Gezien de sterke stijging van het aantal COVID-19 gevallen als gevolg van de nieuwe, “besmettelijker Deltavariant”, hebben de Noorse gezondheidsautoriteiten gewaarschuwd voor een komende stijging van het aantal ziekenhuisopnames, ook onder volledig gevaccineerde Noren. Toch is de boodschap nog steeds dat de vaccins een robuuste bescherming bieden, vooral aan ouderen en risicogroepen.

Tot dusver is bij 1.137 volledig gevaccineerde Noren het coronavirus vastgesteld. Daarvan zijn 35 mensen in het ziekenhuis opgenomen met COVID-19 symptomen van uiteenlopende ernst. 29 van hen behoren tot risicogroepen met een hoog of matig risico op een ernstig beloop, aldus het recente rapport van het Noorse instituut voor volksgezondheid (FHI).

“We verwachten dat er in de toekomst meer volledig gevaccineerde mensen in het ziekenhuis zullen worden opgenomen, omdat het aantal volledig gevaccineerden de komende weken zal toenemen. Voorlopig zien we dat het aantal ziekenhuisopnamen laag is, maar we denken dat het in de komende weken zal toenemen”, zegt FHI-afdelingsdirecteur Line Vold tegen de staatsomroep Nrk.no.

In de weken 30 en 31 waren 418 of 8 procent van de 5.215 nieuwe COVID-19 gevallen in Noorwegen volledig gevaccineerd. Het aandeel van de gevaccineerden stijgt gestaag en zal blijven stijgen, waarschuwde het FHI.

Tot nu toe heeft Noorwegen, een natie van 5,3 miljoen inwoners, 142.000 gevallen van COVID-19 gezien, terwijl 39 procent van de bevolking is gevaccineerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elitesVolg Frontnieuws op Telegram

  Albert Bourla, CEO van Pfizer, omschrijft vaccinsceptici als "criminelen"
Vorig artikelVerschrikkelijke beelden gaan viraal: bange autistische jongen (12) wordt onder dwang op Covid getest
Volgend artikelWetenschappelijke studie bevestigt dat mRNA je DNA kan veranderen – Ze zeiden dat het onmogelijk was… ze logen tegen je
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Jaja. En maar doorgaan. Hoelang denken ze nou dat mensen deze bullshit zullen blijven geloven. Ik zou zo graag zien dat er een land is dat eindelijk een keer zegt..genoeg is genoeg. De gevolgen zowiezo voor de gezondheidszorg worden onmogelijk gemaakt en nog heel eventjes en dan loopt het storm met alle bijeffecten. Ook al verhullen ze het als iets wat zowiezo had kunnen gebeuren met een bepaalde persoon. Zodra plotseling de artsen en ziekenhuizen het onder ogen zullen moeten zien is er geen plaats meer voor deze massa van ziekten die veroorzaakt zijn door de grote redding van de mensheid. En dan? Gewoon iedereen maar laten lopen met alle zorg die ze nodig hebben en waar ze verdorie hun leven lang al zorg premie voor betalen,? Ik ben benieuwd want dat laat niet lang meer op zich wachten.

  • ze kunnen niet meer terug Josien. ze zijn te ver gegaan en bovendien weten ze heel goed wat ze aan het doen zijn.
   dalijk zijn er geen zorgmedewerkers meer en geen politie en geen leger.
   maak dan je borst maar nat.

 2. Ja vreemd te lezen dat die gen-mod rommel niet voldoet maar wel werkt.
  Inderdaad kan men niet terug omdat de geprikten een behandeling gekregen hebben waar geen terug is. Maar dat ze doorgaan “stinkt” mijns inziens.

 3. Helaas is dit allemaal de bedoeling!! Vaccin=genocide, dehumanisering!! Daarom moet iedereen geprikt worden! Behalve de ” elite”!!

 4. De Davos kliek is overtuigd van de nieuwe ideologie die The Great Reset heet. Het gaat allemaal over computing power. Het vooruitzicht dat je zoveel meer zal kunnen als transhumaan(lees supermens)geeft de aanhangers nu al zoveel arrogante en superieure gevoelens dat ze de ‘anders denkenden’ in toenemende mate als ‘untermenschen’ gaan zien en dienovereenkomstig gaan benaderen en behandelen.
  Zij die ervoor kiezen gewoon mens te blijven worden nu al gezien als stom, asociaal, idioot etc. Het eind van deze reeks gedachten is dat je ze beter kunt elimineren. Waar hebben we dat eerder gezien?
  Historie zegt dat er altijd mensen zullen zijn met veel macht die de ultieme machtssprong wagen.
  Op de stoel van onze lieve heer willen gaan zitten. Historie straft die machtsgreep altijd af op dezelfde manier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in