Ja, de bewijzen zijn overal, en toch blijven de westerse media en de NAVO-regeringen hun bevolking belazeren door de openlijke nazi-iconografie, occulte symboliek en gewelddadige racistische ideologie te verdoezelen die in het hele leger en de hele samenleving van Oekraïne te zien is. Natuurlijk zou zo’n opgebouwde nazi-beweging nooit getolereerd worden in progressieve bastions als Nederland, Duitsland, en al helemaal niet in een tot de tanden toe bewapend land. Vandaar het voornemen van Rusland om zijn buurland te “denazificeren”.

FEIT: De financiële machine van de VS heeft de nazi-oorlogsmachine van Hitler helpen opbouwen voordat hij de Tweede Wereldoorlog inging, en sinds 2014 financiert, bewapent en traint de regering van de VS ook een nieuwe generatie nazi-oorlogsmachine in Oekraïne.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom Russen de tatoeages van mannen controleren bij het verlaten van Mariupol: NAZI’S!Volg Frontnieuws op Telegram

  Rusland staat op het punt de Oekraïense defensie onder de voet te lopen - waarom zijn er geen vredesonderhandelingen?
Vorig artikelRusland woedend over zinken raketkruiser “Moskva” – spreekt over een Derde Wereldoorlog
Volgend artikelVolledig gevaccineerd Australië ziet nu enorme toename van “onverklaarbare hartaanvallen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Wat vele niet weten omdat ze niet echt geïnteresseerd zijn in geschiedenis is het volgende.

  Prescott Bush van de Bush familie was een aanhanger van Hitler en heeft hem altijd financieel gesteund net als vele Amerikaanse multinationals zoals GE en Ford.

  https://youtu.be/aih4FxzdUgg

  Ook de oprichting van de EU vond plaats in augustus 1944 samen met de nazi’s en de Amerikanen en die overeenkomst kwam tot stand in …. Straatsburg !

  https://www.ninefornews.nl/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk/

  We worden een WW3 in gerommeld en daar is niet Poetin schuldig aan maar Amerika, EU, NATO en niet te vergeten onze eigen criminele overheid.

  • Niets aan toe te voegen klopt als een zwerende vinger.

   Wat vele niet weten omdat ze niet echt geïnteresseerd zijn in geschiedenis
   Wie niet geleerd heb van zijn geschiedenis is gedoemd het nog een keer over te doe.

   P.S
   Zoek eens naar de ratlines.
   Alle nog levende NAZI’S!vluchten in 1945 via het Vaticaan naar Argentinië.
   Vaste dienstregeling werd verzorgd door onze K.L.M

   • Dat is ook de reden dat ik altijd geweigerd heb KLM te vliegen.

    Waarom denk je dat Alex piloot is bij KLM en dat KLM met ons belastinggeld telkens weer gered moet worden.
    Ga op YouTube eens de video zoeken genaamd : met de vlag in top .

    Ooh ik zie dat ook die video is verwijderd. Ja ze zijn de boel aan het opschonen. Want wij mogen de waarheid niet weten.
    De echte waarheid kan het daglicht niet langer verdragen !

 2. Laten we wel wezen, het is de schaduwregering van de VS die overal achter stond en staat. De Ziopaten club. Die asen al eeuwen op wereldmacht. En ze gebruiken de VS als hun wapen. Nu ook mbv de NATO en de EUpaten.

 3. Goede morgen schaapjes ik heb een bericht voor jullie de derde wereld oorlog komt eraan en of je de gifspuit heb genomen of niet de dood is niet meer ver van jullie af net zo als ik het vaak beschreven en gezegd heb maar ik was een wappie en ik ben blij toe geen gifspuit in mijn lijf en nu kan ik de lijken straks gaan tellen dit gaat een behoorlijke klus worden Rutte heeft jou dat gegeven wat hij jullie beloofd had, hoe bang en dom kan een volk zijn en eerlijk is eerlijk Rutte is een meester in manipulatie liegen en bedriegen en daarvoor heb je zo als Tutte zelf zij onnozele voor nodig, ik wens jullie een fijne dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in