© Brookings Institution / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Hollywood-acteur Sean Penn heeft gezegd dat hij graag zou zien dat ongevaccineerde mensen hun huis niet mogen verlaten omdat ze het gangbare narratief in twijfel te trekken.

De 62-jarige acteur maakte de bizarre opmerkingen tijdens een interview met Extra. Toen de interviewer hem vroeg wat hij vond van de “anti-vaccin retoriek”, verklaarde Penn onmiddellijk: “Het is een lafheid van overtuiging. Ik denk dat het een onwil is om deel te nemen aan een cultuur van gezond verstand. Dat lijkt me op dit moment eigenlijk crimineel.”

“Ik vind echt dat als iemand ervoor kiest om zich niet te laten vaccineren, dat hij dan thuis moet blijven. Niet te gaan werken. Geen baan hebben. Zolang we allemaal voor deze straten betalen, moeten we er veilig op rijden. En dus hoop ik dat de mentaliteit zal veranderen.”

Penn zei dat de “leiding” aan boord lijkt te zijn, maar hoopt “iedereen op één lijn” te krijgen over de COVID-vaccins.

Zijn verklaringen volgen op een rapport waaruit blijkt dat de meerderheid van de personen die COVID opliepen en stierven, gevaccineerd waren.

Zoals The Daily Wire eerder meldde, bleek uit een analyse van The Washington Post’s Health 202 dat 58% van de dodelijke gevallen van het coronavirus in augustus plaatsvond in gevallen waarin de persoon was ingeënt tegen COVID of een booster had gekregen. Dit cijfer is meer dan verdubbeld sinds september vorig jaar.

“We kunnen niet langer zeggen dat dit een pandemie is van de ongevaccineerden,” vertelde Cynthia Cox, vice-president bij de Kaiser Family Foundation, aan de Post.

  EU gedwongen Europees onderzoek te starten naar 700% tot 1600% toename van sterfgevallen onder kinderen sinds EMA COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd

In oktober was naar schatting 80% van de Amerikaanse bevolking gevaccineerd. Daarvan is 68% volledig gevaccineerd, en 34% heeft een boosters gekregen.

Ondertussen heeft Penn in het verleden gepleit voor verplichte vaccinaties, waarbij hij de prik vergeleek met het halen van een rijbewijs.

“Dit is een van die dingen die verplicht zouden moeten zijn,” vertelde de “I Am Sam”-acteur vorig jaar aan Yahoo Entertainment.

Penn sprak over hoe de aarzeling over vaccins voor hem frustrerend was.

“Een weerstand die gewoon gebaseerd is op een bepaald soort … gebrek aan verbeelding en begrip van iets dat nuttig is voor het menselijk ras, daar ben ik erg gefrustreerd door geraakt. Maar ik kan alleen binnen mijn eigen grenzen werken en zeggen dat het volgens mij verplicht zou moeten zijn,” vertelde hij de publicatie.

Via Dailywire.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) VS Kolonel Black: De strijd is verloren voor de Oekraïners – Hun verliezen in Bakhmut zijn overweldigend en ze hebben nog niets gezien
Volgend artikelDe EU wil directe koolstofbelastingen opleggen aan burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

90 REACTIES

  • Precies laat die lelijke cabalzuiger maar praten die ligt over 3 maanden toch wel te stuiptrekken door de bloedklonters in zijn rotte satans aders , ik kan niet wachten op dat mooie bericht.

   • Pennetje Prik verdient inderdaad ‘dood door bloedklonters’ vanwege zijn misselijke gedrag en uitspraken ivm verplichte vaccinatie, maar ergerlijk vind ik vooral dat dit soort hersenloze idioten echt van mening zijn dat zijzelf over ‘gezond verstand’ beschikken.
    Als Pennetje Prik verstand had zou hij kunnen nadenken neem ik aan, en hier en daar wat juiste conclusies kunnen trekken, maar hij is nog net zo dom als de eerste keer toen hij het “vaccin” bejubelde. Al die tijd niets bijgeleerd dus.
    Pennetje Prik moet daarom al helemaal niet praten over GEZOND verstand, want wàt Pennetje ook aan verstand bezit, het zal niet alleen heel weinig zijn, maar vooral onvoorstelbaar ONgezond.

  • Deze man behoord in een beveiligde kliniek thuis en zou zijn kamer nooit mogen verlaten dit zijn mensen met hoogmoed waanzin zij zijn een gevaar voor de mensheid beste is deze mensen te elimineren dat is de beste oplossing wat mij betreft.

