard Kunstler legt uit.

“Wanneer we zien hoe de weinige waarheidsverkondigers die de sterren van hun organisaties zijn, overboord worden gezet – Tucker Carlson van Fox News, Matt Taibbi van Rolling Stone, Glenn Greenwald van The Intercept, James O’Keefe van Project Veritas… moeten we onder ogen zien dat er een georganiseerde samenzwering is om de waarheid te onderdrukken.” – Paul Craig Roberts

Het vreemde deel dat de nieuwsmedia u niet vertellen over de Derde Wereldoorlog is dat de grootste vijand van Amerika in deze strijd… de Amerikaanse regering zelf is! Amerika lijkt op die gek op straat die zichzelf voor het hoofd slaat. Hoe verklaar je anders deze epische daad van nationale zelfvernietiging?

Het “Joe Biden”-regime “komt op voor onze democratie” door te proberen alle openbare uitingen over wat het doet in de wereld en hoe het zijn eigen burgers behandelt, het zwijgen op te leggen. Ondertussen brokkelt het hele bouwwerk van het Amerikaanse leven af en u wordt geacht niet te merken dat het gebeurt. Het grappige is dat de Democratische Partij denkt dat dit een verkiezingsstrategie is. Het grappigste van alles is dat we überhaupt de moeite nemen om verkiezingen te houden.

U begrijpt dat “Joe Biden” slechts doet alsof hij zich opnieuw kandidaat stelt voor het presidentschap, net zoals hij de afgelopen twee jaar slechts deed alsof hij president was. Moeten we bijvoorbeeld geloven dat de oude zombie een fervente maoïst is geworden? Of dat hij überhaupt een bekende gestructureerde politieke filosofie volgt, anders dan het innen van cheques die gunstzoekers uit alle landen zijn kant op sturen? Joe Biden doet alsof hij zich verkiesbaar stelt – hoe absurd dat ook lijkt – omdat zijn handlangers weten dat alleen een titanische pretentie van politieke kracht de onthulling van de geweldige criminaliteit van zijn familie en de val van iedereen die aan die kar is gekoppeld, kan voorkomen.

  Europa in PANIEK: Stroomonderbrekingen zijn onvermijdelijk tenzij Europa ROEBELS vindt

Tot zover het grappige. Het punt is bereikt dat we niet meer lachen. Het is nu alleen nog de vraag hoe het onheil uitpakt. Er zijn nog zoveel andere delen en ze lopen allemaal uit de hand op de meest rampzalige manier. Het Oekraïne-project is een groot onderdeel. Het was buitengewoon dom om daar een oorlog uit te lokken en de partij die wij steunden, het nazi-achtige Zelenski-regime, heeft al verloren. U weet het alleen niet omdat de Amerikaanse nieuwswereld een lachertje is voor het Westerse publiek. Het rapporteert niets op een eerlijke manier.

Oekraïne is de laatste in een reeks van ongelukkige militaire avonturen die de geloofwaardigheid van Amerika in de wereld heeft uitgeput, vooral wat betreft onze militaire superioriteit. (Denk: Ruslands Kinzhal hypersonische raket.) Er zullen veel onverwachte gevolgen van die mislukking zijn. Een daarvan zal het uiteenvallen van de NAVO zijn, die slechts een vals front is geweest voor Amerikaanse militaire macht. Duitsland kan zich nog niet eens uit een plunjezak vechten met wat het heeft, en het is zogenaamd de leidende economische macht van Europa. De trieste waarheid is dat het geen enkele macht meer zal zijn zonder het goedkope Russische aardgas waarop het draaide, en later dit jaar zal Duitsland in paniek proberen zijn vreselijk beschadigde handelsbetrekkingen met Rusland te herstellen om dat aardgas te krijgen. Aangezien het de essentiële missie van de NAVO is om Rusland bij alles tegen te werken, zal dat het einde van de NAVO betekenen. Europa zal terugkeren naar wat het altijd is geweest: een gebied van kibbelende nationale belangen. Laten we hopen dat Europa niet opnieuw het slachthuis wordt dat het in de vorige eeuw was.

  Video's - Slag om Bakhmut: Ondanks superieure Oekrainse troepenmacht, blijven Wagner-strijders oprukken

De mislukking van het Oekraïne-project zou gemakkelijk een ineenstorting van het Europese banksysteem kunnen stimuleren, dat zich onmiddellijk zou uitbreiden naar het Amerikaanse banksysteem, omdat verplichtingen worden ontbonden en betalingen stoppen. Het netto-effect van dat alles is het verdwijnen van een heleboel kapitaal, waaronder het geld op bankrekeningen, het geld dat is geïnvesteerd in aandelen en obligaties, het geld dat is ondergebracht in pensioenregelingen, en het geld dat wordt beheerd door verzekeringsmaatschappijen. Zoals ik al eerder heb gezegd – het is de moeite van het herhalen waard – kun je op twee manieren failliet gaan: je kunt geen geld hebben, of je kunt geld hebben dat waardeloos is. Tijdens de “Joe Biden”-jaren zijn we gestaag de laatste weg ingeslagen, maar we staan op het punt om helemaal geen geld meer te hebben. Platzak zijn trekt de aandacht van de Amerikanen. En de eerste plaats waar ze zullen kijken is de partij die aan de macht is.

