Noorse nee tegen Greta Thunberg: “We hebben geen doemscenario profeten nodig”

5
2813

Greta Thunberg mag geen toespraak komen houden in het Noorse parlement Stortinget. Dit is de mening van een meerderheid van de Noorse parlementsleden, schrijft abcnyheter.no. – Ze is niet Noors en ze is niet gekozen door het volk, zegt de fractieleider van de rechtse partij, Trond Helleland.

Het is de Noorse Groene Partij die de Zweedse klimaatactivist wil uitnodigen naar Noorwegen te komen om de leden van de Storting toe te spreken. Maar een meerderheid van de partijen zegt daar nu nee tegen.

Fremskrittspartiet heeft reeds op maandag geprotesteerd tegen het voorstel van de Noorse Milieupartij.

We hebben klimaatoplossingen nodig die de uitstoot daadwerkelijk verminderen en gebruik maken van nieuwe technologie, niet nog meer doemdenkbeelden en klimaatvoorstellen die mensen kwellen, zei Frp-leider Sylvi Listhaug.

Sociaal-Democratisch nee

Nu zeggen ook de Noorse Sociaal-Democraten, de Högerpartij en de Centrumpartij “nee”. Dit betekent dat een duidelijke meerderheid tegen het uitnodigen van Greta Thunberg in de Storting is.

De Storting is de zetel van de verkozen vertegenwoordigers van het volk. Daarom zeggen we nee tegen Greta Thunberg. Ze is niet Noors en ze is niet gekozen door het volk, aldus de leider van de Noors rechtse fractie, Trond Helleland.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

The Great Reset – GretaVolg Frontnieuws op Telegram

Noorse studie vindt NUL effectiviteit van vaccin tegen dood voor Covid ziekenhuispatiënten

5 REACTIES

  1. Die griet is zo dom als een aardappel en zo gek als een ui.
    Ze hoort in een gesloten inrichting de rest van haar miserabele leven.

    Zij is het trotse resultaat van zuipen en spuiten gedurende en voor zwangerschap.

    Van de kosten die het kreng heeft veroorzaakt kan je een hele regio een jaar lang goed laten eten.

  2. Als dit meisje ergens voor op moest komen zijn het de kinderen die dreigen ingespoten te worden met de gifprik. Maar aan de mening van mensen die zich gewillig laten manipuleren hebben we uiteindelijk niets aan. Degenen die het voor het zeggen hebben zijn gebonden door geheime verbonden om ons te onderwerpen. De onderlegde mensen die ons waarschuwen worden monddood gemaakt. Rest ons nogmaar alleen burgerlijke ongehoorzaamheid op weg naar een wereldrevolutie.PZG. Een wereldregering zal er komen maar niet aan de voorwaarden die onze belagers voor ons in petto hebben. De grootste fout die ze gemaakt hebben is naast de vrije wil te onderschatten ook een aanval te plegen op het menselijk genoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here