De globalisten van de Verenigde Naties zijn in New York neergestreken om de top over de 2023 Duurzame Ontwikkelingsdoelen bij te wonen en een “dringend plan” op te stellen om Agenda 2030 te redden, want volgens VN-secretaris-generaal António Guterres is het impopulaire globalistische complot “in gevaar,” schrijft Baxter Dmitry.

De tweedaagse top van dit jaar vindt plaats halverwege de looptijd van Agenda 2030, die officieel op 1 januari 2016 van start is gegaan. Volgens een samenvattende verklaring op de website van de organisatie:

“Maar de Agenda is een belofte, geen garantie. Halverwege is de belofte in groot gevaar. Voor het eerst in decennia keert de vooruitgang in ontwikkeling om…”

Vervolgens zei Guterres gisteren in een toespraak voor de aanwezigen: “Op dit moment ligt slechts 15% van de doelen op schema, en veel doelen gaan in de achteruit,” en hij deed een oproep voor een “wereldwijd reddingsplan” om de SDG’s (Sustainable Development Goals) uit de kaken van de nederlaag te redden.

American Thinker meldt: Voorafgaand aan het evenement nam Guterres plaats voor een interview met Mita Hosali, de adjunct-directeur van UN News; Hosali opende met het volgende:

“We spreken hier op de drempel van de 78e zitting van de Algemene Vergadering, waar een recordaantal wereldleiders wordt verwacht, maar van de P5 slechts één staatshoofd … Wat zegt dit over de V.N. als een centrum van diplomatie, in een tijd waarin er op zoveel fronten crises zijn?”

(De P5 verwijst naar de “permanente vijf” naties met een permanente zetel in de Veiligheidsraad, die in 1945 in het handvest werd vastgelegd).

Bent u voorbereid op de catastrofale Aardeveranderingen die op komst zijn?

Er is geen raketgeleerde voor nodig om het antwoord op Hosali’s vraag te achterhalen – het is duidelijk dat “de V.N. als een centrum van diplomatie” een snel afnemend vooruitzicht is, samen met de succesvolle implementatie van Agenda 2030 en de SDG’s. Dat ene staatshoofd? De Gaffetastic Joe Biden – geen wonder dat niemand anders wilde komen!

Zijn de rest van de “wereldleiders” eigenlijk wel staatshoofden? Of zijn deze “wereldleiders” gewoon ongekozen Deep State figuren? Guterres reageerde geagiteerd op Hosoali en merkte “om te beginnen” op dat de top “geen ijdelheidsbeurs is”… maar ik moet hem daar stoppen, want dat is precies wat de VN-top is.

Deze “leiders” zijn niet gekozen, maar ze komen op eigen kosten bijeen in New York om te doen alsof ze legitieme beleidsmakers en politieke hoogwaardigheidsbekleders zijn? En het enige echte P5 staatshoofd dat naar deze “zeer belangrijke” top is gekomen, is Joe Biden, die niet alleen een complete vuilnisbak is, maar zelf ook illegaal de rol van staatshoofd bekleedt? Hoe vernederend.

Om het openingscitaat aan het begin van deze blog te herhalen, stelt Guterres vervolgens dat de SDG’s op dit moment “helaas” niet de goede kant op gaan.

Ik zou zelf niet gelukkiger kunnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Hoe ze miljoenen levens verwoestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver het idiote idee dat het moedig is om een nucleaire valkuil in Oekraïne te steunen
Volgend artikelMassale gecombineerde aanval vernietigde Oekraïense faciliteiten in het hele land
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

44 REACTIES

 1. Grofweg gezegd:
  Alles in het menselijk bestaan draait om geld en minachting. De grootste minachters (haters) krijgen het meeste geld. En geld koopt macht. Je kan de minachters niet veranderen, probeer het maar en je komt er achter. En minachters verzinnen altijd weer iets nieuws om nog meer macht te krijgen en te behouden. Kijk maar om je heen, naar je eigen kringetjes.

