Tijdens een verschijning op zondag in Face the Nation om zijn nieuwe Zelensky film te promoten, betreurde acteur Sean Penn de “lafheid” van de Amerikaanse regering in haar voorzichtigheid bij het uitlokken van een nucleaire uitwisseling met haar proxy-oorlogsvoering in Oekraïne, schrijft Caitlin Johnstone.

“Ik heb absoluut het gevoel dat de voorzichtigheid waarmee de Verenigde Staten hun steun hebben toegezegd, die in mijn lezing van februari 2022 een soort van aanleunen in de angst voor een nucleair conflict leek te zijn, iets waarvan ik denk dat we er allemaal heel goed naar moeten kijken en begrijpen dat het natuurlijk mogelijk is,” zei Penn. “En dat is zorgwekkend. De waarschijnlijkheid is extreem laag. En zoals één van onze getuigen in de film zegt: laten we een gangster met kernwapens de manier waarop we leven dicteren?”

Penn betreurde emotioneel het feit dat de regering Biden niet meteen vanaf het begin van het conflict F-16 gevechtsvliegtuigen naar Oekraïne stuurde, omdat ze aanvankelijk bang was dat de actie te escalerend zou zijn. Penn beschreef deze aarzeling en zei dat “voorzichtigheid op een gegeven moment lafheid wordt.”

Zoals te verwachten was, weigerde de interviewer Penn uit te dagen over zijn bewering dat de kans op een nucleaire oorlog “extreem klein” is, ondanks zijn erkenning dat het een reële mogelijkheid is, of over zijn bewering dat weerstand bieden tegen het vergroten van de kans op een nucleaire oorlog een daad van lafheid is.

Sean Penn is al een tijdje een van Hollywoods meest flagrante voorstanders van het imperium (in 2020 zei hij tegen CNN dat “er geen grotere humanitaire kracht op de planeet is dan het leger van de Verenigde Staten”), maar zelfs naar zijn maatstaven zijn deze opmerkingen over nucleaire brutaliteit opmerkelijk weerzinwekkend.

NAVO kreeg zojuist slecht nieuws: Europese tankproductie stopgezet, gebrek aan Titanium - uit Rusland

Er is een onaangenaam idee dat opduikt in het mainstream politieke debat over Oekraïne, namelijk dat een afkeer van nucleaire oorlogsvoering op de een of andere manier laf is, en dat de bereidheid om het leven van elk aards organisme op het spel te zetten om de strategische doelen van de VS te bereiken op de een of andere manier een daad van moed is.

We hebben dit in juli gezien van Paul Massaro, een adviseur van de Helsinki-commissie van de Amerikaanse regering en een kleine beroemdheid in online Zelensky-kringen. Tijdens de “Captive Nations Summit” met de Victims of Communism Memorial Foundation van dit jaar, bespotte Massaro westerlingen omdat ze “bang” waren dat proxy oorlogsvoering in Oekraïne zou leiden tot nucleaire oorlogsvoering.

“Ik denk dat angst het belangrijkste is, ik denk dat we bang zijn,” zei Massaro. “Ik vind het heel grappig, want als je Oekraïners ontmoet, is geen enkele Oekraïner bang. Als je met Oekraïners praat is het van ‘Wat als de Russen kernwapens gebruiken?’, zij zijn van ‘We blijven vechten, we zullen winnen.’ Alleen de westerlingen hebben zoiets van ‘Oh mijn god, ik zit hier in Californië en wat als de Russen kernwapens gebruiken?’. Weet je, het is bijna zielig.”

Het is een gemeenschappelijk thema. Telkens als je in het openbaar praat over het risico dat de voortdurend escalerende oorlog in Oekraïne tot een nucleaire catastrofe leidt, krijg je imperialistische apologeten die je een lafaard noemen en zeggen dat we allemaal dapper moeten zijn en op moeten staan tegen de grote bullebak Poetin. En het is gewoon zo’n walgelijke perversie van wat moed eigenlijk is en hoe het eruit ziet.

G7 ontheiligt Hiroshima A-Bom nagedachtenis met oorlogszuchtige topontmoeting

Imperium-trouwe aanhangers praten vaak over nucleaire oorlogsvoering alsof het iets moedigs is dat zij persoonlijk doen, alsof het gokken van elk aards leven op strategische manoeuvres op het grote schaakbord een moedig risico is dat hen alleen maar kan schaden. Als u denkt dat u moedig bent omdat u het leven van iedereen op aarde op het spel zet om uw persoonlijke geopolitieke agenda’s te bevorderen, dan bent u misschien wel een kwaadaardige narcist, omdat u denkt dat de wereld om u draait en dat andere levens alleen bestaan als rekwisieten om uw avonturen als hoofdpersoon te ondersteunen.

