Vladimir Poetin is een zeer serieuze man. Zoiets zie je van geen enkele westerse leider. Allemaal proberen ze zich te gedragen als popsterren of stand-upcomedians, of in het beste geval als een neerbuigende oom, schrijft Andrew Anglin.

RT:

De Russische president Vladimir Poetin hield zaterdag zijn traditionele nieuwjaarstoespraak en sprak de natie toe over de uitdagingen waarmee het land het afgelopen jaar werd geconfronteerd en de prestaties die het heeft geleverd. De plaats van de toespraak verschilde drastisch van de traditionele stand-up opnames van de president in het Kremlin: dit jaar nam Poetin de jaarlijkse boodschap op in het hoofdkwartier van het zuidelijke militaire district. Tijdens zijn bezoek had hij ook een ontmoeting met de hoogste militaire functionarissen en reikte hij staatsprijzen uit aan verdienstelijke soldaten.

“Russische soldaten, milities en vrijwilligers vechten voor ons vaderland, voor waarheid en gerechtigheid, om vrede en veiligheid voor Rusland te garanderen. Ze zijn allemaal helden voor ons. Hun last is vandaag het zwaarst. Met heel mijn hart wens ik alle deelnemers aan de speciale militaire operatie een gelukkig nieuwjaar”, aldus de president.

Hoewel het voorbije jaar “vol zorgen en bezorgdheid” was en er veel “moeilijke, maar noodzakelijke beslissingen” zijn genomen, heeft het land “cruciale stappen gezet in de richting van volledige soevereiniteit van Rusland en een vitale consolidatie van onze samenleving”, zei de president.

“Dit was een jaar van cruciale en noodlottige gebeurtenissen die de basis hebben gelegd voor onze gemeenschappelijke toekomst en onze ware onafhankelijkheid. Dit is waar we vandaag voor vechten. Wij beschermen ons volk in onze historische gebieden, de nieuwe constituerende gebieden van de Russische Federatie”, aldus de president, verwijzend naar de vier voormalige Oekraïense regio’s die na de referenda van september bij Rusland zijn ingelijfd.

  Oekraïne - Koekiemonster vertrekt

Niet alleen Rusland, maar de hele wereld heeft het afgelopen jaar een “belangrijke verandering” doorgemaakt, zei Poetin, en voegde eraan toe dat de pogingen van het collectieve Westen, dat Oekraïne in het lopende conflict steunt, om Rusland schade toe te brengen, grotendeels zijn mislukt. Het lopende conflict is “inspirerend geweest voor andere naties bij hun streven naar een rechtvaardige en multipolaire wereld”, aldus de president.

“Rusland leeft onder sancties sinds de gebeurtenissen op de Krim in 2014. Dit jaar is echter een totale sanctieoorlog tegen ons verklaard. De meesterbreinen daarachter verwachtten dat onze industriële, financiële en transportsectoren zouden instorten. Dat is niet gebeurd,” benadrukte Poetin.

Het is zeker niet gebeurd. De Amerikaanse media doen nu alsof het nooit hun bedoeling was, zonder ooit uit te leggen waarom deze verlammende sancties – tegen het Westen! – nog steeds van kracht zijn.

Poetin:

“Het was een jaar van moeilijke, noodzakelijke beslissingen, de belangrijkste stappen op weg naar volledige soevereiniteit van Rusland en krachtige consolidatie van onze samenleving,” zei hij met betrekking tot het conflict van Rusland met Oekraïne.

“Jarenlang hebben de westerse elites ons allemaal huichelachtig verzekerd van hun vreedzame bedoelingen, waaronder de oplossing van het moeilijkste conflict in de Donbas,” zei Poetin.

“Het Westen loog over vrede,” vervolgde hij. “Het bereidde zich voor op agressie … en nu gebruiken zij Oekraïne en zijn bevolking op cynische wijze om Rusland te verzwakken en te verdelen. Wij hebben dit nooit toegestaan en zullen nooit toestaan dat iemand ons dit aandoet.”

“We hebben altijd geweten, en vandaag zijn we er opnieuw van overtuigd, dat de soevereine, onafhankelijke, veilige toekomst van Rusland alleen van ons afhangt, van onze kracht en wil!”

“Vandaag vechten we hiervoor, beschermen we ons volk in onze eigen historische gebieden, in de nieuwe samenstellende entiteiten van de Russische Federatie,” voegde hij eraan toe.