 1. Deze egocentrische lelijke zuurpruim moet van zijn hobbelpaard getrokken worden. Zijn leven lang zwelgt hij al in zijn eigen betweterij. Maar betweters zijn helaas altijd geliefd. (p.s. Madonna is zo’n derderangs ‘freemason’ kennelijk, en hij zal het ook wel zijn. Zo worden die onbenullige celebretards ook voor het karretje gespannen door de parasieten.)

 2. Geeft niet Sean , je hartaanval, hersenbloeding, bloedklonters, hart onsteking, kanker explosie, neurologische aandoening is onderweg !!
  Take your pick komt helemaal goed , we zien je overlijdensbericht met smart tegemoet.

 3. Who cares wat sean penn ‘zegt’. Hij is ook maar een hollywood puppet en wordt betaald om dit soort onzin uit te kramen. Verder geen aandacht aan schenken.

 4. Deze egocentrische lelijke zuurpruim moet van zijn hobbelpaard getrokken worden. Zijn leven lang zwelgt hij al in zijn zelf-vererende betweterij. Maar betweters zijn helaas altijd geliefd. (p.s. kennelijk was Madonna ook zo’n derderangs ‘freemason’ meeloper. Zal Penn ook wel zijn. En zo worden die onbenullige celebretards ook voor het karretje gespannen door de parasieten.)

  Zie deze video
  https://www.youtube.com/watch?v=v_GfmvpJZXE
  om naar een lange lijst van al die zwakzinnige meelopers met hun freemason oog- en handgebaartjes te scrollen.

  • @Immortal >> (Zie deze video
   https://www.youtube.com/watch?v=v_GfmvpJZXE
   om naar een lange lijst van al die zwakzinnige meelopers met hun freemason oog- en handgebaartjes te scrollen.)

   Je denkt 5 uur en 17 minuten en 11 seconden = 33 het hoogste getal in de freemason order. Toeval deze tijd dat deze video duurt ?? Mijn bek viel open, omdat je zoveel dingen herkend, maar nooit bij stil hebt gestaan. Wat een zieke, zielige wereld is het toch !! ONGELOOFLIJK !!

   • Ja! Die video, jij plaatste hem. Ik kon dat artikel even zo snel niet meer vinden, Discobol. Interessante video, en goed gesproken zeker voor zo’n lange video. Hoe die dat voor elkaar kreeg, best knap. Wb de getallen – die zijn ook geperveteerd door die parasieten. De 33 betekent in werkelijkheid dat je in controle moet blijven van JEZELF, en dus niet over anderen, zoals zij zich deze ‘macht’ hebben aangemeten. De freemasons hebben er dus een heel andere draai aan gegeven. De getallen zijn altijd berichten die op jou van toepassing zijn. De 11, bijvoorbeeld, betekent ‘grote veranderingen’ – dit kan goed of slecht zijn, maar het heeft impact op je. De parasieten gebruikten de 11 om hun eigen snode veranderingen te coderen, zoals 911. Maar je kan niks ‘bereiken’ met de getallen, je kan ze alleen als berichten interpreteren. Dat is het verschil dat die parasieten er aan gegeven hebben – ze hebben zich deze master numbers valselijk toegeëigend om hun eigen machtswellust vorm te geven. Maar in werkelijkheid zijn deze getallen berichten vanuit het Goede om jou inzicht te geven over iets waar je mee bezig bent. En iedereen die er voor open staat, zal deze gecodeerde berichten ook gaan zien. Ik kan er meer over schrijven…

    • @ Immortal >> (En iedereen die er voor open staat, zal deze gecodeerde berichten ook gaan zien. Ik kan er meer over schrijven…)

     Klopt, en ik ben hem nog maar een keer gaan kijken, en zie steeds weer andere dingen gebeuren…

    • @Immortal, het ‘onderzoeksrapport’ over 9/11, waarvoor zelfs cabaltijger & Rockefeller-protegé Henry Kissinger (1923) door George W. Bush (1946) is gevraagd om deze commissie voor te zitten is gepubliceerd op 27.11.2004 > 2 + 7 = 9, dus 9/11; hoe duidelijk wil je het hebben!

 5. Quote, Sean Penis: “Ik denk dat het een onwil is om deel te nemen aan een cultuur van gezond verstand.” Dat gezonde verstand ontbreekt op alle vlakken bij Sean Penis, een betere omschrijving zou zijn, Sean Knobhead, maar dat bekt niet zo lekker.

  Knobhead, brits jargon voor, idioot, dwaas.

