Een islamkritische politicus in Noorwegen werd gewelddadig aangevallen door een moslimmenigte in Bergen. Het gebeuren zorgde ervoor dat de Fremskrittspartij, die in de regering zit, krachtig reageert. – We zijn op weg naar de Zweedse toestand, waarschuwt de voormalige minister van Immigratie Sylvi Listhaug, schrijft Document.

Geweld en totale chaos ontstond toen de islamkritische Sian (Stop de islamisering van Noorwegen) zaterdag een demonstratie hield op de Festplassen in Bergen. Groepen moslims en linkse activisten hadden zich ter plaatse verzameld voor een tegendemonstratie.

Toen Siane leider Lars Thorsen in zijn toespraak zei dat Mohammed een valse profeet was, viel een moslimmenigte hem aan en sloeg hem neer, schrijft NRK.

Backup:

Op beelden van het voorval wordt Thorsen vervolgens door de politie afgevoerd terwijl hij uit het hoofd bloedt.

De politie heeft drie moslims gearresteerd voor de aanval op Thorsen. Maar minstens twee van hen zijn al vrijgelaten, volgens NRK. In totaal worden ongeveer 15 mensen verdacht van wanordelijk gedrag.

Uiteraard scharen de Noorse mainstream media zich aan de zijde van de agressieve moslims en beschuldigen de politie van geweld omdat er traangas werd gebruikt om de stenengooiers te verspreiden. Er worden onder andere linkse activisten geïnterviewd die de politie ervan beschuldigen hen te hebben “vergast” en “chemische wapens tegen kinderen te hebben gebruikt”. Ook de Sociaal Democratische Arbeiderspartij en de Noorse Linkse Partij bekritiseren de politie, meldt Fria Tider.

Sylvi Listhaug, topvertegenwoordigster van de Fremskrittspartij [Vooruitgangspartij, red.] en voormalig Noors minister van Immigratie en Integratie, reageert in plaats daarvan op de aanval op Lars Thorsen.

Het is tijd voor de deugmensen om de handen uit de mouwen steken, hun huizen te openen en uit eigen zak te betalen

“In Noorwegen mag men negatieve dingen zeggen over de profeet Mohammed. Dat moslims mensen aanvallen omdat ze zulke legale standpunten verkondigen, geeft mij het gevoel dat we op weg zijn naar de Zweedse toestand”.

“De Zweedse toestand” is een term die in Noorwegen en Denemarken vaak wordt gebruikt om de aan immigranten gerelateerde chaos en geweld te beschrijven die het buurland Zweden heeft ondergaan.

Psycholoog Nicolai Sennels: Vier factoren die moslims crimineler maken

Vorig artikelWHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde
Volgend artikelUitgehongerde, vervolgde, arme vrouwen en kinderen van Tunesië op de vlucht naar Italië
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. En Noorwegen is zo een mooi land. Ging er elk jaar heen op cruise. Ik heb daar weinig moslims gezien. Maar ik ben er ook al weer in geen drie jaar geweest. De laatste keer dat we gingen werden we wel voor de eerste keer gewaarschuwd voor zakkenrollers in Oslo. En voor mensen die nog steeds de kop in het zand steken kan ik zeggen, open je ogen en kijk om je heen. Tel het aantal buitenlanders in een winkelcentrum en het aantal autochtonen. Je zal schrikken. En de Marokkaanse jeugd wordt steeds gewelddadiger. Ze weten dat ze met een standje weg komen want ze worden niet veroordeeld volgens volwassen gerecht. Want ze kunnen nog gered worden. En dan vraag ik mij steeds hardop af, wie wil je nu in de maling nemen.

  2. Noorwegen zo een mooi en schilderachtig land , met ooit een heel fijne bevolking , is nu gedegradeerd tot een land vol vreemde moslims , en juist zoals in alle andere Europese landen blijft er van het mooie , schilderachtig land niets over het wordt gedomineerd en geregeerd door moslims en de islam ? De toestand ziet er uit zoals alle andere Europese landen ? SLECHT ? nu dat een politieker aangevallen wordt met als gevolg , verwondingen enzv. is wel heel positief , dat zou meer moeten gebeuren ? maar dan in gans Europa en zeker in het Europese Parlement ? want daar zitten de bedenkers en uitvoerende macht van de integratie van moslims en de islam ? ALLES OPRUIMEN ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in