  We worden voorbereid op een oorlog in Oekraïne die tot 2030 zal duren

De hele Russische samenleving organiseert zich nu tegen deze oorlog die de Amerikanen tegen hen zijn begonnen.

De Amerikaanse samenleving weerspiegelt dit niet. Een groot deel van de Amerikaanse media probeert de mensen in verwarring te brengen over waarom we allemaal met deze economische fall-out te maken hebben.

De waarheid is:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het Westen support een nieuwe generatie nazi-oorlogsmachine in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s nieuwjaarstoespraak onthulde veel meer dan hij van plan was
Volgend artikelBREAKING: De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de lijst met potentiële ernstige bijwerkingen van mRNA-injectie: 100% van de DEATHVAX™ ontvangers hebben hartschade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • De MSM hebben het goed gezien,
   Poetin is ziek, Poetin heeft kanker, Poetin trek door de kanker met z’n mond,
   Poetin zakt van de kanker door z’n knieën, Poetin z’n haren zit door de kanker niet goed,
   Poetin is volgens de MSM media hartstikke doodziek van de kanker, kan je heel goed zien.
   Maar volgens mij is het westerse MSM media dood ziek, waarschijnlijk HAAT KANKER.
   En er is geen Universiteit ziekenhuis, die de westerse MSM media van die HAAT KANKER af kan helpen.
   Ik zeg tegen de MSM media, dat als dit kanker is bij Poetin, wordt zeker 100, en ik ben geen Dokter.
   Mijnheer Poetin, ik wens U, met Uw huidige gezondheid een goed 2023, en ik weet het zeker, met nog vele jaren daar nog bij.

   • Helaas weet ik door betrouwbare bronnen dat het wel degelijk zo is helaas OPRECHT.
    Putin ligt al 2 jaar plat deze man is een invaller maar zegt wel wat Putin wil wat gezegd word.

    Kijk maar eens naar foto´s van de echte Putin ga maar eens 5 jaar terug en vergelijk het gezicht van deze man. Het is niet Putin zelf..

  • Ger,
   Ik wens iedereen op deze site een gezond,gelukkig,sportief en vredig 2023 toe en wens Rusland en zijn vrienden alle kracht toe in deze oorlog, dat zij de wereld maar positief mogen veranderen net als in de tijd tegen Hitler!!!!!!!

  • acht jaar van genocides door de oekienazi’s op de ethnische russen in de donbass en lughanskregio’s….een fascistische oekiebewind, daar geplaatst met de hulp van het westen door middel van een staatsgreep (maidan ’14) dat openlijk toegeeft russen te haten en naast verboden om russisch te spreken, russische cultuur te beleven dus ook genocides uitvoert op de eigen ethnisch russische bevolking, zoals in het begin van mijn betoog gesteld, is volgens jou GEEN oorlogsverklaring aan rusland??
   wil je me dan ’s zeggen wat wel een oorlogsverklaring zou moeten zijn???

   • @Nicolaas
    In het internationaal staatsrecht is het geven van een oorlogsverklaring omkleed met allerlei juridische aspecten, die eventuele latere consequenties wat betreft eventuele oorlogsmisdaden en aansprakelijkheid (schuld) regelen.
    Zo kan een land in het internationaal strafrecht dan bijv. beschuldigd worden van een ‘agressie oorlog’ of bijv. misdaden tegen de menselijkheid e.d.
    Ook de conventie van Genève is zo een internationale afspraak, maar dan weer met andere items die vastgelegd zijn .
    En zo zijn er nog een aantal verdragen, bijv. internationaal zeerecht enz.

 1. Kijk, zo’n leider kun je serieus nemen. Heel iets anders dan die Bilderberg-/WEF trawanten in het Westen. Dat zijn net mislukte commedianten in een mislukte Muppetshow.

 2. Draagt Poetin al of geen nachtgoed in de Vrijmetselarij.

  door Heine Wind

  Dat Poetin in het vijandelijke kamp zou horen, wordt herhaaldelijk ondersteund met de bekende foto van Bush en Poetin in een exotische pyjama. “Kijk! Zie je? Vrijmetselaars!”.