Bijna geen mens op deze planeet geeft er iets om wie de Krim of de Donbass regeert – en precies nul planten en dieren doen dat – maar mensen als Sean Penn en Paul Massaro denken dat ze het volste recht hebben om niet alleen hun hele leven te vergokken op een poging om die uitkomst te controleren, maar om zichzelf moedig te noemen omdat ze dat doen. Stel je voor dat je zo in jezelf gekeerd bent dat je denkt dat je een dappere held bent omdat je de levens van Afrikanen, Aziaten en Zuid-Amerikanen op het spel zet, die nog nooit van Donetsk of Luhansk hebben gehoord en het niet kan schelen wie daar regeert, net als elk niet-menselijk leven op aarde.

Ik bedoel, de absolute arrogantie. De verdomde brutaliteit. Het is het meest emotioneel belemmerde en infantiele perspectief dat je maar kunt bedenken, maar dit zijn de mensen wiens wereldbeeld de resultaten op deze planeet bepaalt. Dit zijn het soort mensen dat de koers van onze soort als collectief bepaalt.

Amerikaanse "diplomatie" - Bodemloze put van hypocrisie en dubbele normen

De westerse politieke consensus is een ziekte van de geest. Door haar bestaan zouden we allemaal op onze knieën moeten willen vallen en om vergeving smeken voor elk leven op aarde dat hierdoor in gevaar wordt gebracht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Sean Penn zegt dat ongevaccineerde burgers “criminelen zijn en dat die mensen hun huis niet mogen verlaten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe klimaatschrik: Vuurmieren komen volgens onderzoek af op Europa
Volgend artikelSecretaris-generaal VN geeft toe dat New World Order faalt, Agenda 2030 “in gevaar”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. als je met ukrainers praat, ze willen vechten???? lol..
  mijn vrouw doet inburgeringsklas (is amerikaanse) en er zijn daar verscheidene ukrainse vrouwen…..sommigen zijn al weg uit oekienazistan sinds de maidanrevolte…..ze houden hun mond, want hun ‘opvattingen’ stroken NIET met wat er hier gepropageerd wordt……GEENEEN van hen is happy met wat oekienazistan geworden is……
  als je met ukrainers praat…….lol

 2. Vandaar dat er honderdduizenden of zelfs miljoenen inwoners van oekieland naar het westen gevlucht zijn. Die willen helemaal niet vechten!
  En diegenen die wel vechten zijn met harde hand van straat geplukt, in een legeruniform gestoken en naar het front gestuurd om als kanonnenvoer misbruikt te worden.
  Niet voor niets dat er zoveel zich overgeven. Dit zijn eerder moedigen dan lafaards, want voor een dictator niet je leven willen geven heeft niks met lafheid te maken maar met zelfbehoud.

 3. Als klein voorproefje van wat de Verenigde Satanisten van Hollywood te wachten staat zou een conventionele Kinzhal of Zircon op het huis van dit Iers-Amerikaanse Penn ratje niet misplaatst zijn.

  • Maar zelf is hij dan weer wel te laf om zelf een oekrie uniform aan te trekken.
   Alleen maar praatjes, meer niet.
   Ze leeftijd maakt niet uit, er lopen daar veel oudere soldaatjes rond.

   • Die Penn is in mijn ogen de titel ‘kerel’ niet eens waard want toen hij nog echtgenoot was van Madonna is de scheiding erdoor gekomen omdat hij ‘losse handjes’ had op zijn vrouw. Mannen die hun vrouw mishandelen zijn geen mannen.
    Een gore lafbek is die Penn, zijn vrouw slaan, en dan aandringen op oorlog waar hij zijn handjes zelf niet aan durft vuil te maken.

    • Weet niet wie er begonnen is met meppen in dat huwelijk, maar als een vrouw mij een mep denkt te kunnen verkopen, dan krijgt ze er 1 net zo hard terug.
     Of laat jij je slaan?
     Sommige vrouwen kunnen ook behoorlijk agressief zijn, en dan zou ik niks terug mogen doen.

     • Als ik vrouwen spreek, vergeef ik hen wel hun fouten die ze gemaakt hebben op het vlak van seks, multiculturalisme, alhoewel ik nooit verder met ze zal gaan, maar ze dragen het in hun ijdelheid met zich mee en roepen voortdurend dat soort dingen op om je heen in allerlei intriges waarvoor ze leven. Vergeving is hun onbekend. Het is paternalisme. Want in vergeving zit een aspect van iets te kunnen leren. En daar is het te laat voor. Dus ze gaan ervan uit dat het een bevestiging is. Je raakt wel de diepere lagen van hun aura waaruit de betutteling zich spreidt. Je hebt dat soort verbanden misschien niet in de gaten. Ze dachten altijd te scoren en dat krijg je niet meer uit je eigenwaarde. Maar de gedachtestructuur blijft blijkbaar niet beperkt tot de grenzen van je hoofd, dat is enkel de drogreden van het materialisme.

