Foto via Humans Are Free

De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de wereld niet meer terug kan naar hoe het was voor het Coronavirus, zelfs als er een vaccin wordt gevonden om de pandemie te bestrijden.

De directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, gaf vrijdag in een briefing aan de media zijn standpunt te kennen. Hij merkte op dat verschillende landen de Corona-gevallen hadden zien dalen om vervolgens maanden later een tweede golf te zien inslaan, schrijft auteur Carlos Garcia op Humans Are Free.

“Vorderingen betekenen niet de overwinning, zei Tedros.

“Zelfs als we een vaccin hebben, zal het de pandemie op zichzelf niet beëindigen. We moeten allemaal leren dit virus te beheersen en te controleren met behulp van de instrumenten die we nu hebben, en de aanpassingen in ons dagelijks leven maken die nodig zijn om onszelf en elkaar veilig te houden”, vervolgde hij later in zijn toespraak.

“Lockdowns zijn geen oplossing op lange termijn”

“De zogeheten lockdowns hebben veel landen in staat gesteld om de overdracht te onderdrukken en de druk van hun gezondheidssystemen af te nemen”, zei Tedros.

“Maar lockdowns zijn voor geen enkel land een lange termijn oplossing. We hoeven niet te kiezen tussen levens en bestaansmiddelen of tussen gezondheid en economie. Dat is een verkeerde keuze. Integendeel, de pandemie herinnert ons eraan dat gezondheid en economie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn”, vervolgde hij.

“Iedere persoon kan een verschil maken. Elke persoon, elk gezin, elke gemeenschap en elk land moet zijn eigen beslissingen nemen op basis van het risiconiveau waar hij of zij woont”.

Klimaatverandering [Uiteraard]

  Te veel medische schandalen: Fransen sceptisch over Corona-vaccinatie

Tedros legde uit dat lokale overheden het beste kunnen beoordelen welke risico’s zij lopen en welke stappen zij kunnen nemen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken.

“Tegelijkertijd zullen we niet, kunnen we niet, teruggaan naar de manier waarop de dingen waren”.

Door de geschiedenis heen hebben uitbraken en pandemieën economieën en samenlevingen veranderd, dit keer zal het niet anders zijn”, voegde Tedros eraan toe.

“De pandemie heeft met name een nieuwe impuls gegeven aan de noodzaak om de inspanningen om te reageren op de klimaatverandering te versnellen. De pandemie heeft ons een glimp gegeven van onze wereld zoals die zou kunnen zijn, schonere lucht en rivieren”, aldus Tedros.

Rapport: Peking vroeg WHO-chef Tedros om een pandemie waarschuwing uit te stellen

De WHO is bekritiseerd vanwege het bewijs dat ze medeplichtig waren aan het helpen van China om het Coronavirus te verbergen tijdens de vroege stadia van de pandemie.

Tedros zelf is beschuldigd van een te nauwe band met China, waarbij sommige critici opmerken dat het land hem hielp bij het opklimmen tot het directeurschap van de WHO.

Naast dit alles wordt Tedros er ook van beschuldigd lid te zijn geweest van de terroristische groepering het Tigray People’s Liberation Front (TPFL), aan het begin van zijn politieke carrière, wat betekent dat de Wereldgezondheidsorganisatie wordt geleid door een terrorist.

WHO-baas lid van communistische terroristische groep

Vorig artikelBlack Lives Matter activisten gooien uitwerpselen naar de politie
Volgend artikelNoorse islamkritische politicus aangevallen door moslims: “We zijn op weg naar de Zweedse toestand”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. geachte meneer T.A. GebreydeJesus …jij spoort niet helemaal. Ten 1e ) De wereldbevolking wil helemaal GEEN vaccin . Ten 2e ) WIE ben jij om zulke uitspraken cq beslissingen te nemen , en/of te denken voor anderen ?? Ten 3e) Ook met het GRIEP virus en vaccin , is de wereld gewoon doorgegaan met bestaan zoals het was. Er bestaat GEEN enkele reden , waarom dat NU NIET zou kunnen , daar dit zgn Covid-19 virus niet meer en niet minder is dan een SPIN-OFF van het reguliere griep-virus. Besmettingskans en overlijden hieraan zelfs MINDER is dan het reguliere griep-virus . Ten 4e ) Er bestaat al ruim 70 jaar een medicijn tegen dit virus namelijk : Hydroxychloroquine + zink + nog een medicijn……we hebben dus geen vaccin NODIG , OETLUL . Ten 5e ) Jij zou terecht moeten staan voor de VELE misdaden tegen de mensheid die je in EIGEN land (Ethiopie) reeds hebt begaan. Laat staan wat je de rest van de wereld wil aandoen.
  Ten 6e) …wat jij nodig hebt , is een enkeltje EEUWIGE JACHTVELDEN…zsm…

 2. Tedros heeft ‘een verband’ gepresenteerd tussen Covid-(20)19 en ‘het klimaat’…

  In de volgende video informatie omtrent de strategie welke wordt uitgerold …

  GREEN SABBATH: Sunday Lockdowns for “Gaia” & Jubilee for the Earth – 01/10/2020

  ‘Climate alarmists–from the Pope to Rabbis to Greta–are calling for a Sunday “Green Sabbath,” forcing people to stay home in deference to Gaia. Now that people are used to perfect surveillance and enforced lockdowns, the stage is set for this truly Satanic inversion: worship of the creation, instead of the Creator, on a day chosen by the Catholic church. Agenda 2030 and spiritual battles are playing out before our eyes — will you be corralled along, or stand up as a free human and refuse to worship their Earth Day Jubilee?’

  https://www.youtube.com/watch?v=mrdspdHvdNk

  • Helemaal mee eens…Het problem is , dat je er en andere GEESTELIJK GESTOORDE voor terug krijgt . Misschien nog wel erger, dan deze. M.i. …, even wachten totdat Trump , wereldwijd , ordeopzaken heeft gesteld. Daarna , dit soort instituties / organisaties opdoeken of mensen werkzaam voor UN , WHO e.d. VERVANGEN door ONAFHANKELIJKE & VAKBEKWAME personen , met bewezen WERKERVARING.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in