  Ook voor Martin Vrijland blijkt deze foto reden om in zijn jongste artikel te twijfelen aan Poetin’s en Ruslands goede bedoelingen.

  http://www.beyondthematrix.nl/…/de-angstterreur-van-de-eli…/

  Ik citeer de passage:

  “Dat is ook de reden dat we nu steeds meer samenwerking zien tussen het Westen en Rusland in de vermeende strijd tegen die zelfgeschapen vijand. Want waar velen nog dachten dat Rusland wel ‘the good guy’ zou zijn in dit grote schaakspel, lijkt het er steeds meer op dat Poetin (zie hier) meedoet in dit spel georkestreerd door de vrijmetselarij (de Saturnus cult).”

  Wanneer men op ‘zie hier’ klikt, komt de bekende foto in beeld, zwaar behangen met ongefundeerde verdachtmakerij. Sorry hoor. Met verzinsels.

  Omdat deze foto keer op keer opduikt als argument waarom Poetin meewerkt aan de Nieuwe Wereldorde en omdat zelfs Martin er ondanks al zijn gedreven werk nu ook mee komt, wil ik eens interveniëren op dit punt.

  Dit is het oorspronkelijke artikel uit 2006:

  http://www.nbcnews.com/…/bush-seeks-chinese-help-north-kor…/

  Met de bewuste foto die het volgende onderschrift draagt:

  ‘Wearing traditional “ao dai,” President Bush, left, Russian President Vladimir Putin, right, and Chinese President Hu Jintao, center, wave during a group photo with leaders of the Asia Pacific Economic Cooperation summit in Hanoi, Vietnam, on Sunday.’

  Dan gaan we naar Wikipedia en zien we dat ‘ao dai’ inderdaad traditionele Vietnamese kledij is.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ao_dai

  Het heeft nul komma nul met Vrijmetselarij te maken. Okee?

  https://oxoaxioma.wordpress.com/2015/11/18/draagt-poetin-al-of-geen-nachtgoed-in-de-vrijmetselarij/

 3. Ik heb mij ook vergist. Bush is Skull & Bones lid en Putin is bij vergadeingen van het WEF geweest. Die Vietnamese jurk en het bezoek van Poetin aan WEF is geen bewijs dat Poetin van de loge is, inderdaad. Maar we moeten wel blijven onderzoeken in deze bizarre door vrijmetselaars gecreëerde wereld. Puetin heeft zich uitgesproken tegen satanisten en nazi’s oorlog te voeren en Zelensky heeft herhaaldelijk verklaard de satanische “Nieuwe Wereld Orde” te verdedigen. Wat dit betreft is Poetin zeker geen lid van de wereldwijde vrijmetselarij en kunnen we Poeten beschouwen als de bevrijder van het christelijke Europa. Als Rusland de strijd in Oekraïne wint zal het WEF kabinet niet meer zo zelfverzekerd zijn omdat een groot deel van ons oorlogsmaterieel is vermalen door de Russische vleesmolen van generaal Soeravikin.

 4. Prescott Bush (1895 – 1972) was tussen 1952 en 1963 senator voor de staat Connecticut, George H.W. Bush (1924 – 2018), vice-president tussen 1981 en 1989 en aansluitend president t/m 1993 & George W. Bush (1946) vervulde het presidentschap tussen 2001 en 2009 als trekpop voor vice-president Dick Cheney (1941). Deze drie heren waren lid van het aan Yale University (Connecticut) gelieerde obscure genootschap Skull & Bones aka The Order, Order 322 of The Brotherhood of Death (anno 1832).
  Tijdens de presidentscampagne van 2004 is het skull & bones-lidmaatschap een aantal malen ter sprake gekomen tijdens tv-gesprekken en zowel Bush als ’tegenstander’ John Kerry (1943) ontweken consequent vragen over hun lidmaatschap.
  Skull & bones was overduidelijk betrokken bij de bomaanslagen op 22.03.2016 in Brussel.

 5. En dan hier de versie van MSM: https://youtu.be/ICZ5SETmtQc

  Fresh concerns over the Russian president’s health were raised during his New Year’s speech. Vladimir Putin suffered a coughing fit during his speech and can be seen clearing his throat multiple times. The 70-year-old Putin has been rumoured to be “suffering from cancer.”

  Duidelijk een bewerkte versie om het Westen te laten geloven, dat Putin tobt met zijn gezondheid wat we al het hele jaar horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in