Freepik

De door het mRNA-vaccin veroorzaakte schade valt nu niet meer te ontkennen. Met deze erkenning probeert de WHO beschuldigingen van schuld af te wenden en zich te distantiëren van wat in wezen een genocidecampagne was, vermomd als preventieve geneeskunde.

Pfizer wist het. Bourla wist het. Fauci wist het. Birx wist het. De CIA wist het. Het DoD wist het. De WHO wist het. Het WEF wist het. De VN wist het. Iedereen die betrokken was bij PSYOP-19 wist het, lang voordat het virus opzettelijk werd “gelekt” om het biowapen met langzame dood te rechtvaardigen, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Het plan was altijd om de waarheid over dit bioterroristische eugenetica programma langzaam te onthullen. Birx was de eerste die op haar schouder werd getikt:

En nu speelt de WHO haar rol:

Over een totale ommezwaai gesproken.

Allemaal met opzet, zodat de genetisch gemodificeerde mensen (GMH) die tot op heden hun hartschade en VAIDS hebben overleefd, langzaam beginnen te ontwaken over wat hen is aangedaan. Op een bepaald moment kunnen deze GMH’s zich tegen diezelfde regeringen en instellingen keren, en de activa van de Een Wereldregering, zoals het WEF, kunnen dan binnenvallen met hun Grote Reset “oplossing” voor de problemen die zij zelf hebben veroorzaakt.

Tragisch genoeg zullen al deze negatieve gebeurtenissen in de loop der tijd een steeds grotere parabolische omvang aannemen.

  Dr. Judy Wilyman: "Dokters zijn medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid"

De VFR (“vaccin” fatality rate) was altijd veel erger dan de relatief inconsequente mediane IFR’s (infection fatality rates) van 0,0003% bij 0-19 jaar, 0,002% bij 20-29 jaar, 0,011% bij 30-39 jaar, 0,035% bij 40-49 jaar, 0,123% bij 50-59 jaar en 0,506% bij 60-69 jaar.

Instanties als de WHO kunnen nu niet meer ontkennen dat zij met hun DEATHVAX™-campagnes ontvolking en ziekten hebben veroorzaakt. Verwacht de komende maanden dat het CDC, de FDA, BigPharma en de regeringen die deze eugenetica-injecties hebben opgelegd, de gruwelijke waarheid zullen toegeven.

Geef er NIET aan toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je bent niet alleenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwjaarstoespraak van Vladimir Poetin (met Engelse ondertitels)
Volgend artikelHet moment van de vernietiging van de basis van de speciale strijdkrachten van de Oekraïense strijdkrachten in Khmelnytsky op video vastgelegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • De grote woede blijft nog altijd uit…
   En ondertussen valt iedereen om ons heen dood neer.

   Misscien dat zij daarom langzaam toegeven.
   Er is dadelijk bijna niemand meer over om tegen hen in opstand te komen.

 1. Pas maar op… Er komt een andere spuit of manier om die rotzooi in je te krijgen. Deze GMO-gifspuit was nooit bedoeld om het eoa ‘virus’ te bestrijden. Waar is het dan voor bedoeld? Om de mens in een GMO te veranderen. En dat gaat gewoon door, hoe dan ook. De oversterfte is nu al zo ingeburgerd bij de vaxxies, wie let er nog op…Dus ze komen nu met een klein beetje de kast uit, maar de rest blijft nog verborgen. Zo doen ze het altijd: een klein beetje toegeven, zodat mensen zich niks meer afvragen en het Grote Skelet in de kast kan blijven rammelen. Fopspeentje.

  • yep, straks ook via andere manieren, naast de prik hebben ze ook al de ‘prik’ in tabletvorm en in pleistervorm…

   dus oudjes en of kids, hier je pilletje voor vandaag, ‘oeps’ wrong one…

   of ach hier een pleister voel je niks van, ‘oeps’ de gevolgen…

   hopelijk blijven ze weg van het voedsel en drink zaken… dan wordt het pas echt scary voor de wakkeren.

   • In deze allerlaatste fase van de eindtijd is het satanistische schorriemorrie tot alles in staat, want tot het moment supreme gaan ze door tegen beter in en vergeet de chemtrails niet.

     • Chemtrails een hoax? Lees dan het boek van Fred Teunissen ‘Hemel onder Vuur’ en ook ‘De Andere Krant’ heeft reeds diverse artikelen aan dit fenomeen gewijd.

     • Die bestaan niet Djennis ???? Sorry man en jij scheld mensen uit voor alluhoedje 2.0. Chemtrails bestaan ??? 1 conclusie jij bent of een trol of blind , zeg jij het maar ???

   • Gevaar komt al mega uit de lucht.

    Iedere ochtend, hoe de wind ook staat, ruik ik een zoete lucht Een geur die ik herken van vroeger waar op enige km de troep van de aluminiumindustrie neersloeg.
    Heel merkwaardig zo in de natuur….als je de mooie witte rasters in de lucht negeert.

    • Dat kan kloppen Ab onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de chemtrails bestaan uit strontium , barium , aluminium en plastic vezels die je longen ingaan.

     Met een uv lamp kan je de vezels zien vliegen als het schemert

 2. ZE GAAN DOOR
  beetje toegeven hoort bij hun spel; Zijn mensen afgeleid. Script.
  “ denkt men ws dat er hoop is doordat mensen wakker worden, ZE WORDEN NIET WAKKER , worden ( tzt) bestuurd” beetje npo erbij en gaan
  – besturen: kan alle kanten op gaan-

  WHO is bezig , met volgende plandemie ( vlg hun in 2025 , denk eerder) hoeries hebben ook al geoefend.

  Wil het alleenrecht hebben wereldwijd over aanpak van hun plandemieen.
  Niets over vernomen dat dit gecanceld is/ wordt.
  NSB Randdebielen in Nederland gaan gewoon door. Even 🥼 🩺 pauze en 🏃‍♀️

 3. Voor iedereen die mij in 2022 haatte heb ik goed nieuws…..2023 wordt nog erger. Ik ben en blijf boos en ga elke deugmens nog meer narren.

 4. ” Pfizer wist het. Bourla wist het. Fauci wist het. Birx wist het. De CIA wist het. Het DoD wist het. De WHO wist het. Het WEF wist het. De VN wist het. Iedereen die betrokken was bij PSYOP-19 wist het.”
  We kunnen deze ‘mensen’ natuurlijk wel amnestie verlenen TERWIJL het vlijmscherpe mes vd guillotine richting hun nekken naar beneden suist. Dat hoeft geen probleem te zijn.
  Enfin, ik hoop, dat we iig dit jaar geen interviewers in de Nieuwe Media aan de gast horen vragen : “Maar denk je dat het onwetendheid of naïviteit was of echt bewuste kwade opzet ?” En dan is het helemaal mooi als de gast dan ook nog zegt: “Ik weet het niet.” Er even van uitgaande dat de gast zich bij zijn leest houdt en zich niet bemoeit met andere expertises. Dat kan in dit stadium van de crisis echt niet meer.
  Het is een wijdverbreid netwerk van misdaad en corruptie en het is als een paddenstoelmycelium òveral binnen gedrongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in