 2. ´Het occulte is het spirituele fundament van de Verenigde Naties. Het toneel is klaar voor de komende ene wereldregering onder één wereldleider. Niemand zal de Nieuwe Wereldorde betreden tenzij hij of zij een belofte zal doen om Lucifer te aanbidden. (David Spangler, directeur van Planetary Initiative, Verenigde Naties)´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/the-occult-is-the-spiritual-foundation

  ´Satanische Pfizer: De occulte symboliek op de Pfizer-muurschildering. Ze bespotten ons
  De Pfizer-muurschildering gemaakt in 1960 toont coronavirus dat officieel werd ontdekt in 1965.´ (en meer)

  https://lionessofjudah.substack.com/p/satanic-pfizer-the-occult-symbolism

 3. dat veel ongekozen leiders zijn dat is algemeen bekend en van DEEP NAZIE STATE om van te zwijgen . hoe eerder boel voor hun knapt hoe eerder gaan we volk met ze eens en voor altijd afrekenen

 4. Dan zal het woord crisis dat heilig is ook wel uit de boeken verdwijnen.
  Want elke bedachte wereldscheet is een crisis die geld moet opleveren.
  Mooi dat de schrompeling is begonnen als een appeltje ad boom dat de groei niet aan kan en van de wereldboom moet vallen terug in de
  circulatie waar het verteerd wordt.
  Ze zijn al op vlucht dus, deze distopenlui

 5. 20/09/2023
  ´Ondertussen in Groot-Brittannië: magistraat verwijderd na het aanspannen van de Neurenberg-codezaak tegen de Britse regering. Kaira McCallum werd na 20 jaar voorbeeldige dienst uit de magistratenbank verwijderd nadat ze een zaak had voorgelegd aan het Internationaal Strafhof. Kaira McCallum werd na 20 jaar voorbeeldige dienst uit de magistratenbank verwijderd nadat ze bij het Internationaal Strafhof een zaak had ingediend wegens genocide, misdaden tegen de menselijkheid en schendingen van de Neurenberg-code tegen bepaalde leden van de Britse regering en haar adviseurs.´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/meanwhile-in-britain-magistrate-removed

 6. Het is een portugese socialist, deze guterres, en dat zijn gewillige trekpoppen voor NGO baantjes. Lekker ouwehoeren, links lullen, rechts zakken vullen. Net als vette Frenske, dieder-ikke-ikke-ik, rosenlöller, yasser feras en de rest van dat pvda/gl geteisem.
  Maar helaas gaat ons belastinggeld daar in bakken tegelijk naartoe. Door types als kutkaag en soortgelijke incompetente wereldvreemde uitvreters. Waarom we daar allemaal nog zo rustig onder blijven terwijl we ons scheel betalen voor energie, zorg en boodschappen is mij een raadsel… Waarschijnlijk omdat in november alles anders gaat worden….🤮

 7. “Secretaris-generaal VN geeft toe dat New World Order faalt, Agenda 2030 “in gevaar””

  Een poging om wakkere mensen in slaap te wiegen, minder weerstand tegen hun satanische plannen te veroorzaken onder het kopje desinformatie n.m.m.

 8. De Verenigde Naties worden vervangen door de SCO Shanghai Cooperation Organization in combinatie met de nu al flink uitgebreide BRICS. Voor Nederland zal daar geen plek meer zijn en geen rol van betekenis. Voor de EU verwacht ik ook geen deelname meer.
  EU blijft over zonder grondstoffen, zonder industrie, zonder energie, zonder leger en met hordes aan uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden.

 9. In de UK zijn gesprekken uitgelek en de regering kondigt de Relaxation van de NET ZERO deadlines aan en het verbod om benzine auto;s te verkopen gaat van 2030 naar 2035 ook het verbod op gasboilers gaat van 2035 tot een ander jaar en ook de energy bill die huurbazen en huiseigenaren duizenden GBP zou gaan koste is nu ook onzeker. Het is alles nog niet 100% zeker maar het ziet er naar uit dat de regering langzaam terugkrabbelt
  Zie YT video UK Government announces relaxation on NET ZERO deadlines by Stuart Fillingham.
  Nee het loopt inderdaad niet zo als die eikel van Guterres zou willen!!!

 10. Ik deel je blijdschap Rommel. Guterres weet het allemaal weer heel mooi te vertellen, maar als je Agenda 2030 en andere agenda’s bekijkt als weldenkend mens dan zie je heel duidelijk dat je de doelen best gerealiseerd wil zien, maar de weg ernaar toe is een regelrechte hel.

  Tel daarbij op dat nu hardop wordt uitgesproken dat moedwillige dépopulatie een absoluut feit is, en geen middel wordt geschuwd om dit te bereiken, dat zou zelfs de grootste links georiënteerde zombie wit weg moeten trekken.