   • In de film ‘Desperately Seeking Susan’ uit 1985 speelt Madonna (1958) een van de twee hoofdrollen en aan de achterzijde van het door haar frequent gedragen leren jack is een afbeelding te zien van de uit dertien delen bestaande piramide met boven in het alwetend oog. Deze piramide is ook te zien op het eendollarbiljet en de top van het Washington Monument, waaraan tussen 1848 en 1888 met tussenposen is gewerkt. De hoogte van het Washington Monument is 666 feet, waarvan 111 feet fungeert als fundering.
    Of te wel een zeer duidelijke handtekening van de freemasons.

 6. ´Dr. Sean O’Leary, voorzitter van de American Academy of Pediatrics ‘ Committee on Infectious Diseases

  O’Leary zei dat hij zich zorgen maakte dat de beweging voor ouderlijke rechten de naleving van door de staat verplichte immunisatieschema’s voor kinderen zou kunnen vertragen, en vertelde The Times: “We hebben een wereldwijde dip in de vaccinatiedekking. Dit is dus geen tijd om te overwegen deze wetten terug te draaien.”´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/childhood-vaccine-schedule-mandates/

 7. ‘Zijn verklaringen volgen op een rapport waaruit blijkt dat de meerderheid van de personen die COVID opliepen en stierven, gevaccineerd waren.’ Begrijpend lezen heeft meneer Penn nooit gehad op school blijkbaar. Ongebrijpelijk reageren kan ie dan weer wel. Geen energie aan besteden dus.

 8. Wie moeten er hier nu voor altijd wegblijven uit de natuur?
  Wegwezen! Zet maar een VR-bril op of zo.

  Stelletje natuurlijke immuniteit verkrachters…..

 9. Er mogen wel wat meer van zulke artikelen geplaatst worden. Over mensen als deze persoon die
  gewoon in Nederland wonen, en niet in beveiligde superrijken-reservaten wonen.

  • Combinatie van? Dubbel gemaskerd; 5G overal; continue ´S.M.A.R.T.´ foon op zak; genocide spuit effecten; enorme luchtvervuiling; Slangengif in het water? etc. Who knows?! Komt i.i.g. perfect uit om een nieuwe angstgolf door de wereld te verspreiden; met ´passende´ noodmaatregelen.

  • Ik kijk er niet van op, Billie heeft oktober simulatie gedaan van nog ergere plandemie..Zal dan wel iets zijn wat hecht op die synthetische spike eiwitten waar iedere vax vol mee zit.

 10. Ik hoop dat hij de volgende is die dood valt, zo zie je maar opleidingsniveau en kennis van zaken van acteurs blijkbaar zero…onozel manneke…

 11. Sean die ze Penn stak in de dochter van Satan? Sean Penn is daarnaast gewoon eem CIA medewerker en ja die willen veel mensen dood. Met grote parachute naakt in Mexico droppenin Tijuana die weten wel raad met hem.

 12. Vergeef me vrienden dat ik ooit een film van hem keek. Nu dus nooit meer. Waarom krijgt zo een tweederangs mens een kans om voor een groot publiek te spreken terwijl er zoveel intelligentere mensen nooit gehoord worden. Ik wens deze persoon dus zeker een flinke tumor toe in zijn hoofd en ballen, alhoewel ik twijfel of hij ballen heeft. STERF Sean.

 13. Sean penn zegt eigenlijk,ik heb met mn pik ergens tussengezeten wat jonger was dan 14 jaar en nu word ik gechanteerd om deze bs uit te kotsen.

 14. Zou zo’n man nu werkelijk denken dat iemand zit te wachten op geneuzel van een mislukt acteur? Lef heeft hij wel. Het aantal slachtoffers is inmiddels werkelijk enorm.

  • @Ron Swart, top! Is deze organisatie niet opgericht door prins Bernhard? Ik heb er eens een stevig artikel over gelezen (…).

    • Wat ik me herinner, is dat een select groepje adel ging jagen op de Witte neushoorn, een dier waarvan er niet veel zouden zijn. En voortbordurend op deze organisatie … Hanteert men niet de Pandabeer als logo? De Pandabeer die ook staat voor ritueel kindermisbruik …

   • WWF/WNF is opgericht door vier Britse natuurbeschermers. Bernhard van Lockheed – Biesterfeld heeft een decoratiestelsel laten ontwerpen, de gouden ark, gebaseerd op het Nederlandse decoratiestelsel en o.a. dictator van Zaïre Mobutu Sese Seko (1930 – 1997) mocht zich commandeur van deze orde noemen.