    • ´Aleister Crowley lag vannacht huilend van geluk in zijn graf toen hij het ritueel van Madonna tijdens het Satanvisie Songfestival zag. Zoveel occulte zwart magische mind control in een enkel optreden, waar tientallen miljoenen mensen wereldwijd, die zichzelf onbewust zijn van de mind control, tegelijkertijd door gehersenspoeld werden, wat wil je nog meer?´

     https://www.indigorevolution.nl/2019/05/19/madonnas-bizarre-satanvisie-songfestival-occulte-zwarte-magie-ritueel/

     Madonna staat er niet tussen, maar ze is of in elk geval was een lid van de
     https://bestlifeonline.com/celebrity-scientologists/

     • Penn net als zijn ex Madonna in de klauwen van het satanisme.
      Daarbij lult die Penn als acteur over hetgeen de VS zowel politiek alsmede militair zou moeten doen tegen Rusland.
      Tis toch om te brullen dat een satanische acteur hierover uberhaupt een podium krijgt!

 4. Wat een artelijke en debiele idioot, wat meent die niet wat die is, oprotten met deze Globalist en WEF Debiel die meent dat hij het recht heeft om ons leven in gevaar te brengen. Ga lekker met de Nazie’s en Schwab aanhangers naar het front en mee vechten, dat durf je niet lapschwans. Wel onze hele wereld willen vernietigen en zelf snel in je bunkertje kruipen laffaard en spygopaat.

 5. Nah
  ze hebben nog wel een paar oude pershings en minutemans 3 ’s liggen,
  die kunnen ze er ook nog wel achter aan sturen.
  Die dingen zijn ook over datum, plusminus 50 jaar oud.

  Wel raar dat ie zijn kijkerspubliek dat hem rijk gemaakt
  heeft met al hun bioscoop bezoek,
  met een nucleare tegen aanval wil opzadelen.
  Ondankbaar.

 6. Penn is slechts een mediageile propaganda hoer die mede verantwoordelijk is voor de dood van een half miljoen mensen. Terwijl hij veilig zijn miljoenen vergaard met huilebalken stuurt hij anderen de loopgraven in met een levensverwachting van 4 uur.

  En waarom? Wat is de agenda achter deze oorlog? Rusland moet kapot zodat de Amerikanen het land kunnen plunderen, maar dan zonder dat er amerikaanse soldaten sterven. Nee, daarvoor gebruik je een deel van het Russische volk dat je met oude nazi propaganda over nationalisme en patriottisme losgeweekt hebt om hen ‘voor de bus te gooien’. Die uitdrukking is nog te mild eigenlijk om het verraad en moedwillig voorbereiden voor de slacht te beschrijven.

  En die idioot Sean Penn is daar mede schuldig aan met zijn verlepte kop en zijn gluiperige façade van deuggedrag.

 7. Ken der niks an doen…….maar ik heb nog nooit een film met die engbek bekeken. Het vergif drúipt van die gast af.

  Dat gezwam van die gast neemt toch geen hond serieus man?…… een engbek van dat niveau…….kom op.

  Tis een zielepoot.

 8. Penn kan niks daarom is hij maar een acteurtje geworden.
  Zwendelenski is ook een acteurtje. Het wordt gevaarlijk als het publiek de werkelijkheid niet meer van de het acteurswerk kunnen onderscheiden.

  • mooie opmerking dat pentje wil graag een oscar én een standbeeld..net zoals die pipo’s die hetzelfde willen..verder geen woord aan vuil maken..

  • Sean Penn heeft net als zijn ex Madonna Ciccone getekend bij het Deep State-kruisje en bij deze handtekening is hun eigen bloed gebruikt. Beiden zijn nou niet bepaald bedeeld met talent, maar door die veelzeggende handtekening zijn ze door Hollywood/muziekindustrie op het schild gehesen, omdat ze zich hebben geconformeerd aan de uitrol van de agenda 2030 (overigens vervroegd naar 2025).
   Zijn we niet vergeten dat Penn iedereen opriep de spuit te halen en weigeraars bestempelde hij als crimineel?
   In de uit 1985 daterende film ‘Desperately Seeking Susan’ draagt Madonna een leren jack met aan de achterzijde de bekende uit dertien onderdelen bestaande piramide inclusief het alwetend oog, dat ook voorkomt op o.a. het een dollarbiljet.

 9. Rommel: “Ik bedoel, de absolute arrogantie. De verdomde brutaliteit. Het is het meest emotioneel belemmerde en infantiele perspectief dat je maar kunt bedenken” UITSTEKEND !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in