  • ‘als je Agenda 2030 en andere agenda’s bekijkt als weldenkend mens dan zie je heel duidelijk dat je de doelen best gerealiseerd wil zien’

   The Great Reset is nodig, maar niet zoals zij hem willen uitvoeren. De SDG’s zijn prachtig, maar niet zoals zij hem willen uitvoeren. WIJ moeten de druk er op houden en in ’the narrow window of opportunity’ van het WEF, juist de plannen in ons voordeel uitvoeren. Blijf scherp, blijf praten, blijf leren… en houd je gezonde verstand, want het gezonde verstand van de kritieke massa gaat bepalen waar we uitkomen. Één gezond verstand dat pure simpele waarheden vertelt, is sterker dan 8miljard verwarde en voorgelogen mensen. Het plan van de vijand is een kaartenhuis van leugens dat heel snel kan instorten, dus blijf kalm en rustig… er komt een moment dat wij als éénogen koningen worden in het land van de blinden. Ze komen ver en ze verwoesten veel, maar heb geduld, wij gaan winnen omdat hun leugens geen stand houden. In WO2 is Rotterdam met de grond gelijk gemaakt, na WO2 is het in no-time weer opgebouwd. Wij beleven een winter van het egoïsme en de leugen regeert, daarna komt de lente van de wederopstanding van het collectief bewustzijn.

   • @LG etc….
    mooie woorden maskeren niet de hoeveelheid leed die de mensheid bewust wordt aangedaan.
    Het lijkt op MAGA (Make America Great Again) realiseer je dat als je de letters A en A
    zo boven zo beneden in elkaar schuift de piramide on top en beneden hebt maar ook het alziend oog en de letter G. Het freemasonsteken is. De letter M heeft hier ook zijn betekenis. Kwas gister even aan het spelen met de letters.
    Ieder speelt zijn eigen rol in deze. Als er geen blinden waren waren er ook geen zieners.

    • @Madeloes…

     Ik maskeer helemaal niks. Ik praat over de realiteit dat wat er gebeurt niet tegen te houden is en dat er enorm veel lijden is. Wake up call… 75% vd planeet is al honderden jaren niet zo’n fijne plek omdat de elites in het westen alles kaalplunderde en Iedereen uitbuiten. Er moet een Great Reset plaatsvinden en in zo’n reset zullen wij als westen het meeste moeten inleveren, omdat wij als een sprinkhanenplaag de planeet kaalvreten. Ik weet niet waarom je er een hele theorie over MAGA op loslaat, ik beschrijf alleen maar wat ik obv mijn beperkte waarneming en mijn perspectief begrijp van de shitshow die gaande is. Feit is gewoon dat de mensheid wordt geplayed en dat wij daar pas wat aan kunnen doen als wij verenigen en dat dingen heel snel kunnen veranderen als we dat voor elkaar krijgen. MAGA, vrijmetselaars, illuminatie, satanisten, jezuïeten… het is de kanker waardoor de 99% van de mensheid en al het leven op aarde aan het lijden en aan het sterven is.

     • Kletspraat van een zuiger die in werkelijkheid geen moer weet van de aarde en de VN SDG Agenda 2030.
      Hij zal niet verder geweest zijn dan Torremolinos voor een zuip vakantie.

 11. Het hele spel draait om alles te proberen te privatiseren, zodat elke (grond)wet buitenwerking gesteld kan worden. Daar werken alle ambtenaren in de WEF landen hard aan mee zonder dat vele het eigenlijk beseffen. Zij voeren in opdracht hun werk uit, maar zijn wel degelijk persoonlijk aansprakelijk ervoor. In NL veranderen de ambtenaren zonder dat de boer het zelf weet. Het bestemmingsplan om hun agrarische gronden te veranderen in natuurgebied. Zodat de boeren ineens moeten voldoen aan het absurde stikstof beleid die voor natuurgebieden 2000 gelden. Dan worden ze verplicht om hun veestapel meer dan de helft te verkleinen. Wat automatisch het faillissement van de boer betekent. Dat op het wettelijke gronden de wet met voeten betreden worden door de beleidspersonen, wordt verzwegen. Dan wordt de boer uitgekocht en de overheid gaat dat land via via zo privatiseren door het bestemmingsplan weer te veranderen in bouwgrond. Zodat die vruchtbare landbouwgrond eerst nog even bewust verschaald wordt door Staatsbosbeheer, omdat het een natuurgebied 2000 betreft. Zodat de grond al enigszins bouwrijp wordt gemaakt op kosten van de belasting betaler. Om dan zo het te kunnen verkopen aan projectontwikkelaars als bouwgrond. Op deze geraffineerde fraude worden de boeren het land uitgejaagd. Maar dit zal in de toekomst ook met huizenwijken gebeuren om eerst de belastingen onbetaalbaar te maken voor de doorsnee bewoners in de wijken. Zodat die opgekocht kunnen worden door de overheid. Om later het te gaan privatiseren, zodat jij je eigen woning later mag terug huren.

