Tunesië richting Lampedusa. Illegale Noord-Afrikanen die 10 minuten geleden vertrokken zijn, delen ons mee dat ze tegen etenstijd in Italië zullen aankomen: kaviaar en champagne moeten bereiden. We zijn de beledigingen van onze onwaardige smokkelaarsregering zat, verdomme!

[Foto: Vluchtelingen uit Oost-Pruisen op door paarden getrokken kar 1945 © Bundesarchiv, B 285 Bild-S00-00326 / Unknown (CC BY-SA 3.0)]

Soros bekritiseert Italië voor het niet opnemen van genoeg migranten

  Italië: Afrikaanse illegale immigrant loopt op straat zonder broek en onderbroek
Vorig artikelNoorse islamkritische politicus aangevallen door moslims: “We zijn op weg naar de Zweedse toestand”
Volgend artikelBLM en Antifa activisten schreeuwen om hulp van de politie na pro-politie patriotten hen wat “straat justitie” bijleren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in