Een spiraal van waanzin heeft Europa in zijn greep. Mensen die net nog doodsbang waren voor een griepvirus, zijn nu opeens enthousiast over oorlog. Een systeem dat fantasieën van almacht heeft ontwikkeld door middel van Covid, beslist tegen de wil van de meerderheid. De betrokken mensen worden nergens wat gevraagd. Het is aan het imperium om te beslissen over lidmaatschap van militaire bondgenootschappen en bewapening. Het is tijd, om een einde te maken aan de oorlogszucht.

Wilt u lid worden van de NAVO? U wilt solidariteit met Oekraïne, de kleptocratie waar nazi’s aanvaardbaar zijn? U wilt Rusland vernederen en verslaan? Bent u politici, journalisten of gewoon zelfbenoemde deugmensen in een oorlogswaanzin en bewapeningswaanzin, en eist u lidmaatschap van de Navo en bewapening?

Doe dan uw helm en geweer op en rot op naar de bossen van de Donbass – Kadyrov en zijn Tsjetsjeense orks zullen u de ogen openen! schrijft Gerald Markel.

Het is ondraaglijk geworden, het is niet te geloven, en volgens mij zal het leiden tot de grootste volksopstand in Europa sinds – ja, sinds nooit. Het mediapakket van het Soros Project Syndicaat jaagt dag en nacht zijn oorlogsslogans in de hoofden van de mensen en drijft politici in heel Europa voor zich uit. De stapels leugens over de oorlog in Oekraïne ontmoeten de hersens van de zelfbenoemde deugmensen, gehersenspoeld door covidmanie en vaccinreligie. Een spiraal van waanzin overspoelt Europa en overstemt (nog) de gevolgen van de grootste crisistsunami ooit.

Het parlement van Finland en dat van Zweden hebben besloten tot de NAVO toe te treden – de toetsenbordhelden juichen. Oostenrijk moet zijn neutraliteit opgeven en onmiddellijk lid worden van de NAVO, klinkt het vrijmoedig uit de mond van hen die zich net doodgeschrokken zijn van een griepvirus! Er kan pas vrede en een wapenstilstand komen als Rusland en Poetin vernederd en militair verslagen zijn, schrijven de gekken die bij het laatste carnavalsfeest op de kleuterschool protesteerden tegen de plastic zwaarden van de als ridders verklede buurtkinderen!

  Poetin's dilemma

En vraagt iemand dat aan de jonge mannen die in de toekomst naar buitenlandse oorlogen moeten gaan?
Vraagt iemand dat aan de moeders en vaders, de broers en zussen en echtgenoten, de kinderen en vrienden die hun geliefden van het slagveld moeten zien terugkeren als lijken in plastic zakken?
Wie vraagt het aan het Russische volk in Oekraïne?
Oekraïne moet zijn territoriale soevereiniteit volledig herwinnen voordat er sprake kan zijn van vrede. Zo praten de cokesnuivende kleptocraten in Kiev, de krankzinnige politici in Brussel en de toetsenbordhelden van de Soros-media.
Vraagt iemand aan de Russischtalige bevolking in de Donbass, wier zonen, echtgenoten en broeders tegen hun eigen landgenoten strijden voor onafhankelijkheid en tegen onderdrukking door het regime in Kiev en de Asov-nazi’s, of zij zelfs maar bij Oekraïne willen blijven?
Heeft iemand er al over nagedacht hoe een vreedzame coëxistentie van de bevolkingen in de regio’s Donbass, Mariupol, Kherson en de Krim met de rest van Oekraïne überhaupt zou moeten werken, nadat beide partijen elkaar tot uitputting hebben bestreden?
Wie vraagt degenen die door de economische sancties getroffen zijn?
Iedereen moet offers brengen om Oekraïne te steunen, dat vecht voor onze vrijheid. Kou lijden voor de vrijheid moet aanvaard worden. Er moet een einde komen aan de afhankelijkheid van Europa van fossiele brandstoffen uit Rusland, koste wat het kost. Dat is wat ik lees in de commentaren, dat is wat ik hoor uit de monden van onwetende politieke clowns en gekochte deskundige prostituees.
Vraagt iemand aan de alleenstaande moeder wier verwarmingskosten exploderen door de waanzin van de sancties, wat ZIJ WILLEN?
Praat er iemand met de kleine bedrijven wier elektriciteitsrekeningen plotseling hoger zijn dan de kosten van de goederen?
Kan een van de managers van de basisindustrieën hun uitleggen dat als de waanzin van sancties leidt tot een black-out, de apparatuur ONHERSTELBAAR ZAL WORDEN een de boel stilgelegd moet worden? Waar ik ook kijk, in Europa heersen alleen idiotie, ideologie en waanzin!
Er moet een einde komen aan de oorlogszucht!

  Wat wist de CIA en wanneer wisten ze het?

De mensen die dit systeem in de eerste plaats mogelijk maken, wordt niet om hun mening gevraagd. Een systeem dat zichzelf als almachtig beschouwt sinds de covidshysterie en de vaccinatiemanie loopt gewoon over de wil van het volk heen. En medemensen worden leunstoelgeneraals en toetsenbordsluipschutters die zelf de militaire dienst geweigerd hebben of te oud en te ziek zijn om met wapens te vechten, maar die zonder aarzelen de zonen van hun buren de oorlog in willen sturen.