  Zo zijn de gevaccineerde zonder dat zij het besefte, lichamelijk eigendom geworden van de patenthouder. Doordat ze vrijwillig van publiekrecht naar privaatrecht zijn gegaan door het aangeboden vaccin te accepteren. Als de desbetreffende gevaccineerde hier zelf niet in verweer gaat tegen deze fraude, is hij/zij zelf geprivatiseerd. Zodat de gevaccineerde dan levenslang tot dwangarbeid gedwongen kan worden. Zonder dat hij/zij zich kan beroepen op enige wetgeving.

  Daar draait het gehele spel om, om alles en iedereen te privatiseren. Wat gelijk staat dat alle publieke gronden en ruimtes inclusief wij zelf van ons afgepakt worden via de corrupte ambtenaren en verkocht worden aan de hoogste bieder. Daar staat de WEF voor die samen werken met het IMF, de VN en WHO.
  Nu dat steeds duidelijker wordt wat het WEF beleid inhoudt, breekt er lichtelijke paniek bij de fraudeurs uit. Omdat ze steeds meer tegenstand krijgen.

  • Dmv “poly-crises” en “noodwetgeving” nemen ze alles van ons af, idd! “Stakeholder” gouvernance noemen ze dat toch?

   Ze weten dat er straks ook bijna geen gewone burgers meer zullen zijn. En de Purebloods die overblijven worden dan als orgaandonor-dieren gehouden…

  • @Qvic…

   Helder verhaal en 100% mee eens. Maarrr… wat gaan wij er aan doen? Weigeren, dwarsliggen, onafhankelijk worden, ons soeverein opstellen?

   Volgens mij komt het er op neer dat wij moeten gaan boycotten en staken en weigeren om nog mee te werken. Mijn cv is kapot gegaan en ik ontdek dat de privatisering/globalisering enorm is. Ik word gewoon niet geholpen tenzij ik mijn ziel aan één van de installatie bedrijven verkoop en het is bij wet verboden/strafbaar om zelf mn cv te repareren. Het is alsof ik zaken moet doen met de maffia en ze me schaakmat zetten. Ik zit inmiddels al bijna een week zonder werkende cv en ik weiger om het spel mee te spelen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hun rug recht gaan houden, want dit soort constructies zijn overal… want de globalisten hebben alle bedrijfstakken geïnfiltreerd en ze voeren overal hun zieke regels en wetten in waardoor je niet anders kan dan je onderwerpen of meewerken en je ziel verkopen aan hun systeem. Ik heb de onderdelen voor mn cv besteld en ik ga het zelf proberen op te lossen en ik ga koud douchen en afwassen tot ik alles zelf kan oplossen… ik ga niet meer buigen. Maar wat een krankzinnige wereld glijden we in… het is inmiddels een skischans geworden en het gaat voor mijn gevoel snel nu. Ondertussen is mijn dorp helemaal in de ban van de energietransitie… niemand vraagt zich af waarom, iedereen doet gewoon mee. Energiebedrijven, de overheid en installateurs van zonnepanelen worden alsmaar dwingender en dringen zich echt op en velen vinden het allemaal prima. De energietransitie zou moeten betekenen dat we geen energiebedrijven meer nodig hebben, maar in plaats daarvan krijgen ze meer en meer macht. Alles draait op de kop… 2+2=5… en het gaat sneller en sneller.

   • vertel ff wat is er mis met je cv?
    Wellicht kan ik helpen.
    Zijn er componenten die falen?
    Strafbaar om zelf te repareren?Als je niet bevoegt ben ja.
    Volgens mij ligt het aan het contract.
    Als je huurt en onderhoudskontract heb lopen,helaas.
    Is het ding eigendom,mag je gewoon een zzp’er oid inhuren.
    Succes Lgsto!

    • Ketel is eigendom. Ik ben via werkspot en wat andere sites aan het zoeken naar een zzp’er/handige harry. Ik heb zelf al ontdekt dat er een warmte/druksensor is afgebroken en daar heb ik gister een nieuwe voor besteld. Ik heb schijt aan de wetgeving, maar het is gewoon bizar dat tegenwoordig overal een wet voor is waardoor je als gewoon mens zo ongeveer voor alles wat je doet strafbaar bent. Maar ze kunnen al die onzin toch niet handhaven, dus het slaat echt nergens op… allemaal bangmakerij en mij maken ze niet bang. Ik krijg hopelijk vandaag het onderdeel en als dat het probleem oplost, dans ik de horlepiep en ga ik me gesterkt voelen om voortaan meer dingen zelf op te lossen. Het begin van onafhankelijkheid is ff spannend en iets als dit repareren kost even wat meer tijd, maar ik voel nu al dat het eem bevrijdend gevoel gaat geven om minder afhankelijk te zijn. Ik merk in al dit geouwehoer al dat het dankzij internet best eenvoudig om zelf aan handleidingen/instructies en onderdelen te komen. Het is mij wel duidelijk waarom ze het strafbaar maken om het zelf op te lossen, want internet en gezond verstand maken parasieten als installateurs en energiebedrijven nagenoeg overbodig… we kunnen via internet bijna alles zelf oplossen.

