Noorse nee tegen Greta Thunberg: “We hebben geen doemscenario profeten nodig”

7

Greta Thunberg mag geen toespraak komen houden in het Noorse parlement Stortinget. Dit is de mening van een meerderheid van de Noorse parlementsleden, schrijft abcnyheter.no. – Ze is niet Noors en ze is niet gekozen door het volk, zegt de fractieleider van de rechtse partij, Trond Helleland.

Het is de Noorse Groene Partij die de Zweedse klimaatactivist wil uitnodigen naar Noorwegen te komen om de leden van de Storting toe te spreken. Maar een meerderheid van de partijen zegt daar nu nee tegen.

Fremskrittspartiet heeft reeds op maandag geprotesteerd tegen het voorstel van de Noorse Milieupartij.

We hebben klimaatoplossingen nodig die de uitstoot daadwerkelijk verminderen en gebruik maken van nieuwe technologie, niet nog meer doemdenkbeelden en klimaatvoorstellen die mensen kwellen, zei Frp-leider Sylvi Listhaug.

Sociaal-Democratisch nee

Nu zeggen ook de Noorse Sociaal-Democraten, de Högerpartij en de Centrumpartij “nee”. Dit betekent dat een duidelijke meerderheid tegen het uitnodigen van Greta Thunberg in de Storting is.

De Storting is de zetel van de verkozen vertegenwoordigers van het volk. Daarom zeggen we nee tegen Greta Thunberg. Ze is niet Noors en ze is niet gekozen door het volk, aldus de leider van de Noors rechtse fractie, Trond Helleland.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

The Great Reset – GretaVolg Frontnieuws op Telegram

  Angstcampagnes voor opwarming van de aarde gebruiken niet langer ijsberen als rekwisieten omdat ijsberen gedijen
Vorig artikelCanadese arts uit ziekenhuis ontslagen na uitspraken over bijwerkingen COVID-19 ‘vaccin’
Volgend artikelCovid “Vaccins”: Een falend beleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Die griet is zo dom als een aardappel en zo gek als een ui.
  Ze hoort in een gesloten inrichting de rest van haar miserabele leven.

  Zij is het trotse resultaat van zuipen en spuiten gedurende en voor zwangerschap.

  Van de kosten die het kreng heeft veroorzaakt kan je een hele regio een jaar lang goed laten eten.

 2. Als dit meisje ergens voor op moest komen zijn het de kinderen die dreigen ingespoten te worden met de gifprik. Maar aan de mening van mensen die zich gewillig laten manipuleren hebben we uiteindelijk niets aan. Degenen die het voor het zeggen hebben zijn gebonden door geheime verbonden om ons te onderwerpen. De onderlegde mensen die ons waarschuwen worden monddood gemaakt. Rest ons nogmaar alleen burgerlijke ongehoorzaamheid op weg naar een wereldrevolutie.PZG. Een wereldregering zal er komen maar niet aan de voorwaarden die onze belagers voor ons in petto hebben. De grootste fout die ze gemaakt hebben is naast de vrije wil te onderschatten ook een aanval te plegen op het menselijk genoom.

 3. ” Toen ik een jongen van 14 was, was mijn vader zo dom dat ik de oude heer nauwelijks in mijn omgeving kon dulden. Maar toen ik 21 werd, verbaasde ik mij er geweldig over hoeveel hij in die 7 jaar had bijgeleerd*. ”

  Hoé oud is dat jonk eigenlijk …… ? Wié is zij, wèlke ervaring in haar mars, en maturiteit-gezien-haar leeftijd heeft z’ in petto …?

  Volgend jaar, Deo Volente, in januari 2O24 zal Gr.Th. krèk zo oud zijn als Mark Twain toén op z’n 21ste !!, dan pàs wordt ’t ‘hoognoen’ (Vlaams voor ‘highnoon’, 12u/12u, met 2uur vóór op de ZON, tijdens de ZOMER, 1uur máár in de WINTERTIJD, overigens) , dat die Greta – dàn januari 2O24 ! – DÀN ‘ns analyseert hoeveel de ‘gemiddelde’ Noorse STROTINGETTER(s) op haar prille 21ste dàn inmiddels “bijgeleerd zal/zullenhebben”, (om het met Twain te citeren*), en dat diezèlfde STROTINGET^ binnen dit en krèk nog ‘ns 7 jaar er nog altijd compleet gerust zal in zijn van zijn^ huidig genomen standpunt en objectie genomen te hebben, zoals het in juni2O21! deed …… Gr.Th. zal dan allicht 25 jaar bereiken kkk Er is dus hoop voor alle leden van de STORTINGET^, Gr.Th. zal ’t nog wel achterhalen, hoop ik Th.Gr. te hopen althans ……. 🙄 Indien en àls …….

  ‘r Zijn dáár in diezelfde STORTINGET^ wellicht ook welvolksvertegenwoordigers aan boord zijn met méér dan modale medische, lees psychoanalytische c.q. ‘psy’-bagage …… 🤔 27 VII 2O23

 4. Ai Greta! “Wat nu gezongen?” zei de pater, toen de kerk in brand stond.
  Welk kalmerend middel van big-pharma moet er nu van het schap gehaald worden, om dit geestelijk volledig ontspoorde wicht deze teleurstelling te boven te doen komen?
  Overigens hoog tijd dat men deze ontspoorde Greta Langkous eens héél gevoelig op haar tienervingertjes tikt!
  Wat moet dit kind later een hekel hebben aan haar kindertijd, ( en haar handlers!) als ze over een aantal jaren nog eens terugkijkt naar de periode waarin ze de afkeer van de hele wereld op zich afriep.
  Dit gaat niet weg.
  Dit is blijvend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in