     • Lockheed Martin Corporation (anno 1926) is een fabrikant van geavanceerde wapensystemen en de YF-22 Raptor rolde als laatste vliegtuig van de band in 1990.
      Na de aanslagen van 9/11 is de beurskoers explosief gestegen. De in 1995 overleden CEO van Lockheed Martin Skunk Works Ben Rich (1925) heeft eens verklaard: ‘wij hebben de technologie om ET naar huis te brengen en dat betekent, dat we door de ruimte kunnen reizen.’
      Medio jaren zestig bracht vicepresident Hubert Humphrey (1911 – 1978) een bezoek aan een vestiging van dit onderzoeksinstituut en op een gegeven moment kreeg hij van een high official te horen: ‘als u deze grens overschrijdt, schieten wij u dood.’

    • Ja onder zijn hoede opgericht, al zijn stichtingen staan niet direct op naam…Waren ooit klanten van mij toen ik nog niet wakker genoeg was WNF en Prins Bernhard Cultuurfonds.

  • De CIA (Criminals in Action, anno 1947) heeft samen met het Department of Defence (Pentagon) sinds jaar & dag een grote vinger in de pap bij pedobolwerk Hollywood. Hollywood heeft na de moordaanslag op president Kennedy op 22.11.1963 in Dallas het door Zapruder gemaakte filmpje bewerkt, zodat het in de pas zou lopen met de conclusies van het in september 1964 verschenen Warren-rapport.
   Het begrip complottheorie is gelanceerd in januari 1967 door de afdeling desinformatie van de CIA, omdat een groot aantal Amerikanen twijfels hadden bij de conclusies van het Warren-rapport. Alle aanwezigen bij de aanslag op president Kennedy op Dealey Plaza om 12:29u zijn door diverse veiligheidsdiensten ‘bewerkt’ om vooral hun mond te houden over de werkelijke gang van zaken.

   • Het woord complotter wordt voortdurend misbruikt om elke discussie dood te slaan. Klopt inderdaad van dat Zapruder filmpje dat ze dat hebben gemanipuleerd. George Herbert Walker Bush heeft een grote rol gespeeld in de moord op Kennedy en hij zat ook achter de aanslag op Ronald Reagan. Gelukkig is die oude rat al een tijdje dood. Ik hoop dat zijn zoon George Bush ooit nog voor een tribunaal verschijnt voor 9-11.

    • George H.W. Bush/Scherff (1924 -2018) is op 30.11.2018 gefusilleerd d.m.v. een gifinjectie o.a. vanwege zijn betrokkenheid bij de staatsgreep tegen president J.F. Kennedy op 22.11.1963, de laatste president die de belangen van zijn volk met hand & tand verdedigde. Als je 30 + 11 optel, krijg je 41 en Bush was de 41ste president van de VS.
     Bush was op 22.11.1963 in Dallas aanwezig en foto’s, genomen voor het Texas School Book Depository bewijzen dit onvoorwaardelijk.
     Volgens Real Raw News is George W. Bush (1946) middels ophanging ter dood gebracht en hij verwenste de aanwezigen bij zijn executie een enkele reis naar de hel!

 15. Hopen dat ie een goede batch heeft gehad en het spuitje snel zijn werk doet. De wereld is beter af zonder deze satanische holbewoner

 16. Da’s ook grappig , ik zeg precies hetzelfde van Sean Penn , hij is een vaccin crimineel die zijn huis niet mag verlaten ! En ik heb gelijk !

 17. Het is gewoon een vuile nazi !!! Met zijn stigmatiserende leeghoofdige opmerking… Dat antivaxxers het huis niet meer uit mogen, niet meer werken… etc, etc… Waarom niet gelijk weer een gele ster invoeren..
  maar dan voor de antivaxxers.. he Mr. Adolf Penn !!!!!! Ik hoor iedereen nog roepen: NOOIT MEER
  ’40 ’45 taferelen !! Moet je zien hoe snel het weer kan gebeuren door dit soort zieke geesten.

 18. Sinds ik ruim zes jaar geleden ‘wakker’ werd, toen ik las dat op 09/11 een derde gebouw instortte, namelijk WTC 7 ben ik ‘ontwaakt’ en sindsdien ben ik gaan graven en tot op dag van vandaag ben ik daarmee onophoudelijk mee bezig.
  Wat ik sindsdien deel, is het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.

 19. Bob Dylan (Shabtai Zisel ben Avraham, 24.05.1941 > 2 + 4 = 5 = 11, het laagste meestergetal van de vrijmetselaars!) heeft zijn ziel verkocht aan de duivel ondanks of juist zijn Blowin’ in the Wind.

 20. Hollywood is the SODOM AND GOMORRA van de VS. 95% van de acteurs( Jean Penn, Charlie Sheen), actrices en musici( Elvis, Michael Jackson, Lady GAGA etc.)zaten/zitten onder de duim van de illuminatie. Net zoals Disneyland waar jaarlijks 800+ kinderen worden vermist en nooit terug gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in