     Thanks voor je reactie Dutch Mountains, het voelt erg fijn dat je me een helpende hand aanreikt.

 12. In this cycle, exiting the blind spot and entrance to photon belt, all living beings will strengthen, the global climate will warm up, the photon-energy ships will start space journey, psychic talents like telepathy and telekinesis will emerge (awakening, super consciousness).
  In short, a photon belt will have a great benefit for the entire life on earth and this is a huge belt consisting of high-energy photons. It will take 2000 years for our solar system to get out of this belt.Photon Belt (Manashic Belt) completes its own revolution in 25,860 years and our solar system enters this photon belt every 10,500 years.
  The photon belt is a torus-shaped belt (like a wheel) and the thickness (not the diameter) is 2000 light-years. Another important thing is that none of the electric devices works after entering the photon belt.
  We won’t need any devices working with electricity in this 2000-year-long stage. Because we won’t need the electricity as we will have super consciousness and use the photon energy technology.

  Body, mind, thoughts and emotions. Unconditional love arises when people find their way to unity through the duality of good and evil. A discharge that leads to an increase in your vibration, to the opening of your heart a little more and a further refinement of your personality.
  That’s what it’s all about. In that sense we are all, you and I, inclusive unification.
  So, everyone’s QR code is a Blueprint of the cosmos and therefore can always be found CONTAINING EVERYTHING that EVERY SOUL has EVER THOUGHT, SAID and DONE in the COURSE OF ITS EXISTENCE, but which also RECORDS everything as to its future possibilities.
  Unless you take a closer look at your thoughts and change the perception of your actions. These are often stuck in limiting beliefs. You do not love yourself and/or have insufficient knowledge of your own body with what true love is.
  Is always remembering is transforming our own old thoughts into new thoughts.
  What does the EQUINOX do with humans?
  5 Things to Know! 🌏 from Sarah Hall
  The September Equinox is bringing in a big opportunity for rebalance…Learn the 5 things to know about this powerful energetic shift, including channeled messages from the Angels, and a cosmic energy update! 😇
  The equinox is an ascension gateway of energy transformation through which we receive an accelerated download of light codes from the divine source of this universe. ✨
  You may experience increased ascension symptoms. To learn more about ascension symptoms, check out my video on this topic here: Your heart chakra is one of the key receiving points for the divine light coming through this equinox portal! 💚
  So, I created an Equinox Guided Meditation and Heart Activation for you: Heart Chakra Activation.
  Hope you enjoy it, and know that I am sending love and good energy your way, my friend. 🙏 https://youtu.be/R4asWNof6Xc?si=FY-thvJ3C83T0G8B
  This unprecedented high vibration of love has remained too underexposed. A ray of love energy is the connection between heaven and earth that can affect the world and humanity in such a way that you and I are able to open our hearts is the goal.
  The vibration is so high that the connection between the divine source is activated into a new vibration. This vibration, the carrier of unconditional love, takes us to new dimensions and with it the earth shines.
  Everyone is capable of raising that high form of consciousness and that high vibrational frequency. Body, mind, thoughts and emotions. Unconditional love arises when people find their way to unity through the duality of good and evil.
  A discharge that leads to an increase in your vibration, to the opening of your heart a little more and a further refinement of your personality. That’s what it’s all about. In that sense we are all, you and I, inclusive unification.
  The task is to keep your attention in your heart and not to judge, to continue to look with love, both at myself and at my loved one and my executioners. Try to resist the temptation to feel like a victim and lose yourself in duality.
  By staying in your heart, consciousness, grounded unconditional love, is then fully activated in your heart like a flame. In order to continue living fully from your heart, you must definitely hold on to these intentions to remain above good and evil.
  That way you can bring this to humanity. It just can’t be carried by one man and we have to help each other. Everyone must stand with full strength and conviction for this message of the doctrine of love.
  We, you and I, show each other what compassion is and that good and evil are one and part of the game to discover that we can turn everything into love.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in