Meerdere schandalen hebben “Joe Biden” eindelijk ingehaald en ontsnappen aan het formidabele onderdrukkingsapparaat van de juridische afdeling van de Deep State. Procureur-generaal Merrick Garland is nu zelf rechtstreeks betrokken bij belemmering van de rechtsgang door een klokkenluider van de IRS. De beschuldiging luidt dat de heer Garland zich heeft gemengd in de zaak tegen Hunter Biden in het kantoor van de openbare aanklager in Delaware en daarover heeft gelogen tegen het Congres. Daarbovenop komt een nieuwe beschuldiging, met harde bewijzen (getuigenis van voormalig waarnemend CIA-directeur Mike Morell), dat minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken en nationaal veiligheidsadviseur Jake Sullivan als “Biden”-campagnefunctionarissen in 2020 eenenvijftig inlichtingenofficieren, waaronder vijf gepensioneerde CIA-directeuren, een valse brief hebben laten ondertekenen waarin de Hunter-laptop als een Russisch desinformatieproject wordt aangemerkt, terwijl ze wisten dat dit niet waar was. Dat kan worden aangemerkt als verkiezingsinmenging.

  Er is geen simpele oorlog in Oekraïne en de NAVO zit in de problemen

Dat is allemaal vrij nieuw nieuws. Het is al maanden bekend dat Rep. James Comer (R-KY), voorzitter van de House Oversight Committee, in het bezit is van bankgegevens waaruit blijkt dat meer dan honderd keer miljoenen dollars uit het buitenland zijn overgemaakt naar diverse rekeningen van de familie Biden. Ziet er niet goed uit. Het ziet er impeachable uit.

Bovendien melden waarnemers dat de komende weken meer dan tienduizend illegale immigranten per dag vanuit Mexico de VS zullen binnenkomen. Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid van Alejandro Mayorkas en het ministerie van Buitenlandse Zaken van de heer Blinken hebben afspraken gemaakt met internationale NGO’s die via de VN werken, om deze immigranten systematisch de grens over te loodsen en hen te voorzien van voorgekookte valse asieldocumenten. Deze week hebben senatoren Cory Booker (D-NJ) en Pramila Jayapal (D-WA) wetgeving ingevoerd om onbeperkte immigratie mogelijk te maken voor iedereen die beweert LBGTQ te zijn. Medesponsors van het wetsvoorstel zijn onder meer Elizabeth Warren en Bernie Sanders. Hoe is dit alles in hemelsnaam een herverkiezingsstrategie?

Dat is het niet. Als deze zaken niet worden berecht, wordt het een strategie voor een burgeroorlog.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Aan alle oorlogszuchtigen in de bewapeningswaanzin: Op naar Oekraïne met jullie!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland houdt zich niet aan door het Westen opgelegde “regels” – Poetin
Volgend artikelScott Ritter: “Oekraïne Overwinning Resolutie” – Een waanzinnig zelfmoordpact
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Wat ze gaan doen aan het eind is minimaal 2 nukes gooien zodat de bevolkingen zeggen : Dit nooit meer….En dan 1 wereld regering die omarmt wordt door de grote meute….Burger commerciële Luchtvaart laten ze zeer spoedig een paar uit de lucht vallen van bekende operators wegens (gebrek onderhoud) zogenaamd. Zodat de meute bang wordt om te vliegen…Tenminste, ik zie ze er voor aan. Ze nemen er de tijd voor deze smeerlappen.

 2. Tuurlijk gaan de systemen van alles dat ons heeft beroofd van geld, liefde, van vooruitgang en ontwikkeling tegen de vlakte.
  Dat moet. De stuiptrekkingen van hun stervenduur zijn aanstonds.
  De geboorteweeen van het nieuwe tegelijkertijd.
  Dus bidt een weile voor de vrede die jij wilt.

 3. Duitsland maakt zich internationaal ongeliefd en belachelijk. Nu hebben ze in het staatsroeptoeterblad der spiegel India beledigd. Racist cartoon India
  https://www.bbc.com/news/world-asia-india-65395860

  Meerdere kranten hebben hier internationaal op gereageerd. Duitsland doet aan economische internationale zelfmoord en sleept Europa mee in zijn val.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in