Ik kan niet meer tegen deze waanzin, en ik weet dat veel van mijn medemensen er net zo over denken. Het is tijd om op te staan en de grens bij het systeem te trekken. Het is tijd om op te staan tegen de oorlogszuchtigen en de wijsneuzen. WIJ ZIJN DE OUDERS en WIJ ZULLEN BESLISSEN of wij militaire allianties willen aangaan of bewapenen. En voor de oorlogszuchtigen: pak uw helm en geweer, stap op de trein naar Charkov en vandaar de bossen van Oekraïne in. De milities van Donbass en de orks van Kadyrov zullen u bevrijden van uw oorlogszucht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Meerdere Hitlergroeten op het Songfestival – “rechtsextremisme-deskundigen” zwijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie
Volgend artikelAzov-commandanten hebben zich overgegeven – Eerste interview van commandant van 36e Mariniersbrigade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Goed stuk, zo is het maar net, laat al die toetsenbordidioten die zo tegen Poetin zijn en pro nazi’s lekker zelf daarheen rennen en gaan vechten. Succes. Wat is er mis met het grootste deel van de mensheid dat ze geloven in virusidioterie, oorlogsleugens enzo? Wat de f is er mis in die hoofden??

 2. “Het parlement van Finland en dat van Zweden hebben besloten tot de NAVO toe te treden – de toetsenbordhelden juichen. ”

  Is dat zo? (iaw, zitten ze nu bij de NAVO?)

 3. De Finnen komen er nog wel achter want Rusland gaat een hoop militaire basissen opzetten langs de grens met Finland. Er zullen heel wat slapeloze nachten volgen voor de Finnen want hun wordt wijsgemaakt dat Rusland iedere moment hun land kan binnen vallen. De bekende grove leugen van de Neurotisch Aanvallende Troepen Organisatie die zonder oorlog stoken niet kan bestaan.
  Tot nu toe heeft Finland geen last gehad van Rusland en importeerde zelfs 10% Russisch gas, maar nu is de kraan dicht. Ze zullen het voelen daar, want een groot deel van hun budget (minimaal 2%)moet nu naar de oorlogsindustrie en het volk mag daarvoor bloeden.

 4. Global warming > coronavirus > Oekraïne > energiecrisis > hepatitis > schurft > apenpokken > voedselcrisis > …

 5. Zag laats een foto van onze koning in gevechtstenue in de krant, hij deed mee aan een legeroefening. Onze koning kan dus prima naar de Oekraïne om te strijden voor onze vrijheid. Neemt die meteen Rutte, Hoekstra, de Jonge, Jetten, Ollongren, kaag en de rest mee. Willem is dan de generaal en wij moedigen hem aan.

  • Bijna goed. Moet zijn: die strijden teg ipv voor.

   Die fatso in een legeroefening? Dat wordt lachen. Laat hem maar eens 100 meter hardlopen–wel een brancard klaar houden…
   Bovendien is hij geen koning, maar iemand die zich frauduleus uitgeeft als zijnde koning…

   Een legeroefening zouden ze best aan deel mogen nemen, maar dan als schietschijf; mag ik de trekker overhalen?

 6. Al de landen die lid zijn van de NAVO hebben een kiesstelsel waarbij andere landen kunnen komen kijken en hun mening geven over of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen of niet. In sommige landen waar de ‘sterke leiders’ aan de macht zijn wordt de oppositie gekneveld (u mag zelf bedenken welke landen ‘sterke leiders’ hebben) en komt niet aan bod in de media. In weer andere landen met juist ‘zwakke leiders’ wordt de leider beentje gelicht en vervangen door weer een andere leider uit eigen gelederen. Maar in veruit de meeste landen wordt een leider gekozen uit partijen die een meerderheidscoalitie willen vormen of door mensen die de moeite hebben genomen om te gaan stemmen.

  Heb je niet gestemd, dan moet je je mond houden want je had jezelf ook kandidaat kunnen stellen. Is er een leider gekozen die NIET in je straatje past dan heb je pech gehad. Zolang een leider door de meerderheid in het parlement wordt gesteund, voert het de wil van de bevolking uit! En als de leiders hun eigen wil doordrijven en ze worden NIET weggestuurd, dan is het aan de domheid van de bevolking te wijten dat ze er na 4 of 5 jaar nog zijn.

  Ben je niet blij met de steun aan Oekraïne, organiseer dan je eigen pro-Rusland demonstratie. Of neem deel aan een “Open Je Ogen Voor De NAZI’S uit Oekraïne”-demonstratie die een mededenker vast wel heeft georganiseerd. Blijf gerust gas verstoken om Poetin een handje te helpen. Weet altijd alles beter dan anderen en heb vooral nergens kaas van gegeten. Want JOUW mening is wat telt! Ik zeg niet dat je je bij de meerderheid moet aansluiten met je ideeën, maar je kunt de meerdeerheid proberen te overtuigen met betere argumenten dan “covidshysterie”, “vaccinatiemanie”, “leunstoelgeneraals en “toetsenbordsluipschutters”, “onwetende politieke clowns en gekochte deskundige prostituees”, “zelfbenoemde deugmensen, gehersenspoeld door covidmanie en vaccinreligie”. Want dit lijken mij eerder woorden die IK beter bij JOUW kliek vind passen.

  En wat bedoel je met “het imperium om te beslissen over lidmaatschap van militaire bondgenootschappen en bewapening”? Verwacht JIJ bij alle verdragen en bondgenootschappen te worden geconsulteerd? Zet je dan in voor een Correctief Referendum, dan kun je met een meerderheid van stemmen alle plannen van de regering waar je het niet mee eens bent dwarsbomen.

  Dus meneertje Gerald Markel, laat de roede los en laat het bloed weer naar de hersens toe stromen. Dan is uw doel om Bundeskanzler te worden snel bereikt. En weet dat ook in Nederland de mensen graag bereid zijn om uw laarzen te kussen, mocht u Europa met uw zalig licht willen verblijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in